iyi akşamlar ...uzun zamandır yazmadımm ama sizi uzaktan takip ediyordumm :) günlük giremesemde girdikçe her sayfayı okuyordumm..
sanırım vck benimle hemen hemen aynı tarihte başlayacaksın tedaviye.. bende umut tüpbebekde başlayacağım kısmetse 21 günlük ilacım bitti 2-3 güne kalmaz adet olurum ve sonunda tedavime start verilir inşallah.... ekim 1 den itibarenn umutta git gitt gell anca bu ay başlayabileceğiz..
kızlar bu arada bir sorum olacak bilginiz varmı bilmiyorum amaaa,,şimdiden karamsarlığa düştümmm.. eşim azosperm 3.tesesini olacak emre beyde..
-eşim azosperm
- benimm kanda pıhtılaşma (heterezigot taşıcıcı(c677))
-rahimde miyom
-rahim üst duvarında çökme
-hiper troidd(şimdilik kontrol altında)
azosperm benim için başlıbaşına sorunken birdee kendim ile ilgili olan problemler çıktı.. ilk başta umursamazken 2 gündür sitrese girdim. bu topiği http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html tesadüfen buldum vede takip etmeye başladım.hamile kalmam mucize olmasına rağmennn gebelik olsa bileee kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyleee bebeği kaybedebilirmişimmm.. bilinçlenmek için topiği takip ediyorum amaa bir yandanda pskolojim bozulduuu.... doktorum iğne kullanacaksın transfer sonrası desede bunun dozajları çok önemliymiş yüksek dozda kan fazla sıvılaşınca yada düşük dozda pıhtılaşınca bebeği kaybediyormuşsun.. ayrıca hemetoloğla görüşmelii vede hemen diyete başlanmalıymışş.. vs.vs...
offf allahımmm hepimize yardım etsinn..hamile kalsam bileee tadını çıkaramayacağımm sanırımm..
iyi akşamlar ...uzun zamandır yazmadımm ama sizi uzaktan takip ediyordumm :) günlük giremesemde girdikçe her sayfayı okuyordumm..
sanırım vck benimle hemen hemen aynı tarihte başlayacaksın tedaviye.. bende umut tüpbebekde başlayacağım kısmetse 21 günlük ilacım bitti 2-3 güne kalmaz adet olurum ve sonunda tedavime start verilir inşallah.... ekim 1 den itibarenn umutta git gitt gell anca bu ay başlayabileceğiz..
kızlar bu arada bir sorum olacak bilginiz varmı bilmiyorum amaaa,,şimdiden karamsarlığa düştümmm.. eşim azosperm 3.tesesini olacak emre beyde..
-eşim azosperm
- benimm kanda pıhtılaşma (heterezigot taşıcıcı(c677))
-rahimde miyom
-rahim üst duvarında çökme
-hiper troidd(şimdilik kontrol altında)
azosperm benim için başlıbaşına sorunken birdee kendim ile ilgili olan problemler çıktı.. ilk başta umursamazken 2 gündür sitrese girdim. bu topiği http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html tesadüfen buldum vede takip etmeye başladım.hamile kalmam mucize olmasına rağmennn gebelik olsa bileee kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyleee bebeği kaybedebilirmişimmm.. bilinçlenmek için topiği takip ediyorum amaa bir yandanda pskolojim bozulduuu.... doktorum iğne kullanacaksın transfer sonrası desede bunun dozajları çok önemliymiş yüksek dozda kan fazla sıvılaşınca yada düşük dozda pıhtılaşınca bebeği kaybediyormuşsun.. ayrıca hemetoloğla görüşmelii vede hemen diyete başlanmalıymışş.. vs.vs...
offf allahımmm hepimize yardım etsinn..hamile kalsam bileee tadını çıkaramayacağımm sanırımm..
bende sen gibi düşünüyordum takii topiğii okuyana dekkk :) okuduğum kadarıyla pıhtılaşma çok basit bir durum değil..zaten çok karamsar bir insanımmm.. pıhtılaşma sorunu olup tedaviye başlar başlamazz hatta hamilelik planlayanlar iğnelere başlıyormuş.. bana doktorum şimdilik pıhtılaşmayla alaklı hiç birşey vermedi.hatta geçen ay tedavim başlayacaktı muayenemi oldum ilaçlarım yazıldı ama emre beyin yoklu nedeniyle tedavim iptal oldu...bugun hastaneyi aradım hemşireyle görüştüm durumumu anlattım...coraspin vermedi bana ulun bey dedim..kalabalıktı unuttumu acaba dedim...hemşire adetin 3. günü geldiğinizde verilecek o ilaç dedi...ama geçen ayy adetin 3. günü tedavim başlayacak diye muayenemi oldum iğnelerim yazıldıı ulun beyle görüştümm bu ilaçtan bahsetmedi bile... .açıkcası seçtiğim doktor konusunda kafam karışttııı..soru işaretleri var aklımda ..bu ay kullanmam gereken bir ilaç vardı kist oluşmaması için.hastaneyi ben aradım kulanıp kullanmamam konusunda..yoksa bana ne doktor nede hemşire bu ilacı kullan demedi..ben aramasam kullanmam gerektiğini söyleyen olmadı bana...neyseki 4.denemem olacağı için az çokk bilinçliyimmm....tedavide doktoruma sonuna dek güvenmek istiyorum... diğer denemelerim gibi salla pati olsun istemiyorum..tabbii ne yapsak etsek herşey olacağına varıyorrr amaaa bennn elimden geleni yapayımda takdir rabbimin diyorummm..
sağol canımm bu arada güzel dileğin için..
bana en çok koyanda döllenmenin olmaması bir kerecik bile tarnsfer aşamasını yaşıyamamak sperm bulundu diye çok sevindik ama sevincimiz böylede kursağımızda kaldı napcağımızı şaşırdık...artık tedaviye ara veriyorum tedaviyeye başlıyanlarında yolu açık olsun ben sıramı savdım sıra sizlerde inş. sizlerinki olumlu sonuçlanır... benim arkadaşın 22 yumurtasından 2 yumurta toplandı o ikiside döllendi şimdi sonuç bekliyor benimde 2yumurtam vardı ama döllenmedi teseyle bulununca sperm döllenmede zor oluyor..
bana en çok koyanda döllenmenin olmaması bir kerecik bile tarnsfer aşamasını yaşıyamamak sperm bulundu diye çok sevindik ama sevincimiz böylede kursağımızda kaldı napcağımızı şaşırdık...artık tedaviye ara veriyorum tedaviyeye başlıyanlarında yolu açık olsun ben sıramı savdım sıra sizlerde inş. sizlerinki olumlu sonuçlanır... benim arkadaşın 22 yumurtasından 2 yumurta toplandı o ikiside döllendi şimdi sonuç bekliyor benimde 2yumurtam vardı ama döllenmedi teseyle bulununca sperm döllenmede zor oluyor..
bi geldim pir geldim topik dağıldı yavvvvvvvvv
Hiç böyle şeyleri okuyupta kafanı yorma..Benim arkadaşımda üç düşükten snra pıhtılaşma tespit edildi..Tedavisi o kadar da karmaşık değil..ğne kullandı hamileliği boyunca,,Şimdi dünya tatlısı bi kızı var..Benim de bir düşk olduğu halde ve böyle bi sorunum olmamasına rağmen kan sulandırıcı kullandım...Rabbim ol desin yeter:)
canım bizim tarnsfer oldu ama değişen birşey yokk..inann onun yıkımı daha kötüü.. benimm 3 tüpbebek denememdede 12 günn bekleedim sonuç içinn hepsindede kan vermeye gideceğim günün sabahı yada kan verme sonrası adet oldum..bhcg sonucu bilee heveslee bekleyemedimmm..ve yaptırdığımız hastanedeee farklı illerden gelen bir çok arkadaş vardıı 5-6 arkadaş aynı gündee sonuç almak için kan vermeye gittik ..ve bu arkadaşlarla aynı yerde kalıyorduk..beraber vakit geçiriyorduk...benim ki belliydi zaten o gün adet oluyordumm..yine sonucu bekledim arkadaşlarlaa belki bir mucize olur diye. öyle karmaşık bir duygu kiii 1 aydırr beaber takıldığımm derdine ortak olduğunn arkadaşlarının hamile kalmasınaa tepki bile veremiyorsun..sonuç belliydi amaa ağladımm hemde çokkk...eşimin ilk ağlamasını orada gördüm...ağlamandann arkadaşının seni yanlış anlamsından korkuyorsunnn,hem üzüntüden hemde arkadaşının hamileğine ağlıyorsunn..çokkk karmaşıkkkkk bir duyguuu ben hala adını koyamadımm..allah birdahada yaşatmasınnn inşallah..
cnm sen bu pıhtılaşmaya 4. denemen olduğu için takmakda haklısın artık kaybetmek istemiyorsun bişeyleri,ben son 2 tedavimdede kan sulandırıcı iğne kullandım adet olduğum günden itibaren başlamıştım bilgin olsun genelde tedaviden sonrada başlattıklarını duydum ama biz riske girmiyelim döllenmede sorun olmasın die başdan başladık ama yinede olmadı...coraspirinide yumurta topmlama işleminden sonra veriyorlar bizim merkezde..sen yinede dr unla görüş..[/QUOTE
aynenn zaten doktorumm diğer denemelerinde bu pıhtılaşmayla alaklı hamile kalamamış olabilrsin dedi. bahsettiğim topiği 2-3 gündür okuyorumm seninde bahsettiğin gibi adet olduğu andan itibaren kullananlar var,,tarnsfer sonrası yada gebelik oluştuktan sonra geç kalınıyormuş.. bende dediğin gibi hiç bir şeyi riske atmak istemiyorum..sonuçta benim başka denem şansım yok eşim 3.kez tese olacak.. merkezee gidince bu konuyu tekrar görüşeceğim doktorumla..
CANIM ALLAH SABIR VERSİN TAM AZOYU YENDİN EŞİNDE SPERM ÇIKTI DERKEN KENDİ DERDİNLE CEBELLEŞİYORSUN
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENDE RAPOR ÇIKARMAK İÇİN DOKTORA GİTTİĞİMDE YUMURTA SAYIN ÇOK AZ DEMİŞTİ DOKTOR BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNMÜŞTÜM
DERDİNİ VEREN MEVLAM DERMANINI DA VERİYOR İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA SANA EVLADINI GÖNDERSİN
hoşgeldinnnnnnnnn cnm16:..
cnm sen dün geri dönmeyince anladım zaten sonuç olumsuz o yüzden daha sonra aramak istemedim..
hayırlısı olsun cnmmmmmm..
belki aynı zaman denk gelmesede birbirimizi görebiliriz nede olsa arada bir bende gelicem yumurta takipi için umuttüp bebeğe
canım bende demiyom var hemde 2 tane biri3,5 cm,diğeri7,5 cm
doktorum önce tüpbebeğe başlıyalım inşallah eşinde sperm çıkarsa embriyo transferi yapmayız sen ameliyatla miyomunu aldırırsın iyileştikten sonra embriyo transferi yaparız dedi
Rabbim vermek istedikten sonra olur sen üzme canını hem kan pıhtılaşması içinde iğne olursun önemli olan sperm çıkması ve embriyo oluşması inşallah Rabbim hepimize birgün anne olmayı nasip etsin amin
enfalcim bende bu duyguları farklı yaşadım cnm, hastanede tanışdığım arkadaşların yumurtaları dölleniyor benim döllenmiyor kendime üzülmekten onlara sevinemiyorum sevinsemde belli edemiyorum üzüntüm ağır basıyor tedavimin başarısızlığı yönünden..şuan görüşdüğüm arkadaşlar var o yönden çok şanslıyım tüp bebek arkadaşlarım))) transfer olamamak çok kötü ((
benim sonuç negatif bunada şükür ama büyük yıkım RABBİM sabır verir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?