anladım canım olsun şükür sperm çıktıya inşallah devamıda gelir bir arkadaş azfcli bebeğini kucağına aldı geçen ay darısı başınacanımm evet bizimde testis küçük
Ameliyat olmadan önce doktorlar biliyordu bize söylemediler
canım yara yeri ortadaydı ama hemen bulunmuş tek taraftan bakıldı galiba
ikiside aynı boyda biraz küçük demişler ne demek bilmiyorum ki
neyseki dualar için girdin bizde senden haber aldık olsun canım haklı eşin biraz sabret bebiş için herşeye değerhosbuldum bitanem nete girmeyecektim ama dualari yazacam diyorum kocama,
RABBIM ne verirse hayirlisini versin, ins senin ve sirayla hepimizin halaylarini cekeriz ALLAH buyuk.
cnm bizde sorun azfc delasyonu biz ameliayt olduk kimse bize sizde genetik bir sorun var demedi hatta ben sorunun testiste olduğunu zannediyordum
eşim mikro tese oldu sperm bulundu hareketsizdi ben hazırlandım 1 embriyo oluştu tutmadı
ben internetten araştırdığıma göre bizde sperm çıkma olasılığı %10 muş azospermi ve şiddetli oligospermi diye yazıyordu
eşimin değerleri normal aralıkta testisi ufak demişlerdi
şuanda sorunumuzu biliyoruz Allahım yardımcımız olsun inş dualarımız kabul olur ve bebişimize kavuşuruz.
evet cnm eşim zaten 8 yaşından büyükmüş vede bayağı ağır geçirmişcanım ya benim eşimde 8 yaşında bir kabakulak geçirmiş. Ama kabakulak ileri yaşlarda etkiliyor diye biliyorum.
selam canım hayır tedaviye henüz başlamadık korkarım bu gidişle bir ay daha erteliycez
Allah iyiliğinizi versin canım senin kocandan da o beklenirdi zaten tam kendine yakışır bir laf etmiş
okuyunca gülmekten gözlerim yaşardı tatilimiz geldi aklıma
hani seni kızdırmıştı ya sende onu korkutmuştun
ÖYLE AĞLAMAKLIYIM Kİ BUGÜN,
DERTLEŞMEYE GELDİM İŞLERİMİ BİRKENARA BIRAKIP
Butün dertlerimi,sıkıntılarımı paylaştığım bir arkadaşım var.kardeşim gibiydi.geçtiğimiz Temmuz ayında evlendi.prolaktin hormonu yüksek olduğu için hamile kalamıyordu.çok sitres,sıkıntı yapıyordu.gerçi yeni evliydiler dertlenecek birdurumları yoktu ama.ben ona hep moral veriyordum.bak görücen yakında ben hamileyim diye telefon edicen diyordum.evet dediğim gibide oldu hamileymiş.ve bana 2 ay sonra haber verdi.oda ağzından kaçırdı sayılır.oysaki ben dua ederken onada dua ediyordum.onun hamile olması beni üzmezki anca özenirim.
zaman zaman çoğumuz buna benzer olayları yazdık bu topikte.korkarım ilerde nazar değmesin diye çocuklarını da göstermeyecekler bizlere
ii akşamlar kızlarr
canlarım ben bugün eşimle pregnly aramaya çıktım:26:
karar verdik ist anadolu ,avrupa yakasını gezecektik 24 tane bulana kadar
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
tmm dedik umut tüp bebeğin oralara gelmeden ecz bulduk içeri girdik
eşim sordu pregnly varmı diye ecz. cevap verdi ne kadar lazım
bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
ALLAHA ( C.C ) Hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa PERŞEMBE günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
hayırlı olsun şimdiden canım dualarımız sizinle
ii akşamlar kızlarr
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
ALLAHA ( C.C ) Hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa PERŞEMBE günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
hayırlısı olsun , inşallah bu güzel haberleri hamiş haberin takip edecek..
ii akşamlar kızlarr
canım benim gözün aydın hep ağlayacak değilizya artık gülme zamanı geldi bizim içindeii akşamlar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?