Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ben okudum Allah kabul etsin

cnm ben okudum Allah kabul etsin

ben umut kardeşimizin ihlas duasını okudum.rabbim en kısa zamanda daralan şu yaralı gönlüne ferahlıklar nasip etsin inşallah.amin

sevalcım, su ve tülaycım dualarınızı okudum.
çok üzgünüm haber vermedim..
özür dilerim..

topiğii takip ettiğime pişman oldum aslında :) kafam çok karıştııı..herşey olacağına varırrr, ben düşünerek kendimi yoruyorumm sanırım..

buna bende katılıyorum sanırım.burası güzel paylaşıyorsun ama olumsuz şeylerde çook .. insanın morali bozuluyor. Rabbim sabır versin hepimize ama kaldırabileceğimiz kadar

benim sonuç negatif bunada şükür ama büyük yıkım RABBİM sabır verir inş
canım gecmiş olsun evet canım yıkım olmuştur ama şükür ve edayla karsılamak ne güzel bir sey rabbim bir deha negatif sonuç yasatmaz insallah rabbim bu topikdeki herkesin yüzünü güldürür insallah

canım üzülme ALLAHIN izniyle sabırla asacagız bir gün evet cok zor umutlarımız tükenmiş gibi oluyor ama inancımızla yeni bir umuda baglanıyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun

Dost istersen ALLAH yeter. Evet, O dost ise her şey dosttur.
Yârân istersen Kur’ân yeter. Evet, ondaki enbiya ve melâike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını [yaşadıkları olayları] seyredip ünsiyet (yakınlık) eder.
Mal istersen kanaat yeter. Evet, kanaat eden iktisat eder; iktisat eden bereket bulur.
Düşman istersen nefis yeter. Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider.
Nasihat istersen ölüm yeter. Evet, ölümü düşünen, hubb-u dünyadan [dünya sevgisinden] kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır.”

selam kızlar herkes nerelerde tek başıma kaldım buralarda
baharcığım ben umut arkadaşımın duasını okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin arkadaşıma amin

cnm eşim bir senedir tedavi oluyor
ilk öğrendiğimizde mikrotese olduk sperm bulundu haraketsizdi
sonra hemen tedaviye başladık ilk 6 ay iğne kullandık çıkış olmadı 3 aydırda ilaç kullanıyorduk ama yine bişey yok
eşimde genetik problem var çok kolay tedavi olunmuyor hatta tedavisi var mı bende bilmiyorum ama bir umut tedavi oluyoruz
saraçoğlunun kürlerini kullandık bitkiseller kullandık ama bir etkisi yok
cnm sizde sperm var inş en kısa zamanda haberini verirsin
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞ

Son düzenleme:
Baharcigim ben duami okudum canim.

Umutcugum rabbim bir an evvel anneligi nasip etsin insallah..

esma canımcım seni dua topiğine ekledim ama sanırım haberin yok duaya başladığımızdan
gegonya canım senide ekledim istersen topiğe gelip bakabilirsiniz

baharcim..nehaber canim ..denedinmi birdaha ..insallahh bu dafada yuzun guler..merak ettim seni bir gireyimde sorayim dedim insallah hersey gonlunce olur''

baharcim..nehaber canim ..denedinmi birdaha ..insallahh bu dafada yuzun guler..merak ettim seni bir gireyimde sorayim dedim insallah hersey gonlunce olur''

hoşgeldin canımcım altta ismini görünce çok sevindim maşallah bebişlerin 4 aylık olmuş yeterki bebişlerimiz olsun dünyaya geldikten sonra zaman su gibi akıp geçiyor .bebişsiz hayatta zehir gibi hem içi acıtıyor hemde günler geçmek bilmiyor.inşallah Rabbim hepimize sizin yaşadığınız mutluluğu yaşatır bizlerde uykusuzluktan ve yorgunluktan dert yanarız.tekrar bebişlerin hayırlı olsun Rabbim uzun ömürlü kılsın analı babalı büyüsünler inşallah benim yerime kocaman onları annesi

cnm dün çok kötüydüm evde tek başıma kaldım
annemlere gitmedim acım okadar büyükki kimseye derdimi söyleyemiyorum
ne yapacağımı şaşırdım heryerim uyuyşuyor çok kötü günler geçiriyorum
çocuğum olmuyacak çok zor bir durum
yıkıldım şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum.
ağlıyorum kendime zarar veriyorum bu dert içinmi kemiriyor... ben bu durumdaysam eşim ne haldedir diye bide ona üzülüyorum
saat 2.00 de yattım rüyamda oğlum olmuş gördüm
Rabbim bizi rüyalarda mutlu ediyor
sonra sizi gördüm hepimiz toplanmışız yüzlerinizi görmesemde rüyamda sizi görüyorum
bu halimizle bile gülüyorduk inş hepimizin yüzü güler.

esma canımcım seni dua topiğine ekledim ama sanırım haberin yok duaya başladığımızdan
gegonya canım senide ekledim istersen topiğe gelip bakabilirsiniz

cnm evet haberim yok ben akşam bakayım
şimdi kursa gitmem gerek çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…