selam canlar,
bir haftadir istanbulda tupbebis merkezindeyim.
bu gece ins catlatma ignemi yapicam.
carsamba opum olucak 2 tanecik yumosum var.
ALLAHim bebegimi nasip et (onu asiri derecede cok seviyorum)
yeniyilda isteyen herkese hayirli evlatlar bagisla ALLAHim amin.
tum zamanlarimiz omrumuz bereketli olsun.sizede isim ve nick lerinizle dua ediyorum.
canım bugün aslında tedaviye başlıycaktık ilaçları ayarlayamadık birde eşim bu ay için işyerinden izin alamadı yılın ilk ayı ve çok yoğun olacaklarmış müdür bu ay için izin almasının mümkün olmadığını söylemiş
eşimde işinden olmak istemiyor tabiki bir ay geç olsun hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah sizinde sonucunuz güzel çıkar hakkınızda hayırlısı olsun.benim eşimin hormunları çok kötü fsh 39-44.testesteron 2,5 lh-22
Beklenen beş sene ve üç tese üç tedavi en sonunda hamileyim allahıma şükürler olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin benide sıkıntısız tamamına erdirir inşallah.
slmsız girip yazdım ama) hepinize slm olsun Ay şurda okkalı b öpücük gördüm ondanda yollıyım bari
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
ben alayım 1 tane inşallah canım
Allahım niyetine nail etsin.
sağol canım ben de iyiyim elhamdülillahİyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok.
tüp bebek tedavin olumsuz sonuçlanmış üzüldüm canım. hayırlısı olsun inşallah.
hayırlı zamnda olsun inşallah.
a.s canım hoşgeldinslmsız girip yazdım ama) hepinize slm olsun ay şurda okkalı b öpücük gördüm ondanda yollıyım bari
Canımmm nasıl mutlu ettin beni anlatamam
Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn inşallahhhhh hepimize tez zamanda bebişlerimize kavuşabilmeyi nasip etsinnnnnn
sağol canım ben de iyiyim elhamdülillah
benim yumurtalarımın daha iyi olması için
doktorumun verdiği bitkisel ilaçlardan kullanıyorum
eşimin de spermlerinin daha iyi olması için
celalettin hocanın tavsiye ettiği macun ve kanal temizleyici ve açıcı bir çay var
onu kullanıyor
inşallah her ikimize de şifa olur ayrıca ben böğürtlen kökü suyu içiyorum
o da yumurta çatlamasına yardımcı oluyomuş ve rahmi iyi yapıyomuş
benden böyle işte canım kısmetse 3. tedaviyi ilkbaharda düşünüyoruz
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
a.s canım hoşgeldin
biraz geç hoşgeldini oldu bu ama :26:
nasılsın canım
benden de sana okkalı
rica ederim canım ne demek
amin canım inşallah.
a.s canımselam canım, bu kanal temizleyici ve açıcı çay nasıl birşey?
slm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsınselam arkadaşlar nasılsınız
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
a.s canım
ismini bilmiyorum canım ama bir bitkinin kökü
üzerinde 1 no.lu çay diyor
eşim istanbula celalettin hocaya gittiğinde onun tavsiyesi üzerine almış
ufak bir paket kaynamış suya atıp demleniyo
soğuyunca süzülüp sabah akşam 1 çay brd. içiliyo.
slm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
canım çok üzüldüm ama nasipten ötesi yalan
inşallah bir dahakine olur
Allah sabırlar versin.
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?