Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi geceler diliyorum sizleri cok ozledim hepinizi cok merak ediyorum bahar nur.sen vck esma 16 FLAZSK MERCAN NZLYN SEVAL 5816BURSA MAVIMENEKSE BANGI AUMUT DENIZBULUT ARUNA CEMREM29 CERVAN YAREN16 HMTNZL ASKBEBEK NUREFSAN PITIRCIK SIZLERI COK MERAK EDIYORUM BAHARCIGIM HAMIS TABLOSUNDA HIC DEGISIKLIK OLDUMU INSALLAH OLMUSTUR UZUN BIR ARA VERICEM DEMISTIM SIZE ARKADASLAR REJIMI BIRAKTIM AMA KILOMU KORUYORUM ; TURKIYEYE GITTIM GELDIM DOKTORUMUDA DEGISTIRDIM BU ARADA ARTIK KENDISINE BIR GUVENIM KALMADI BURDA NUREFSANIN GITTIGI HASTANEYE GITTIM YENIDEN BANA TETKIKLER YAPILDI AYRICA HISTERESKOPIDE YAPILDI SONRADA 4 OCAKTA PROFOSORLE RANDEVUM VAR BAKALIM NE DIYCEK BU YOL COK MESAKKATLI YOL BE ARKADASLAR BAZEN OKADAR CARESIZ HISSEDIYORUMKI SANKI HIC EVLADIM OLMAYACAK HISSI KAPLIYOR HER YERIMI HER GECE BEBEK RUYALARI POZITIF TEST SONUCLARI BENI DAHA COK YIPRATIYOR SANKI BIRDE INADIMA CEVREMDE TANIDIGIM TANIMADIGIM HERKES YA HAMILE YA DA DOGURUYO ALLAH HERKESIN EVLADINI BAGISLASIN AMA BU IMIHAN COK AGIR COK ZOR INSALLAH KAZANIRIZ BENDEN BUKADAR KIZLAR HEPINIZI HASRETLE KUCAKLIYORUM ALLAHA EMANET EDIYORUM

bir önerim var azosperm hastalığı olup hamile kalmış mucizeleri bir konu oluşturup yazalım bize umut olsun bence 17 aralık ta örendim bunu ve
9800 konunun hepsini tek tek okumaya başladım umut aradım resmen

Son düzenleme:

canı baharım ben yasemensesu arkadaşa ihlasımı okudum allah labul etsin amin

Allah hepimize kolaylık versin. O kadar zor bir imtihan ki bu.. Kalbim acıyor, aklıma geldiği an ağlamaklı oluyorum. Etrafımdaki herkes hamile kalmaya, çocuk doğurmaya başladı. Bize de soruyorlar, insan ne diyeceğini şaşırıyor. Şuan yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor. Sanki uyanıcam ve bütün sorunlar geçecekmiş gibi... Keşke öyle olsa. 10 gün sonra genetik sonuçlarımız açıklanacak. Sonuçların güzel çıkmasını ve bir an önce bebeğimize kavuşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize gönlümüzdeki hayırlı evlatları doğurma şansını, onları büyütmeyi, hep sevmeyi nasip eder.

Hayırlı Cumalarrrrrrr
Açılan ellerinizden, dudaklarınızdan dökülenler, gerçek olsun inşallahhhhh

ihlaslarımı okudum canımmm Allahım kabul etsinnnn

Cnm vck nın ihlaslarını okudum
bugünlerin hatrına ve okunan duaların
hürmetine arkadaşımızın duaları kabul olsun
tez zamanda muradı gerçek olsun bu zorlu
yolda tedavisi olumlu geçsin emekleride yer bulsun inşlh amin...

4cuma günü üstüste sela cuma arası 1000adet ya evvel çekmek gerekiyormuş çocuk içinnnn

evt cnm ben 8 aydır
her cuma sela ile ezan arasında
1000 defa allahümme ya evvelü celle celalü
707 defa ya varis
1001 ya allah esmalarını çekiyorum
inşlh rabbim isimlerinin hürmetine bizede umduklarımızdan bir kapı açar..

Canım benim seni bizden başka kimse anlayamaz.Ama şunu bil ki rabbimizin sevdiği kuluyuz.Ben yolda arkadaşlarımı gördüğüm zaman onların karınlarına bakamıyorum.Şimdi bana hamile olduğunu söyleyecek diye.Eşimin durumunu ailem en baştan biliyor.çünkü onlara söylemeyeceğimde kimlere söyliyeceğim ki.eşimin aileside 1 yıl sonra öğrendi.ama onlarında dua etmekten başka yapacak şeyleri kalmıyor tabikide.Ama şunu unutma annenin ve babanın duası her zaman geçer.Rabbim yar ve Yardımcın olsun her zaman.

yasemen kardeşimizin ihlas duasını okudum.rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip edip yüzlerini güldürsün inşallah.Amiinn

hamilesin ne guzel sizdeki sorun neydi canim

Canim insallah sana ve diger tum arkadaslarima da nasip olur
bizim sorunumuz siddetli oligospermi hatta asterotozospermi gibi bisey yaziyor
İlk testinde esimin 0 yaxiyordu sayi ama yeterli inceleme yapilmamisti sanirim
sonra fakultedeki testlerde 100 bin canli cikti en son testte tedavide onceki testte 24bindi
dusmustu deger ama sonucta 12 yumurtam vardi dollenecek
bu cikanlarla tedavi olduk biz ve mucize budur ilk denemede oldu.
5 embriyo oldu 1 tanesi ksliteliydi o da karnimda digerleri dondurulamadi.
Onun icin 3-5 spetm ciksa da keske hepiniz de olacagina inaniyorum
Okuyorum ya simdi ben de aynen siz gibi 5-6 ay once ne yapcaz diyordum ya senelerce ugrasmak zorunda kalirsam korkuyordum
esim 41 yasinda ben 33 zaman kisa geliyordu rabbim mucize verdi
insallah sizlere de sabir guc ve mucixenizi verir elimden dua etmekten baska bisey gelmiyor
İnsallah o mucize birgun seni de bulsun canim....

merhaba arkadaşlar nasılsınız emin olun kı sizleri çok özlemişim sizi çok merak ediyorum ama eşim bilgisayarı almişti benden neyse dün getirdik çok şükür biz iyiz 18 haftalık olduk kızlarımız olacak rabbim sizlere de nasip etsin inş kib sık sık ugrarım sizi yalnız bırakmam

canım ben arkadasımızın ıhlaslarını okudum rabbım kabul eylesın ınsallah aminn

Aaa diğerlerini bilmiyordum canımmm Allah razı olsunn
İnşallahhh kavuşuruz bebişlerimize Rabbimin izniylee

Kıymetli arkadaşlar bu duanın çok faziletli olduğunu ve bizzat bunu hisseden yaşayan bir arkadaştan tavsiye alarak paylaşmak istiyorum..

“Mevlâya salli ve sellim dâimen ebedâ,Alâ habibbike hayri’l-Halkı Küllihimi”
Hüve’l-Habibüllezi türca şefaatühü.Li-külli havlin mine’l-Ahvâli muktahimi” .. hergün 100 kere okumak Rabbimizin o kişinin muradını vermesi için inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…