Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benimm kar yağdı diye söylerken seni düşünemedimmmmmmmmmm..
kar canın çekeceğiiiiiiiii
telefonda söylemiştin yediğiniiiiiiiii ama unutmuşummmmmmmm .....

esmanın çok şanslı bir oğlu var :) anneside babasıda onu yere göğe sığdıramayacaklar.
çok çok mutlu oldum okurken, ben bebeğimi kucağıma almışım gibi hissettim. hala ağlıyorum.
allahım oğluşunada esma ve eşinede sağlık huzur versin. herzaman böyle mutlu olsunlar inşallah

baharcığım esmanın bebeğiyle yaşadığı mutluluğu ne güzel anlatmışsın
mevlam inşallah esmamın güzel gönlünün mükafatını verir oğluşuna birde kanından canından kardeşinin olmasını nasip eder amin
daha dün gibi esmamın sözleri aklımda nasıl zor zamanlar geçirdiği umreye gittiği bol bol dualr ettiği şükürler olsun Rabbim ona oğluşunu gönderdi
inşallah salih evlat olur ve esmamın ve eşinin yüzünü güldürür amin.benimde aklıma geliyor çocuk esirgeme kurumuna gittiğim gün nasıl bebişler omuzumuza yaslamıştı başlarını
nasıl sevgiye hasrettiler anlatamam ama müdüre hanım bana bebiş vermek istememişti çünkü şimdiye kadar hiç bir tedavim olmadığı için git sen tedavini ol eğer bebişin olmazsa tekrar başvur kurumumuza demişti
bende hem sizden bebiş alırım hemde Rabbim bana evlat verirse ikisinede annelik ederim dedim bu seferde yaşın küçük git önce tedavini ol inşallah senin kanından evladın olur merak etme burdaki bebişlere sahip çıkacak çok kişi var ne zaman olumsuzluk yaşar ve kararını verirsen gel biz hep burdayız buraya terk edilen bebekler ne ilk nede son olacak ne zaman istersen evlat sahibi olabilirsin demişti hakkımızda hayırlısı Rabbim herkesin gönlünün muradını versin amin

inşallah kaan beyin dediği gibi ameliytatsız işlem yapılabilir. böyle belirsizlik-kararsızlı gerçekten çok zordur. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım

canım benimm kar yağdı diye söylerken seni düşünemedimmmmmmmmmm..
kar canın çekeceğiiiiiiiii
telefonda söylemiştin yediğiniiiiiiiii ama unutmuşummmmmmmm .....

canım bende konuştuklarımızı hatırladım ondan öyle yazdım
artık bir avuç karmı gönderirsin yoksa bulutlarımı gönderirsin bilemem

denizbulut canım yazılarını okudum görüşmen iyi geçmiş benim düşüncem Kaan hocayla senelerdir tedavidesiniz evet belki bizim gözümüzden düştü ama bu onun çokta başarısız bir doktor olduğu anlamına gelmez
sende bilgili bir insansız en az diplomalı doktorlar kadar bilgimiz var bizi kolay kolay kandıramazlar.sen bence kaan hocanın dediklerini yap olurda yanlışını görürsen onunla yollarınızı ayırırsınız.dediğin gibi tese olmasın ama inşallah deneme yanılma yoluyla da olsa size tedavisi olumlu sonuç aldırır ve eşinde sperm çıkar sende bebişine kavuşursun amin

canım bende konuştuklarımızı hatırladım ondan öyle yazdım
artık bir avuç karmı gönderirsin yoksa bulutlarımı gönderirsin bilemem

bulutları göndermeye çalışim zaman ..dua edeyimmmmm bi an önceorayada yağsın diye...
inş oraya yağar cnmm ...ama kar yeme bu seferrrr ...

mercancığım bugün nasılsın seni dün çok mutsuz gördüm ağlama bebişim hiç bişey için kendini üzme
bebişlerin için daha güçlü olman lazım
çok hassaslaştın hamiş olduğun için sanırım birde hamileliğin sorunlu olduğu için çeşmeleri açtın
ama lütfen bu son ağlaman olsun bundan sonra inşallah hep sevinç gözyaşları dökersin bebişlerimizi üzmekten vazgeç

flzaşk bebeğim nasılsın annelerdesin değilmi bugün orda kalırsın artık zaten istesende geri dönemezsin mahsur kaldın

canıminan bende hep bunu söylüyorum hatta dün eşimlede konuştuk...
aras bebeğimizde çok şanslı esmalarda öyle
aras bebek kendisi okadar çok seven bi anne babaya sahip...
rabbim hep yüzlerini güldürsün inş
bende çok duygulanıyorum esmayla konuşurken hatta bugün çok ağladım...
en kötü günleri böyle olur inş...

allah sizlerden de razı olsun tatlım hepimiz mutluyuz arkadaşımız için küçük yiğenimiz aras için...
canım bilemiyoruz kim neler yaşıyor...
şuanki durumumuzla öyle düşünüyoruz...
ama demek ki öyle olması gerekiyormuş bu bebek esmaların evladı olacakmış...
aynı eşime benziyor diyor...
esmada reflü var bebekte de varmış...
nebileyim rabbim onlar için göndermiş bu evladı öyle düşünüyorum ben

daha önce yazmıştın canım hatırlıyorum ikisininde evlat edindiğini...
maşallah sizinkiler büyümüş
aminnnnnnnnnnnnn

aman gene ağlattık mı güzel hamişimizi
ama bunlar mutluluk gözyaşları değil mi hem esma için hem bebiş için
mercanımmmmm nasıl içli anlatıyor bi dinlesen daha neler neler
"en kısa zamanda yanına gelmek bebişini görmek istiyorum" dedim gidip sevip okşamak istiyorum bebişi...
evet canımmmmm yaaa senin meleklerin abisi olacak aras

canım benim ne güzel anlatmışsınnn ağlayarak okdummmmmmmmm
ne güzel bi mutluluktur şimdi.....hiç ayırmasın rabbim onları....mutlulukları daim olsunnnnnnnn....

canımmmmmmm benimmmmmmmmm insan dayanamıyorki anlatılanlara
aminnnnnnnnnnn hep böyle mutlu olurlar inşşşşşşşşş

slm kizlar birkac defa yazdim ancak hemen hergun yazilanlari okuyorum 1ay oldu ogreneli durumumuzu 3kez yaptik testi sonuc 0 yok bir tane bile yok spermimiz 1,5 yildur evliyim o kadar cok istedimki cocugum olsun olmadi sorunumuzdan dolayi isin kotu yani isyerimde en az 10 kisi hamile 5 yildir 2.cocuguna gebe kalamayan ablam bile suan hamile oldugunu ogrenmis onun adina cok sevindim ama artik gebe gorunce kendimi cok kotu hissediuorum bugun genetik testimizi verdik burda basari hikayelerini gorunce cok mutlu oluyor ve umitleniyirum ne olur banada dua edin cok zor geliyor hergun agliyorum

ah baharcım ben de okurken açtım çeşmeleri
Rabbim daima mutlu etsin onları
bebişin iyi olmasına da sevindim
Allahım hayırlı etsin evlatlarını inşallah.
bir bebek daha sıcak yuvaya kavuştu
demek gitmedin dr.a
erteleme canım gerçekten
kendi sağlığın için
yarın mutlaka git emi

Allah şifalar versin eşine canım
Allah yardımcınız olsun

selam canım hoşgeldin Allah tez vakitte bu dertten kurtarsın.canım siz hormon testlerinizi falan yaptıracaksınız azo sebebiniz belli olacak ve ona göre tedavi olacaksınız en zor olan azo genetik azo benim eşimde genetik azolu ama yine inancım var.inşallah Raabim bana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin .sende kendini üzme sadece iyi doktora gidin ve rast gele tedavilerden uzak durun

bütün yazdıklarım silinmiş ve mesajım görünmüyor.sürekli sisteme giriş yap uyarısı çıkıyor.bu akşam deli etti site beni.alıntılarımı ve cevaplarımı yeniden yapayım geliyorum hemen

çok duygulandım okurken, maşallah diyelim nazarımız değmesin...Allah bağışlasın,,, inşallah birgün bizlerde anne baba oluruz...

bulutları göndermeye çalışim zaman ..dua edeyimmmmm bi an önceorayada yağsın diye...
inş oraya yağar cnmm ...ama kar yeme bu seferrrr ...
tamam canım anlaştık o zaman.kar yağdığında bilicem ki senin duaların kabul olmuş.yemeden sadece tadına bakarım olur mu canım

arada enerjimi kaybediyorum canım.sinirlerim farkında olmadan yıprandı galiba.ben iyiyim ben güçlüyüm diye dik durmaya çalışsamda bazen tıkanıp kalıyorum.sizleri ve yeğenlerinizi üzmemek için elimden geleni yapıyorum tatlım.inşallah bir daha olmaz ama inan doktora gitmekten ve kime inanacağımı bilememekten yoruldum.biri çıkıp elimden tutsa bir yol gösterse diyorum bazen.neyse daha iyiyim canım benim.

canim hormon tahlilleri bozuk fsh yuksek sizin xxy mi bilmiyoru sorununne oldugunu genelde gebelik yasayanlar inmemis testisler xxy lerde de var ebelkk asil sorun y deki tam deleysyonlr sizin problem neydi

canim hormon tahlilleri bozuk fsh yuksek sizin xxy mi bilmiyoru sorununne oldugunu genelde gebelik yasayanlar inmemis testisler xxy lerde de var ebelkk asil sorun y deki tam deleysyonlr sizin problem neydi

anladım canım olsun Rabbim şifasını versin sebebi ne olursa olsun sonucu hayırlı olsun inşallah
bizdeki sorun 47xxy kliniferter sendromu bizde önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycaz eşimde sperm çıkarsa inşallah çıkar tedavime devam edicem yoksa benim içinde bebiş defteri kapanmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…