ARUNA--------------------------------------------------167
ASBELOVE----------------------------------------------167
ASKBEBEK----------------------------------------------167
BAHAR85-----------------------------------------------167
BENGUSUU---------------------------------------------167
BİRUMUT99---------------------------------------------167
CİCEK00------------------------------------------------167
DENİZBULUT-------------------------------------------167
ECRİN23------------------------------------------------167
ESMA----------------------------------------------------167
FLZASK2003-------------------------------------------167
HASRET------------------------------------------------167
HMTNZL------------------------------------------------167
KADER60-----------------------------------------------167
KADER_NL----------------------------------------------167
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------167 =OKUDU
MİXER07------------------------------------------------167
NURSEN------------------------------------------------167
NİLDA015----------------------------------------------167
NZLYLN-------------------------------------------------167
SAGANAK-----------------------------------------------166
SEVAL0817---------------------------------------------166
SONSUZ-------------------------------------------------166
TULAY20------------------------------------------------166
UMUT99-------------------------------------------------166
VCK------------------------------------------------------166
YAREN16------------------------------------------------166
YASEMENSU--------------------------------------------166
ZAMBAK06----------------------------------------------166
34BC-----------------------------------------------------166
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
günaydın bacılar nasılsınız
ben iyi sayılırım
cuma günü kuruma gidiyoruz muracaat için dün eşimde bende çok ağladık keşke kendi canımızdan kanımızdan olsaydı diye bu kararı vermek çok zor muş ama çokda mutluyuz inşallah kızımız olucak hayırlı evlat olur inşallah bazen gel gitler yaşıyoruz herhalde kızımızı kucagımıza alana kadarda bu sıkıntılı hal devam edicek
ben iyi sayılırım
cuma günü kuruma gidiyoruz muracaat için dün eşimde bende çok ağladık keşke kendi canımızdan kanımızdan olsaydı diye bu kararı vermek çok zor muş ama çokda mutluyuz inşallah kızımız olucak hayırlı evlat olur inşallah bazen gel gitler yaşıyoruz herhalde kızımızı kucagımıza alana kadarda bu sıkıntılı hal devam edicek
ben iyi sayılırım
ben iyi sayılırım
sağol canım ben iyiyim şükürgünaydın bacılar nasılsınız
ben iyi sayılırım
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlarım.
herkesin gönlündeki şeyler bu yılda gerçek olsun inşallah.
Kızlar sabahtan beri antalyada inhibin b testi yaptıran yerleri araştırıyorum
memorial 165 tl dedi centro laboratuvar istanbulda yapılıyormuş yurt dışına gönderiliyormuş
medical park antalya hastanesi 150 tl dedi sistem ve düzen laboratuvara gönderiyolarmış orasıda 1 haftaya çıkar eğer çarşambadan önce verirseniz çarşamba günü çalışılıyor dedi düzende aynı gün çıkar dedi
bende centro laboratuvarı aradım yurt dışına gönderdiklerini orada incelendiğini 15-20 güne sonucun çıkacağını söylediler
sistemde öyle dedi
düzen laboratuvar antalyayla çalıştıkları laboratuvarın ismini verdi
orayı arayın görüşün kanı biz ordan alıyoruz dedi
130 tl ye yapıyoruz dedi
sonra kafam baya karıştı yeniden istanbul düzen laboratuvarı aradım
başka yerler yurt dışına gönderiyormuş orada inceleniyormuş dedim
şimdi bunun cihazı çok pahalı her laboratuvarda yok dedi onların olmadığı için yurt dışına gönderiyolar ve kargo ile git gel 15-20 gün oluyor biz 3 yıldır kendimiz çalışıyoruz sadece çarşamba günleri dedi
doktorunuzada sorabilirsiniz düzen laboratuvar güvenilirmidir diye dedi
ay inşlh iyi bir yerdir inandım adama:26:
Buradaki medila laboratuvara pazartesi eşim kanı verecek çarşamba incelenip kısmetse akşama sonucu çıkacakmış
130 tl ye yaptıracağız sonrada celalettin beye sonuçlarımızla gideceğiz
hadi hayırlısı bakalım:26::26::26:
:26:
sağol canım ben iyiyim şükür
çok sevindim sizin adınıza canım
bir yavruya analık babalık edeceksiniz Allah izin verirse
inşallah hayırlı evlat olur canım
inşallah kızınızı kucağınıza aldığınızda tüm sıkıntılarınız biter.
sağol canımcım
nasılsın iyi misin canım
ben iyi sayılırım
ıi günlerr kızlarr
Vck bakalım testbugün çıkıcakmı cnm
bizimkide daha çıkmadı meraktan çatlıyorum ben:18:
denizbulut canım hadi hayırlısı bir adım atmışsınız inşallah sonucu da hayırlı olur.canım bizde düzen laboratuvarında yaptıdık.138tl ve 9 günde çıkacak sonucu güvenilir bir yer mi bilmiyorum eşimle içeri girmedim gözlemleyemedim ama buradaki bütün arkadaşlar aynı yere gidiyor şimdiye kadar kimse aksi bir iddiada bulunmadığına göre güvenilir bir yerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?