Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Canim ben 34BC arkadasimizin duasini okudum..
Allahim kabul etsin tez vakitte muradini versin insallah...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.hayırlı haftalar olsun herbirimize inş.
Baharım Zambak06 ve 34bc arkadaşlarımızın ihlaslarını okudum allah kabul etsin inş.tez zamanda bebişlerine kavuştursun arkadaşlarımızı (amin).

günaydın güzelleri güzeli arkadaşım.
saol canım.inan eve gidene kadar ağladım annemlerle kavuşacağım diye.sonra yol boyu dua ettim inş. birgün benim çocuğumda beni böyle heycanla bekler diye.babam açtı kapıyı hatırladıkça tebessüm ediyorum.sarılıncada ağladım bir ton.tutamadım kendimi sinir oldum kendime.ama bunlar sevinç gözyaşları tabi.ben Artvinliyim canım.annemle 2 gündür karalahana ile mısır ekmeği yiyoruz.buzluğumu komple boşaltıp karalahanayla doldurduk.Kocam kesecek beni.(kara lahanayı sevmiyorda.30 yıldır hiç görmemişki sevsin.:))
sen nasılsın canım.nasıl gidiyo

Baharcim
Canim 34BC arkadasimixin ihlaslarini okudum. Allah kabul etsin insallah

34BC
Canim rabbim gonlunden ne geciyorsa sana onu versin insallah

ben zambak ve 34bc kardeşimizin duasını okudum.Rabbim tez zamanda gönlündeki muratlarını nasip etsin inşallah.

ayyyyyy kıyamam sana ağladınmııııııı..
cnm benim ne kadar özlemişsin aileniiiiii
inşallah cnm birgün bebişinde olucakkkkk seniiiin gelmeni heyecanla bekliycekkk
tabiki cnm bunlar sevinç gözyaşlarııııı,, hep mutluluktan olsa gözyaşlarımızzzzzzzzz
eeeeee cnm artvinlisin karadeniz oluyooooo ondan karalahana düşkünüsünüz...
bilirim eşimde ordulu kayınvalidemde çok yapar karalahana
ohhhhh buzluk karalahana dolduk yemek bu kışşşşşşşş bol bol yersinizzzzzzzzzz artıkkkkkk
yani yersin koçişin sevmiyomuşşş
artıkkkkk sen doya doya yersin......
ben iyi canımcımm .aynı işte koşuşturuyorumm.. valla..
bugünde eşimle hastaneye gidicğiz benim genetik testler çıkmıştı onları alıp göstericem doktora.
randevumuz saat 2 de bende o zamana kadar işlerimii halledim dedim.
eee bi tarafatandaa buraya bakmasam olmazzzzzzzzz

enfall cnm inş bu seferki tedavinde hamiş olursun cnm benim güle güle git memleketine
sağ salim gel 20 gün sonra inş görüşmek dileğiyle

cnm aramıza hoşgeldin inş sende hamişler kervanna katılırsın
karaınızı inş mutluluk getirir size

flzask cnm inş testlerin ii çıkar cnm benim :)

Son düzenleme:
günaydın cnlarım benimmmmmmmmmmm
herkes bugün çok mutlu olsun inşşşşşşşşşşş
ben bugün eşimmin anneannesinin yanında kalıcam hastanede
gerçi hasta yoğun bakım da ama hergün bi kişi kalıyo banada
kalmak düştü yani buggün hastanede olacağım
inş yarın akşam sizlerle tekrar buluşurum kızlar
hepiniz a.e.o

Günaydın cnmmmmmm..
anneannesi hala yoğum bakımda demekkkk..
Rabbim şifa versin inşallah çıkar hastaneden cnm.
ne yapcann hasta uzun düre kalınca mecbur sırayla kalınıyo cnmm.
yorucu oluyo çevresindekiler içinde..
olsunn sende kalırsınnnnn..yarın görürşüz canım benimmmmm
iyi bak kendine allah emanet olllllll

o kadar üzgünüm ki kimseyle paylaşamadım aklıma siz geldiniz.....bende sizin yaşadığınız sorunları yaşıyorum .işyerimde konuşmadığım biri var hamileymiş yanlış anlamayın onun hamile olduğu değil tabikiüzüldüğüm beni ancak siz anlarsınız biliyorum.bu hastalığı öğrendiğimde o kadar rahattım ki ama zaman geçtikçe koymaya dokunmaya başladı.eşime belli etmicem diye ölüyorum....napıcam ben kızlar iş yerimde herkes farkında moralimin bozuk olduğunu işin kötü yanı onu kıskandığımı falan düşünecek zaten nispet havalarında bana da gıcık olur kendisi....sabahtan beri dua ediyorum ......halimi bilen eşimden başka kimse yok onu kıskandığımı düşünmelerini istemiyorum napıcam ben yaaaaaaa

evet seni bizden başkası anlamaz cnm ne yapalım çok zor bi durum yılardır aynı durumdayım bende
ama sen genede dayanıklı olmalısın çünki bizler evlat hasretiyle yanarken herkes bizleri hamileleri kıskanan kişiler zannediyorlar
aslında bilmezler ki kıskançlık değil özlem,haret, acı var bizim kalbimizde
cnm dayan dayan ki sende anne olunca onlara yaparsın nispet inş
allaha sığın dua et inş bu zor günleride atlatacaksın atlatacağız cnm benim
hamile görüp onunla konşmak aileden birisi olması daha zor oluyo
sen iş yerinde hiç takma onu içinden de ki amannnnnnn banane
bende en kısa zamanda anne olup aynı nispeti ona yaparım de kendine moral ver

herkese iyi akşamlar kızlar.görüşmek dileğiyle.Allah'a emanetsiniz

yapacak şey bolca dua etmek,her duanın karşılığı illaki bu dünyada olacak diye bir şey yok.en hayırlısını Yüce Allah bilir.imtihanlar çeşit çeşit.sizi anlayan bir eşiniz ve dostunuz varsa onlarla daha fazla vakit geçirmek en güzeli.insanın sevdikleriyle vakit geçirmesi yaşadığı acıları hafifletici...Yüce Allah dertlerimize deva olsun.iyi kötü her şey O'nun.bize iyi olan hayırlı şeyleri nasip eylesin.

canım burada hepımız aynı seylerı yasayıp paylasıyoruz aile olduk burda..bız hamılelık duyduğumuzda tabıkı kıskanmıyoruz sadece içimizdekı özlem evlat hasretı canımızı yakıyor kıskanmak çok ayrı bısı ve baska arkadasımızın dedığı gıbı senın iş yerıdekı kısı hamıleymıs bızlerın çoğu aile ıcınde hamıle kalan oldumu kıskançlıkla yargılanıyoruz ınan bu daha zor kendını anlatmak.. ve sunuda sölım kendı fıkrım tabıkı; işyerındekı kısı gıcıklık yapmak ıcın eğer o masum hamıleliğini nispetlı havalandırarak gecıryorsa da dıecek bıseyım yok çünku ıcındekı masum meleği bulamayan ınsanlar varken, ona nasip olmusken o nispet olarak gösterıyorsa sana rabbım bunu zaten göruo canım sen sabır ve dua et bu topik çok uğurlu buna ınanıyorum ben ınsallah enkısa zamanda sende kavusursun meleğine..

kızlar bılıosunuzkı eşim azosperm olduğu ıcın bıtkısel tedavıdeyız suanda ve gecen ay yuvarlak hucreler gözuktu ama sperm yoktu buay nolur bılemem ama gecenlerde olan olayı sızle paylasmak ıstedım.. çoğumuz bılırız istiare olduğunu buna 7gun devam etmek gerekrmıs annem benım ve eşim için istiareye yattı ve ruyasında kucağında 40 45 gunluk bır erkek bebek olduğunu, görmüş, kalabalık bır evdeymıstı ve bebeği sevmek ıcın ıstedıkelrınde ufacık bebek dile gelmiş 'benı kımseye verme ben sıze geldım ' dıe.. tabı annem ınanmamıs bebek konustuğuna etrafa bakınmıs dalgamı gecıolar dıe..sonra 'ınan ınan ben konusyorum demısş' annem kalakalmıs ve işin ilgıncıde şu; bebek 'benım adım yusuf Allah öle emrettı gönderırken benım adım yusuf demıs ben yorumlayamadım annemde eğer hamıle kalır erkek bebeğimiz olursa adını yusuf koyalım dıyor htta bebek konusuurken korkmus.. aranızda yorumlayabılecek varmı kızlar

valla ne yorum yapılır bilemem ama çok güzel mesajlar var rüyada.haydi hayırlısı bakalım.inşAllah Rabbim tez zamanda nasip eder.tatlı bir melek

valla ne yorum yapılır bilemem ama çok güzel mesajlar var rüyada.haydi hayırlısı bakalım.inşAllah Rabbim tez zamanda nasip eder.tatlı bir melek

ınsallaaaaaaaahhh canım benım.. ınsallahh rabbım sanada nasip eder bebeğini bıan evvel.. nedendır bılmem ama bu ısım hıc aklımda yoktu duyuca hepimiz bıanda ısındık ınsallah meleğim gelırde adını vermek nasip olur.. sende dualarımdasın canım benım tez vakıtte rabbım evını bebek sesıyle neselendırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…