- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar nasılsınız
bakıyorum yılbaşıda olsa kimse topikten vazgeçemiyor
rabbim 2013 yılında bizlere inş hayırlı bebekler veriri aminnnnnnnnn
rabbim sıkıntılardan bizleri kurtarsın amin
Aminnnn aminnnnn..
Rabbim 2013 de tüm sıkıntılarımızdan kurtarsın bizleriiiiiii..:26::26:
evlerimiiz çoçuk sesleriyle şenlendirsin..
göbüşlerimiz dolsun inş.
selam canlar,
bir haftadir istanbulda tupbebis merkezindeyim.
bu gece ins catlatma ignemi yapicam.
carsamba opum olucak 2 tanecik yumosum var.
ALLAHim bebegimi nasip et (onu asiri derecede cok seviyorum)
yeniyilda isteyen herkese hayirli evlatlar bagisla ALLAHim amin.
tum zamanlarimiz omrumuz bereketli olsun.sizede isim ve nick lerinizle dua ediyorum.
selam canlar,
tum zamanlarimiz omrumuz bereketli olsun.sizede isim ve nick lerinizle dua ediyorum.
sen ne zaman başladın ya tedaviye
yeni mi söylüyosun yoksa bize
şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii ..
hadi hayırlısı canım inşallah.bacılar yeni yılınız hayırlar getirsin mutluluk ve bebiş getirsin
dün bizim evlilik yıl dönünümüzdü dolu dolu 5 yılı bitirdik aldığım en güzel hediye ise kuruma başvurmaya karar verdik sonunda bende anne olucam
Selam cnm benimmmmm..
demek çatlatma iğnenin günü geldiiiii
inş o 2 aten yumişin sana bebişini getiricekkkkkkk
amin amin ..
ben biliyodum ama nzlyn size süpriz yaptııııııııı
nursen im size surpriz yapicaktim canim.
aslinda ilk muayenede drum yumurtalar iyi gorunmuyor dedi,buyurlerse devam ederiz dedi.2 tane iyi gorunuyor Rabbim izin verirsee.
VCK TATLIM HAYIRLI OLSUN TEDAVIN.DUALARIM SENINLE
canım yasini okudum rabbim kabul etsin rabbim niyetini kabul etsin
alinti yapamadim
5veya 6 sperm donduruldu coksukur.onlar cozulunce gerek olursa TESE olacakmis.ins.gerek kalmaz.
eşinin inhibin b sonucu çıktı mı canım
tedavin hayırlı olsun.siz ne zaman microtese oldunuz.canım ben kaçırdımmı yoksa.sizde sperm varmıydı.tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.selam canlar,
şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii ..
çıkmadı nursenciğim benim yarın umuttüpbebeğe gitmem lazım 3. günüm ama ilaçlarımı alamadım
yarında alamazsam tedavim bir ay yine ertelenecek maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?