Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hıh şöyle
biz sabrettiğimiz ve istediğimiz sürece Rabbim hep yardımcımız inşallah.
aminnnnn canım

canım arkadasımız ihlaslarını okudu esim .Allah kabul etsin rabbim ilk tedavizinde yüzünü güldürsün miyomları sogan kürü ile kaybolsun:)

yasememnsunun ihlaslarını okdum
Allah kabul etsin dualarını..
hayırlı evlatlar nasip etsin onada..

canim umitsiz olma bak gelincik vardi birde jklm onlarinda senle benzer sorunu vardi ve sanirim ane oldular. bu site kendim gibileri gorunce biraz olsun ferahliyorum cevremde tanidiklarimda bir Allahin kulunda yok boyle bir sorun birde saglikciyim birdede etrafim gebelerle dolu onlari gordukce gercekten hem uzulmemek elde degil ama umitli olmak lazim yinede

zaten sebebi ne olursa olsun tek yol tese insallah onda cikar canim bizde 1ay sonra tahlil sonuclarimizla gidecez

sen nasılsın.hamilelik nasıl gidiyor canım.

İyiyim canim cok saol iyi gidigor simdilik tek sorun kilo
problemi 80 kilo olmusum tedavi sirasinda da cok almistim
onun disinda bulanti vs hic olmadigi icin unutuyorum bile
Kanamam olmustu gecti cok sukur insallah bi daha olmaz
dogurana kadar huzur yok ama insaallah herkese nasip
olur hep dualarimdasiniz esmanin bebegini de okudum cok
duygulandim biz bile esimle ikinciyi evlat mi edinsek diyoruz
o gunahsiz bebislere ev yuva versek bu bambaska bisey rabbim buna
vesile olarak belki azo sorununu vermis...allah hepinizin
yardimcisi olsun..sen de iyi bak kendine canim ben hep okuyorum
gelismeleri takip ediyorum herkes dogurana kadar da okuycam....

hamilesin ne guzel sizdeki sorun neydi canim

cnm okudum Allah kabul etsin

cnm okudum Allah kabul etsin

iyi akşamlar herkesee..
EYİNAS şükür iyi diyelim iyi olalım canım.
geç gördüm yazını kusura bakma.
sende iyisindir inş.
FLASK CANIM NASILSIN.ANNENDE KALDINMI?

iyi akşamlar cnmmm
annemdeyim cnmmmmmmm..ama çok kar varrrrr burda
bende fırsat buldum bakayım dedim..
sizsiz duramammmmmm
sen nasılsın cnmmmmmmm

Rabbim onları birbirinden ayırmasın yavrularının sağlıklı hayırlı günlerini göstersin baharım yazını okurken gözlerimi kapattım esmayı eşini arası düşündüm:2:

canım seni aramızda yeni görmeye başladım ama maşallah iyi takipçimizmişsin herkesi tanıyorsun eskileri bile yoksa misafir okuyuculardan biride sen miydin senelerce

ben yasemensu için okudum Ama okurken 40 tane okumuşum farketmeden
Allah yasemensu arkadaşımıza hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

suan duygularima o kadar tercuman olmusunuzki anlatamam cevremdeki arkadaslarimin hepsi hamile kaldi cogu dogum yapi ama hala patir patir hamile kalmaya devam ediyorlar is yerimde 10kisi hamile yemekhaneye gittigimizde surekli bebek uhabbetleri var esimle fisari cikalim diyoruz etrafta surekli bebek arabalari. dusunun derdjmi bir tek ablama soyledim onunda 5yildir 2. cocugu olmuyirdu. tam benim bu sorunumuzu ogrendigim ay hamile kaldi sanki inat olsun surasi bir gercekki cok cetin bir imtihan yasiuoruz hemde ve gercekten bizi bizden bsskasida anlamaz rabbim supriz lutuf sahibi insallah bu sitede evlatsiz bir kisi dahi kalmaz hepimiz yavrumuza en kisa zamanda kavusuruz amin

canım seni aramızda yeni görmeye başladım ama maşallah iyi takipçimizmişsin herkesi tanıyorsun eskileri bile yoksa misafir okuyuculardan biride sen miydin senelerce

sorunumuzu ogreneli bir ay oldu bir aydir takiliyirum 500 sayfayi okumusumdur sonrakileri bilmiyoum umut umit cevremde beni anlayack kimse yk oyuzdenarkadas oldum bu siteyle

Iyi geceler herkese uyuyamadim aglamaktan icim yanıyor cok allaha isyan etmiyorum ama güç istiyorum.bugün yeni hamile arkadaşımla vakit geçirdim 6aylık hamile alışveriş yapmış onu anlattı teknelerini anlattı cok mutlu gözlerinden belli inşallah allah kucağına almayı da nasip eder kullanmıyorum ama ne bileyim içim acıdı iste.birde benim mesleğim ebelik doğumla ilgili bir sürü soru hepsine gülümseyerek cevap verdim kiskanmiyorum ama içim açıyor.öğrenciyken stajda ilk doğumu gördüğümde harika bir olay olduğunu ve allah in kadınlara verdiği en kutsal durum olduğunu düşündüm ve o günden sonra en cok bebek sahibi olmak istedim.ama olmadı bu azosperm benim evimide vurdü.ama şunu düşünüyorum artık kutsal olan bizleriz içimizde bu duygu varken bebeği olmayıp bu acıya katlananlar .bunları neden yazıyorum içimdekileri sizden başka kimse bilemez.annem geçen gün ne duruyorsunuz diyor senin kundagini kimseye vermedim senin bebegin için saklıyorum diyor.nasıl söyleyim olmayacağını arkadaşlar hakkınıZı helal edin eğer sizi uzduysem ama başka kimseye anlatamazdim .

canim benim seni cok iyi anliyorum bende surekli gebelerlrle birlikteyim ve onlar gebelik heyecanini yasarken acaba birgun bende snne olabilecekmiyim diye boynu bukuk gozu yasli bakinip duruyorum kimsede bilmiyor durumunu herkes yokmu yokmu diye soruyor inan aglamadigim gun yok bu durumu yasamayan birinin bizi anlayabilecegini hic ama hic sanmiyorum ailelerimizin bilebir tek rabbimuz ve biz birbirimizi anlarin bende saglikciyim herseyi bilmek bszen daha kotu oluyor Dua her kapiyi scar dite biliyoruz diginacsk baska kimsemiz uok hem bu dert bizim acizligimizidaha bir hatirlatiyor dua etmekten baska caremiz yok ne yspalim bu dert Allahtan grldi Onjn ghcu herseye yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…