sanırım ben çok karamsar düşünüyorum ..ama topiği okuyuncaaa panik yaptımm..umarımm hiç bir sorunla karşılaşmam..duyarlı arkadaşımm sağoll cevap vermenn çok hoşş allah razı olsun.. bizim azo tablomuz gibi onlarında pıhtı tabloları varr linkii bu: http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-7182.html zamanın olursaa tabloyu mutlaka incelee..işine yaracak bilgiler var.
canımmm bir mucize olur ve spermleri görürüz inş
inş son test olur artık umudum kalmadı
dünden daha iyiyim
doktoru bıraktık 3 aylık daha ilaçlar vardı ama kullanmıyacağız.
içime sinmediği için bırakıyorum bana mantıklı gelmiyor uyguladığı tedavi
eşimde onayladı onunda içine sinmeyen bir çok şey var...
biraz dinlenmek istiyorum sonra inş hayırlı kapılar açılır..
duaların için çok saol Rabbim kat ve kat fazlasını sana nasip etsin
inş tez vakitte bebişine kavuşursun
slm kızlar bende babam olduğu için fazla topiğe giremiyorum
ama bi kaç güne muhakkak başlıcam sizlerle yazışmaya
YASEMEN1232cnm sperm çıkmasına çok sevindim döllene yumurtaların inş sana bebişlerini getirir
TATLIMnegatif sonucuna üzüldüm cnm benim
inş bi dahaki sefere olumlu sonuç alırsın rabbim dayanma gücü versin
CANSUNİDAcnm gene yumurtan olmamış olsun elbet sende bigün olumlu yazılar yazacaksın
bu günlerin yarını var unutma cnm yaz gir topiğe şenlenelim seninle güzelim
MERCAN MERCAN cnm ne olur fazla kendini sıkma şeker yüklemesine çok kjafa yormamaya bak
inş sonuç sevindirici olur cnm minnaklarıda üzme tabii bizide
GELİNCİKcnm elifine çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin
emirini de o pamuk yanaklarından öperimne tatlıdır o uykusuzluk o yorgunluk
darısı bizlere inşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar eğer cevap vermediğim kişiler varsa mazur görün unuttum
inş birlikte yazışınca telafi ederim
herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr
cnm esma yazmadı ama ben bahardan duyduğum kadarıyla bebişi almışlarrrrrrr
evlerindeymişşşşşşşş ve çok tatlıymışşşşşşşşşşş.
inş kendiside fırsat bulup girince detayları yazacaktırrrrrrrr
canlar flzask yazmış ama ben yinede yazayım dedim...
ben konuştum oğluşuna kavuşmuş
maşşallah çok tatlı çok güzel bi bebekmiş
tombiş tombiş diyor
6 aylıkmış kızlar allah nazarlardan saklasın...
biraz hastaymış bugün dra götürdüler...
canım çok mutlu rabbim mutluluğunu daim etsin inş
canım benimmmmmmm hoşgeldin özledim seni
flzasktan almıştım haberini inş güzel haberler gelir diye dua ettim...
ama sonra flzask bana geri dönmedi sanırım olumsuz diyince çok üzüldüm bende...
canım demekki bitmemiş seninde sınavın...
evet sizde bizde çok sevindik spermlerinizin bulunmasına...
ama işte sadece spermle bitmiyor birçok etken oluyor kaliteli bi embriyonun oluşması için...
canım arkadaşım allah sana güç kuvvet versin hayırlısıyla bu günleride geride bırakırsınız inş...
inan senin gösterdiğin sabrı, metaneti burada belki biçoğumuz gösteremezdi...
dediğin gibi ara verin bi süre...
neredeyse 1 senedir arka arkaya tedaviler gördün hem maddi hem manevi yıprandınız...
kendinize biraz zaman ayırın...
sperm ve yumurtaların kalitesi arttırmak için kürler kullanın...
inş bundan sonrası güzel olur sizin için
yaz tabi tatlım bizi habersiz bırakma allah yardımcınız olsun
mrb..
bende 3 kez tüp bebek tedavisi oldum,, 3 de negatif sonuç aldım... en son geçen ay yaptırdım,, tedaviden yeni gelmiştim bi de zaten bu sefer transferde yapılamamıştı,, moralim çok bozuktu,, yakın bi arkadaşım geldi, hamile olduğunu söyledi... o kadar tlf la görüşürüz,, neymiş ben üzülürüm diye tlf da söylememiş... bana hamilelikle ilgili sorular sorup durdu, ne yapsam, ne yesem içsem gibi... moralimin bozulduğunu belli etmemeye çalıştım ama sonrasında günlerce kendime gelemedim, hala da gelmiş değilim,... bir daha görüşmek dahi istemiyorum.. ben ona tüp bebek tedavisi olduğumu söylememiştim, ondan büyük olduğum için ,,bana ''yaş bu kadar etkiliyormuydu hamilelği'' dedi, sen git en iyisi tüp bebek yaptır dedi... kaş altından gülüyor derler ya,, aynen öyleydi bunları söylerken...cidden moralimi çok bozdu...
seni çok iyi anlıyorum,, aynı şeyleri bende hissediyorum,, birçok arkadaşın yazısını okudum,, onlarda bizm gibi düşünüyorlar...
Allah'ım inşallah bizlerinde yüzümüzü güldürsün,, ocak ayında inşallah Umre'ye gidicez eşimle,, orda hepimize dua edicem...
evet canım kokusu ağır ama şifa olacaksa ben içmeye razıyım senin eşin büyütmüş biraz ben eşimede içiriyorum hatta dün bende onun küründen içtim eskiden yapınca bile kokusundan rahatsız olan ben şimdi eşime eşlik ediyorum amma pis boğaz oldum kızlar görüyormusunuztatlım ya bilirim sogon kürünü igrenc bir kokusu varrrrrrrrrrrrrr onu içince bizim kociş 1 metreden uzak duruyo bana .sifa olsun arkadasım .insallah bulunacak ALLAHIN izniyle.saka maka derken cidden aynı zamanlara gelecek bizim tedavimiz gibi geliyor cünkü senin verdigin no dan aradım randevu tam vermediler genetikler çıksın sizin için kolaylık yaparız dediler .sehir dısından gidiyoruzya o yüzden galiba bu arada ben boludan gidecem
canımcım miyomun belirtileri ağrı olması ve ara kanamaların olmasıymış.sanırım sende kist var ve o patlıyor ama dikkatli ol doktora görün çünkü benim dayımın kızının kisti patlamış ve sol yumurtalığını aldırmak zorunda kalmıştı .ben şu anda doktor kontrolü altındayım benim miyom patlamaz sadece soğan suyuyla biraz küçülür belki zamanla ameliyat olmaktan kurtulurum diye soğan kürünü uyguluyorum.ameliyat rahme zararda verebilir o yüzden soğan suyuyla kokmayada razıyım sende uygulamaya devam et kocişin varsın senden uzak dursuninsallah canım ama korkuyorummmmmmmmmmmmm
canım aslında ben de miyomdan süpe ediyom tam adetim bitiyor abdest alıyorum hayda 3 gün sonra gene lekelenme baslıyor.ama canım galiba miyom agrılı oluyor demi.ama bende hiç agrı yok. adet döngümde bile agrısız adet geciriyorum ama cok az oluyorum canım az cok sen belirtileri bilirsin ufaktan nasıl oldugunu anlatır mısın ah ah bu heriflerrrrrrrrrrrrr.insallah canım sıkıntı olmadan tedavin en güzel sekilde olurrrrrrrrrrrr
ve istanbul beyaza büründü.inşallah benim tedavimi aksatmaz bu soğuklar ve kar.Rabbim hakkımızda hayırlı ne zamansa o zaman tedaviye başlamamı nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?