Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmmmmm çok çok çokkkkkk sevindim gerçekten teldede konuşmuştuk ama
burdanda yazayımmmmm
inşallah şifa olurrrrr sonrada çıksın spermlerrrrrrrr

çok sağol cnm benim
inş cnm ya sanki sperm çıkmış gibi sevindim iğneelri bulunca
zaten sperm çıkınca ne yaparım bilmem

evet cnm ne güzel olur valla bana belli olmaz bilirsin beni hamiş olayım artık sarımsaklıya mı gider yoksa fizana mı bilmem
evetttttttttttttttttttt sıra bizlerdeeeeeee hakikaten cnm nasıl sevindim anlatamm hayırlısıyla şu ameliyatı da atlatsın sonra iğneler ,macunlar bakalım
ardından gelecekmi spermler:26:
oooo enişte bey desene artık tırsmaya başladı ee tabii ne olur ne olmaz öğret kız sıra ona gelince hamarat olur bariii
darısı hepimizin başına şu spermleri görmek inş
eli mahkum kocamın ne yapsın benim gibi kadın başının etini yedi celalettin beye git diye
bak fena mı oldu bari bunuda denedik deriz :26:

hadi hayırlısı olsun canım. şifa olsun kocişineee,bol bol spermcikler çıksın inşallah...

vckk bende aynnı fikirdeyimm hele bir hamile kalayımmm ,canım istemesede gıcıklık olsun diye isteyecekkk :) bananeeee kocişş tedavideeee beni nasıl zorluyorsaa bende hamileilkte onu zorluyacağımmm :))

çokkk sağol cnm benim ya inş spermlerde çıktı diye yazmak nasip olur banada
ap kız yıllardır biz onlar ne dese yaptık hamiş olunca sıra bizde ha ha ha

canım nursen arkadasımızın salavatlarını okudum rabbım kabul eylesın

canımm çok sevindim gözün aydın şifa olsun inşallah kocişine spermcikler olsun birsürü birsürü....Rabbim yardım ediyor darda olana canım....ameliyatı da inşallah çok güzel geçer....amin....

canımm çok sevindim gözün aydın şifa olsun inşallah kocişine spermcikler olsun birsürü birsürü....Rabbim yardım ediyor darda olana canım....ameliyatı da inşallah çok güzel geçer....amin....

allh razı olsun cnm sabah bulabilirmiyiz acaba derken iğneleri rabbim hepsini bi anda bulmamızı nasip etti
inş ameliyatı da ii geçer de sonrasında spermlei görürrüzzzzzz

çok sevindim güzel haberlerine inşallah bebişini kucağına da alacaksın canım ,ne güzel işiniz rast gitmiş,ilaçlarıda hemen bulmuşsunuz,inşallah arkasıda böyle kolayca gelecek

çok sevindim güzel haberlerine inşallah bebişini kucağına da alacaksın canım ,ne güzel işiniz rast gitmiş,ilaçlarıda hemen bulmuşsunuz,inşallah arkasıda böyle kolayca gelecek

ii dileklerin için teşekkürler cnm benim inş
yapılan dualar kabul olur inş spermler dolar taşar
evet cnm biz bi tane bulsak şükredecektik yaradan hepsini gönderdi bize
cnm inş sizin de ameliayt çok çok çokkkkkk olumlu olur spermler bulunur sende hamiş olursun
bizde senin arkana takılır gelirizzzzzzzzzzzzz

allh razı olsun cnm sabah bulabilirmiyiz acaba derken iğneleri rabbim hepsini bi anda bulmamızı nasip etti
inş ameliyatı da ii geçer de sonrasında spermlei görürrüzzzzzz

hayırlı olsun hadi sevindim iğneleri bulmanıza. Darısı spermlern başına. kız bak hem uzaktan aldırcan dondurmayı sonrada ay midem kötü oldu deyip yemicen :))))

inşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler,bizim mikrotese yaklaştıkça yüreğim ağzıma geliyor :26:

hayırlı olsun hadi sevindim iğneleri bulmanıza. Darısı spermlern başına. kız bak hem uzaktan aldırcan dondurmayı sonrada ay midem kötü oldu deyip yemicen :))))

sağol cnm bilirim burda herkes sanki kendi adına güzel bişey olmuş gibi seviniyor
iiki sizleri tanımışım burda
çok kız demem dondurma delisi biri olarak kışın bile cnm ister beim dondurma
olsun gitsin benim herif sıra bende olacak o zaman bebek için gider fizana cnm

inşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler,bizim mikrotese yaklaştıkça yüreğim ağzıma geliyor :26:

evet cnm ya günler geldikçe heyecan doruklara çıkıyo
sen önce hazırlanacakmısın cnm yoksa sperm çıkınca dondurulacakmı
güzel günler seni bekliyo yavaş yavaş yaklaşıyo sana doğru

Valla benim eşimin her yaptırdığında farklı çıkıyo..Ya B rh -, ya B rh +...Nasıl oluyo bizde anlamadık:))))))))

evet cnm ya günler geldikçe heyecan doruklara çıkıyo
sen önce hazırlanacakmısın cnm yoksa sperm çıkınca dondurulacakmı
güzel günler seni bekliyo yavaş yavaş yaklaşıyo sana doğru

ben hazırlanacağım canım,doktor iki seçenek sundu ikisininde artıları ve eksileri var dedi,bende bunu seçtim,inşallah güzel olur herşey nasıl korkuyorum anlatamam canım (

ben hazırlanacağım canım,doktor iki seçenek sundu ikisininde artıları ve eksileri var dedi,bende bunu seçtim,inşallah güzel olur herşey nasıl korkuyorum anlatamam canım (

aslında hazırlanmak en iyisi bence de ii olur senin hazır olman çıkınca hemen sende opu olursun
ya o iğne süreci atlatılıyo çok sıkıntılı durum değil ama gel gelelim bunu sana ne kadar anlatsak da
sen yaşamadan anlamayacaksın yaşa cnm o anlar bile özel oluyo insana sonu olur da mutluluğun katlanır
hee ardından da hamişmisin diye 12 gün varr ayyy asıl o geçmez bence hergününü doya doya yaşa o süreçlerin
hiç kendini kasma cm benden tavsiye

aslında iğnelerden hiç korkmuyorum,tek korkum mikrotesede ne olacak korkusu,artık bekleme heyecanındada her zaman olduğu gibi siz varsınız yanımda ayyy bak öyle deyince birden kendimi 0 12 günü beklerken gibi hissettim

tatlım inan ki o anı yaşıyormuş gibi hissetmek bile güzel
korkman normal cnm ama olumlu haberler alacağız senden gör bakkk

kızlarrrr siz kalmışsınızzzzz burda herkescikler gitmişşşşş
benimde işler vardı katılamadım sohbeteeeee

tatlım inan ki o anı yaşıyormuş gibi hissetmek bile güzel
korkman normal cnm ama olumlu haberler alacağız senden gör bakkk

canım benim nasıl da iyi geliyorsun insana inşallah heperaber sevineceğiz,Rabbim muradımızı verecek Hayırlısıyla bebişlerimizi alacağız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…