Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar herkes nerelerde tek başıma kaldım buralarda
baharcığım ben umut arkadaşımın duasını okudum Rabbim hayırlı evlatlar versin arkadaşıma amin

selam canımmmm
ben kursa gidiyorum geç bile kaldım :26:
sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye ???

canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama üzülme .eşinin durumu daha kötü kendi esimden biliyorum test yaptırdıgımız günler konuşmaz benle ama atlatırız canım cünkü biz birbirimize lazımız kısacası canım tevekkül etmeliyiz vardır bunda da bir hayır bize şer gibi görününin arkasında emin ol vardır bir hayır rabbim peygamberimizin ümmetini üzmez böle düşün olurmu o zaman rahatlarsın Allahın izniyle.
ayrıca varsın rabbim böle istiyorsa olmasın evladımız bize hayırlı esler nasip etti ya sükürler olsun rabbime
anamın evladı vardı ne oldu canım erken yasta vefat etti hiç birimiz doyasıya sevemedi onun için yaradan dan gelene razı olmalıyız rabbim yüzümüzü hayırlı ise güldürür insallah

canım ben tülay20 ve umut99 için dualarımı okudum arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşaallah....

meraba canım nasılsın vitaminler nasıl gidiyor:)
iyiyim canımcım nasıl olayım heyecan dorukta ilaçlarımı aksatmadan içiyorum
bebişim için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum olurda eşimde sperm çıkarsa kolay tutunsun diye
birde soğan kürümü içiyorum burnumu kapatıp elimden geleni yapıyorum Rabbim emeklerimizin karşılığını tez vakitte çifter çifter versin hepimize amin
sen nasılsın canımcım neler yapıyorsun
selam canımmmm
ben kursa gidiyorum geç bile kaldım :26:
sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye ???

aleyküm selam canım
anlamıştım zaten hiç topiğe girmemenden yoksa benim arkadaşlarım aksatmadan okurlar dualarını
bende iyiyim şükürler olsun heyecan dorukta bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırım bu süreçleri ve bebişime kavuşurum amin
sende sıkılmışsın üzme kendini canım inşallah sizlerde en yakın zamanda spermleri görürsün en azından içerde üretim olduğunu biliyorsunuz
biz ne yapalım ortada hiç birşey yokken bile heyecan ve umutla yola devam ediyoruz
Rabbimden ümit kesmemek lazım demek ki vakti zamanı gelmemiş böyle düşün ve üzme kendini

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın

hoşbuldum canımm
iyiyim elhamdülillah ben de
yeni ilaçlara başladım dr.um verdi bitkisel takviye
2-3 ay kullanıcam kısmetse
senin de az kaldı galiba canım
Rabbim yardımcınız olsun

Bazen işler ters gittiğinde yaşama dönüp 'teker teker gelin' demek istiyor insan...
Kendinle ayrı, çevrendekilerle ayrı, ordan burdan, sağdan soldan üst üste geliyor.
Yalnız değilsin.
En sert fırtınayla karşılaştığında, en yakın kayaya sığınmak, fırtınanın dinmesini beklemek gerekiyor zaman zaman. Kanını emmeye gelen zombiler bırak geçsin gitsin.
Kabuğuna çekilip, kendini yok etmeden, eksiltmeden olduğun gibi kal.
İşte böyle anlardır inadına sevdiğin şarkıyı dinleyip, yüreğine dönerek ısınmak.
Ben biliyorum neler taşıdığını, hissettiğini, isyanına ortağım..
Omzuna dokunup, sana sarılamasam da yanındayım.
Bahar geldiğinde çimenlere uzanır, beraber gülümseriz.
Her şey geçer gider, yeter ki sen kaybolma.

s.a. kızlar nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi artık zaman bulmak dahada zorlaştı benim için... yeğenleriniz çok vaktimi alıyor büyüdükçe rahatlarım diyorum ama daha çok ilgi bekliyorlar istekleri artıyor... uykusuzz geceler yorgunluk stres ne ararsanız var bende bu aralar elifiminde rahatsızlığı çıktı onunla uğraşıyoruz sağ böbreğinde genişleme çıktı şimdlik takip ediliyor ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş inşallah olmaz hiç kıyamıyorum emirde iyi teyzeleri onuda şikayet edecem size gece 2 -3 lere kadar uyumuyor ne yaptıksa başaramadık düzene girmedi ev de bir çok beşik oldu hangisi olsa yatmıyor elimizde sallatıyor huysuz onada güç yetmiyor haft sonuna sünnet ettirmeyi düşünüyoruz belki huyu değişir biraz yada dahada beter azar bilemiyorum artık... Rabbim inşallah benim halimi sizlerede versin bu kadar yorsalarda ben onlarsız bir hayat düşünemiyorum rabbim hayırlı uzun ömürler sağlık sıhhat versin inşallah sizlerde tez zamanda salih saliha evlatlar nasip etsin canlarım... hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun...

hoşgeldin canım benim demek seni çok yoruyor bıcırıklar olsunlarda yorsunlar Rabbim inşallah bizlerede yaşatır bu mutluluğu .biliyormusun bende önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye şükürler olsun inşallah bizde sizin gibi 47xxy yi yenenlerden oluruz.elif'e çok geçmiş olsun ya canım birşey merak ettim 47xxyli lerin bebeklerinde hep mi oluyor acaba böbrek sorunları anlamadım jklm nin bebeğindede aynı sorun varda merak ettim.emir ede şimdiden erkekliğe adım atıyor desene annesi çok duygulandım daha dün gibi olması için dua ettiğimiz bebişlerimiz erkekliğe adımmı atıyorlarolsun annesi düzelir inşallah Allah sana kolaylıklar bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

hoşbuldum canımm
iyiyim elhamdülillah ben de
yeni ilaçlara başladım dr.um verdi bitkisel takviye
2-3 ay kullanıcam kısmetse
senin de az kaldı galiba canım
Rabbim yardımcınız olsun
Allah daha iyi etsin canım
ne verdi canım bitkisel ne işe yarıyor bende belki kullanırım bebişim için
evet canım az kaldı umarım havanın azizliğine uğramam kar kış gelirse bir ay daha ertelenecek gibi geliyor tedavim :26::26::26::26:

slm kızlar,denizbuluttanhaber varmı diye baktım ama yok sanırım.inşallah güzel haberler getirir.

esmacım,Allahımın gösterdiği son 0 olsun.İnşallah bundan sonra milyonları görürsünüz.

vck,vitaminlerini ihmal etme canım.tedavi öncesi lütfen kendine iyi davran.

cansunida,bundan sonra kendiliğinden gelir inşallah mucizen.Allah güç versin canım.

flzask2003+, bahar85+, nur.sen+, baktığımda sizlerin adını gördüm aşağıda.bol bol sohbet etmek isterdim ama hiç keyfim yok.şu son bir kaç günü çok ağlak geçirdim.hatta sabah işe yürüyerek gittim.erkenden çıktım.yol boyunca resmen böğürerek ağladım.bütün gün devam etti.yüzüm gözüm şiş ve kafamı kaldıramıyorum.bugün sizlere bakamadım diye hızlıca göz gezdirdim sayfalara.

cmrtesi yeniden şeker yüklemesi yapılacak.bu 3.kez olucak.çok uyuz bir şey.her doktor farklı bişey diyor.yoruldum valla.doğru doktor peşinde koşmaktan. yarın yine kontrolüm var.bu hafta tam 4.kez gidiyorum.doğuma kadar dondurup zamanı gelince çözseler beni.işi,evimi aksatmayayım diye kendimi hırpaladım galiba ve çok yoruldum..umarım bu buhrandan kolay çıkarım.sakın şımarıklık demeyin kızlar sükunete ve koşturmadan tadını çıkarma ihtiyacım var.

Allahım sizlerin tez zamanda göbişlerinizi doldurup sğlıkllı hamiş olmanızı,her anın tadını çıkarmanızı nasip etsin.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Son düzenleme:

canımmmm çokk saol güzel duaların için
bundada vardır bir hayır inş son sıfır olur..
inş hamişlerin duası kabul olurmuş karnındaki günahsız meleklerin hatrına dualarımız kabul olur inş
bizde senin gibi bu mutluluğu tadarız.

canım,eli yüreğinde geçirmeyeceğiniz bir hamişliğiniz olsun.biz hep duacıyız meleklerimle.İnşallah sizlerin keyifle anlattıklarını dinleyerek sizlerle beraber şükredip sevineceğim.kendi yaşayamadıklarımı sizinkilerle tamamlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…