Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş sorun olmayacak canım sen biraz sakinleşmeye bak...
stres çok etkiliyor yumoşları...
canım ben o topiği biliyorum aboneyim zaten sürekli takip ediyorum...

canımmmmmm inş zamanla değişecek herşey...
mantığınıza uymayan içinize sinmeyen bi tedaviyi devam ettirmeniz çok da doğru olmazdı heralde...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim...

arkadaşlar bugün gelincik'ten öğrendiğimize göre kızının sağ böbreğinde genişleme çıkmış...
şimdilik takip ediliyormuş ama ilerde ameliyat olma durumuda olabilirmiş...
biz şimdiye kadar burada biçok arkadaşımızın sıkıntısı için toplanıp dua ettik...
elimizden gelen bu çünkü...
şimdide küçük yiğenimiz elif için tefriciye okuyalım bence...
ben kimseyi zora sokmak istemediğim için varolan listeye dağıtmadım duayı...
katılmak isteyen arkadaşlar yarın akşama kadar haber verirlerse yarın akşam listeyi paylaşırım 3 gün içinde okuruz...
allah şifa versin gelinciğin meleğine inş

slm kızlar bende babam olduğu için fazla topiğe giremiyorum
ama bi kaç güne muhakkak başlıcam sizlerle yazışmaya
YASEMEN1232cnm sperm çıkmasına çok sevindim döllene yumurtaların inş sana bebişlerini getirir

TATLIMnegatif sonucuna üzüldüm cnm benim
inş bi dahaki sefere olumlu sonuç alırsın rabbim dayanma gücü versin

CANSUNİDAcnm gene yumurtan olmamış olsun elbet sende bigün olumlu yazılar yazacaksın
bu günlerin yarını var unutma cnm yaz gir topiğe şenlenelim seninle güzelim

MERCAN MERCAN cnm ne olur fazla kendini sıkma şeker yüklemesine çok kjafa yormamaya bak
inş sonuç sevindirici olur cnm minnaklarıda üzme tabii bizide

GELİNCİKcnm elifine çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin
emirini de o pamuk yanaklarından öperim ne tatlıdır o uykusuzluk o yorgunluk
darısı bizlere inşhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar eğer cevap vermediğim kişiler varsa mazur görün unuttum
inş birlikte yazışınca telafi ederim
herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr

cemremcim yok kız yumurtam oldu Allaha şükür ) ama döllenme olmadı
evt canım yazalım şenlenelim napalım olursa olur olmazsa olmaz valla artık kendimi eskisi kadar bebek bebek diye kasmıcam hayatımı bebek üzerine adapte etmiştim ama artık değişim zmnı )) coştum

ay vallahi ben özeniyorum bu esma 16 ya en sonunda benimde yapacağım o vallahi ne güzel ya şimdi evlerinde bebekleri varöpüp koklıcan sabah kadar onunla uyucan uyanıcan )

amin inş. çok mutlu olurlar ....demek oğlan ha oğlan annesi oldu desene Allah güzel yazılar yazsın hepsine...

bende özledim cnm nasılsın iyimisin ?seninde tedavin yaza kalmış hayırlısı olsun cnm geç olsun güç olmasın inş. (çokda geç olmasın)eşin bi ara zona rahatsızlığına tutulmuştu geçmiştir inş. sıkıntılar geldimi üst üste geliyor işte sizde baya sıkıntı yaşadınız Allah sıkıntılarınızdan bi an önce kurtarsın.senin bebekler hazır bekliyo bişey yapamıyon, bizim spermler çıktı elimizden geleni yapıoz ama yine olmuyor.hepimiz bi şekilde sınanıyoz işte...
biraz topiği dışardan takip edeyim dedim tedavi süresince belki güzel haberlerle gelirim diye umut ettim ama yine olmadı..evt spermlerin çıkmasıyla iş bitmiyor bizim sperm çıktı ama hiçbir döllenme olmuyor bu durumda spermin varlığıyla yokluğu aynı geliyor bana..önceleri yumurtamda sorun var diyordum ama artık şuna daha çok inanır oldum teseyle çıkan sperm bize yaramıyor dr da teseyle çıkmasına daha çok bağlar oldu.eşlerinin normal sperm çıkışı olanların yumurtaları 1 tn bile olsa dölleniyor ama bizim döllenmiyor..son tedavimde 5 yumurtadan 2 tn 1. kalite toplandı dr bile çok sevinmişti kalitesine...
cnm erken menepozda olmasaydım bende ara verirdim.. ara vermemek için ard arda denedim ama artık yoruldum şimdi ara verme zmnı...maddi manevi yıprandık gerçekten...ama son birkez daha denicem bunu biliyorum artık kaç ay sonra olur bilemiyorum...ve bu tedavi sayfasını kapatıcam...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Baharcim
Umut99 ve VCK arkadasimizin ihlaslarini okudum canim. Allah kabul etsin insallah.

Kizlar
Rabbim evlerinizi cocuk sesleriyle senlendiirsin bi an evvel insallah.

günaydın canlar.
Baharım VCK nin ihlaslarını okudum.allah kabul etsin inş.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı,sihatlı,güzel mi güzel,yakışıklı mı yakışıklı bebişler nasip etsin.(amin)

Canım umreye gidecek olmana çok sevindim.bizde hac için 3 yıldır yazılıyoruz ama çıkmıyor.bu sene umreye gidelim diye düşündük.Eşim imam.ama tayini çıktı.bu yeni müftülük daha yeni diye bize izin verir mi bilmiyorum.İnşallah izin verir de gideriz bizde.

yasemen den haber var mı.transferi olmuş mu acaba.bide onlar tüp bebeği nerede yaptırdılar.bilen duyan gören vatandaş....

vck kardeşimizin duasını okudum.rabbim gönlünden geçen ne hayırlı dileği varsa kabül eder inşallah.amiinn

evet canım kokusu ağır ama şifa olacaksa ben içmeye razıyım senin eşin büyütmüş biraz ben eşimede içiriyorum hatta dün bende onun küründen içtim eskiden yapınca bile kokusundan rahatsız olan ben şimdi eşime eşlik ediyorum amma pis boğaz oldum kızlar görüyormusunuzolabilir canım aynı zamanda tedavimizi yaptırırız hem bende herkesi çağırıyorum bana destek olsunlar diye sende gelirsin ben sana sen bana destek oluruz
canımcım miyomun belirtileri ağrı olması ve ara kanamaların olmasıymış.sanırım sende kist var ve o patlıyor ama dikkatli ol doktora görün çünkü benim dayımın kızının kisti patlamış ve sol yumurtalığını aldırmak zorunda kalmıştı .ben şu anda doktor kontrolü altındayım benim miyom patlamaz sadece soğan suyuyla biraz küçülür belki zamanla ameliyat olmaktan kurtulurum diye soğan kürünü uyguluyorum.ameliyat rahme zararda verebilir o yüzden soğan suyuyla kokmayada razıyım sende uygulamaya devam et kocişin varsın senden uzak dursun

arkadaşlar benim için dua okuyorsunuz Rabbim sizlerden razı olsun inşallah hepimiz cennet kokulu evlatlarımıza kavuşuruz benim için ettiğiniz dualar fazlasıyla sizi bulsun amin.
baharcığım bu arada gelinciğin elif'i için dua okuyormuşuz bende varım Allah elif'e şifa versin amin

ve istanbul beyaza büründü.inşallah benim tedavimi aksatmaz bu soğuklar ve kar.Rabbim hakkımızda hayırlı ne zamansa o zaman tedaviye başlamamı nasip etsin amin

Umut99 ve vck arkadaşlarıımızın duasını okudum allah kabul etsin inşallah....

ve istanbul beyaza büründü.inşallah benim tedavimi aksatmaz bu soğuklar ve kar.Rabbim hakkımızda hayırlı ne zamansa o zaman tedaviye başlamamı nasip etsin amin

ahhh bu karrrr bizim keyfimizi kaçırdııı..eşimmm ısrarla nisan ayında başlayalım tedaviye derken,ben beklemek istemediğim için ekimde başladık,ama bir takım engeller yüzünden kara kışa kaldık.. :) şimdide ben sana demiştim diyor, sakaryadan geleceğiz yollar karr eşim hiç karda araç kullanmadıı ,nasıl gidip geleceğizz bilmemm allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…