Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım allah razı olsun sorma canım ya ben nasıl bir ayda heyecanımı atlatıcam bilmiyorum keşke baharda tedaviye başlasaydı en azından bana moral verirdi
gerçi flzaşk,cemrem ve aşkbebek gelecekler yoksa tedaviye falan gitmem sünnet çocukları gibi kaçarım ona göre haberiniz olsun kızlar
tamam canım 10 tane ekliyorum çok teşekkür ederim allah cümlenizden razı olsun
canımcım okumak seni yormuyorsa yardım etmen işime gelir

olsunn tatlım düşünmüssünn yinede sağollllllll...
ahhhhhhhhh ne olcakkkk kız senin bu korkularınnnnnnnnn heyecanlarınnnn
dur bakalımmmmmmm daha varrrr heeyecan yapacağınn zamanlarrrrrr
inş sperm çıkıcak transferinn olacağı için heeyecan yapacaksın sonrada test günü içinnnnnnnnnnnn
doğru valla sana sakinleştiriciiiiiiii daha iyi olurduuuuuuu
cnm bu kadar beklemişsin bi kaç ay daha ne olcakk beklersinnn....sonu hayırlı olsun güzel olsun inş..

Ayy yaramaz kücük arkadasim mi diyeyim simdi sana
Canim neden korkuyorsun ki ya ben olsaydim inan ki kosa kosa giderdim.
Ama olsun demek ki hayirlisi böyleymis canim.
Neyse bidaha ki ay seni tutacak kizcelerimiz olacak yaninda o yüzden kacma sansin yok
Yok canim benim neden yorsun yarin devam ederim canim namazlardan sonra.

yaaaaaaa biz seniiiiiii bırakırmıyızzz kaçamazsınnnnnnnnn
biz senin yanında olucağız inşş ...sen merak etmeeeeeee..o heyecanı anlamıycaksın bileeee ..
rabbim inş benim orda yaşadığım mutluluğuu sizde yaşarsınız cnm
bende o zamanki sevinçi tekrardan yaşamışş olurumm gözyaşlarımız seviçten olur..inş..

sağol canım allah razı olsun dualrınızla inşallah bu azo illetinden kurtulucam buna çok inanıyorum ama korkumada engel olamıyorum nedense
amin canım inşallah rabbim hepimizin eşlerinde sperm çıkmasını ve hayırlı evlatlarımza kavuşmamızı nasip etsin amin

canımsınız siz benim en dar anımda yardımıma koştunuz rabbim hiç birinizi darda bırakmasın inşallah
tamam canım sıkıntı olmayacaksa yardım ederseniz mutlu olurum canım 15 yasin 47 meryem eksiğim var
ben şu anda müsait olmadığım için okuyamıyorum bu yüzden sayı eksilmiyor yaren arkadaşım ve sen okuyarak yardımcı oldunuz sağolun
allah okuyan okumayan herkesten razı olsun

korkma bitanem korkma
cızzz deyip geçecek
şaka bir tarafa korkmakta haklısın.
yıllardır bu anı bekledin.üzülmekten korkuyorsun anlıyorum seni.
bu aşamalara getiren de bir Allah tatlım.
inş kolayca olup bitecek.
bir bakmışsın ki kucağında ikiz ikiz cennet kokulu bebişlerin.
emekleriyin karşılığını alırsın inş.amin......
tamam tatlım okuruz yazarım yine okuyunca.
başkalarına okuyunca içim daha çok huzur doluyor inan bana yük olmuyor bana o yüzden.
için rahat olsun. bideneeeeem....

baharcigim hasret ve hmtnzl nin ihlaslarini okudum allah kabul etsin...

ben okudum ihlasımı allah kabul etsin amin

ben arkadaşa duamı okudum allah kabul etsin amin

evet canım zoru atlattık ama önümüzde mikrotese var ben asıl ondan korkuyorum
aslında içimde büyük bir mutluluk var 9 senedir hayalini bile kuramadığım bebebiğime kavuşmama belki sayılı günler kaldı
inşallah canım dediğinin gibi sıkıntılarız biter ve bebişimize kavuşuruz amin
sanki sen korkmadın
Aslında benim korkum kendimden yana değil canım eşimin sonucundan korkuyorum
keşke sperm çıkacağını bilsem bugün koşa koşa tedaviye başlardım
ay canım ya ben o günleri görebilecekmiyim acaba yoksa o defter açılmadan kapanacak mı bilemiyorum
inşallah rabbim korktuklarımızdan emin eğlesin
bende aslında can atıyorum biran evvel başlamak için ama malum eşimin mikrotese sonucundan korkuyorum elimde değil içimde hep korku ve endişe var
eşim bugün bana diyorki ben önde ameliyat olayım sen yıpranmamış olursun bende kabul etmedim
rabbim bana bu günleri yaşamayı nasip ettiyse inşallah evlat sahibi olmamıda nasip eder dedim kısmette yoksa da rabbimden gelene boyun eğeriz

bencede bırakmayın bugün zaten hep hatırıma geldiniz daha önce geldiğimde sen cemrem bahar ben 4ümüz ordaydık
keşke yine yanımda arkadaşlarım olsaydı belki bu kadar korkmazdım dedim
inşallah canım bende sizin yaşadığınız mutluluğu yaşarım sevinç gözyaşları dökerim sizde ortak olursunuz sevincime

canım okudum allah kabul etsin amin.

cnm benim a kıyamam ne olur sende içine atma sıkma kendini
elbet bu günler geçecek anlıyorum sperm olupta beklemek daha zordur eminim de
elden ne gelir bunun çıkışı,mükafatı allah katında duruyordur güzelim sen merak etme
rabbim bi bakmışsın o bebişlerinle eşinle el ele gezdiğin günleri getirmiş olacak sana
nasıl herşeyde bi hayır vardır diyoruz bunda da var inş o mutlu günler çokkk yakın senin içinnnnnn
tatlım hayırl olsun raporun anlıyorum seni korkmakt ahaklısın inan ki ne zaman için ii hissedersen o zaman başla
bak sana söyliyim bu ay san sonra hemen başlıyım dersin yavaş yavaş mutluluğa gideceksin cnm benim

arasaydın kızzzzzzzzz ayyy ben de mennun olurum seninle çığlık atarım, oynarım, hoplarım
inan ki sevincin sevincim dir tatlım

htmnzlnin ihlaslarını okudum Allah ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Bu bahsi geçen kişi ürolog değil bitkisel ilaç yapan bir kişi tıp eğitimi falan yok...Ama bitkiselde çok iyi fakat fiyat olarak uçmuş hocada irtibatı kopardı kendi ile...

arkadaslar celalettin hoca inmemiş testıs sorunuylada ilgileniyormu

Bakın inmemiş testis,ağır ilaç tedavisine bağlı sebepler,sertoli,varilkosel,küçükken geçirilen ateşli hastalık(orşid) bu terimlere takılmayın;
ya beyinden hormonal bir problem vardır (seconder hipogonadizm)ilaçla tedavisi daha kolay grup,
yada testis kaynaklı(primer hipogonadizm) maalesef biraz daha uğraştırıcı bir tedavi süreci olan grup
Hocanın ilk gruptan bir sürü çocuk sahibi olan hastası var,ikinci gruptan ise benim bildiğim 5 hastası var tedavisi olumlu geçen zaten çocuğu olmayan yok şimdilik ama bundan sonrasını Allah bilir...Herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ama hastanesi çok yoğun bu işe başka bir çözüm üretmesi gerekecek...

tabiki cnm bende korktumm ama kaç arkadaşımıda söyledim ogün benimm içim çok rahattı sanki
çıkacağı içime doğmuştum ne bilimmm..heyecan vardı ama böyle içimde kötü bi his yoktu.rabbim içime bi ferahlık verdii..
daha önce çıkmış olması iyi ama ben yinede bu sefer çıkarmı diye çok düşünmüştüm..
ama sizin ilk cnm korkman gayet normal ben şimdi tedaviye başlayacak olsam varya koşa koşa giderimm.
biz alıştık nede olsaa hastanelere doktorlaraaaa
zaten cnm sperm çıkacağına kimse garanti veremezkii herşey olucağına varırr..
bende umuta sizden sonra ilk giddiğim zaman hep aklıma gelmişdiniz...
şimdi inş yine olucağızzzz bi baharım eksik olucakkkkkkkkkk bitanemmmmmm benimmm
inşş o mutluluğuu yaşayacaksınnnnn ben inanıyorummmmmmmm
her zaman dularımdasınızzzzz cnm arkadaşlarım benimmmmmmmm

hmtnzlnin ihlaslarını okudum Allah ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Bu bahsi geçen kişi ürolog değil bitkisel ilaç yapan bir kişi tıp eğitimi falan yok...Ama bitkiselde çok iyi fakat fiyat olarak uçmuş hocada irtibatı kopardı kendi ile...

arkadaslar celalettin hoca inmemiş testıs sorunuylada ilgileniyormu

Bakın inmemiş testis,ağır ilaç tedavisine bağlı sebepler,sertoli,varilkosel,küçükken geçirilen ateşli hastalık(orşid) bu terimlere takılmayın;
ya beyinden hormonal bir problem vardır (seconder hipogonadizm)ilaçla tedavisi daha kolay grup,
yada testis kaynaklı(primer hipogonadizm) maalesef biraz daha uğraştırıcı bir tedavi süreci olan grup
Hocanın ilk gruptan bir sürü çocuk sahibi olan hastası var,ikinci gruptan ise benim bildiğim 5 hastası var tedavisi olumlu geçen zaten çocuğu olmayan yok şimdilik ama bundan sonrasını Allah bilir...Herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ama hastanesi çok yoğun bu işe başka bir çözüm üretmesi gerekecek...

cemrem ben bahar arkadasimizin esi icin 50 tane dua okudum canim rabbim kabul etsin arkadasimizin esine allahim bol sifalar versin tez zamanda insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…