- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
cnm bende şimdi soracaktım yarınmı gidiyosunuz diyeeeeee
beni unutmaaaaaaaa tamammıııııııı
sen yokken hiç kaynatmıycağızzzzzzzzzz cnm benimmmmmm
20 günnnnnde sayfalar ne olur bilemiycem cnmmmmmmm
hayırlı yolculuklar cnmmmmmm şimdidennnnn..
bakk iyi düşünmüşsün bi dahaki ay bu kadar kendini sıkmak stres yapmak yokkkkkkkkk
cnm bide ne kilosu allah aşkına senin kilon varmı ..kilo bende varrrrrrrrrrrrr :)))
kilolara bakma sen.
biz bıcırıklarımla sana diyet hazırlarız verdiririz sana kiloları canm.
emeklerin zayi olmaz ve kavuşursunda bebişlerine gerisini bize bırak
bana bir diyet hazırlamışlar sorma öğrencilerim .
koptum cuma günü.
sabah şıcak şu
öğlen adaçayı
akşam şüt
bunları bir öğrencim bana hazırlamış.
kilolu değilim aslında ama almayacakmışım fazla kilo.
o yüzdeen önlem amaçlı hazırlamış.
sana da hazırlarız olur biter
tatlım tarsusluydun değil mi
bende mersin merkezliyim.
hemşooooom benim .
hayırlı yolculuklar.
doping al gel ....herşey güzel olacak inş.....
flzaşk şekerim sen nasılsınnasıl geçti dün pazar alış verişin çok soğuktu hava
bende aşkbebeklere gittim onunda eşi geç geldi benim de eşim geç geldi gece 10:30 kadar oturdum
sonra eşim aldı beni arkadaşımla çok güzel zaman geçirdim inşallah birgün sizlerlede bir araya geliriz özledim sizleri
anladım canım tamam yaptırırız
sizin test sonucunuz çıkmıştır fsh değeriniz ve inhibin b değeri kaç çıktı bir biriyle ilişkilimi
yani fsh düşükse inhinin b yüksek yani sperm bulunma şansı yüksek çıkıyor değilmi
sizde lökosit olduğunu biliyormuydunuz yoksa hocamı testlerde tespit etti
aman ne güzel şoklanmış bebişin olur
inşallah Rabbim şifanızı bulmayı nasip etsin sonucu bebişli olsun amin
peki sizde sperm çıkma şansı için ne dedi ne kadar süre tedavi uygulayacak
canım biz celalettin beyi aradık eşime gözdemin eşinin telefon numarasını verdi
eşimde aradı sağolsun bize neler yapmamız gerektiğini anlattı hafta içi birgün eşimle gitmeyi düşünüyoruz
tedavi öncesi en azından son uzatmalarda belki iyi şeyler yaparız sperm çıkar amin
sorularım az önce az gelmiştir diye ekleme yaptım
sen unutulacak hatunmusunn:) o güler yüzünü gören birdaha seni unutmazz.. bu sözümü kocişine okuttt :)) cıss yaparımm sakın ben yokken kaynatmaaa .
teşekkür ediyorum canım umarım testlerin temiz çıkar. bana diyorsun emmmeeee sende kilo yok sadece takıntı yapmışsın ben kiiminnnnn :)
hemmşommm evt tarsusluyumm ,sakaryada gurbetteyimmm :) ne güzell seni seven ve düşünen bıcırıkların varr :)
bıcırıkların diyeti işe yarıyorsa bende yapayımm. teşekkür ediyorumm dopingimii alıp gelcemmm bana moral olacak tedavi öncesi inşallah..
canım ya bişey sorcam sana
öncede sormuştum galiba ama tekrar soracağım emin olabilmek için.
hurma çiçeği tohumu geldi bize hacdan.
ne kadar bala karıştırıyoruz tohumları?
birde iyice eziyormuyuz?
yaklaşık 3 tutam kadar var elimizde...
birde suya ıslatılıp içilebileceğini duydum. öyle de faydası olur mu acaba bilgin varmı...
canım sana özelden mesaj attım bir bak
sen unutulacak hatunmusunn:) o güler yüzünü gören birdaha seni unutmazz.. bu sözümü kocişine okuttt :)) cıss yaparımm sakın ben yokken kaynatmaaa .
teşekkür ediyorum canım umarım testlerin temiz çıkar. bana diyorsun emmmeeee sende kilo yok sadece takıntı yapmışsın ben kiiminnnnn :)
hemmşommm evt tarsusluyumm ,sakaryada gurbetteyimmm :) ne güzell seni seven ve düşünen bıcırıkların varr :)
bıcırıkların diyeti işe yarıyorsa bende yapayımm. teşekkür ediyorumm dopingimii alıp gelcemmm bana moral olacak tedavi öncesi inşallah..
enfal33 canımcım hakkınızda hayırlısı olsun geç olsun sonucu hayırlı olsun
senelerdir bekliyoruz bir ay daha bekleriz üzme kendini
benim doktorum bana çok streslisin böyle devam edersen tüpbebek yapmam zaten yaptırsan bile tutmaz çünkü çok kasılma oluyor dedi
olursa evet şoklanmış bebişlerim olacak inş
canım bize şimdiye kadar lökositten bahsetmediler
hep 0 sıfıra bakıyorduk tatlım
celalettin hoca detaylı bakalım dedi ve emin bir ele gönderdi
lökositimiz oldukça fazlaymış
sperm oluşsa bile içerde lökosit öldürürmüş.
tedavimiz tam olarak 2 ay sonra şekillenecek canım bizim .
dediğim gibi lökositleri temizlemeden bişey demedi.
ama biz azoluların kolayına tedavisinin olamayacağını,
zaman ve zor bir sürece gerekli olduğunu söyledi.
fsh ımız 4.9 du inhibin zannedersem 9 du.
ya okadar çok değerlerle uğraştım ki o dönemde....
zannedersem değerler böyleydi......
canım hakkınızda hayırlısı olsun.
gözdemlerle görüştüyseniz emin ellerdesiniz
inş hayırlı haberler verirsin bizlere.
dört gözle bekliycem hayırlı haberlerini emin ol......
dualarım seninle....
eksik sorularını cevaplayabildiysen ne ala
1 kg balaa karıştır canımm.evet canım iyice ezz öyle karıştır bala.ezmesi biraz zor oldu.biz yaptık ama eşim tadı ağır diye pek yemedi :) inşallah seninki yer.sabah akşam aç karnına yiyecek.
bende de 4 tutam vardı galibaa ama zaten yeterli .. bala karışınca görürsün yeterli geldiğini..
suya ıslatıp içildiğini bilmiyorum canım.bilgim yok.bana tavsiye eden arkadaş 2 ay önce 2. çocuğunu doğurdu maşallah..inşallah sizede şifa olur..
keşke benimkide yeseydi ama yemedi hatta 1 aydır doktorun verdiği ilaç haricinde bitki kürü vs kullanmak istemiyorr nazar değdi kocişeee, önceden hiç itiraz etmeyen adamm şimdi hiç birşey istemiyorr garibimmm bıktıııı 10 yıldır yedi içtiii hakveriyorumm bende üstüne gitmiyorum..canı sağolsunnn ne yapayımm.
amin canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun .10 yıldır bekliyorumm1 ay daha beklerim artık :) hadi ben tadavi başlamadı bir türlü hep engel çıkıyorr diye stres yaptım ama sen niye stres yapıyorsunn?
tamam tatlım iyice ezeriz
çok teşekkür ederim tatlım.
haklılar yaaaa.
okadar kötü ki tatları yedirdiklerimizin
Allah yardım etsin kocişlerimize...
şifa olsun da inş değer hepsiiii yaa.
aynen dediğin gibi canları saolsundaaaa .
Bu inhibin testi çok konuşulmaya başlandı değişik yerlere gitmesin biraz eşimden öğrendiğim kadarı ile açayım...Bir kere eski bir yöntem falan değil...Yabancı sitelere kadar baktık %90 doğru sonuç verir diyorlar bir sürü insan üstünde örnekleme yapmışlar tese öncesi mutlaka bakılmalı diyorlar... tese sonucu ile bu tahlilin sonucu %90 tutuyorsa bakılmasında ne zarar olabilir...Hoca durumu görmenin yanında uygulanan tedavi sonrası değerlerde olumlu yönde değişim olup olmadığınıda kontrol ediyor...O yüzden ilk başta ki tahlillerde önemli...Bunların haricinde başka verilerede titizlikle bakar hoca sadece inhibin e kilitlenmeyin sakın...Celalettin Hoca enteresan bir doktordur çok değişik hastalıklarda başarılı teşhis ve tedavi ettiği o kadar çok hastası var ki... Adını sanını duymadığınız hastalıkları ondan duyarsınız ve başarılı bir şekilde tedavi eder...
inşallah herşey gönlünüzce olur
bizim için hergün yeni umut ışıkları yanıyor
eşimde tedavimiz bu kadar çok aksadı ve önmüze şimdi celalettin bey çıktıysa bunda bir hayır vardır diyor
çok heyecanlı ve umutlu eşimi ilk defa bu şekilde gördüm
ben ne zaman bir doktorda yada ilaçtan bahsetsem kapıyı çeker annesine giderdi
şimdi ise kendisi aradı ve konuştu hem doktorla hemde gözdemin eşiyle
inşallah umutla çıktığımız bu yolda göbişimiz dolu ayrılırız
dualrın için de tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu inhibin testi çok konuşulmaya başlandı değişik yerlere gitmesin biraz eşimden öğrendiğim kadarı ile açayım...Bir kere eski bir yöntem falan değil...Yabancı sitelere kadar baktık %90 doğru sonuç verir diyorlar bir sürü insan üstünde örnekleme yapmışlar tese öncesi mutlaka bakılmalı diyorlar... tese sonucu ile bu tahlilin sonucu %90 tutuyorsa bakılmasında ne zarar olabilir...Hoca durumu görmenin yanında uygulanan tedavi sonrası değerlerde olumlu yönde değişim olup olmadığınıda kontrol ediyor...O yüzden ilk başta ki tahlillerde önemli...Bunların haricinde başka verilerede titizlikle bakar hoca sadece inhibin e kilitlenmeyin sakın...Celalettin Hoca enteresan bir doktordur çok değişik hastalıklarda başarılı teşhis ve tedavi ettiği o kadar çok hastası var ki... Adını sanını duymadığınız hastalıkları ondan duyarsınız ve başarılı bir şekilde tedavi eder...
ben eskiden yaparken burnumu kapardım şimdi eşime eşlik ediyorum otlarla çöplerle yaşamaya alıştık
pazarcıların çöp diye attığı lahanalara para veriyoruz birde tezgah altından çöpçü gibi topluyoruz
hemşommmm bende karamanda gurbetteyim. :26:
bakacağım artıkın işe yararmı yaramaz mı....
neyse sen tarsustan dönene kadar deneyeyim işe yararsa sende yaparsın diyeti
inş canım o moralle kavuşursun bebişlerine....
dualarım seninle.
tamam tatlım iyice ezeriz
çok teşekkür ederim tatlım.
haklılar yaaaa.
okadar kötü ki tatları yedirdiklerimizin
Allah yardım etsin kocişlerimize...
şifa olsun da inş değer hepsiiii yaa.
aynen dediğin gibi canları saolsundaaaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?