Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim inhibin b testini ocakta yaptırmaya karar verdi sınavlarım var şimdi sonuç kötü çıkarsa etkilenirim dedi
sınavlardan sonra yaptıracam dedi

sen unutulacak hatunmusunn:) o güler yüzünü gören birdaha seni unutmazz.. bu sözümü kocişine okuttt :)) cıss yaparımm sakın ben yokken kaynatmaaa .
teşekkür ediyorum canım umarım testlerin temiz çıkar. bana diyorsun emmmeeee sende kilo yok sadece takıntı yapmışsın ben kiiminnnnn :)

hemmşommm evt tarsusluyumm ,sakaryada gurbetteyimmm :) ne güzell seni seven ve düşünen bıcırıkların varr :)
bıcırıkların diyeti işe yarıyorsa bende yapayımm. teşekkür ediyorumm dopingimii alıp gelcemmm bana moral olacak tedavi öncesi inşallah..

iyiyim şekerimmmmmmm..
dün dondum dondumm :18::18::18:
annem aradı yoldeyken kızım bu soğukta pazarmı olur diye.
1 saat anca dolaştım zatennnnnn hemen geldikk
biliyorum cnm askbebek dün söyledi ..iyi zaman geçirmişsinizzzz..ne güzelllll..
banada sizlerden birisi yakın olsaydııııııı ne güzellll hep beraber olur kaynatmaya öyle devam ederdikkkkkkk
inş cnm yakın zamanda tekrar biraraya gelirizzz..
umuttaki o günü unutamıyorum zatennnn.

olursa evet şoklanmış bebişlerim olacak inş
canım bize şimdiye kadar lökositten bahsetmediler
hep 0 sıfıra bakıyorduk tatlım
celalettin hoca detaylı bakalım dedi ve emin bir ele gönderdi
lökositimiz oldukça fazlaymış
sperm oluşsa bile içerde lökosit öldürürmüş.
tedavimiz tam olarak 2 ay sonra şekillenecek canım bizim .
dediğim gibi lökositleri temizlemeden bişey demedi.
ama biz azoluların kolayına tedavisinin olamayacağını,
zaman ve zor bir sürece gerekli olduğunu söyledi.

fsh ımız 4.9 du inhibin zannedersem 9 du.
ya okadar çok değerlerle uğraştım ki o dönemde....
zannedersem değerler böyleydi......

canım hakkınızda hayırlısı olsun.
gözdemlerle görüştüyseniz emin ellerdesiniz
inş hayırlı haberler verirsin bizlere.
dört gözle bekliycem hayırlı haberlerini emin ol......
dualarım seninle....
eksik sorularını cevaplayabildiysen ne ala

ayyyyyyyy sağol cnm benimmmmmmm..sende öylesinnnn güler yüzlüsünnnnnnnn..
okuttummmmmmm cnmmmm cevap yokkkkkkkkk
söz veremem amaaaaaaa kaynatma konusundaaaaa
daha iyi cnm senin için iyi olur bizi okur zaman geçirirsin dönüşteeee ..
inşallah cnmmmm.....:26::26:
yaa sana diyon kendimde takıntı yapıyorum dimi
tarsustan dopinglende gelllllllllll :))

Son düzenleme:

1 kg balaa karıştır canımm.evet canım iyice ezz öyle karıştır bala.ezmesi biraz zor oldu.biz yaptık ama eşim tadı ağır diye pek yemedi :) inşallah seninki yer.sabah akşam aç karnına yiyecek.
bende de 4 tutam vardı galibaa ama zaten yeterli .. bala karışınca görürsün yeterli geldiğini..
suya ıslatıp içildiğini bilmiyorum canım.bilgim yok.bana tavsiye eden arkadaş 2 ay önce 2. çocuğunu doğurdu maşallah..inşallah sizede şifa olur..

keşke benimkide yeseydi ama yemedi hatta 1 aydır doktorun verdiği ilaç haricinde bitki kürü vs kullanmak istemiyorr nazar değdi kocişeee, önceden hiç itiraz etmeyen adamm şimdi hiç birşey istemiyorr garibimmm bıktıııı 10 yıldır yedi içtiii hakveriyorumm bende üstüne gitmiyorum..canı sağolsunnn ne yapayımm.

canım sana özelden mesaj attım bir bak

gördüm canım aslında ben arkadaşıma özelden mesaj yazmıştım ya görmedi yada unuttu sanada teşekkür ederim.bu arada eşinde kendini ne zaman hazır hissderse o zaman gitsin hakkınızda hayırlısı Rabbim güldürsün yüzünüzü

hemşommmm bende karamanda gurbetteyim. :26:
bakacağım artıkın işe yararmı yaramaz mı....
neyse sen tarsustan dönene kadar deneyeyim işe yararsa sende yaparsın diyeti
inş canım o moralle kavuşursun bebişlerine....
dualarım seninle.

amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun .10 yıldır bekliyorumm1 ay daha beklerim artık :) hadi ben tadavi başlamadı bir türlü hep engel çıkıyorr diye stres yaptım ama sen niye stres yapıyorsunn?

Bu inhibin testi çok konuşulmaya başlandı değişik yerlere gitmesin biraz eşimden öğrendiğim kadarı ile açayım...Bir kere eski bir yöntem falan değil...Yabancı sitelere kadar baktık %90 doğru sonuç verir diyorlar bir sürü insan üstünde örnekleme yapmışlar tese öncesi mutlaka bakılmalı diyorlar... tese sonucu ile bu tahlilin sonucu %90 tutuyorsa bakılmasında ne zarar olabilir...Hoca durumu görmenin yanında uygulanan tedavi sonrası değerlerde olumlu yönde değişim olup olmadığınıda kontrol ediyor...O yüzden ilk başta ki tahlillerde önemli...Bunların haricinde başka verilerede titizlikle bakar hoca sadece inhibin e kilitlenmeyin sakın...Celalettin Hoca enteresan bir doktordur çok değişik hastalıklarda başarılı teşhis ve tedavi ettiği o kadar çok hastası var ki... Adını sanını duymadığınız hastalıkları ondan duyarsınız ve başarılı bir şekilde tedavi eder...

inşallah herşey gönlünüzce olur
bizim için hergün yeni umut ışıkları yanıyor
eşimde tedavimiz bu kadar çok aksadı ve önmüze şimdi celalettin bey çıktıysa bunda bir hayır vardır diyor
çok heyecanlı ve umutlu eşimi ilk defa bu şekilde gördüm
ben ne zaman bir doktorda yada ilaçtan bahsetsem kapıyı çeker annesine giderdi
şimdi ise kendisi aradı ve konuştu hem doktorla hemde gözdemin eşiyle
inşallah umutla çıktığımız bu yolda göbişimiz dolu ayrılırız
dualrın için de tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun

tamam tatlım iyice ezeriz
çok teşekkür ederim tatlım.
haklılar yaaaa.
okadar kötü ki tatları yedirdiklerimizin
Allah yardım etsin kocişlerimize...
şifa olsun da inş değer hepsiiii yaa.
aynen dediğin gibi canları saolsundaaaa .

Son düzenleme:

sabrın sonu selamettir bir ayda geç olsun ama bizi bekleten bebişlerimiz bizi bulsun amin
ah canım ah sende var bir dert bende bin dert ne sen sor ne ben söyliyeyim ama artık herşeye kulağımı ve gözümü kapadım herşey bebiş için

ben eskiden yaparken burnumu kapardım şimdi eşime eşlik ediyorum otlarla çöplerle yaşamaya alıştık
pazarcıların çöp diye attığı lahanalara para veriyoruz birde tezgah altından çöpçü gibi topluyoruz

Son düzenleme:

teşekkürler bilgilerin için .
yazamadıklarıma tercüman oldun kızzzz
bende tam inhibin b nin tıptaki açıklamasını okuyordum
kopyala yapıştır yapacaktım kiiiiiii
yazını gördüm .
gerek kalmadı...

aynen öyle .iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş.
özlü sölerrrrr
canım inş sebeptir celalettin hoca ve şifa bulursunuz.
inş hepimizin göbüşleri dolar hemde çifter çifter....

dediğine çok katılıyorum arkadaşım bir inhibin testi başladı her yerde ondan söz ediliyor o testi yaptırıpta sperm çıkar denilen birinde sperm çıkmamış yani biz belki %10 çıkmama ihtimalinde bile umut aramalıyız.mesela benim eşimde genetik problem var ama bunun haricinde bacak damarlarında tıkanıklık var doğru yerde doğru tedavi olursa belki hem sperm çıkışı olur hemde damarlarında açılma olur .çünkü ultrasonu çeken doktor bacaklarındaki damar tıkanıklığından dolayı çocuğun olmayabilir senin çocuğun varmı diye sormuştu eşime.inan ben senelerdir bu şekilde inceleme yapacak ve tedavi yapacak doktora gitmeyi düşünüyordum Allah razı olsun bize yol gösterdin aracı oldun Rabbim evladını bağışlasın yuvan huzurlu ve mutlu olsun amin

maşallah subhanallah arkadaşlarıma ne güzel kaynatıyorsunuz
kıskandımmı ne )

Allah iyiliğini versin .,hiç gülesim yoktu .Rabbim'de seni güldürsün inş.

aynen öyle eskiden vitrinlere elbiselere bakardık şimdi ise
baharatçı reyonlarından çıkmaz olduk valla

ne güzel senn yakın gurbetteymişsinn :) ben uzak gurbetteyimm :)9 saat sürüyor özel araçlaa,otobüsle 12 saat .her istediğimde gidemiyorum .amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz .

istanbuldan geri dönüncee tedaviye önümüzdeki ay başlamayalım dedi eşimm.nisana kalsın kışta gidip gelmek zor oluyor demişti.bende bu süre zarfında o zaman celalettin peruya gidelim tedavi olursun belki teseden kurtulursun dedim.
ben öyle diyincee ben artık doktora falan gitmek istemiyorum, okadar şey yedim içtim kullandımm,okadar doktorlara göründük teseden kaçış olmadı dedi..nisana ayına kalsın diyordu ısrarlaa :) ben zorlamayayım diye önümüzdeki ay tedaviye başlayalaım diyorr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…