Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hiç böyle şeyleri okuyupta kafanı yorma..Benim arkadaşımda üç düşükten snra pıhtılaşma tespit edildi..Tedavisi o kadar da karmaşık değil..ğne kullandı hamileliği boyunca,,Şimdi dünya tatlısı bi kızı var..Benim de bir düşk olduğu halde ve böyle bi sorunum olmamasına rağmen kan sulandırıcı kullandım...Rabbim ol desin yeter:)

belki aynı zaman denk gelmesede birbirimizi görebiliriz nede olsa arada bir bende gelicem yumurta takipi için umuttüp bebeğe
canım bende demiyom var hemde 2 tane biri3,5 cm,diğeri7,5 cm
doktorum önce tüpbebeğe başlıyalım inşallah eşinde sperm çıkarsa embriyo transferi yapmayız sen ameliyatla miyomunu aldırırsın iyileştikten sonra embriyo transferi yaparız dedi
Rabbim vermek istedikten sonra olur sen üzme canını hem kan pıhtılaşması içinde iğne olursun önemli olan sperm çıkması ve embriyo oluşması inşallah Rabbim hepimize birgün anne olmayı nasip etsin amin

cnm sen bu pıhtılaşmaya 4. denemen olduğu için takmakda haklısın artık kaybetmek istemiyorsun bişeyleri,ben son 2 tedavimdede kan sulandırıcı iğne kullandım adet olduğum günden itibaren başlamıştım bilgin olsun genelde tedaviden sonrada başlattıklarını duydum ama biz riske girmiyelim döllenmede sorun olmasın die başdan başladık ama yinede olmadı...coraspirinide yumurta topmlama işleminden sonra veriyorlar bizim merkezde..sen yinede dr unla görüş..

canım bizim tarnsfer oldu ama değişen birşey yokk..inann onun yıkımı daha kötüü.. benimm 3 tüpbebek denememdede 12 günn bekleedim sonuç içinn hepsindede kan vermeye gideceğim günün sabahı yada kan verme sonrası adet oldum..bhcg sonucu bilee heveslee bekleyemedimmm.. ve yaptırdığımız hastanedeee farklı illerden gelen bir çok arkadaş vardıı 5-6 arkadaş aynı gündee sonuç almak için kan vermeye gittik ..ve bu arkadaşlarla aynı yerde kalıyorduk..beraber vakit geçiriyorduk...benim ki belliydi zaten o gün adet oluyordumm..yine sonucu bekledim arkadaşlarlaa belki bir mucize olur diye. öyle karmaşık bir duygu kiii 1 aydırr beaber takıldığımm derdine ortak olduğunn arkadaşlarının hamile kalmasınaa tepki bile veremiyorsun..sonuç belliydi amaa ağladımm hemde çokkk...eşimin ilk ağlamasını orada gördüm...ağlamandann arkadaşının seni yanlış anlamsından korkuyorsunnn,hem üzüntüden hemde arkadaşının hamileğine ağlıyorsunn..çokkk karmaşıkkkkk bir duyguuu ben hala adını koyamadımm..allah birdahada yaşatmasınnn inşallah..

CANIM ALLAH SABIR VERSİN TAM AZOYU YENDİN EŞİNDE SPERM ÇIKTI DERKEN KENDİ DERDİNLE CEBELLEŞİYORSUN
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE RAPOR ÇIKARMAK İÇİN DOKTORA GİTTİĞİMDE YUMURTA SAYIN ÇOK AZ DEMİŞTİ DOKTOR BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNMÜŞTÜM
DERDİNİ VEREN MEVLAM DERMANINI DA VERİYOR İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA SANA EVLADINI GÖNDERSİN

topiğii takip ettiğime pişman oldum aslında :) kafam çok karıştııı..herşey olacağına varırrr, ben düşünerek kendimi yoruyorumm sanırım..

enfalcim bende bu duyguları farklı yaşadım cnm, hastanede tanışdığım arkadaşların yumurtaları dölleniyor benim döllenmiyor kendime üzülmekten onlara sevinemiyorum sevinsemde belli edemiyorum üzüntüm ağır basıyor tedavimin başarısızlığı yönünden..şuan görüşdüğüm arkadaşlar var o yönden çok şanslıyım tüp bebek arkadaşlarım ))) transfer olamamak çok kötü ((

aynen cnm ya derdime düştüm cebelleştim durdum ) azoyu yenemedik gittii....
sende nihayet tedavine başlıyorsun takipciniz şekerim ) hayırlı olsun hadi bakalım gelsin spermler gelsin bebişler inş.

Son düzenleme:
hoşgeldinnnnnnnnn cnm16:..
cnm sen dün geri dönmeyince anladım zaten sonuç olumsuz o yüzden daha sonra aramak istemedim..
hayırlısı olsun cnmmmmmm..

hb cnm

ben sana dün dedim zaten iyi haber gelseydi sabahtan gelirdi diye gelmedi ne yazıkki hayırlısı bakalım...

canım benim histereskopi sonucunda rahim dışında olduğunu söyledi.. müdahele edip edemeyeceğini söylemedi.aminn canımmm baya zahmetlii bir yoldan geçeceğiz allah yardımcımız olsun.

cnm benim arkadaşımın yumurta toplama işlemi sırasında çikolata kisti vardı onu aldılar seninde öyle olur...geçmiş olsun şimdiden

çok kötüüü ve farklı bir duyguuu.. allah kimseye yaşatmasın.. ne güzel azoyuuu yenmişsinn..umarımm seninde bir gün hayırlı haberlerini alırızz :)

benim sonuç negatif bunada şükür ama büyük yıkım RABBİM sabır verir inş

cnm çok üzüldüm
Rabbim sabır versin sana bana hepimize çok zor
bu gün çok kötüydüm daha kötü oldum
inş bidahaki denemende olur cnm umudunu kaybetme

bugünlerde topikte hüzün var ara ara oluyor böyle
bende hiç iyi değilim
eşim dün spermiogram testi verdi yine koskoca sıfırlarımız oldu
sonucu bugün aldım eşim işte telde söyledim gelince konuşuruz dedi kim bilir o ne durumda yanında bile değilim
ne düşünceğimi bilemiyorum şaştım kaldım dondum kalbim çok acıyor
benim çocuğum olmıyacak bunu kabul etmek çok zormuş şimdi sadece bunu düşünüyorum
çok üzülüyorum çok canım yanıyor
çokmu bekliyodum bilmiyorum ama ilaç kullandık belki çıkmıştır dedim ama yine olmadı

tatlim uzulmeee...keciboynuzu kuru yaptinmi ilaclar etkisini gostermemis olabilir...ari sutu polen yesin esin..bunlar sayilari yukseltir...karamsar olma..kac senedir istiyrsun...biz 1 senedir istiyoruz olmuyor...18 milyon sperm sayisi yine yeterli gelmiyor///allah yardimicimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…