Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hb cnm sabahtan akşama kadar iyiydim taki az önce arkadaşımla derleşinceye kadar şuan pek iyyiim diyemicem çocuk mevzusu malum sıkdı beni ( cnm ağlamak istio vallahi uzun zmndır bebek için ağlamamıştım ama şimdi ağlıyasım var heralde bunalıma giriom..topiği dışardan takip ediodum arada. biz sizlere göre şanslı şansızlardanız evt sperm bir kullanımlık var elimizde ama ondada döllenme olmuyor hiç transfer yaşıyamadımki hep yarım kaldı tedavim hiçbişey anlamadım sevinsem de bebeğim yok üzülsemde yok ellerimde karnımda bomboş işte...maddi manevi yıprandık başka bişey olmadı...sperm var bulduda bunuyo demeyin tedavilerim hep fıs çıktı yumurta sorunumuz ayrı bir vaka
şuan uyguladığım bi tedavi yok tedaviye ara verdik son bir denemeyi 4-5ay sonra belki yaparız belkide yapmayız umudum yok benim artık...
sizde bazı testler veriomuşsunuz hayırlısı olur inş. ben pek anlamıyorum o testlerden onun için o konularda pek yorum yapamıyorum...inş. hayırlsıyla sizde tedavi aşamasına geçersiniz ve bebeğinize kavuşursunuz..okkalı öpücüğünü aldım )

slm nursencim nasılsın?senin sonucunu ben bilmiodum olumsuz olduğunu senin transferin olmuştu demi? yumurta kalitesizliğin mi var ne kullanıyorsun hormonların nasıldı?

benim eşimde tıkanıklık vardı, ben bu çayı aratıracağım biraz:)

çok üzüldüm canım, kız kardeşininde seninde allah yardımcınız olsun
biz buralardaki aktarlarda araştırdık ama bulamadık
eşim yine istedicek bundan şimdi hatırlamıyorum adı neydi bu aktarın ama eşimden öğrenip
bilgi veririm sana
o aktarı ararsın istersen bilgi alırsın.
slm nursencim nasılsın?senin sonucunu ben bilmiodum olumsuz olduğunu senin transferin olmuştu demi? yumurta kalitesizliğin mi var ne kullanıyorsun hormonların nasıldı?

sağol canımcım iyiyim
evet canım 2. de olumsuz sonuçlandı nasip işte
11 aralıkta öğrendim negatif sonucumu
evet canım hem sayı azlığı hem de kalite azlığı var ama
ilk tedaviye göre dr.um daha iyi olduğunu söylüyo yumurtalarımın ve oluşan embriyolarımızın
hormonlarım iyi canım sorun yok onlarda
bitkisel ilaç kullanıyorum canım
balık yağı,arginmax(bayanlar için olandan),Qoenzim QH ve activar diye bir ürün
hepsi yumurtalıklarımın daha iyi olması için.

canım üzüldüm gerçektenn..geçmiş olsun rabbim sabır versin.:26:
nasipten ötesi yokkkk..
inş bi dahaki denemesinde kavuşur bebişine

iyiyim ben de canım
ben de aynı senin gibi kociş gelene kadar takılıyorum
o gelince hemen kalksana biraz işim var deyip ayırıyo beni sizden

bizimkiylede akşam pc kapmaca oynuyoruzz..biraz o bakıyo o bişey için kalkınca hemen ben alıyorumm
sonra ben kalkıyorum o kapıyo böyle gece oluyooooo
bugün fazla takılamadım ama topikte akşam vermeyi düşünmüyorum pc yi.

aynen bizi anlattın kızz
biraz o biraz ben derken en son bana kalıyo pc
ve o da koltukta uyukluyo

baharcım çiçek arkadaşımızın salavatlerini okudum Allah kabul etsin...ecrin canım senin Yasin suresini okudum Rabbim kabul etsin...

ah bu olumsuz tedaviler insanın ömründen çalıyo ( ben yumurta kalitesi için deha kullanmıştım 5 ay hiç faydasını görememiştim 1 ayda arısütü bal polen kullandım yine fayda göremedim 2 ayda incir kürü kullandım foliküller boş çıktı o ayda amannnnnn hiçbişey yaramdı bana şuan folbile devam ediom birde hayıt tohumunu içmeye dikkat ediom sadece... en son tedavimde 2 yumurtamda 1. kaliteydi ama döllenme olmadı heralde spermden kaynaklıdır diye düşünüom artık...balık yağı kilo aldırır ya...

aynen bizi anlattın kızz
biraz o biraz ben derken en son bana kalıyo pc
ve o da koltukta uyukluyo

bizimde öyle oluyo ben biraz bakayım diyorum tabi o biraz bi kaç saati bulunca bizimki pes edip uyuku koltukta
aynıyız yaniiiii
telefon etti geliyo 5 dk yaa.

malesef öyle oluyo canım
inşallah şifa olur şimdiki kullandıkların canım
benim de aynen 1. kaliteydi ama tutunamadı malesef kuzucuklarım
evet canım balık yağı kilo aldırıyormuş
ben de aldım birkaç kilo ama kilolu biri değilim
günde sadece 1 kapsül alıyorum.

bizimde öyle oluyo ben biraz bakayım diyorum tabi o biraz bi kaç saati bulunca bizimki pes edip uyuku koltukta
aynıyız yaniiiii
telefon etti geliyo 5 dk yaa.

ben de diyorum ona hep aynı şeylere bakıyosun işte hadi biraz da ben bakayım diyorum
sanki ben farklı şeye bakıyorum da
tühhh benimki de gelir 1 saate
yemek faslı derken girebilirsem girerim gene.

Baharcigim dua sirasi bana gelmis ben kendi adima okudum canim

Allah kabul eder insallah......okuyan herkesten allah razi olsun

canım ben senin için 100 adet tefriciyemi okudum canım
Rabbim gönlüneki muradını versin inşallah
tedavinizi ertelemişsiniz galiba bir dahaki aya
olsun canım hep hayırlısı diyoruz ya
hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah tedaviniz.

Birumutun ve çiçekin dualarını okudum Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin .buarada hastalandım canım beni mazur görün bu akşamdan itibaren ...

Birumutun ve çiçekin dualarını okudum Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin .buarada hastalandım canım beni mazur görün bu akşamdan itibaren ...
slm canım bende bugun hastalandım ama ben adetli iken salavat çekilebilir diye biliyorum bi sakıncası yok....

KIZLAR İNHİBİN B SONUCUMUZ ÇIKTI
SONUÇ:29 YAZIYOR REFESANS DEĞERLERİ: 16 İLE 225 ARAsı diyo sizce sonuç nasıl ben pek anlayaamdım da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…