kızlar eşim yarın istanbula gidiyor celalettin hocayla görüşmeye
ümidim var sizlerden duyduğum kadarıyla
yine negatifi görmemek için en iyi ne yapmalı
dedik ve bu hocayla görüşmeye karar verdik
şimdilik eşim gidecek hoca gerekli görürse eşi de çağırıyomuş
bakalım hakkımızda hayırlısı
inşallah bundan sonrası güzel olur.
hoca hangi tahlilleri istedi eşlerinizden?
madem ikiside yeterli değil neden her ay fsh ı istiyorda inhibin b yi istemiyor ??
bu adamın hangi dediği mantıklıki zaten...
allah onu bildiği gibi yapsın...
bizde burda bunları yazıcazki yeni arkadaşlar özellikle hiç m.tese olmamış insanlar gidipte onun gibi hastalarını para makinesi gibi gören bi dra güvenmesinler
Herkese merhabalar,benim eşimde azosperm biz 5 sene önce öğrendik.Biraz korktuğumuz biraz da gittiğimiz ürologlara içimiz ısınmadığı için bi türlü eşim ameliyat olmak istememişti.Ve nihayet bu yaz Alman hastanesindeki Tansel Kaplancanla tanışınca fikrimiz değişti.Bize çok güvenilir geldi ve hemen eşimden Genetik test istedi.Çok şükür test sonucu doğuştan olmadığı için mikro tese şansımızda oldu.Eşim mikro tese oldu ve Allahıma binlerce şükür 15 tane sperm bulundu,aynı bendende yumurta toplandı.sonucunda 7 tane embriyomuz oldu ve hepsini dondurdular.Bana o hafta transfer yapılamadı progesteron hormonum yüksek çıktı Bir buçuk ay sonra deneyeceğiz dedi doktor e tabi azıcık üzülsemde bunca sene bekledim bir buçuk aymı bekliyemiycem dedim.başladık beklemeye ve nihayet cumartesi günü transferim oldu.bugün 4.günüm sonucu öğrenmemiz için sadece 8 gün kaldı.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.Umarım 8 gün sonra mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim....
merhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik henüz 7 aylık evliyiz 4 ay korunmasız ilişkiden sonra eşimi zorla spermiograma gönderdim çünkü hep huzursuzdum hissetmiştim sanki.ve azosperm... önce kabullenemedik yanlıştır sonuç nasıl olur böyle birşey hiç mi olmaz sperm, numuneler mi karıştı acaba falan filan....sonra içime bi acı oturdu günlerce nette bunu araştırdım okudukça iyice umutsuzluğa kapıldık nasıl yani biz anne baba olamayacak mıydık??günlerce ağladım ben ağladıkça eşim dahada çok üzüldü...neyse o günleri konuşarak atlattık yine üzülüyorum bebekli alileleri gördükçe içim acıyor.ama bu Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını bu dünyada denermiş.sabırla Rabbimin bize bu mucizeyi taddırmasını bekleyeceğiz elimizden ne geliyorsa elbette yapacağız ama YAVRUMUZU verecek olan sadece yüce Allah tıp doktorlar sadece vesile...bu zor günleri birlikte atlatmak için size anlatmak istedim arkadaşlarımla konuşuyorum tabi ama başına gelmeyen anlayamıyor.ALLAH yardımcımız olsun..Konyada tedavi olan var mı?konuşalım haberleşelim....
canım ben bu testi il defa duydum ve hemen araştırdım.
dediğin gibi bu değerlere ulaşılmadan tese olunmamalı deniyor.
hatta bayanlardada yumurtalık rezervi için yapılan bir testmiş.
şimdiye kadar bu topikte bu testi yaptıranı hiç duymadım.
bizlerde hiç yaptırmadık çünkü doktorlar bize bu testin varlığından hiç bahsetmediler.
eğer bu test yapılsaydı belkide 2 kez m.tese olmak zorunda kalmazdık.
celalettin hoca en nihayetinde bir iç hastalıkları uzmanı.
onun bu konuyla ilgili bilgi edinmiş olması ve hastalarından bu testi istemesi ama bir androloji prof.unun bundan bahsetmemesi ne ilginç değilmi.
Nasıl yani yaaaa bu test bu kadar doğru bilgiyi veriyorken ve doktorlar bunu bildiği halde direkt eşlerimizi masaya mı yatırmışlar ????Allahım okuduktan sonra beynimden aşağı kaynar sula döküldü gibi hissettim. Beynim uyuştu resmen. Karnıma vurulan onca iğneler, verilen hormonlar , eşimin vucuduna vurulan bıçaklar hepsi hastane-doktor-eczane kazansın diyemiymiş. Vicdansızlarrrr. Burda bu durumu yaşayan kaç kişiyiz hepimizi mi kandırmış bunlar. Yatacak yerleri yok bunların. Daha söyleyecek o kadar çok şeyim var ki . Rabbime havale ettim hepsini. O en iyisini bilir. Okudukça elim ayağım titriyor yaaa
CANIM hadi hayırlısı.en doğru kararı almışsınız..
yılmak yok yola devam tatlım.
dualarla ,inançla,sabırla
inş başarıya hepimiz ulaşacağız....
canım celalettin hocadan inş memnun kalırsınız.
belki doğru tedaviyle normal yoldan geliverir mucizen.inş dualarım seninle tatlım benim...
canım biz gittik .
biliyorsun sanırsam .
şimdi yeni bir tedaviye başladık hayırlısı ile.
tatlım eşin tek kelimeyle çekaptan geçiyor.
yok yok celalettin hocanın istediği testlerin arasında.
aynen sana katılıyorum baharcığım.
boşu boşuna teseye alındık halada teseye gidecek olan arkadaşlarımız var.
yanlış anlamasın arkadaşlarımız ama hala körü körüne kaan hocaya gidip tese kararını doğru bulanlar var.
arkadaşlar bu kadar bariz herşeyi yazıyoruz ki ben celalettin hocanın yanından geldikten sonra defalarca yazdım
körü körüne kaan hocanın bizi kesip biçtiğini,
boşu boşuna detaylı araştırmadan hormonel birşeyimiz yokken
klomeni dayadığını....
bildiği birçok şeyi neden bize uygulamadı....makaleler yazmış bu konuda .
neden hiç birimize uygulamamış makalesinde yazdıklarını …..
yeni yada eski arkadaşlar ne olur körü körüne tese olmayın.
ha illaki olacaksak önce ortam hazırlanır ki doğru tedaviyle en son çare tese olunur.
canlar ben herşeyi ama herşeyi yazdım ve yazmak istedim ama sonuç almayınca henüz
bazı arkadaşlarımız tepki göstedi belki bana.
celalettin hocayı abarttığımı düşündü.dahiliyeci dedik çoğumuz belki.ne anlar dedik belki.....
kimseyi rencide etmekk için yazmıyorum bunları .
ne olur beni yaznlış anlamayın ama inanın hepimiz çok uğraşıyoruz bu uğurda.
birirlerinin bu çabamızı paramatik görmeleri ve kullanmaları inan içime oturuyor .
o yüzden kendi sevincimi hepinizle paylaştım ki belki bir arkadaşımıza daha şifa olur celalettin hoca diye düşündüm.
belki şifa olmayacak ama en azından herşeyi bilerek tedavi olduğumuza inanıyorum ben.
inanın celalettin baba ( ben baba diyorum ...çünkü rahmetli babama benziyor her yönüyle….)
çok iyi birisi.........inş hepimize sebep olur ve hepimiz kurtuluruz bu illetten....
,hoşgeldin aramıza.
keşke böyle bir problemle tanışmasaydık ama kader.
şanslısın ki erken öğrenmişsiniz arkadaşım probleminizi.
geçmiş olsun.
inş en kısa zamanda kavuşurursun hayırlı evlatlarına.
ne olur arkadaşım birden tese olmayın.
iyice araştırın . sebebi, sonucu iyi değerlendirin.Allah yar ve yardımcın olsun
her olduğunuz tesede eşiyin testisinde hasarlar oluşuyor....
topikte ben dahil herkes sana her konuda yardımcı olur
sormak istediklerini rahatça sorabilirsin.
seve seve sana yardım ederim....
bu arada konyadasın galiba.....
azo sebebiniz ne bilginiz var mı peki?
Ahhh arkadaşlar ne acı değil mi gerçeklerin bir anda farkına varmak..Bu kadar basit bir test vardı ve ben buraya,sizlere yazmasam belki haberiniz olmayacaktı...Ben bu toiği görür görmez beynimden vurulmuşa döndüm..Aynen benim de elim ayağım titredi,beynim uyuştu..o kadar emek vererek beklemenin ne demek olduğunu ben bilirim..Ama belli ki bilmeyen,hayallerimizi görmezden gelen doktorlar var..Hala yazıyorum,hep yazıcam..Ben kimseye Celalettin Hoca ya gidin demedim...Ama herşey bu kadar aşikar işte..Tesede olmayın...İnsanlar bizim zaaflarımızla zengin oluyo...Biz sadece eli boş kalmakla kalmayıp madii manevi çöküntü yaşıyoruz...Bir test yaaa,ne kadar basit..Geçen Celalettin Hoca bir hastasını teseye yönlendirdi..Daha doğrusu beklerseniz çıkış olacak,ama eğer beklemek istemezseniz tesede kesin çıkar dedi..Bunu diyen bi dahiliyeci..Daha ne yazıyım..O kadar belli oluyomuş ki tesede çıkıp çıkmayacağı...
Ahhh pıtırcık..Gönlü güzel,kendi güzel arkadaşım...Canı gönülden istiyorum olumlu sonuçlar almanı inan...Umarım hepiniz tez vakitte kavuşursunuz cennet kokulu meleklerinize:))
çook teşekkür ederim inşallah hepimiz kısa zamanda kavusuruz mucizelerimize..sebebini henüz bilmiyoruz .inmemiş testis öyküsü yok,hormonlar normal,y delesyon testi normal karyotip için numune verdik sonuç bekliyoruz ama ondada sıkıntı yok sanırım.haftaya biyopsi alınacak testisten 3 kez spermiogram yaptırdık bir tanesinde 2 adet immotil sperm çıktı diğerleri sıfır.immotilde olsa çıkması iyi birşeymiş.arı sütü kullanan oldu mu aranızda
hakkınızda hayırlısı olsun.
biz kullandık arı sütü.
sahteleri var ama. dikkat edin kullanırken.
sahte olursa faydasından çok zararı oluyor.alerji yapıyor genellikle sahtesi.
gerçeğini sahtesini nasıl ayırt ediyoruz peki?fayda gördünüz mü arı sütünden?umut verici makaleler var bu konuda ama bilmiyorum herkeste aynı etkiyi göstermez tabi
biz yaklaşık 6 ay önce kullanmıştık.
bilmiyorum ama direnç verdiğini söylüyordu eşim.
şimdi bıraktık.
cam şişede sıvı olanlar var onları almayın.katkı maddeli onlar .
krem gibi olanlar var.onlar iyi oluyor
gerçek arı sütü pahalı oluyor.izmirde bir yer vardı
oradan almıştık biz.buz içerisinde göndermişti.
aydınlık ve sıcakta gerçek arı sütü bozuluyor. kaskatı kesiliyor..
şimdi hatırlamıyorum.bir arkadaşım tavsiye etmişti.
istersen yarın sana bulayım adresini telini arkadaşıma ulaşabilirsem.
bende de vardı teli adamın ama benim geçenlerde telefonum bozuldu
bütün numaralarım giiti.....
anladım.bizim sebep belli olsun diye bekliyorum mesela genetik sıkıntı varsa o tür tedaviler işe yaramazki belli olduktan sonra almayı düşünüyorum tese oldunuz mu siz sonuç ne?celalettin hocanın soy ismi peru mu?bende konyada hemşireyim çocuk hocasının soyismide peru akraba olabilirler mi ordulu bildiğim kadarıyla
evet peru.
bilmiyorum ki belki akrabasıdır.
evet bencede sonucunuzu bekleyin.her bitki her sebebe şifa olmuyor çünkü.
ki sen işin içindeymişsin birçok şeyi bizden daha iyi bilirsin.
evet bi z 2 kere olduk.
söylediklerine göre sonuç. sertolyyy.şimdi celalettin peruda tedavideyiz.
testis hasarı dedi hoca. testisler çalışmıyor.
değilse bizimde genetik iyi
hormonlar iyi
ama çıkış yok.
hayırlısı bakalım.
cnm inş 5 senenin mutluluğunu şimdi yaşarsınHerkese merhabalar,benim eşimde azosperm biz 5 sene önce öğrendik.Biraz korktuğumuz biraz da gittiğimiz ürologlara içimiz ısınmadığı için bi türlü eşim ameliyat olmak istememişti.Ve nihayet bu yaz Alman hastanesindeki Tansel Kaplancanla tanışınca fikrimiz değişti.Bize çok güvenilir geldi ve hemen eşimden Genetik test istedi.Çok şükür test sonucu doğuştan olmadığı için mikro tese şansımızda oldu.Eşim mikro tese oldu ve Allahıma binlerce şükür 15 tane sperm bulundu,aynı bendende yumurta toplandı.sonucunda 7 tane embriyomuz oldu ve hepsini dondurdular.Bana o hafta transfer yapılamadı progesteron hormonum yüksek çıktı Bir buçuk ay sonra deneyeceğiz dedi doktor e tabi azıcık üzülsemde bunca sene bekledim bir buçuk aymı bekliyemiycem dedim.başladık beklemeye ve nihayet cumartesi günü transferim oldu.bugün 4.günüm sonucu öğrenmemiz için sadece 8 gün kaldı.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.Umarım 8 gün sonra mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim....
kızlar madem böle bi test varmış kaan hoca olsun emre bey olsun neden ameliyat öncesi bu testti yapııpcanım ben bu testi il defa duydum ve hemen araştırdım.
dediğin gibi bu değerlere ulaşılmadan tese olunmamalı deniyor.
hatta bayanlardada yumurtalık rezervi için yapılan bir testmiş.
şimdiye kadar bu topikte bu testi yaptıranı hiç duymadım.
bizlerde hiç yaptırmadık çünkü doktorlar bize bu testin varlığından hiç bahsetmediler.
eğer bu test yapılsaydı belkide 2 kez m.tese olmak zorunda kalmazdık.
celalettin hoca en nihayetinde bir iç hastalıkları uzmanı.
onun bu konuyla ilgili bilgi edinmiş olması ve hastalarından bu testi istemesi ama bir androloji prof.unun bundan bahsetmemesi ne ilginç değilmi.
inş cnm sende anne olursun evet ilk başta çok zorluklar yaşıyo insanmerhaba arkadaşlar..bende yeni katıldım aranıza 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik henüz 7 aylık evliyiz 4 ay korunmasız ilişkiden sonra eşimi zorla spermiograma gönderdim çünkü hep huzursuzdum hissetmiştim sanki.ve azosperm... önce kabullenemedik yanlıştır sonuç nasıl olur böyle birşey hiç mi olmaz sperm, numuneler mi karıştı acaba falan filan....sonra içime bi acı oturdu günlerce nette bunu araştırdım okudukça iyice umutsuzluğa kapıldık nasıl yani biz anne baba olamayacak mıydık??günlerce ağladım ben ağladıkça eşim dahada çok üzüldü...neyse o günleri konuşarak atlattık yine üzülüyorum bebekli alileleri gördükçe içim acıyor.ama bu Rabbimin imtihanı sevdiği kullarını bu dünyada denermiş.sabırla Rabbimin bize bu mucizeyi taddırmasını bekleyeceğiz elimizden ne geliyorsa elbette yapacağız ama YAVRUMUZU verecek olan sadece yüce Allah tıp doktorlar sadece vesile...bu zor günleri birlikte atlatmak için size anlatmak istedim arkadaşlarımla konuşuyorum tabi ama başına gelmeyen anlayamıyor.ALLAH yardımcımız olsun..Konyada tedavi olan var mı?konuşalım haberleşelim....
anladım çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun hayırlı geceler iyi haberlerle görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?