ARUNA--------------------------------------------------35
ASKBEBEK----------------------------------------------35
BAHAR85-----------------------------------------------35
BENGUSUU---------------------------------------------36
BİRUMUT99---------------------------------------------36
CİCEK00------------------------------------------------36
DENİZBULUT-------------------------------------------36
ECRİN23------------------------------------------------36
ESMA----------------------------------------------------36
FLZASK2003-------------------------------------------OKUYAMIYOR
HASRET------------------------------------------------36
HMTNZL------------------------------------------------36
KADER60-----------------------------------------------36
KADER_NL----------------------------------------------36
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------36
MİXER07------------------------------------------------36
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------36
NZLYLN-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
PITIRCIK43---------------------------------------------36
SAGANAK-----------------------------------------------36
SEVAL0817---------------------------------------------36
SU1838-------------------------------------------------36
TULAY20------------------------------------------------36
UMUT99-------------------------------------------------36
VCK------------------------------------------------------36
YASEMENSU--------------------------------------------35
YAREN16------------------------------------------------35
ZAMBAK06----------------------------------------------35
34BC-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE-----------------------------------------------35
SONSUZ--------------------------------------------------35
NOT:Önce euzü besmele ile başlanır ve her sureden önce besmele çekilir.
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
“De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Günaydınnnnnnn sevalimmmmmmmmm
Gözünaydın cnmm annen baban gelmişşşşşşşşşş ne güzelllllll
ohhhhhhhh anacığında yapmış demeek çorbayı
nerelisiniz cnm siz karalahana çorbasını duyuncaaaaaa karadenizmi dedim acaba
günaydın güzelleri güzeli arkadaşım.
saol canım.inan eve gidene kadar ağladım annemlerle kavuşacağım diye.sonra yol boyu dua ettim inş. birgün benim çocuğumda beni böyle heycanla bekler diye.babam açtı kapıyı hatırladıkça tebessüm ediyorum.sarılıncada ağladım bir ton.tutamadım kendimi sinir oldum kendime.ama bunlar sevinç gözyaşları tabi.ben Artvinliyim canım.annemle 2 gündür karalahana ile mısır ekmeği yiyoruz.buzluğumu komple boşaltıp karalahanayla doldurduk.Kocam kesecek beni.(kara lahanayı sevmiyorda.30 yıldır hiç görmemişki sevsin.:))
sen nasılsın canım.nasıl gidiyo
enfall cnm inş bu seferki tedavinde hamiş olursun cnm benim güle güle git memleketinebaharımmm sağol canımm canımız sıkıldı ama artık yapacak birşey yok diyoruz.4 aydır heycanla tedavi başlayack derkenn ,başlayamadık gitti :)kendime söz verdim önümüzdeki ay heyecan yapmıyacağım :) bu aradaaa yarından itibaren 20 gün yokum tedavi için ayırdığımız 20 gülük izni kullanacağız vedee memlekete tarsusa gideceğizz :)ailemi yiğenlerimi çok özledim tedavi öncesi sevdiklerimi görmek bana çok iyi gelecek inşallah.
ben yokken çokkk kaynatmayınnn topiğiii olurmu? :))gelinceee okumam çok zor olur.2 gün girmesemm doluyorr saylalarr oku oku bitmiyorr zatenn :)) bu sözümm flszkkk içinde geçerli ona göreee :))
pıtırcığımmm vallahi sorma canımm hemde ne sıkı kontrolll 4 aydır ulun beyin verdiği vitaminleri alıyorumm :) 1 ay daha almaya devam edeceğim, kilo desen aldı başını gidiyorr.
2 yıllık evliyiz çocuğumuz olmadı.eşimin teşhisi olioastenozoospermi bizde tüp bebeğe yönlerdiler bursada yaptırıcağız bir türlü karar vermedik çok üzgünüm allah hepimizin yardımcısı olsun.rabbim hepimize güzel evlatlar nasip etsin ...
günaydın cnlarım benimmmmmmmmmmm
herkes bugün çok mutlu olsun inşşşşşşşşşşş
ben bugün eşimmin anneannesinin yanında kalıcam hastanede
gerçi hasta yoğun bakım da ama hergün bi kişi kalıyo banada
kalmak düştü yani buggün hastanede olacağım
inş yarın akşam sizlerle tekrar buluşurum kızlar
hepiniz a.e.o
o kadar üzgünüm ki kimseyle paylaşamadım aklıma siz geldiniz.....bende sizin yaşadığınız sorunları yaşıyorum .işyerimde konuşmadığım biri var hamileymiş yanlış anlamayın onun hamile olduğu değil tabikiüzüldüğüm beni ancak siz anlarsınız biliyorum.bu hastalığı öğrendiğimde o kadar rahattım ki ama zaman geçtikçe koymaya dokunmaya başladı.eşime belli etmicem diye ölüyorum....napıcam ben kızlar iş yerimde herkes farkında moralimin bozuk olduğunu işin kötü yanı onu kıskandığımı falan düşünecek zaten nispet havalarında bana da gıcık olur kendisi....sabahtan beri dua ediyorum ......halimi bilen eşimden başka kimse yok onu kıskandığımı düşünmelerini istemiyorum napıcam ben yaaaaaaa
herkese iyi akşamlar kızlar.görüşmek dileğiyle.Allah'a emanetsiniz
o kadar üzgünüm ki kimseyle paylaşamadım aklıma siz geldiniz.....bende sizin yaşadığınız sorunları yaşıyorum .işyerimde konuşmadığım biri var hamileymiş yanlış anlamayın onun hamile olduğu değil tabikiüzüldüğüm beni ancak siz anlarsınız biliyorum.bu hastalığı öğrendiğimde o kadar rahattım ki ama zaman geçtikçe koymaya dokunmaya başladı.eşime belli etmicem diye ölüyorum....napıcam ben kızlar iş yerimde herkes farkında moralimin bozuk olduğunu işin kötü yanı onu kıskandığımı falan düşünecek zaten nispet havalarında bana da gıcık olur kendisi....sabahtan beri dua ediyorum ......halimi bilen eşimden başka kimse yok onu kıskandığımı düşünmelerini istemiyorum napıcam ben yaaaaaaa
valla ne yorum yapılır bilemem ama çok güzel mesajlar var rüyada.haydi hayırlısı bakalım.inşAllah Rabbim tez zamanda nasip eder.tatlı bir melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?