- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
ARUNA--------------------------------------------------40
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR85-----------------------------------------------40=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------40
BİRUMUT99---------------------------------------------40=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------40=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------40
ECRİN23------------------------------------------------40
ESMA----------------------------------------------------40
FLZASK2003-------------------------------------------40=OKUDU
HASRET------------------------------------------------40
HMTNZL------------------------------------------------40=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------40
KADER_NL----------------------------------------------40=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------40 =OKUDU
MİXER07------------------------------------------------40
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------40
NZLYLN-------------------------------------------------40
PITIRCIK43---------------------------------------------40=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------40=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------40=OKUDU
SU1838-------------------------------------------------40=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------40=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------40
VCK------------------------------------------------------40
YASEMENSU--------------------------------------------40=OKUDU
YAREN16------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
34BC-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
sağol canım.ilk kez öyle gördük.belki yaramaz olurlar bilmiyorum ama gözüm hiç korkmuyor valla.
sağlıklı olsunlarda razıyız her şeye.
canim hormon tahlilleri bozuk fsh yuksek sizin xxy mi bilmiyoru sorununne oldugunu genelde gebelik yasayanlar inmemis testisler xxy lerde de var ebelkk asil sorun y deki tam deleysyonlr sizin problem neydi
canım benim gözün aydın demek bebişlerimizi izledin yaramazlar
çok üzdüler hem annelerini hem teyzelerini dünyaya gelsinler de sağlıklı bir şekilde yaramaz olsunlar senelerce başkalarının çocuklarının yaramazlıklarını çektin sıra bizim haylazlarımızda değilmi annesi
baharcığım bende kendi duamı okuduminşallah tedavimin sonunda koca göbişli olurum şimdide zayıf sayılmam ya neyse
tabi canımcım en önemlisi sağlıklı olmalarısağol canım.ilk kez öyle gördük.belki yaramaz olurlar bilmiyorum ama gözüm hiç korkmuyor valla.
sağlıklı olsunlarda razıyız her şeye.
anladım canım olsun Rabbim şifasını versin sebebi ne olursa olsun sonucu hayırlı olsun inşallah
bizdeki sorun 47xxy kliniferter sendromu bizde önümüzdeki ay tüpbebek tedavisine başlıycaz eşimde sperm çıkarsa inşallah çıkar tedavime devam edicem yoksa benim içinde bebiş defteri kapanmış olacak
tabi canımcım en önemlisi sağlıklı olmaları
canım niye öyle diyosun daha ilk tedavini olacaksın
bu defterkapanmıcak inşallah
ve sen de evlatlarına kavuşacaksın.
aman gene ağlattık mı güzel hamişimizi
ama bunlar mutluluk gözyaşları değil mi hem esma için hem bebiş için
mercanımmmmm nasıl içli anlatıyor bi dinlesen daha neler neler
"en kısa zamanda yanına gelmek bebişini görmek istiyorum" dedim gidip sevip okşamak istiyorum bebişi...
evet canımmmmm yaaa senin meleklerin abisi olacak arasQUOTE]
evet canım aras bebek kızlarımın abisi arık.insan nasıl ağlamaz baharım.iliklerine kadar hissetmişsin ve bizede aynı duyguları yaşattın.
esmanın eşine benziyor esma gibi reflüsü var öylemi Allahım sen ne büyüksün yarabbim.Allah onları ,sağlıkla,huzurla ve hayırlı bir evlatla mükafatlandırır inşallah.aras bebeğimiz hayırlar getirsin ailesine.
kızlar biz bugün ilk kez 4 boyutlu ve renkli ultrasonda gördük kızları.kıpı kıpırlardı ve biri parmağını emiyordu yayılmış geniş alanda geziniyor diğeri sıkışmış kalmıştı.diğerinin ayak parmaklarımı yoksa dedim doktor kıpır kıpırlar bugün herşeyi beklerim bunlardan dedi.ayrıca,sanki babaya benziyor dedi.eşimde eyvahhh evde kalırlar ozaman doktor bey anneye benzesinler diyor. doktor çok güldü.bu delilerle ne zaman işim bitecek diyordur kesin..bizden haberler bu kadar.
ne güzel söylemişsin canım ya.gerçekten senelerce uğraştık ve devam edicez sıpalarla uğraşmaya.sağlıcakla evimize geldikleri gün hepinizin yerine popolarına vurucam (yavaşça ama)
inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hakettiler annesi yumuk ellerinide ısırmalısın cennet kokularını benim yerimede içine çek olurmu
az kaldı annesi sabret sabrın sonu selamettir hem bak seni üzmüyorlar artık kardeşinden önce büyümüyor sadece didişiyorlar
Canım sağlıklı bir hamişlik geçirde istersen 100 kilo ol.inşallah tedavin güzel sonuçlancak canım benim
slm kizlar birkac defa yazdim ancak hemen hergun yazilanlari okuyorum 1ay oldu ogreneli durumumuzu 3kez yaptik testi sonuc 0 yok bir tane bile yok spermimiz 1,5 yildur evliyim o kadar cok istedimki cocugum olsun olmadi sorunumuzdan dolayi isin kotu yani isyerimde en az 10 kisi hamile 5 yildir 2.cocuguna gebe kalamayan ablam bile suan hamile oldugunu ogrenmis onun adina cok sevindim ama artik gebe gorunce kendimi cok kotu hissediuorum bugun genetik testimizi verdik burda basari hikayelerini gorunce cok mutlu oluyor ve umitleniyirum ne olur banada dua edin cok zor geliyor hergun agliyorum
canım inşallah boyamalı testinizde sperm görülür ve mutlu olursunuz.kaan hoca bencede çok iyi canım.biz zor hastalarız canım.başka olumlu hastaları fazlasıyla var.biliyoruzki kaan hocaya gidenler genelde her yolu deneyip son noktada başvuruyorlar.zaten tesede bizlerde tek şans.tesesiiz ne yazıkki olmuyor.biz 2011 inhibin b testi yaptırıp microtese olmuştuk.hoca okadar umutluyduki kesin gözüyle bakıyorduk diğer sonuclarda güzeldi çünki.bizmle ameliyat olan başka hastası vardı onların sonucu kötüydü ama onlarda çıktı.yani bu işler nasipmiş.doktor bahane.ama kendi adıma ürolog benim için önemli canım.FISH testini bizde görüşmek istiyoruz.inşallah ameliyat etmeden tüp bebeği bizde görürüz.bizdede elegonlar iyiymiş.ama bu işler gerçekten adı şans,nasip,kısmet her ne ise.adına sevindim en azından umudun var.bizlerin eşi yorulsakta malesef ilaç,iğne,macun olmadan bebek olmuyor canım.rabbim daha fazla yormasın canım.sinan beyin yanından ayrıldıktan sonra ibni sina hastanesi m2 bloğa kaan beyi görmeye gittik
kapısında onunla görüşmek isteyen birsürü insan vardı
bizde sekreterine söyledik ve yaklaşık 1 saat kadar sonra yanına girdik
ekranından eşimin bilgilarini açtı ve
kısa bi özgeçmişten sonra ben kaan beye artık çok yorulduğumuzu maddi manevi çok yıprandığımızı söyledim
ameliyattan sonra ilk 2 ay m-sure kullanmamız gerektiğini söylediğini ve vermiş olduğu siteden aldığımız m -surelerin sahte çıktığını söyledim
gerek yok onları kullanmanıza almayın dedi kapattı
internette inhibin b testinin vücuttan sperm çıkıp çıkmama olsalığı ile ilgili bilgi edinilebilir bi test olduğu ile ilgili yazılar okuduğumu
ve sizin makalelerinizdede yazdığını sordum
ama bunu bizden istemediniz biz hiç yaptırmadık dedim
o yeni birşey değil o çok eski bir teknik dedi
hem siz onların çok ilersindesiniz dedi
sizde ameliyatta zaten elongeler görüldü ve
bikaç sperm çıkışı gözlendi dedi o spermin kök hücresinin vucutta olduğu ile ilgili çok eskiden yapılan bi teknikti sizde kök hücresi değil spermin kendisi var olgun olmayan evreleri var dedi
ve bu test çok pahalı ve özel merkezlerde yapıyolar dedi onun için size gerek duymadık böyle birşeyi
ihtiyacınızda yok dedi
peki hocam ne olacak durumumuz bi ilerleme kaydedemiyoruz kök hücreyle ilgili hiç bir gelişmedemi yok dedim
deriden hücre alıp sperm olması için çalışmalar yapılacak durumda değilsiniz sizde var olan hücreleri sperm evresine taşıma aşamasındayız dedi
sizde zaten bunlar var dedi
ameliyat sonrası 14.ay tedavimizin içinde olduğumuzu eşimin bitkiselleri clomen ve haftada 1 pregni 5000 kullandığını bunun daha ne zamana kadar devam edeceğini bunun eşime vereceği zararların olabileceğini vücudun artık bazı hormonları dışardan aldığı için vücut kendi üretimi bırakırsa bizim açımızdan daha zor olmazmı dedim
evt tabiki zaten ben ona göre aylık hormon tahlillerini istiyorum ve takibini yapıyorum dedi
bunlarıda beş sene kullanacak değiliz ama sizin değerleriniz şuan için iyi dedi tüp bebeğe geçebiliriz bi denene bilinir dedi
bizde 3.ameliyatı olmak istemediğimiz söyledik
son 1 aydır yeni bi test üzerinde çalışmalarımız var dedi
FISH testi dedi bazı hastalarımızdan bunu istiyoruz dedi
bu test çıkan spermatid veya elongelerin incelenmesi ile ilgili dedi
ameliyat etmeden bu çıkanların yumurtayı dölleme olasılığı nedir bu şekilde tüp bebeğe gidilebilirmi gidilemezmi bunun çalışmasıdır dedi
1 ay sonra yine gelin GEN-ART tüp bebek merkezinde FISH TESTİNİ yaptırın ve ameliyat etmeden tüp bebeğe gidebilirmiyiz yoksa biraz daha tedaviye devammı etmeliyiz yeniden konuşuruz dedi.ben hocam artık biz kesinlikle ameliyat istemiyoruz dedim eğerki bu şekilde çalışmalarınız oluyorsa yapılıyorsa biz bu şekilde tüp bebeğe geçebiliriz hiç bi şekilde yeniden ameliyat olmak istemiyoruz dedim.durumumuzun iyi olduğunu artık bi deneme yapılabileceğini sinan beyden sonucu beklediğini söyledi
pregni ile menegon iğnesinin çıkışı sağlayıpğ sağlamadığı sordum
menegonnyerine clomen verdik dedi biri testosteronu yükseltmeye çalışırken diğeride fsh dengede tutacak dedi
bitkisellere kullanmaya devam etmemiz gerektğini de söyledi.
ne düşündüğümü tam bilmiyorum ama FISH TESTİNİ yaptıracağız
söylediklerininde arkasında durursa bu şekilde tüp bebeğe gideiliriz belki kızlar
kaan beyle konuşmalarımızdanda hatırladıklarım şimdilik bunlar...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?