Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ii günlerr kızlarr
Vck bakalım testbugün çıkıcakmı cnm
bizimkide daha çıkmadı meraktan çatlıyorum ben:18:

Merhaba günaydın canlar
Yeni bir yıla daha girdik
hepimiz için sağlık mutluluk başta olmak üzere huzur dolu ve ümitlermizin hep var olduğu bir yıl olsun inşlh
bu yılda hepimizin kucağı dolsun hepimiz birdaha ki yıla anne olarak girelim inşlh...
Hepimiz için en şanslı yıl olsun....

çiçek arkadaşımıza okudum Allah ona kalbinden geçeni nasip etsin amin

hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız?cemrem henüz sonuçlar çıkmadı yarın akşama doğru çıkacakmış sizinde bizden 1 gün sonra çıkacak sanırım Rabbimden hayırlısı

günaydın bacılar nasılsınız
ben iyi sayılırım
cuma günü kuruma gidiyoruz muracaat için dün eşimde bende çok ağladık keşke kendi canımızdan kanımızdan olsaydı diye bu kararı vermek çok zor muş ama çokda mutluyuz inşallah kızımız olucak hayırlı evlat olur inşallah bazen gel gitler yaşıyoruz herhalde kızımızı kucagımıza alana kadarda bu sıkıntılı hal devam edicek

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini alırız inşallah

Canım ben bırumut99 ve cıcek00 arkadaslarımızın salavatlarını okudum canım allah kabul etsın ınsallahh

Kızlar sabahtan beri antalyada inhibin b testi yaptıran yerleri araştırıyorum
memorial 165 tl dedi centro laboratuvar istanbulda yapılıyormuş yurt dışına gönderiliyormuş
medical park antalya hastanesi 150 tl dedi sistem ve düzen laboratuvara gönderiyolarmış orasıda 1 haftaya çıkar eğer çarşambadan önce verirseniz çarşamba günü çalışılıyor dedi düzende aynı gün çıkar dedi

bende centro laboratuvarı aradım yurt dışına gönderdiklerini orada incelendiğini 15-20 güne sonucun çıkacağını söylediler
sistemde öyle dedi
düzen laboratuvar antalyayla çalıştıkları laboratuvarın ismini verdi
orayı arayın görüşün kanı biz ordan alıyoruz dedi
130 tl ye yapıyoruz dedi
sonra kafam baya karıştı yeniden istanbul düzen laboratuvarı aradım
başka yerler yurt dışına gönderiyormuş orada inceleniyormuş dedim
şimdi bunun cihazı çok pahalı her laboratuvarda yok dedi onların olmadığı için yurt dışına gönderiyolar ve kargo ile git gel 15-20 gün oluyor biz 3 yıldır kendimiz çalışıyoruz sadece çarşamba günleri dedi
doktorunuzada sorabilirsiniz düzen laboratuvar güvenilirmidir diye dedi
ay inşlh iyi bir yerdir inandım adama:26:
Buradaki medila laboratuvara pazartesi eşim kanı verecek çarşamba incelenip kısmetse akşama sonucu çıkacakmış
130 tl ye yaptıracağız sonrada celalettin beye sonuçlarımızla gideceğiz
hadi hayırlısı bakalım:26::26::26:
:26:

zamancım bi karara varmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun cnm
inşlh kendi canından kanından olandan daha çok seveceksiniz kızınızda sizi sevecek tabiiki
herşey güzel olacak inşlh bütün kuşkularını at artık cnm kızınla geçireceğin günlerin hayalini kur....
Tekrardan hayırlı bir evlat olsun inşlh sizin için...

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun canım evlat işte olduktan sonra seviliyor ister senin kanından canından olsun ister olmasın Rabbim gönlüne sevgi ve merhamet versin.hakkınızda hayırlısı olsun bence bebeğini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın biliyorsun ben evlat edinmek için başvurmuştum kuruma bize önce koruyucu aile olmamız için bebişleri gösterdiler.o kadar savunmasız o kadar sevgiye muhtaçtılarki başlarını yaslayacak bir omuz arıyorlardı.dudaklar hep bükük ağlamaya hazır gözler hep dolu dolu Allah'ım o nasıl birgün dü anlatamam.neden evlat almadın diye sorabilirsin çünkü müdüre hanım tanıdıktı sen şimdiye kadar hiç tedavi olmadın önce tedavini ol yaşında genç sonra istersen yine gel konuşalım dedi.bende daha sonra tedaviye başlama kararı aldığım için şu anda evlat edinme işini biraz erteledim ama benim bebeğim olduktan sonrada bir çocuk almak isterim kardeş kardeş yaşarlar bir aile ortamında sıcak bir yuvada yaşarlar en azından.ben kurumdan ayrılınca bahçede daha büyük yaş grubundan çocukları gördüm bağırıp haykırıyordu bir kız çocuğu neden neden beni terk ettiniz benim suçum neydi ben size ne yaptım diye ağlıyordu bağıra bağıra içim yanmıştı inan.o çocuklar büyüdükleri zaman unutmuyorlar aksine acıları onlarla daha çok büyüyor bu sebepten dolayı sakın hiç geri adım atma inşallah gelen bebeğinin ardından Rabbim sana hüma bebeğinide gönderir amin

denizbulut canım hadi hayırlısı bir adım atmışsınız inşallah sonucu da hayırlı olur.canım bizde düzen laboratuvarında yaptıdık.138tl ve 9 günde çıkacak sonucu güvenilir bir yer mi bilmiyorum eşimle içeri girmedim gözlemleyemedim ama buradaki bütün arkadaşlar aynı yere gidiyor şimdiye kadar kimse aksi bir iddiada bulunmadığına göre güvenilir bir yerdir

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
inşallah gönlündeki kızına kavuşursun. sonrada kendi canından kanından kızına kavuşursun inşallah.
çok zor karar eminim ama bir bebeğinin olmasıda çok güzel bir duygudur.
Allah herşeyin hayırlısını versin canım.

Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlarım.
herkesin gönlündeki şeyler bu yılda gerçek olsun inşallah.

Canım çiçek ve birumut arkadaşlarımızın salavatı şeriflerini çektimmm
Rabbim gönüllerindeki muratlarını nasip etsin tez zamanda inşallahhhhh

sağol canım ben iyiyim şükür
çok sevindim sizin adınıza canım
bir yavruya analık babalık edeceksiniz Allah izin verirse
inşallah hayırlı evlat olur canım
inşallah kızınızı kucağınıza aldığınızda tüm sıkıntılarınız biter.
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlarım.
herkesin gönlündeki şeyler bu yılda gerçek olsun inşallah.

sağol canımcım
nasılsın iyi misin canım

CNM İNŞ TEST sonucunuz ii çıkar düzen lab. bende ilk kez gittim istb dakine
yani ortam güven veriyıo insana inş iii olsun

İyim canım sen nasılsın?
ne var ne yok.
tüp bebek tedavin olumsuz sonuçlanmış üzüldüm canım. hayırlısı olsun inşallah.
hayırlı zamnda olsun inşallah.

slm cnm hayırlı olsun verdiğiniz karar sizin için.. bizde siz gibi evlatlığı çok düşünüyoruz her zmn aklımızda ama bi türlü eşimin ayağı varmıyor nedense kuruma.. hatta bugün gidelim başvuralım dedim beni biraz azarladı bu işler kolaymı sanıosun , yarın öbürgün evlatlık öğrendiğini duyarsa evden kaçarsa, elimizden alırsa ailesi çıkıpta o zmn napcaz daha fazla üzülcez alışcaz falan diye doldurdu beni bunları duymak canımı sıkdı ama kararlıyım evlat edinicem er yada geç... kendi canınından kanaından olsun istiyor ama buda zor işte...daha fazla denemeye maddi anlamdada gücümüz yok.
birda eşim kolay kolay ısınamam ben her çocuğa diyor mesela bi arakadaşının çocuklarını örnek veriyor kanım hiç ısınmıyor onlara diyor bizim olsa nasıl ısınıcakdım ben onlara diyor evlatlık bundan dolayı kafasınıda yoruyor((
Allah hakkkımızdan hayırlısını versin..
sizin adınıza çok sevindim inş. evladınıza kavuşursunuz...hayırlı bir evlada

ıi günlerr kızlarr
Vck bakalım testbugün çıkıcakmı cnm
bizimkide daha çıkmadı meraktan çatlıyorum ben:18:

cnm sizler hangi gün vermiştiniz kanları
cemremcimm sizdmi düzey laboratuvarda yaptırdınız
normalde kan çarşamba ellerindeyse eğer o gün çalışılıp sonucu veriyolarmış ama anlayamadım
neyse hayırlısı bakalım güzel sonuçlar çıksında kaç günde çıkarsa çıksuın artık...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…