canımmmmmm çok çok çokkkkkk sevindim gerçekten teldede konuşmuştuk ama
burdanda yazayımmmmm
inşallah şifa olurrrrr sonrada çıksın spermlerrrrrrrr
canım benim gözün aydın hep ağlayacak değilizya artık gülme zamanı geldi bizim içinde
inşallah bundan sonraki bütün gözyaşlarımız sevinçten olacak
Rabbim kapalı kapılarımızı açıyor şükürler olsun
kendimiz bile inanamıyoruz değilmi olanlara sanki hep kötü şeyler olacak gibi geliyor bize ama
herşey güzel gidincede çektiğimiz kötü günleri unutucaz inşallah
buna canı gönülden inanıyorum bizde azoyu yenip bebişimize kavuşucaz
cemrem şimdi senin eşini düşünemiyorum nasıl kendine özgüveni gelmiştir
hatırlıyormusun ne desek dinlemiyordu olmaz olmaz diyordu bak şimdi nasıl kendisi koşuşturuyor tedavi için oh olsun ona
kız desene artık kozlar bizim elimizde benim kocişte artık iş yapmayı öğret bana diyor inan kaç senelik evliğiz ilk defa bu hafta bana kahvaltı hazırladı (tabi hasta olunca yardım ediyordu)
öğrenmem lazım diyor cemrem birde hamiş olunca yandı enişte sarmısaklıya dondurma almaya gönderirsin artık
ii akşamlar kızlarr
canlarım ben bugün eşimle pregnly aramaya çıktım:26:
karar verdik ist anadolu ,avrupa yakasını gezecektik 24 tane bulana kadar
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
tmm dedik umut tüp bebeğin oralara gelmeden ecz bulduk içeri girdik
eşim sordu pregnly varmı diye ecz. cevap verdi ne kadar lazım
bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
ALLAHA ( C.C ) Hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa PERŞEMBE günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
canım benim gözün aydın hep ağlayacak değilizya artık gülme zamanı geldi bizim içinde
inşallah bundan sonraki bütün gözyaşlarımız sevinçten olacak
Rabbim kapalı kapılarımızı açıyor şükürler olsun
kendimiz bile inanamıyoruz değilmi olanlara sanki hep kötü şeyler olacak gibi geliyor bize ama
herşey güzel gidincede çektiğimiz kötü günleri unutucaz inşallah
buna canı gönülden inanıyorum bizde azoyu yenip bebişimize kavuşucaz
cemrem şimdi senin eşini düşünemiyorum nasıl kendine özgüveni gelmiştir
hatırlıyormusun ne desek dinlemiyordu olmaz olmaz diyordu bak şimdi nasıl kendisi koşuşturuyor tedavi için oh olsun ona
kız desene artık kozlar bizim elimizde benim kocişte artık iş yapmayı öğret bana diyor inan kaç senelik evliğiz ilk defa bu hafta bana kahvaltı hazırladı (tabi hasta olunca yardım ediyordu)
öğrenmem lazım diyor cemrem birde hamiş olunca yandı enişte sarmısaklıya dondurma almaya gönderirsin artık
hadi hayırlısı olsun canım. şifa olsun kocişineee,bol bol spermcikler çıksın inşallah...
vckk bende aynnı fikirdeyimm hele bir hamile kalayımmm ,canım istemesede gıcıklık olsun diye isteyecekkk :) bananeeee kocişş tedavideeee beni nasıl zorluyorsaa bende hamileilkte onu zorluyacağımmm :))
ARUNA--------------------------------------------------161
ASBELOVE----------------------------------------------161
ASKBEBEK----------------------------------------------161
BAHAR85-----------------------------------------------161
BENGUSUU---------------------------------------------161
BİRUMUT99---------------------------------------------161
CİCEK00------------------------------------------------161
DENİZBULUT-------------------------------------------161
ECRİN23------------------------------------------------162=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------162
FLZASK2003-------------------------------------------162
HASRET------------------------------------------------162
HMTNZL------------------------------------------------162
KADER60-----------------------------------------------162
KADER_NL----------------------------------------------162
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------162
MİXER07------------------------------------------------162
NİLDA015----------------------------------------------161
NURSEN------------------------------------------------161
NZLYLN-------------------------------------------------161
SAGANAK-----------------------------------------------161
SEVAL0817---------------------------------------------161
SONSUZ-------------------------------------------------161
TULAY20------------------------------------------------161
UMUT99-------------------------------------------------161
VCK------------------------------------------------------161
YAREN16------------------------------------------------161
YASEMENSU--------------------------------------------161
ZAMBAK06----------------------------------------------161
34BC-----------------------------------------------------161
BANU_K-------------------------------------------------161
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.
Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allahın yardımı ile muradına nail olur.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
ii akşamlar kızlarr
canlarım ben bugün eşimle pregnly aramaya çıktım:26:
karar verdik ist anadolu ,avrupa yakasını gezecektik 24 tane bulana kadar
eşim dediki umut tüp bebeğin oralarda bulabiliriz belki önce oraya bakalım sonra kadıköye geçeriz dedi
tmm dedik umut tüp bebeğin oralara gelmeden ecz bulduk içeri girdik
eşim sordu pregnly varmı diye ecz. cevap verdi ne kadar lazım
bizde dedik 24 tane o kadar veremem dedi bizde acil lazım dedik anlattık tmm dediiiiiiii
ALLAHA ( C.C ) Hamdu senalar olsun bulduk aldık 3 aylık pregnly tmm elimizde şükür
bugün eşim bide varikosel ameliyatı için dr gitti kan ekg akciger flmi falan çekildi
kısmetse yarın anestezi görecek sonuçları sorun çıkmazsa PERŞEMBE günü varikosel ameliyatı olacakkkkkk
inş bu yıl bizim azoluların ve evlat hasretiyle yanan bütün anne baba adaylarının olsun
canımm çok sevindim gözün aydın şifa olsun inşallah kocişine spermcikler olsun birsürü birsürü....Rabbim yardım ediyor darda olana canım....ameliyatı da inşallah çok güzel geçer....amin....
çok sevindim güzel haberlerineinşallah bebişini kucağına da alacaksın canım ,ne güzel işiniz rast gitmiş,ilaçlarıda hemen bulmuşsunuz,inşallah arkasıda böyle kolayca gelecek
allh razı olsun cnm sabah bulabilirmiyiz acaba derken iğneleri rabbim hepsini bi anda bulmamızı nasip etti
inş ameliyatı da ii geçer de sonrasında spermlei görürrüzzzzzz
ii dileklerin için teşekkürler cnm benim inş
yapılan dualar kabul olur inş spermler dolar taşar
evet cnm biz bi tane bulsak şükredecektik yaradan hepsini gönderdi bize
cnm inş sizin de ameliayt çok çok çokkkkkk olumlu olur spermler bulunur sende hamiş olursun
bizde senin arkana takılır gelirizzzzzzzzzzzzz
hayırlı olsun hadi sevindim iğneleri bulmanıza. Darısı spermlern başına. kız bak hem uzaktan aldırcan dondurmayı sonrada ay midem kötü oldu deyip yemicen :))))
inşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler,bizim mikrotese yaklaştıkça yüreğim ağzıma geliyor :26:
kan gruplarına göre kısırlık oranları: ARh+%36- 0rh+%29 BRh+%16 ABh+%7 ARh-%5 0Rh- %4 BRh-%2 ABRh-%1
böyle bir yazı buldum
benim eşimin kan gurubu BRh+ merak ettim dogru olma olasılıgını kendi içimizde bir tenkik edelim mi arkadaşlar
evet cnm ya günler geldikçe heyecan doruklara çıkıyo
sen önce hazırlanacakmısın cnm yoksa sperm çıkınca dondurulacakmı
güzel günler seni bekliyo yavaş yavaş yaklaşıyo sana doğru
ben hazırlanacağım canım,doktor iki seçenek sundu ikisininde artıları ve eksileri var dedi,bende bunu seçtim,inşallah güzel olur herşey nasıl korkuyorum anlatamam canım(
aslında hazırlanmak en iyisi bence de ii olur senin hazır olman çıkınca hemen sende opu olursun
ya o iğne süreci atlatılıyo çok sıkıntılı durum değil ama gel gelelim bunu sana ne kadar anlatsak da
sen yaşamadan anlamayacaksın yaşa cnm o anlar bile özel oluyo insana sonuolur da mutluluğun katlanır
hee ardından da hamişmisin diye 12 gün varr ayyy asıl o geçmez bencehergününü doya doya yaşa o süreçlerin
hiç kendini kasma cm benden tavsiye
aslında iğnelerden hiç korkmuyorum,tek korkum mikrotesede ne olacak korkusu,artık bekleme heyecanındada her zaman olduğu gibi siz varsınız yanımdaayyy bak öyle deyince birden kendimi 0 12 günü beklerken gibi hissettim
tatlım inan ki o anı yaşıyormuş gibi hissetmek bile güzel
korkman normal cnm ama olumlu haberler alacağız senden gör bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?