Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım beni tekrar dualara yazabilirsin

iyi akşamlar herkese

allah sabrımızın sonunu çocuklarımızla mükafatlandırsın amin.

allah ım artık sabır diyorum başka ne denir?

canım ben tulay ve kendim için duaları okudum allahım ikimizede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah ayrıca benim için dua okuyan arkadaslarada teşekürler allah hepinizden razı olsun sizlerede ikiz ikiz bebekler nasip etsin allahım insaallahhhhh

iyi aksamlar canım rahatsızdım kusura bakma yazamadım esim umud arkadasımızın 40 tane ihlasını okudu .rabbim kabul etsin. mevlam arkadasımızın yar ve yardımcısı olsun

canım daha belli değil sanırsam test sonucu
bu arada canım siz miydiniz yoksa eşimle karşılaşan ve bana selam gönderen?

slm canım umut ve vck nin ihlasını okudum.Allah kabul etsin.

umut ve vck canlarım Rabbim tez zamanda hayırlı ikiz ikiz evlatlar nasip etsin.amin.

pıtırcık,flzask,vck,kader,bengusuu,gözdemmmmmm...
nasılsınız kızlar
ismini unuttuğum varsa kusura bakmayın

Son düzenleme:
selam kızlar iyi akşamlar hepinize.
flzask bizim test bir hafta daha ertelendi
çok yakında

hiççççççç şaşırmadım desemmmmmmmmmm
hepsi aynı yaaa....
bakalım ne zaman istiyecekte yaptırıcakkkkkk enişteeeee

iyiyim bebişim ya..
takılıyorum öyle..
bakayım kıslar ne alemde dedim...

iyi yaptın cnmmmmcım...
ama hitmişsin ben gelene kadarrrrr ne yapayım koçiş alıyo fırsat buldukça ben kapıyorummmmm pc yii

aynen canım burda olmak sizlerle sohbet etmek benim içinde çok güzel evet canım yeğenlerin çok yoruyorlar beni ama Rabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi bu yorgunluklar ne ki geçer gider nasılsa.... darısı başına inşallah diyorum sende ben den daha çok yorulursun inşallahhhhh... dualarınıızı eksik etmeyin canım elifim tez zamanda kavuşsun sağlığına emirin huyuda değişir inşallah teyzesi...çok öpüyorum canım görüşmek üzere diyorum...

evet canım hatırladım ama pes etmeyin her karanlık gecenin bir sabahı vardır inşallah beni güldüren Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün... Rabbim hayırlısını versin... ben çıkıyorum canım bebişler uyudu bende ortalığı toparlayıp yatayım zaman bulunca yine gelirim inşallah...

canım bebeklerin benziyorlarmı şimdi yazını eşime okuttun bize umut oluyorsun iyiki geldin eşim de bebişlerinin olmasına çok mutlu oldu uzun ve sağlıklı ömürler diliyor bebişlerine.inşallah Rabbim elif'e şifa emir'ede akıllı olmasını nasip etsin ama annesi olsun sağlıklı olsunlarda büyüğünce akıllanırlar

iyiyimmmmmmmmm cnm sağolllllllll..
sen nasılsınnnnnn...
Allah iyilik versin canım
ben de iyiyim bi arkadaşıma gittim bugün
iyi oldu
değişiklik oluyo arada dışarı çıkmak iyi geliyo
sen nasılsın canım kurs nasıl gidiyo
iyiyim canımcım sağolasın sen nasılsın

sağol canım ben de iyiyim
demin kocişteydi pc
yine bana bıraktı sağolsun

yarın erinmezssem doktora gidecem dua edin insalllah kötü bir sonuç çıkmaz kocişi tamir etmeye calısırken benim kabarto sökülmeye basladı öffffffff doktora gitmeyi hiç sevmiyorummmmmmmmmmmmm yaaaa
BU ARADA İYİ AKSAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRunutmuşum demeyi:)

naılsın tatlım oh oh ilaclara baslamışsın şifa olsun arkadasıma bak gör o ilaclar nasıl iyi gelecek sanaaaaaaaaaaaa

ihmal etme canım git muhakkak
önlemini al önceden inşallah bir sorun çıkmaz da
sana da iyi akşamlar canım ben de unutuyodum az daha :)

çokkkkkkk iyi yapmışsın cnmmmm arkadaşına gitmekleeeee
böyle zamanlarda eve kapanmak iyi değil çünküüüüüü..
kurs iyi gidiyo cnm bu ara çok yoğunum valla ..koşuşturuyorumm..
takılarıma yoğunlaştımmmm bu ara
yarında anneme gidicemmmmmm ..
bayramdan bu yana gitmedim nerdeyse 2 ay olduuuuuuuuu.
öyle işte zamannı geçiriyoruzzzzzz iyi oluyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…