slm cnm hoşgeldin
ben iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
nerelerdesin epeydir yoksun topikte
yukarda yazını okudum hakkınızda hayırlısı olsun
ama siz bizlere göre daha şanslısınız en azından sperm var denemeleriniz olsu
inşlh seninde yumoşların daha kaliteli olacak cnm
şu anda uygulamış olduğun bir tedavi varmı allahtan ümit kesilmez cnm yaa
ummadığın anda bir bakmışsın hamişsinInşlh
dualarım seninle cnm bendende sana okkalıBir
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII [/COLO
geçmiş olsun yetercim inş. bidahakine demekden sıkıldım ama elimizden başka bişey gelmiyor..Allah sizlere sabır versin..Allahtan umut kesilmez inş. birgün mucizeniz gelir.
biz buralardaki aktarlarda araştırdık ama bulamadıkbenim eşimde tıkanıklık vardı, ben bu çayı aratıracağım biraz:)
çok üzüldüm canım, kız kardeşininde seninde allah yardımcınız olsun
slm nursencim nasılsın?senin sonucunu ben bilmiodum olumsuz olduğunu senin transferin olmuştu demi? yumurta kalitesizliğin mi var ne kullanıyorsun hormonların nasıldı?
MALESEF KIZLARKADEŞİM DE KESEYİ GÖREMEMİŞ DR cuma GÜN GEL YATIŞ YAPALIM DÜŞMESİ İÇİN İĞNE YAPALIM DEMİŞŞ BİR MUCİZE BEKLEMİŞTİK AMA OLMADI OYSA BU BEBEK KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİ :26::26::26:BENİMDE UMUDUM OLACAKTI OYSA BU BEBEK BENİM HAYALRİMİ SÜSLEYECEKTİ OYSA BU BEBEK BENİMM BEBEĞİMİN KOKUSUNU GETİRECEKTİ BANA ONADAN BİR PARÇA OLACAKTI BU DÜNYADA BANA AMA OLMADIII ÇOK ÜZGÜNÜM OLMADIII
nasılsın canım
iyiyim canımcım sen nasılsınn.
takılıyorum iştee koçiş gelene kadarrrr
iyiyim ben de canım
ben de aynı senin gibi kociş gelene kadar takılıyorum
o gelince hemen kalksana biraz işim var deyip ayırıyo beni sizden
bizimkiylede akşam pc kapmaca oynuyoruzz..biraz o bakıyo o bişey için kalkınca hemen ben alıyorumm
sonra ben kalkıyorum o kapıyo böyle gece oluyooooo
bugün fazla takılamadım ama topikte akşam vermeyi düşünmüyorum pc yi.
biz buralardaki aktarlarda araştırdık ama bulamadık
eşim yine istedicek bundan şimdi hatırlamıyorum adı neydi bu aktarın ama eşimden öğrenip
bilgi veririm sana
o aktarı ararsın istersen bilgi alırsın.
sağol canımcım iyiyim
evet canım 2. de olumsuz sonuçlandı nasip işte
11 aralıkta öğrendim negatif sonucumu
evet canım hem sayı azlığı hem de kalite azlığı var ama
ilk tedaviye göre dr.um daha iyi olduğunu söylüyo yumurtalarımın ve oluşan embriyolarımızın
hormonlarım iyi canım sorun yok onlarda
bitkisel ilaç kullanıyorum canım
balık yağı,arginmax(bayanlar için olandan),Qoenzim QH ve activar diye bir ürün
hepsi yumurtalıklarımın daha iyi olması için.
aynen bizi anlattın kızz
biraz o biraz ben derken en son bana kalıyo pc
ve o da koltukta uyukluyo
ah bu olumsuz tedaviler insanın ömründen çalıyo( ben yumurta kalitesi için deha kullanmıştım 5 ay hiç faydasını görememiştim 1 ayda arısütü bal polen kullandım yine fayda göremedim 2 ayda incir kürü kullandım foliküller boş çıktı o ayda amannnnnn hiçbişey yaramdı bana şuan folbile devam ediom birde hayıt tohumunu içmeye dikkat ediom sadece... en son tedavimde 2 yumurtamda 1. kaliteydi ama döllenme olmadı heralde spermden kaynaklıdır diye düşünüom artık...balık yağı kilo aldırır ya...
bizimde öyle oluyo ben biraz bakayım diyorum tabi o biraz bi kaç saati bulunca bizimki pes edip uyuku koltukta
aynıyız yaniiiii
telefon etti geliyo 5 dk yaa.
slm canım bende bugun hastalandım ama ben adetli iken salavat çekilebilir diye biliyorum bi sakıncası yok....Birumutun ve çiçekin dualarını okudum Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin .buarada hastalandım canım beni mazur görün bu akşamdan itibaren ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?