Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem ben bahar arkadasimizin esi icin 50 tane dua okudum canim rabbim kabul etsin arkadasimizin esine allahim bol sifalar versin tez zamanda insallah...

sağol cnm allh razı olsun ağzına sağlık

kızlar biliyorsunuz baharın eşi zona hastalığına yakalandı
bizlerde ona şifa ayeti okumak istiyoruz duanın sayısı belli değil istediğiniz kadar okuya bilirsiniz
okumak isteyenler yazsın sonra duayı kaç tane okuduğunu yazsın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen
allahümme ezhibil be'se,rabbennasi eşfi la şifai illa şifaüke,şifaen layuğadirü sekama

ANLAMI
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

CEMREM.........500 OKUDU
FLZASK...........500 OKUDU
ESRA1982.......100 OKUDU
HASRET...........100 OKUDU
SAĞANAK.........100 OKUDU
ASKBEBEK........100 OKUDU
MERCAN...........100 OKUDU
ARUNA..............100
YAREN.............100 OKUDU
NURSEN.......... 100 OKUDU
PITIRCIK......... 50 OKUDU 3 TANEDE KENZÜL ARŞ OKUDU
KADER_NL......50 OKUDU
HMTNZL.........2 KENZÜL ARŞ OKUDU

KIZLAR ŞİFA AYETİNİN DUASINI CUMA GÜNÜ YAPACAĞIZ
EĞER OKUMAK İSTEYEN VARSA CUMA GÜNÜNE KADAR OKUYUP HABER VERSİN
HEPİNİZDEN ALLAH (C.C) RAZI OLSUN

Son düzenleme:

Bitanemmmmmmm benimmmm ne olurr üzülmeeeeee
eşinin senin sağlınız yerinde olsunn er geç herşey düzelicek siz yine başlayacaksınızz.tedavinizeee
biliyorum insan sabırsızlanıyoo beklemek zor geliyo ama elden bişey gelmiyoo..
sen bebişlerini almak için geliceksin istanbula yada sen buraya gelmeden bebeğin senin göbüşünde olucaakkkkkkk..

amin canım inşallah hayırlı ve sonucu itibariylede hayırlı olur
canım benim korkularım geçicek inşallah dualarınızla ve rabbime olana inancımla bu sıkıntımında üstesinden gelicem inşallah
arayacaktım ama kardeşim uyardı bende eve gidince sevincimi paylaşırım diye düşündüm
biliyorum canım kalbi güzel arkadaşım inşallah yazın geçirdiğimiz güzel günleri umuttüpbebek koridorlarında da geçiricez yine kahkahalar atıcaz kocişler bizi kıskanacak değilmi pamukşekerim

inş cnm anlıyorum eşin ameliyatından sen korkuyorsun amam olsun gönlün ferah olsun
tabii ki güleceğiz evet ya o eşler yokmuson düşüncen ne yani şuan ne düşünüyorsun :26:

canım yazdıklarını okuyunca ağlamaya başladım ne oldu bize neden böyle olduk
rabbim sanada banada yardım etsin inş bu sıkıntının sonunda selamete çıkarız
inş rabbim bize bir mucize veriri ve bir bakarızki mucizemiz kucağımızda
rabbim eşine hayırlı iş versin amin ve inş benimde eşimin işlerine kolaylık versin
ve bizde borçlardan sıkıntısız kolyca çıkalım amin allaha sığın canım
hergün ağlıyorum artık dayanamıyorum gücüm yok artık seni teselli etmek isterdim ama
(((

inş cnm anlıyorum eşin ameliyatından sen korkuyorsun amam olsun gönlün ferah olsun
tabii ki güleceğiz evet ya o eşler yokmuson düşüncen ne yani şuan ne düşünüyorsun :26:

son düşüncem eşimin bir ay daha bitkisele devam etmesi bende kendimi hazırlamış olurum manevi yönden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

celalettın hocamı ürolog deıl canım tam anlayamadım bırazdaha acsan konuyu

Ah canım ya geçmişi okuyordum yazmadan edemedim. Hepimizin sorunları aynı. Hepimizin içi kor gibi yanıyor. Biz 4 senedir evliyiz ve hala neden çocuğunuz yok sizin diye soranlar oluyor. biz de inan evden çıkmak istemiyoruz. haftasonu kafa dağıtmak için dışarı çıkalım dedik alışveriş merkezinde Bursanın yarısı kadar bebek arabası vardı. Herkez çocuğunu dışarı çıkarmış karşımızda öpüp kokluyolardı . Allah herkeze evladını bağışlasın inşallah. İçimiz o kadar yandı ki anlatamam çok kötü olduk eve geldik ağladık eşimle beraber. Hala etkisinden kurtulamadık olayın.

Artık çevremde çocuğu olanlar bizden de uzaklaşmaya başladı. Hatta en yakın arkadaşımın bundan 2 sene önce kendinden problemli çocuğu olmuyordu. Saatlerce dertleşiyorduk ağlayıp anlatıyordu bana yaşadıklarını her akşam. Sonra birden aramamaya başladı. Ben aradım hamile olduğunu öğrendim. Sonra hep ben aradım nasıl oldun nasıl gidiyor hamilelik diye. Biliyormusun sonra o beni kaç defa aradı . Hiç. Facebooktan doğum yaptığını öğrendim. ki bu benim en yakın arkadaşımdı düşün. Çocuğuna nazar değer diye benimle görüşmüyor hala biliyormusun. Bizim çocuğumuz olmuyor ya .

Şuan öyle bi haldeyiz ki canım ne zaman yeni evli hamile ve henüz çocuk istemiyorduk biz diye sızlanan bi çift görsem evde günlerce ağlıyorum gözlerim şişiyor ağlamaktan. Ama napalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Gurbet konusuna gelince arkadaşım aslına bakarsan ailelerimiz yanımızda ama biz de gurbette gibiyiz. bizi bizden başkası anlamıyor annemiz bile olsa.

Umarım bu topikteki kucağı boş olan bizleri rabbim sevindirir. Aminnn

son düşüncem eşimin bir ay daha bitkisele devam etmesi bende kendimi hazırlamış olurum manevi yönden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

demek ki zamanı bi daha ki aymış ki sen öle karar verdin hayırlısı olsun cnm
rabbim emeklerini boş çıkarmasın güzelim

canım benim ya allah sabır versin yardımcın olsun çekilecek sıkıntıların bitmemiş demekki
rabbim seni kendine yakınlaştırmak ve seni devamlı huzurunda görmek istediği için sana bu yaşadığın sıkıntıları yaşatıyor
demek ki rabbimin de sevdiği kuluymuşsun üzme kendini sen sabırlı bir insansın senin içinde güzel günler gelecek
hem bence mutlu olmalısınız bak arkadaşım adetinde düzene girmiş inşallah bebeğin kendiliğinden gelir
inan her zaman dualarımdasınız inşallah rabbim önce eşine şifa sonrada hayırlı iş ve hayırlı evlatlar versin duadan başka elimizden gelen bir şey yok

ah cnm aynı sözler duymaktan bıktık zaten
bende 6 seneden fazladır bu kelimeleri duyuyorum
inan ki komşulara bile artık gitme isteğim yok
apartmanıma benden sonra 3 gelin geldi 3 üde doğurdu
ya kendi kardeşim bile doğum yaptı bu durum o kadar ağır ki yeğenlerim oynarken benim bebeğimin olmaması
her evlenen sanki doğuruyo benden bakŞA SANKİ aslında bizim gibi çok var da bizim gözümüze hep doğum yapanlar takılıyo
geçecek bu günler de ne zaman allah bilir....... YA SABIR MEVLAM YA SABIR

Son düzenleme:
iyiyim canım elhamdülillah
inşallah iyi çıkar genetik sonucunuz
siz de celalettin hocaya mı gideceksiniz canım
miden falan bulanıyodu geçti mi onlar?
canım yaaa hepsi üst üste geldi sorunların
gerçekten büyük sınavdan geçiyorsunuz canım
ve sakın isyan etmeyin Allahtan sabır dileyin
inşallah sabrınızın mükafatını çok geçmeden alacaksınız canım
gönülden diliyorum eşinin şifa bulmasını,hayırlı bir işinin olmasını,
borçlarınızın bitmesini ve evladınıza kavuşmanızı
inşallah da olacak canım
gönülden ettiğimiz dualarımız kabul olacak inşallah
Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemezmiş
inşallah bunun da üstesinden geleceksiniz sevginiz ve dualarınızla,dualarımızla
Rabbim yardımcınız olsun canım gönlünüzü ferahlatsın inşallah.

NASIL geçiyo günler cnm inş sıkıntın yoktur
hadi hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz
halay zamanııııııııııııııııııı gelsin amin (ecmain )inşşşşşşşşşş

iyi geçiyo günlerim canım Allaha şükür
inşallah canım iple çekiyorum salı gününü
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve li olsun.

Geçicek inşallah bitanem ya geçicek bunlar da. Bizimde elleri yumuk yumuk bebelerimiz olacak. Bizim tanıdıklardan biri tam 3 kez kürtaj yaptırdı 3 tane de çocukları var allah bağışlasın. Bunları görünce kötü oluyoruz üzülüyoruz bide demez mi bak benim 7inci yolda diye . Gülermisin ağlarmısın hadi bakalım . Allah sonumuzu hayır etsin bitanem. Napalım kaderimizde bunları görmek de varmış.

iyi geçiyo günlerim canım Allaha şükür
inşallah canım iple çekiyorum salı gününü
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve li olsun.

Canım ya inşallah senden çok güzel haberler alırız da şu topikte bi halaya katılırım ben de:) İnşallah minik meleğimiz hep seninle olucak. Rabbim seni korusun . Aminnn

rabbim bizleri de evlatsızlıkla sınıyo inş atlatırız
lafa bak benim 7.ci yolda cahil insan ben böle insana PATAVATSIZ derim
boşverrrrrr allh kerim elbet geçer diyoruz ne yapalım
inş pamuk gibi kızlarımız,yiğit delikanlı oğullarımız olacak inşşşşş ndileğimiz allahtan (c.c)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…