maşallah subhanallah arkadaşlarıma ne güzel kaynatıyorsunuz
kıskandımmı ne )
hayırlı geceler
iyiyim şekerimmmmmmm..
dün dondum dondumm :18::18::18:
annem aradı yoldeyken kızım bu soğukta pazarmı olur diye.
1 saat anca dolaştım zatennnnnn hemen geldikk
biliyorum cnm askbebek dün söyledi ..iyi zaman geçirmişsinizzzz..ne güzelllll..
banada sizlerden birisi yakın olsaydııııııı ne güzellll hep beraber olur kaynatmaya öyle devam ederdikkkkkkk
inş cnm yakın zamanda tekrar biraraya gelirizzz..
umuttaki o günü unutamıyorum zatennnn.
ne güzel senn yakın gurbetteymişsinn :) ben uzak gurbetteyimm :)9 saat sürüyor özel araçlaa,otobüsle 12 saat .her istediğimde gidemiyorum .amin canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz .
istanbuldan geri dönüncee tedaviye önümüzdeki ay başlamayalım dedi eşimm.nisana kalsın kışta gidip gelmek zor oluyor demişti.bende bu süre zarfında o zaman celalettin peruya gidelim tedavi olursun belki teseden kurtulursun dedim.
ben öyle diyincee ben artık doktora falan gitmek istemiyorum, okadar şey yedim içtim kullandımm,okadar doktorlara göründük teseden kaçış olmadı dedi..nisana ayına kalsın diyordu ısrarlaa :) ben zorlamayayım diye önümüzdeki ay tedaviye başlayalaım diyorr :)
Allah iyiliğini versin .,hiç gülesim yoktu .Rabbim'de seni güldürsün inş.
aynen öyle eskiden vitrinlere elbiselere bakardık şimdi ise
baharatçı reyonlarından çıkmaz olduk valla
kıyamam canımcım stres atayım derken dondunmu
canım benim ya keşke gitmeseydin pazara ben yerler buzlu diye çıkmıyorum
ama aşkbebek arkadaşıma gitmem gerekiyordu yakın olduğu halde otobüsle gittim
demek aşkbebek kulaklarımı çınlattıarkadaşıma hiç boş durmuyor hem iş yapıyor hem yazışıyor
keşke sende yakın olsaydın insanın derdi bir arkadaşının yakın olması çok iyi oluyor
eşim normalde izin vermez özellikle geç saate kadar kalmama ama arkadaşlarımla stres attığım için izin veriyor
inşallah en yakın zamanda tekrar umutta devlerin buluşması olacak
bende unutamıyorum canım en son gittiğimde hep aklıma geliyordunuz
canım yaaaa..haklısın ben sana göre yakın gurbetteyim .
anlıyorum seni . uzak olmak zor sevdiklerimizden
canları sağ olsunda tatlım. bir şekilde görüşülüyor.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
teseden önce inhibin b ye baktırın bence.
inhibine göre çıkıp çıkmayacağı hakkında fikir sahibi olursunuz en azından.
belki ona göre eşin ikna olur celalettin hocaya gitmek için.
cnm aslında alacağım şeylerde vardı onlarıda alırım dedim.
karlar erimişti aslında.ama hava çok soğuktuu giderkende yürüyüş yapalım diye yürüdük dönüşte dayanamadık tabi komşumla otobüse bindik
eve bi geldimkiiiii..ellerimi hissetmiyorum
hemen sıcak bişeyler içtimm.kendime geldimmmmmm.
tabi cnm ya sorunlar aynı olunca uzun uzun konuşabiliyosunnn ..karşındakiyleeee..
benn mesela tellfonda bi başlıyorum konuşmayaaaaaaaa...ooooo laf lafı açıyo inan çevremdekilerle bile bu kadar konuşmuyorum ama topikteki arkadaşlarım olunca
çok seviyorummmmm ne yapayımmmm herkes çokkkkkk sıcak çok tatlı arkadaşlarımınnnnnnnnn
inşallahhhhhhh buluşmaya yeni arkadaşlarda eklenirrrrrrr..tekrardan başlarızz...enfaldeeee o zaman başlarsa belkiiiiii senin tedavine denk gelir..
cnm yazmayı unuttum cellalettin hocaya gitmeeye karar vermişsiniz ne güzel cnm çok sevindimm.bende şimdi araştırıyodum bu inhibinb testini..
canım yaaaa..haklısın ben sana göre yakın gurbetteyim .
anlıyorum seni . uzak olmak zor sevdiklerimizden
canları sağ olsunda tatlım. bir şekilde görüşülüyor.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
teseden önce inhibin b ye baktırın bence.
inhibine göre çıkıp çıkmayacağı hakkında fikir sahibi olursunuz en azından.
belki ona göre eşin ikna olur celalettin hocaya gitmek için.
cnm aslında alacağım şeylerde vardı onlarıda alırım dedim.
karlar erimişti aslında.ama hava çok soğuktuu giderkende yürüyüş yapalım diye yürüdük dönüşte dayanamadık tabi komşumla otobüse bindik
eve bi geldimkiiiii..ellerimi hissetmiyorum
hemen sıcak bişeyler içtimm.kendime geldimmmmmm.
tabi cnm ya sorunlar aynı olunca uzun uzun konuşabiliyosunnn ..karşındakiyleeee..
benn mesela tellfonda bi başlıyorum konuşmayaaaaaaaa...ooooo laf lafı açıyo inan çevremdekilerle bile bu kadar konuşmuyorum ama topikteki arkadaşlarım olunca
çok seviyorummmmm ne yapayımmmm herkes çokkkkkk sıcak çok tatlı arkadaşlarımınnnnnnnnn
inşallahhhhhhh buluşmaya yeni arkadaşlarda eklenirrrrrrr..tekrardan başlarızz...enfaldeeee o zaman başlarsa belkiiiiii senin tedavine denk gelir..
cnm yazmayı unuttum cellalettin hocaya gitmeeye karar vermişsiniz ne güzel cnm çok sevindimm.bende şimdi araştırıyodum bu inhibinb testini..
bizde erimemişti bugün eridi arkadaşıma gidene kadar dondum dünden beri birtürlü ısınamadım kombiyi yükseltip duruyorum eşimde çok sıcak oldu sen nasıl üşüyorsun hasta olma tedavi öncesi diyor
ellerim buz gibi şu anda bile hissetmiyorum sanki Allah dışarda evi barkı olmayan yolda kalmışlara yardımcı olsun inşallah biz evimizde bile şikayetçiyiz
aynen canım konuştukça konuşuyoruzsende öyle tatlı ve sıcaksın birtanem iyiki varsınız
evet canım ya başka arkadaşlarda tedaviye başlıycak bakalım şimdi kısmet kiminle tanışmakta merak ediyorum benim günler yaklaışıyor tabi celalettin hocanın fikride önemli olcak bu ayki tedavimde hakkımızda hayırlısı olsun.sağol canım eşimle karar verdik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur bebişimize kavuşuruz biran evvel
canım bizin diğer 2 tesede çıktı çok şükür sperm çıktı ama embriyo sayıız 1 geçemedi .yaptırdığımız testlerde sperm sayımız hep 0 dı.sadece evlendikten 6 ay sonra yapılan testte 500.000 çıkmıştı,1 yıl sonra 2 .testte 9000civarı çıktı 2005 ilk tüpbebek demememizzi yaptık ama 1 ebriyo oldu oda tutmadı. 2 sene ara verdik şırnağa tayin olunca.
dönüşte 2008 yapılan testlerde ve bugune kadar hep sıfırdı..2008 2 deneme daha yaptık hamile kalamadım..
en son umutta yapılan sperm testince dışarı çıkann canlı ama kalitesiz 2-3 sperm bulundu ama bugün eşim iilk defa yoruldum artık doktora falan gitmek istemiyorum dedi,umuttada ben 3. tese razıyım tedavi falan olmam diyorr.. bende bugun celalettin hocaya gidelim diyincee sıkıldığını vede yorulduğunu ifade etti iştee..
4. ve son tüpbebek dememesi olacak kısmetseee,hamile kalırsan süper olurr, kalamzsann artık bizdeee başımızın çaresine bakarızz gerekirse evlat edinirizz diyor..
bangi sen daha çok uzak gurbetcisin desene
bütün gurbetçiler toplandık toplandık
nerlisin tatlım nerde gurbettesin?
flzask sen nasılsın tatlım.?
nasıl gidiyor takılarla aran?
anladım canım.hakkınızda hayırlısı olsun.haklı eşin be tatlım
yoruluyorlar. ama bazen basit bir sebep çıkışa mani oluyor ve bunu hangi doktorun farkedeceği belli olmuyor.
hani çıkış olmuş önceden belki kaliteli çıkış için yeni tedavi iyi olur ama....ne diyeyim tatlım...
inş bu sefer hamilee kalırsın tatlım.
bütün dualarım seninle .
herşey gönlüne göre olsun canım yaaa....
sohbet çok güzel kızlar.
günlerdir giremediğimin acısını çıkardımmmm valla.
ama çıkmam gerekiyor.
malum yarın pazartesi.
iş ve pazartesi sendromu.........
herkeye hayırlı geceler.
ALLAh a emanet olun.....
amin inşallah canım bu sonn olur umarım..söylediklerine katılıyorumm.
hepinizii çokk öpüyorummmm kendinize çok iyi bakınn 20 gün sonra görüşmek üzere inşallahhh..allaha emanet olunnn .
ARUNA--------------------------------------------------37
ASKBEBEK----------------------------------------------37
BAHAR85-----------------------------------------------38=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------37
BİRUMUT99---------------------------------------------37=OKUDU
CİCEK00------------------------------------------------37=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------37
ECRİN23------------------------------------------------37=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------37
FLZASK2003-------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------37=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------37
KADER60-----------------------------------------------37=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------37
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------37=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------37
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------37=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------37
PITIRCIK43---------------------------------------------37=OKUDU
SAGANAK-----------------------------------------------37
SEVAL0817---------------------------------------------37
SU1838-------------------------------------------------37
TULAY20------------------------------------------------37
UMUT99-------------------------------------------------37=OKUDU
VCK------------------------------------------------------37=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------37=OKUDU
YAREN16------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------37=OKUDU
34BC-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE-----------------------------------------------37
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?