Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim yoğunlukta bile beni düşünmüşsün Allah razı olsun

ümidi verende Allah inş. güzel şeyler olur sizin için. bizde yarın gidiyoruz Celalettin bey e h.lısı olsun inş.

amenna Rabbim hepimizin umutlarını yeşertsin inşallah.amin canım Allah razı olsun.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun yarın inşallah sizlerde de güzel haberler alırız

cnm siz hangi testleri yaptınız bişzden fsh falan ve ultrason ,bide inhibin b testti istedi
sonuçlar olumlu çıktımı sizin eşin daha önce ameliyat oldumu tese, varikosel falan :26:
çok soruyorsam kusura bakma bizde yeni gittikde bende sizinle aynıyım benim eşimde sıfır spermli,
onun için ne dese herkese ayrıntılı soruyorum

bu arada askbebek ve vck de sevgilerimi ayrıca iletiyorum :)

bizden de sana kucak dolusu sevgiler
canım inşallah görüşmeniz iyi geçmiştir sizi tanıdığıma çok memnun oldum.
akşam tekrar karşılaşamadık siz çıkmışsınız biz ardınızdan girmişiz.
randevumuza geç kaldık malum istanbul trafiği
olsun bizim gönlümüz bir orda o kadar kişinin içinde bile birbirimizi tanımamız bir mucize
aşkbebek arkadaşımız sizi görünce merak etti acaba bu arkadaşlar gülendammı diye bana sordu
bende tanımadığımı söyledim ama oraya kimse çift olarak gelmediği için dikkatimizi çektiniz
birde yalnız bizler eşimizle bebeğimiz gibi ilgileniyoruz yanlarından ayrılmıyoruz diye düşündük
veeeeeeeeeeeeee sizin bizim azolulardan olduğunuzu düşündük
aşkbebek bana diyorki git bir sor bakalım kadınlar kulubündenler mi
bende git sen sor dedim neyseki doğru teşhismiş yoksa rezil olacaktık

selam cemrem sizin fsh,lh,testesteron değeri kaç çıktı birde hoca sizi muayene ettimi

selam cemrem sizin fsh,lh,testesteron değeri kaç çıktı birde hoca sizi muayene ettimi

sanada selam cnm eşim ilk gittiğinde muayne oldu zaten hemen ardından kan ve ultrason istemiş
fsh:32 lh:14 testesteron:5.54 çıkmış cnm tabii daha dr göstermedik
inhibin b sonucunu alıp öle hepsini göstereceğiz
asbebeklerde inş olumlu sonuç alırlar cnm
inş bu dr gitmenizin de vardır bi hayrı sizin için güzelim

sağol canım Allah razı olsun.evet canım yaptırdık eşlerimize testi gitmişken aradan çıkarttık.
evet canım ya buluşamadık havada çok güzeldi bu sayede eşinle başbaşa güzel bir gün geçirdin
inşallah en yakın zamanda Rabbim nasip eder görüşürüz kısmet işte kısmetten fazlası oluyor
bizimde sonucumuz 3de çıkacak iyi çıkarsa tedavimize bu ay başlarız yoksa erteliycez
canım bizden de ultrason istedi bir ordaki bir aktardan bitkisel takviye almamızı söyledi
sonuç çıkıncada doktora götürücez sonuçlara göre belki iğne tedavisine başlarız
size normal çıkış olabilir demişmi doktor yoksa teseylemi bulunur dedi

cnm eşime ultrasona bakan dr demiş ki
sende yoğun varikosel var büyük olasılıkla ameliyat olman lazım demiş
bide sende sperm kanalları yani damarların var demiş
emre bey ameliyattan sonra hiç damar falan yok demişti anlamadım ki zaten
sonra dr sende sperm olsa bi,le varikosel engeller olusmadan öldürür demiş
ve eklemiş hiç mi sperm çıkmadı nasıl olur aslında çıkması lazım demiş
anlıcan bayağı heyecan kattı bu kelime hayatımıza bakalım sonuçlardan sonra celalettin bey ne diyecek:26:

İyi geceler kızlar

Celalettin hocaya giden canlarım

Tedaviye başlayanlarımız ne kadar artmış maşallah . İnşallah Rabbim şifasını verir bi an önce kurtulursunuz şu illetten. Bize de umut olursunuz. Kendime sevinemiycem bu gidişle sizden böyle umut verici şeyler duyunca çabanızı ve gayretinizi görünce o kadar çok seviniyorum ki inanın. Rabbim doğal yoldan hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Benim kociş hala gitmemeye kararlı . Konusunu bile açmıyor kestirin atıyor. Biliyorum o da çok üzülüyor ama böyle yaptıkları beni daha da çok üzüyor. İnşallah Rabbim kararını değiştirir bigün

Baharcım

Yeni dualara geçmişin canım. Allah hepinizden razı olsun inşallah. Kaç gündür giremedim topiğe. aruna ve asbelove arkadaşımız için salavatı şerifleri okumaya başlıcam yarın sabah kısmetse. Okuduğum gibi haber vericek canım.

Aruna

Canım ne olur kusura bakma duanı geciktirdim. Hakkını helal et lütfen. Yarın sabah kısmetse başlıcam ikiniz için de.

günaydın bacılar nasılsınız
eşim şuanda yolda celalettin beye gidiyor tahlilleri yapılcak akşamda hocanın özel muayenehanesi varmış ona gidicek iş çıkışı bakalım ne dicek ne vericek yaza kadar beklicez kuruma müracat için hayırlısı olur inşallah

cnm inş eşinde gidecek en kısa zamanda
ttalım burda yazılanları okutsan desen ki bak arkadaşlarımın çoğunun eşi gitmiyordu dr,
sonra birden karar değiştirp gitmişler bizde bi gitsek denesek falan de cnm ama ara ara
sonra deki bakalım bizde bişeyler dememiş oluruz de cnm
allh yardımcın olsun başka ne diyimki ben :26:

gözünaydın cnm hadi hayırlısı bak sen hep umutsuz konuşuyodun burda
belli mi olur inş solumlu sonuçlar çıkar inşşş
hakkınıza hayırlar olsun

baharcım yeni duaya başlanmış ben bilmiyordum aslında çk yoğunum misafirlerim vardı
aynı zamanda vck ilelerle celalettin beye gittik vck yazmış
benim eşimin biraz daha kolay dedi vck nın eşine göre dedi bakalım canım hakkımızda hayırlısı
zaten durumlar belli tüp bebek yaptıramayacağız bu aşamada
rabbim cellaltttin hocayı karşımıza çıkardı her tüp bbeğe başlamak istedim karşımıza sorunlar çıktı inş bu defa tedavi sonuç veriri ve
bebeğime kavuşurum cümlemiz
canım ben salavatı hemen okurum allah kabul etsin amin
canım sen okudu yaz

cnm inş bu tedavi süreci istediğin gibi olur belkide normal yolla hamile kalırsın cnm
yaradan ol desin olur inş bu sıkıntılarınızda tez zamanda biter
sadece önünüzde bebişinizin geleceği günleri saymak kalır inş

canım sonsuz için ihlasları okudum evde netim yok giremedim işte giriyorum yeni duaya başlanmış yeni gördüm tlf no yok özelden mesaj atamıyorum ben geç kaldım ama bugün hem aruna hem de asbelove arkadaşlar için okurum inşallahh yarın da yazarım ayy haftasonu net yok neyse bi yolunu bulur girerim canım okudu kabul et sen yine de :-* görüşürüz tatlım

Hepinize hayırlı cumalar
bu güzel günün hürmetine hepimizin umutları gerçek olsun
dualarımız niyetlerimiz kabul olsun inşlh...

aklımda bir iki soru vardı,konu dağılmasın diye özelden mesaj attım.teşekkür ederim

canım asbelove arkadaşım için salatvatlarımı çektim, hayırlı cuma günü hürmetine allah dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda evlatlarına kavuşsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…