Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım senin için olan salavatlarımı okudum allah kabul etsin allah gönlünden geçenleri tez zamanda versin inş...

Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

arkadaşım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bizlerede umut oldun hayırlısıyla kucağına alırsın inş bebeğini...

bengusuu içinde okudum canım allah kabul etsin allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun inşallah...

herkese iyi seneler diliyorum yeni yıl hepinize saglık,mutluluk, huzur ve bebiş getirsin insallahhhh

Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.

maşallah canım gözün aydın
Allah tamamına erdirir inşallah
darısı bizlerin başına olsun tez zamanda inşallah.

senin ve bengusuu için okudum canım
Allahım gönüllerinizin muradını versin inşallah.

bengüsu için okudum Allah kabul etsin ona sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Canım seni tanımıyorum ama acaip sevindimmm:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:
Rabbim kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhh

Heepinize çok teşekkür ederim inşallah hepinizin sırayla güzel haberlerini alırız. Test sonucumu aldım 478.20 bakalım çarşamba günü doktorumu arayacağım ne zaman çağıracak merak ediyorum.

heepinize çok teşekkür ederim inşallah hepinizin sırayla güzel haberlerini alırız. Test sonucumu aldım 478.20 bakalım çarşamba günü doktorumu arayacağım ne zaman çağıracak merak ediyorum.

cnm gözün aydın
çokkk senindimmmm
Allah tamamına erdirir inş kucağına aldığın günü görürsün
rabbim dileyen herkese nasip eder inş
darısı başımıza

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii ..

bacılar yeni yılınız hayırlar getirsin mutluluk ve bebiş getirsin
dün bizim evlilik yıl dönünümüzdü dolu dolu 5 yılı bitirdik aldığım en güzel hediye ise kuruma başvurmaya karar verdik sonunda bende anne olucam

Heepinize çok teşekkür ederim inşallah hepinizin sırayla güzel haberlerini alırız. Test sonucumu aldım 478.20 bakalım çarşamba günü doktorumu arayacağım ne zaman çağıracak merak ediyorum.

masaallah,insaallah saglikli bir hamilelik gecirir kucagina alirsin canim,bizede dua et olurmu.

bengüsu için okudum Allah kabul etsin ona sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin amin
canım seninkinide okumuştum ama listede okudum die göremedim

canım hamileymişsin cooooooooooook mutlu oldum rabbim mutlulugunu daim etsin insallah hayırlı evleat olur annesini babasını hiç üzmeeeeeeeeeeeeez ayy cok sevindim

Yeni yıl tüm mutluluklarıda beraberinde getirsin... Hepimiz 2013te hamileliği ve beraberinde bebeklerimizi kucagımıza saglıkla alarak annelik mutlulugunu yasayalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…