cemrem ben bahar arkadasimizin esi icin 50 tane dua okudum canim rabbim kabul etsin arkadasimizin esine allahim bol sifalar versin tez zamanda insallah...
canlar listeyi paylaştıktan sonra adet olduğumu farkettim...
geçen ayda ayın 5 inde olmuştum...
eğer ki herşey yolunda gitseydi ben adet sonunda histeroskopi olacak bi sonraki ayda adetle birlikte ilacıma başlayacaktım...
ve tam karne zamanı transferim gerçekleşecekti yarıyıl tatilinde rahatça evde bebişimden gelecek güzel haberi bekleyecektim
ama neyazıkki beni bekleyen 8 bebişim de bende beklemeye devam edicez
rabbim önce eşime sağlık sonrada hayırlı bi iş nasip eder inş...
offff yaa kendimi hazırlamıştım ama yanılmışım ben çok kötü oldum
4,5 senedir mücadele ediyorum şimdide parasızlık önümde bi set
demekki daha beklemem gerekiyormuş...
rabbim çok bekletmez inş...
ben çıkıyorum canlar hepinize iyi akşamlar...
amin canım inşallah hayırlı ve sonucu itibariylede hayırlı olurcnm benim a kıyamam ne olur sende içine atma sıkma kendini
elbet bu günler geçecek anlıyorum sperm olupta beklemek daha zordur eminim de
elden ne gelir bunun çıkışı,mükafatı allah katında duruyordur güzelim sen merak etme
rabbim bi bakmışsın o bebişlerinle eşinle el ele gezdiğin günleri getirmiş olacak sana
nasıl herşeyde bi hayır vardır diyoruz bunda da var inş o mutlu günler çokkk yakın senin içinnnnnn
Sağol canım allah razı olsun bana çok destek oluyorsunuz iyiki varsınız
sizlerin sayesinden bu sürecide kolaylıkla atlatıcam inşallah mikrotesede iyi geçecek ve ben bebişime kavuşucam allah'ın izniyle
tatlım hayırl olsun raporun anlıyorum seni korkmakt ahaklısın inan ki ne zaman için ii hissedersen o zaman başla
bak sana söyliyim bu ay san sonra hemen başlıyım dersin yavaş yavaş mutluluğa gideceksin cnm benim
arasaydın kızzzzzzzzz ayyy ben de mennun olurum seninle çığlık atarım, oynarım, hoplarım
inan ki sevincin sevincim dir tatlım
amin canım inşallah hayırlı ve sonucu itibariylede hayırlı olur
canım benim korkularım geçicek inşallah dualarınızla ve rabbime olana inancımla bu sıkıntımında üstesinden gelicem inşallah
arayacaktım ama kardeşim uyardı bende eve gidince sevincimi paylaşırım diye düşündüm
biliyorum canım kalbi güzel arkadaşım inşallah yazın geçirdiğimiz güzel günleri umuttüpbebek koridorlarında da geçiricez yine kahkahalar atıcaz kocişler bizi kıskanacak değilmi pamukşekerim
inş cnm anlıyorum eşin ameliyatından sen korkuyorsun amam olsun gönlün ferah olsun
tabii ki güleceğiz evet ya o eşler yokmuson düşüncen ne yani şuan ne düşünüyorsun :26:
Bu bahsi geçen kişi ürolog değil bitkisel ilaç yapan bir kişi tıp eğitimi falan yok...Ama bitkiselde çok iyi fakat fiyat olarak uçmuş hocada irtibatı kopardı kendi ile...
Bakın inmemiş testis,ağır ilaç tedavisine bağlı sebepler,sertoli,varilkosel,küçükken geçirilen ateşli hastalık(orşid) bu terimlere takılmayın;
ya beyinden hormonal bir problem vardır (seconder hipogonadizm)ilaçla tedavisi daha kolay grup,
yada testis kaynaklı(primer hipogonadizm) maalesef biraz daha uğraştırıcı bir tedavi süreci olan grup
Hocanın ilk gruptan bir sürü çocuk sahibi olan hastası var,ikinci gruptan ise benim bildiğim 5 hastası var tedavisi olumlu geçen zaten çocuğu olmayan yok şimdilik ama bundan sonrasını Allah bilir...Herkeze yardımcı olmaya çalışıyor ama hastanesi çok yoğun bu işe başka bir çözüm üretmesi gerekecek...
ahhhh kızlar çok canım sıkkın çevremde hiç çocuğu olmayan arkadaşım kalmadı.dertleşek beni anlayacak kimse kalmadı.herkes çocuna bişeyler örüyo.hangi ortama girsem hamilelik çocuk yapacaz çalışmalara başladık.hamileyim.ultrasyon fotoğrafları.inanın artık evden dışarı çıtkmak istemiyom,yeni arkadaşla tanışmak zaten başlı başına hüsran çocugun yokmu. diyo yok diyorum.arkadan kaç yıllık evlisin 1,5 senelik diyorum. hemen çocuk niye yapmıon daha ne beklion diye soruyorlar bende olmuyo dedim.hemen oradan biri başladı çocuk olmazsa evin tadı tuzumu olur çocuklarım olmasa ben napardım diye.Sanki ben istemiyomuyum ama herkes onlar gibi şanslı degil işte.arkadaşlar biliyorum sizde çok zor günler geçiriyorsunuz yalnızlık çok zor birde gurbette olunca daha zor ama artık siz varsınız buraya takılınca sıkıntılarımı birazda olsa unutuyorum rabbim bizlerinde evlerini çocuk sesleriyle şenlendirir inşallah
son düşüncem eşimin bir ay daha bitkisele devam etmesi bende kendimi hazırlamış olurum manevi yönden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
canlar listeyi paylaştıktan sonra adet olduğumu farkettim...
Geçen ayda ayın 5 inde olmuştum...
Eğer ki herşey yolunda gitseydi ben adet sonunda histeroskopi olacak bi sonraki ayda adetle birlikte ilacıma başlayacaktım...
Ve tam karne zamanı transferim gerçekleşecekti yarıyıl tatilinde rahatça evde bebişimden gelecek güzel haberi bekleyecektim
Ama neyazıkki beni bekleyen 8 bebişim de bende beklemeye devam edicez
Rabbim önce eşime sağlık sonrada hayırlı bi iş nasip eder inş...
Offff yaa kendimi hazırlamıştım ama yanılmışım ben çok kötü oldum
Demekki daha beklemem gerekiyormuş...
Rabbim çok bekletmez inş...
Ben çıkıyorum canlar hepinize iyi akşamlar...
ah cnm aynı sözler duymaktan bıktık zatenAh canım ya geçmişi okuyordum yazmadan edemedim. Hepimizin sorunları aynı. Hepimizin içi kor gibi yanıyor. Biz 4 senedir evliyiz ve hala neden çocuğunuz yok sizin diye soranlar oluyor. biz de inan evden çıkmak istemiyoruz. haftasonu kafa dağıtmak için dışarı çıkalım dedik alışveriş merkezinde Bursanın yarısı kadar bebek arabası vardı. Herkez çocuğunu dışarı çıkarmış karşımızda öpüp kokluyolardı . Allah herkeze evladını bağışlasın inşallah. İçimiz o kadar yandı ki anlatamam çok kötü olduk eve geldik ağladık eşimle beraber. Hala etkisinden kurtulamadık olayın.
Artık çevremde çocuğu olanlar bizden de uzaklaşmaya başladı. Hatta en yakın arkadaşımın bundan 2 sene önce kendinden problemli çocuğu olmuyordu. Saatlerce dertleşiyorduk ağlayıp anlatıyordu bana yaşadıklarını her akşam. Sonra birden aramamaya başladı. Ben aradım hamile olduğunu öğrendim. Sonra hep ben aradım nasıl oldun nasıl gidiyor hamilelik diye. Biliyormusun sonra o beni kaç defa aradı . Hiç. Facebooktan doğum yaptığını öğrendim. ki bu benim en yakın arkadaşımdı düşün. Çocuğuna nazar değer diye benimle görüşmüyor hala biliyormusun. Bizim çocuğumuz olmuyor ya .
Şuan öyle bi haldeyiz ki canım ne zaman yeni evli hamile ve henüz çocuk istemiyorduk biz diye sızlanan bi çift görsem evde günlerce ağlıyorum gözlerim şişiyor ağlamaktan. Ama napalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Gurbet konusuna gelince arkadaşım aslına bakarsan ailelerimiz yanımızda ama biz de gurbette gibiyiz. bizi bizden başkası anlamıyor annemiz bile olsa.
Umarım bu topikteki kucağı boş olan bizleri rabbim sevindirir. Aminnn
iyiyim canım elhamdülillahcanım nasılsın iyisindir insallah .canım yeni cvp yazabildim biz aynıyız doktora gitmedim. genetiklerimizi bekliyoruz insallah iyi cıkar sonucu 20 aralık gibi istanbula gitmeyi düşünüyoruz orda bir muhane oluyum dedim .aynıyım canım ben ara ara kahverengi akıntım geldi adet sonra iki defa. simdi iyiyim hamdolsun rabbime. içimde bir tuhaf hisler var ama bilemiyorum rabbim hayra cıkarsın kendine iyi bak canım:)
canım yaaacanlar listeyi paylaştıktan sonra adet olduğumu farkettim...
geçen ayda ayın 5 inde olmuştum...
eğer ki herşey yolunda gitseydi ben adet sonunda histeroskopi olacak bi sonraki ayda adetle birlikte ilacıma başlayacaktım...
ve tam karne zamanı transferim gerçekleşecekti yarıyıl tatilinde rahatça evde bebişimden gelecek güzel haberi bekleyecektim
ama neyazıkki beni bekleyen 8 bebişim de bende beklemeye devam edicez
rabbim önce eşime sağlık sonrada hayırlı bi iş nasip eder inş...
offff yaa kendimi hazırlamıştım ama yanılmışım ben çok kötü oldum
demekki daha beklemem gerekiyormuş...
rabbim çok bekletmez inş...
ben çıkıyorum canlar hepinize iyi akşamlar...
NASIL geçiyo günler cnm inş sıkıntın yoktur
hadi hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz
halay zamanııııııııııııııııııı gelsin amin (ecmain )inşşşşşşşşşş
ah cnm aynı sözler duymaktan bıktık zaten
bende 6 seneden fazladır bu kelimeleri duyuyorum
inan ki komşulara bile artık gitme isteğim yok
apartmanıma benden sonra 3 gelin geldi 3 üde doğurdu
ya kendi kardeşim bile doğum yaptı bu durum o kadar ağır ki yeğenlerim oynarken benim bebeğimin olmaması
her evlenen sanki doğuruyo benden bakŞA SANKİ aslında bizim gibi çok var da bizim gözümüze hep doğum yapanlar takılıyo
geçecek bu günler de ne zaman allah bilir....... YA SABIR MEVLAM YA SABIR
iyi geçiyo günlerim canım Allaha şükür
inşallah canım iple çekiyorum salı gününü
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah veli olsun.
celalettın hocamı ürolog deıl canım tam anlayamadım bırazdaha acsan konuyu
Geçicek inşallah bitanem ya geçicek bunlar da. Bizimde elleri yumuk yumuk bebelerimiz olacak. Bizim tanıdıklardan biri tam 3 kez kürtaj yaptırdı 3 tane de çocukları var allah bağışlasın. Bunları görünce kötü oluyoruz üzülüyoruz bide demez mi bak benim 7inci yolda diye . Gülermisin ağlarmısın hadi bakalım . Allah sonumuzu hayır etsin bitanem. Napalım kaderimizde bunları görmek de varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?