Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım ben de iyiyim
demin kocişteydi pc
yine bana bıraktı sağolsun
benim kociş te tv izliyor yoksa evdeyken pc nin fişini çekiyor ben varken benimle ilgilen diyor koca bebek
kızlar esma16 dan haber var mı
yazdı mı son durumu ne?

canım bende çok merak ediyorum ama bir haber yok belki baharın haberi vardır telde konuşmuştur

git canım ihmal etme kendini benim düştüğüm hataya düşme eşimde sorun var diye kendimi ihmal ettim şimdi miyom olduğunu öğrendim kendimle uğraşıyorum inşallah sende bir sıkıntı olmaz

tatlım ya bilirim sogon kürünü igrenc bir kokusu varrrrrrrrrrrrrr onu içince bizim kociş 1 metreden uzak duruyo bana .sifa olsun arkadasım .insallah bulunacak ALLAHIN izniyle.saka maka derken cidden aynı zamanlara gelecek bizim tedavimiz gibi geliyor cünkü senin verdigin no dan aradım randevu tam vermediler genetikler çıksın sizin için kolaylık yaparız dediler .sehir dısından gidiyoruzya o yüzden galiba bu arada ben boludan gidecem

kızlar esma16 dan haber var mı
yazdı mı son durumu ne?

cnm esma yazmadı ama ben bahardan duyduğum kadarıyla bebişi almışlarrrrrrr
evlerindeymişşşşşşşş ve çok tatlıymışşşşşşşşşşş.
inş kendiside fırsat bulup girince detayları yazacaktırrrrrrrr

ihmal etme canım git muhakkak
önlemini al önceden inşallah bir sorun çıkmaz da
sana da iyi akşamlar canım ben de unutuyodum az daha :)
insallah canım ama korkuyorummmmmmmmmmmmm
git canım ihmal etme kendini benim düştüğüm hataya düşme eşimde sorun var diye kendimi ihmal ettim şimdi miyom olduğunu öğrendim kendimle uğraşıyorum inşallah sende bir sıkıntı olmaz

canım aslında ben de miyomdan süpe ediyom tam adetim bitiyor abdest alıyorum hayda 3 gün sonra gene lekelenme baslıyor.ama canım galiba miyom agrılı oluyor demi.ama bende hiç agrı yok. adet döngümde bile agrısız adet geciriyorum ama cok az oluyorum canım az cok sen belirtileri bilirsin ufaktan nasıl oldugunu anlatır mısın ah ah bu heriflerrrrrrrrrrrrr.insallah canım sıkıntı olmadan tedavin en güzel sekilde olurrrrrrrrrrrr

canim umut99 ve vck nin dualarini okudum canim allah kabul etsin

evet canım iyi oldu
sen de takılarınla ilgileniyosun iyi oluyo
iyi olur canım git tabi annene
benim için de öp anneni
slm canım.
iyiyim şükür.
sen nasılsın?
başladınız celalettin hocanın tedavisine?
inş güzel gelişmelerin haberini verirsin tatlım.
iyiyim ben de canım şükür Allaha
hepsi çıkmadı tahlillerin canım
inhibin b mesela hormonları çıkmış iyi değerler normal
hoca sadece bitkisel birşeyler söylemiş onları kullanıyo eşim
bakalım hepsi çıksın sonuçların gerek görürse iğne verebilirmiş
inşallah canım
benim kociş te tv izliyor yoksa evdeyken pc nin fişini çekiyor ben varken benimle ilgilen diyor koca bebek

canım bende çok merak ediyorum ama bir haber yok belki baharın haberi vardır telde konuşmuştur

aynen canım benimki de öyle ilgi bekliyo
napıyon sennnn diye kızıyo
ben de aniden çıkmak zorunda kalıyorum kimi zaman
acil ilgi bekleme durumları yani
inşallah güzel haberler getirir
kavuştuysa yavrusuna onunla ilgileniyodur ne güzelllll

oy oy oyyyyyyyyyyy
maşallah yaaaaa
şimdi nasıl mutludurlar
Allahım daim etsin mutluluklarını inşallah.

korkma canım ya niye korkuyosun
benim de öyle oluyodu canım adet sonrası lekelenmelerim ve kist olduğunu öğrendim
çatlayamayan yumurta içeride kalıyo haliyle kist oluyomuş
bir an evvel git de sorunun ne olduğunu öğren canım.

canlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canlar flzask yazmış ama ben yinede yazayım dedim...
ben konuştum oğluşuna kavuşmuş
maşşallah çok tatlı çok güzel bi bebekmiş
tombiş tombiş diyor
6 aylıkmış kızlar allah nazarlardan saklasın...
biraz hastaymış bugün dra götürdüler...
canım çok mutlu rabbim mutluluğunu daim etsin inş

Son düzenleme:

haklısın aslında bir kere bende de kist cıkmıştı korkulacak bir sey deil demişti doktor ilacla gitti ne biliyim canım o makineyi bikere gördüm yaaaaaaaa alttan kameralı igrenc bir sey:) ay ay rabbim kolaylık versin ben rabndevumu netten o zaman sgl tatlım yaaaaa biraz içim ferahladııııııııııı.:)

sana sormak istediğim birşey var daha önceki yazılarında bahsetmiştin eşim proxeed plus kullanıyor 4 - 5 aydır ancak GNC de esdeğeri var diye yazmıstın sanırım ancak ismini hatırlayamadım içerik aynı demiştin ve birde deve dikeni diye bir bitkinin hapından bahsetmiştin sanırım sperm kalitesini artırmak adına eğer bu ilaçların ismini tekrar yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

merhaba tatlım bizde seni özledikkkkkkkkkk
tabi tatlım yiğenlerimiz yoruyordur seni kolay mı eskisi gibi girip yazışmak
aman sen ilgilen onlarla tatlım biz razıyız seni özlemeye yeterki bebişler keyifli olsun...
çok geçmiş olsun elifimize canımmmmmmmm...
allah acil şifalar versin...
rabbim hayırlısıya bu sıkıntıdan da kurtarsın inş
amannnnnnnn emir paşada kök söktürüyormuş annesine
demek sünnette olacak aman da amannnnnnnn...
canım benim rabbim mutluluğunuzu daim etsin en kötü gününüz böyle olsun inş
sizde allaha emanet olun canım öpüyorum bende

bitanemmmmmmmmmm ne oldu sana böyle :26:
kıyamam ben sana yaaaaa...
allah kolaylık versin canım...
inş hayırlısıyla atlatırsınız bu günleride inş...

canım proxeedin eşdeğeri arginmax hemen hemen içeriği aynı drların hangisini istersen kullanabilirsin dedikleri oluyor...
demirdikeni kapsülünüde biz sepe naturalden alıyorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…