Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100
Hasret 100 =okudu
Yaren 100 = okudu
Pıtırcık 100

arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip askbebeke dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve askbebek için her şey çok güzel olur.
Amin.

pıtıcık canım benim ya çok şaşırdım
ay çok duygulandım ama bir o kadarda çokkk sevindim
sanki hemen bütün sıkıntılar bitmiş rahatlamıım gibi hisettim
ağlamak geliyor içimden rabbim kimseyi darda bırakmasın buda bizim imtihanımız
inan okadar üzgünümki ne yapacağımı bilemz haldeyim
sen beni sevindirdin rabbmde seni sevindirsin canlarım benim
iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepinizden allah razı olsun rabbim hepinizin dileğini kabul etsin
canım benim
canım eksik kalan 201 ben okurum ve
bahar içinde 100 tane var onuda yarın okuyacağım
kendiminkinide yarın okurum

canım benim ya alt yazıyı görmedim
aaaa çok şaşkınım meğer ben görmeden dualr okunup bitmiş
işte budur müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş

bahar canım yeni bir duayamı başlanıyor
ne olduğunu bilmiyorum ama bende katılmak istiyorum

günaydın canım.
Aşkbebek'in fatihalrını okudum allah kabul etsin inş.

arkadaşlar merhaba bende bu formun takipçisiyim eşim azosperm 3,5 yıllık evliyiz eşime bir kez biopsi yapıldı sonuç sıfır şimdide mikro tese öneriyor doktrlar fakat olumsuz olmasından çok korkuyorum bu yüzden hep erteliyoruz aranızda saraçoğlunun kürlerini kullanan var mı nasıl bi tedavi sunuyor?

sağol canım benim.eşim mihrace hocanın sekreteri ile görüşmüş sadece müdahale gereken hastalara bakıyormuş.benim doktorumda mihrace hocayı tavsiye etmişti.ultrason incelemesinide asistanlar yapıyormuş.fakültede 2 hoca kalmış hepsi özele geçmiş.özel hastanelerin sitelerine baktım hiç prof adı görmedim.belki siteleri güncellenmemiştir.

canım progestanı jel olarak mı iğne olarak mı kullanıyorsun.İnşallah bir daha yaşamazsın.sen gittiğin hocadan memnunmusun kendisi özelde mi bilgi verirsen sevinirim. bol su içmeyi unutma.benimde sık sık lekelenmelerim oluyor.sebebi eşin aşağıda olmasıymış.inşallah sen bir dahayaşamazsın canım

benide ekle listeye canım okurum

Allah razı olsun canım sperm çıkışı olmadı son 1 yıldır yaptırmadık ama sperm testi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için içime su serptin inan....

tatlım merhaba nasılsın ismini görünce mutluluğum anlatılamaz yani nasılsın cnm
sperm testini ne zaman yaptıracaksınız bizde 2.aşam kürlere başladık gönderiklerini akşam evden söylerim sana
polen bal propolis var birde 2 kutu çay var kullanıyoruz bakalım inşlh şifa olur
son bir haftadır topiği okuyamıyorum ne var ne yok bilmiyorum
şimdide çıkmam lazım dr gidicem
kib tatlım öpüyorum a.e.o....

canım benimmm kusura bakma yeni gördüm yazını
dün sperm testini yaptırdık tatlım malesef sperm bulunamadı.
burada özel bir hastanede yaptırdık iyi inceledilermi bilemiyorum artık.
kan tahlilide yaptırdık fsh 38 çıktı acayip yükselmiş
bende saraçoğluna ulaşmaya çalışıyorum inşallah görüşebilirim yoksa haftaya kalır.
inşallah şifa olur kullandıklarınız güzel haberlerini alırız inşallah.
doktora neden gidiyorsun bacım hayırdır önemli bişey yoktur inşallah.
sende kib bitanem çok öpüyorum

canım benim inş allah hepimizi sevindirsin.iyki sende varsın tatlım benim. inan nasıl sevindim bak mutlu olmana.sıkıntılarıyın biraz dahi olsa hafiflemesine.
inan insanları sevindirmek kadar beni mutlu eden birşey yok.
dostlarım,arkadaşlarımın mutlu olması inan dünyalara değiyor.
herkesin hayattan zevk alış biçimi farklı. insanları mutlu görmekte benim yaşam enerjim canım.hayattan zevk alış biçimim.
canım bu günler geçecek inanıyorum ben.
hepimizin imtihanı farklı . ümitsizliğe kapılmak yok canım.
inş Allah ın izniyle dualarla aşacağız bu zor günleri.
inanıyorum ben bir gün hepimiz hamileyimmmmmmmm yazacağız bu topiğe inş.

canım benim ya alt yazıyı görmedim
aaaa çok şaşkınım meğer ben görmeden dualr okunup bitmiş
işte budur müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş

canım dualarıyın sayısı tamam. arkadaşlar okusun sana bir dua göndereceğim.
son kalan 1 fatihayı ve oduayı sen okuyacaksın.ve duanı edip bağışlayacaksın tatlım . hepsi bu.
Allah ım ne sıkıntın varsa geçirsin.
ne muradın varsa versin.
kimseye imrendirtmeyecek bir hayat nasip etsin sana Rabbim .amin.

baharımın eşinin hayırlı işe girmesi için 1001 fatiha

pıtırcık 200 =okudu
flzask 100 = okudu
yaren 100 = okudu
nzlyln 100
cervan 100 = okudu
hasret 100 = okudu
esra 1982 100 =okudu
cemrem 200

Askbebekin maddi sıkıntılarından kurtulup evladına kavuşması için

Pıtırcık 100 = okudu
Flzask 100 = okudu
Bahar 100
Seval 100 =okudu
Mercan 100 = okudu
Kader60 100
Esra 100 = okudu
Hasret 100 =okudu
Yaren 100 = okudu
Pıtırcık 100 = okudu

arkadaşlar sayı tamamlandı.
Arkadaşların okumasını bekleyip askbebeke dua yollayacağım.
İnş dualarımız karşılığını bulur ve askbebek için her şey çok güzel olur.
Amin.

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıdım. Ama yaklaşık 2 aydır sizlerin yorumlarını okuyordum. Hikayemi anlatayım size okuyanlara umut olsun die.çünkü ben de nette umut verici hikayelerden umutlanıyordum.
benim hiçbir sorunum cıkmadı eşimde azospermi cıktı o gün dünya basımıza yıkıldı sanki. doktorların mikro tese sonucuna göre sperm bulunursa eger tüp bebek baska sansınız yok dedi. bizde arastırdık konya da euro fertil hastanesine tese ameliyatı yaptırdık ve sonuc olumlu cıktı cok şükür. daha sonra benim tedavilerime baslattık iğneler derken zaman geldi yumurta toplama işlemine aldılar 19 yumurta bulundu. ve ikisi döllendi bir gün sonra transfere aldılar ama sadece biri sağlıklı gelişti. ve suan hamileyim ilk denememizdi 2 yıllık evliyiz.cok zor bir dönem allahım herkese nasip eder insallah en önemli, faktörün stres oldugunu daha iyi anladım hep okuypordum ama nasıl olacak stres yapmamak diyordum. allahım sabır veriyo iyi düşünün iyi olsun bu durumda olan arkadaslar varsa umut veriri inş yazdıklarım

merhaba saracoğlunun kürlerini hiç denemedik ama bence tese ameliyatını ertelemeyin yas föktörü ilerlemeden tedavinize bakın benim eşimdede aynı sorun vardı öğrendikten bir ay sonra ameliyat oldu cok şükür herşey yolunda gitti. darısı sana ve herkese olur inş

Canim cok saol insallah olmaz bir daha hersey allahtan diyorum nasibimde varsa bu bebek gelicektir insallahh...fakultede tanidik bir hemsire var
O mihraceyi tavsiye ediyordu bizim tedavimiz tup bebek kisminda oldu bu sirada asistanlar gelse de sertac hoca cogunlukla kendi bakiyodu asistanlarin da
Ultrasonu kullandigi oluyodu tabi. Acikcasi ben de bu yuzden gebelik takibini fakultede yaptirmiyorum.
canim benim su an gittigim hoca cazip ustun fakulteden emekli kadin dogumun bolum baskaniydi onceden.
Simdi medicanada, prof kendisi, bana yakin bu hastane, bir arkadasim da medical park ta mehmet cetinkaya ya gidiyor o da profmus
O da memnun...cazip hocayi tavsiye ederim cok hastasi var tanidiklardan ve hepsi de memnun. Ben tedavi bitiminde hamile kalinca
Ilk muayenede kalp atisi ve keseyi gorunce sertac hoca jeli kesip igne vermisti buna ragmen kanama oldu cazip hoca da kanamayla gidince hapi da ekledi...

Boyle iste insallah hakkinda hayirlisi olsun canim icinden hangisine gitmek istiyorsan onu dene istersen mihrace hocayla da gorusup durumu anlatirsin...

s.a kızlar nasılsınız epeydir ne yazabildim ne okuyabildim arkadaşlara dua okunmuş katılamadım çok üzüldüm keşke benimde katkım olsaydı kayımbabamı hastaneye yatırdılar gözlerinde sorun var diye gittiler eşimle oda şekerden iç organlar çok kötü olmuş böbrekler iflas etmek üzereymiş günlerdir hastanede yatıyor ona gidip geliyoruz hiç siteye girme fırsatı bulamadım bugun açtım biraz okudum NURSENCİM İNŞ TEDAVİN BU SEFER EN HAYIRLI ŞEKİLDE SONLANIR RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN
PITIRCIK SENİN İÇİNDE ÇOK SEVİNDİM C.PERU GERCEKTEN BU İŞTE UZMAN BİRİ İNŞ YENİ TEDAVİN MUTLU SONLA BİTER GÖZDEM VE EŞİDE GERCEKTEN MÜKEMMEL İNSANLAR NE ZAMAN Bİ SORUM OLSA HEMEN CVP VERİRLER Bİ SIKINTIM OLUNCA YAZIYORUM TESELLİ EDİYOLAR ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR
VCK CNM RAPOR İŞİNDE SONA YAKLAŞMISSIN SANIRIM HADİ HAYIRLISI İNŞ SENDE EN YAKIN ZAMANDA KAVUSURSUN YAVRULARINA
BAHAR,FLZASK,CEMREM,DENİZBULUT,ESMA,VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE ÇOKKKK SLM YAZAMIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ SİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…