selam kızlar herkes nerelerde tek başıma kaldım buralarda
baharcığım ben umut arkadaşımın duasını okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin arkadaşıma amin
selam kızlar herkes nerelerde tek başıma kaldım buralarda
baharcığım ben umut arkadaşımın duasını okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin arkadaşıma amin
cnm dün çok kötüydüm evde tek başıma kaldım
annemlere gitmedim acım okadar büyükki kimseye derdimi söyleyemiyorum
ne yapacağımı şaşırdım heryerim uyuyşuyor çok kötü günler geçiriyorum
çocuğum olmuyacak çok zor bir durum
yıkıldım şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum.
ağlıyorum kendime zarar veriyorum bu dert içinmi kemiriyor... ben bu durumdaysam eşim ne haldedir diye bide ona üzülüyorum
saat 2.00 de yattım rüyamda oğlum olmuş gördüm
Rabbim bizi rüyalarda mutlu ediyor
sonra sizi gördüm hepimiz toplanmışız yüzlerinizi görmesemde rüyamda sizi görüyorum
bu halimizle bile gülüyorduk inş hepimizin yüzü güler.
iyiyim canımcım nasıl olayım heyecan dorukta ilaçlarımı aksatmadan içiyorummeraba canım nasılsın vitaminler nasıl gidiyor:)
selam canımmmm
ben kursa gidiyorum geç bile kaldım :26:
sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye ???
hayırlı akşamlar canlarım hepinize nasılsınız?
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
s.a. kızlar nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi artık zaman bulmak dahada zorlaştı benim için... yeğenleriniz çok vaktimi alıyor büyüdükçe rahatlarım diyorum ama daha çok ilgi bekliyorlar istekleri artıyor... uykusuzz geceler yorgunluk stres ne ararsanız var bende bu aralar elifiminde rahatsızlığı çıktı onunla uğraşıyoruz sağ böbreğinde genişleme çıktı şimdlik takip ediliyor ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş inşallah olmaz hiç kıyamıyorum emirde iyi teyzeleri onuda şikayet edecem size gece 2 -3 lere kadar uyumuyor ne yaptıksa başaramadık düzene girmedi ev de bir çok beşik oldu hangisi olsa yatmıyor elimizde sallatıyor huysuz onada güç yetmiyor haft sonuna sünnet ettirmeyi düşünüyoruz belki huyu değişir biraz yada dahada beter azar bilemiyorum artık... Rabbim inşallah benim halimi sizlerede versin bu kadar yorsalarda ben onlarsız bir hayat düşünemiyorum rabbim hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin inşallah sizlerde tez zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin canlarım... hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun...
Allah daha iyi etsin canımhoşbuldum canımm
iyiyim elhamdülillah ben de
yeni ilaçlara başladım dr.um verdi bitkisel takviye
2-3 ay kullanıcam kısmetse
senin de az kaldı galiba canım
Rabbim yardımcınız olsun
slm kızlar,denizbuluttanhaber varmı diye baktım ama yok sanırım.inşallah güzel haberler getirir.
esmacım,Allahımın gösterdiği son 0 olsun.İnşallah bundan sonra milyonları görürsünüz.
vck,vitaminlerini ihmal etme canım.tedavi öncesi lütfen kendine iyi davran.
hayırlı akşamlar canlarım hepinize nasılsınız?
canımmmm çokk saol güzel duaların için
bundada vardır bir hayır inş son sıfır olur..
inş hamişlerin duası kabul olurmuş karnındaki günahsız meleklerin hatrına dualarımız kabul olur inş
bizde senin gibi bu mutluluğu tadarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?