iğnelerden sonuç alan var,burda yazanlardan okudum.iğne kullanınca birkaçtane normal sperm çıkmış tüp bebek yapmışlar hemen.sonra iğneleri bırakınca eşinin değerleri eski haline dönmüş.bizimde sebep belli değil,kendi tedavimizi kendimiz bulmaya çalışıyoruz işte testesteron yükselsin diye çakşır kökü içiriyorum ben,herkes duyduğu şeyleri deneyip birinden şifa buluyor işte,doktorda bilmiyor herşeyi deniyoruz bi yerden talihimiz bizimde güler inşallah.bizim sperm olgunlaşma evresinde gelişimini durduruyor olgunlaşmadan işte kuyruk falan oluşmadan,hücre aşamasında takılıyoruz biz.ama anladımki sizinki bir ileri gelişim evresinde senin işin daha kolay.hormon değerleri bizimkiyle aynı nerdeyse,sizinkilerde LH biraz yüksek (normal aralığı biraz geçmiş).eşinin beslenmesine dikkat et kuruyemiş balık bal polen falan tüketin birde çinko kullanın belki iğnesiz bile düzelir.çinko çok önemli mutlaka kullanın hiç bir zararıda yok aile hekimime sordum rahatlıkla herkes kullanabilir dedi.
bunlar sizin hormonlar:
(fsh=8,3 mlu/ml 4,6-12,4) 8,3 çıkmış sizin FSH ve normalde 4,6 ile 12,4 değerleri arasında olması gerekiyor normal yani( LH y 10,67 mlu/ml 4-8,6) (prolaktin 272,1 uıU/ml 86-324
bence gayet iyi normal görünüyor.zaten bu yüzden doktorlarda anlayamıyor.hormonu yüksek olanı düşürebiliyor,düşük olanı yükseltebiliyor,ama normal hormon seviyesinde azosperminin sebebini açıklayamıyor
ARUNA--------------------------------------------------151
ASBELOVE----------------------------------------------151
ASKBEBEK----------------------------------------------151
BAHAR85-----------------------------------------------151
BENGUSUU---------------------------------------------151
BİRUMUT99---------------------------------------------151
CİCEK00------------------------------------------------151
DENİZBULUT-------------------------------------------152
ECRİN23------------------------------------------------152
ESMA----------------------------------------------------152
FLZASK2003-------------------------------------------152
HASRET------------------------------------------------152
HMTNZL------------------------------------------------152
KADER60-----------------------------------------------152
KADER_NL----------------------------------------------152
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------152
MİXER07------------------------------------------------152
NİLDA015----------------------------------------------152
NURSEN------------------------------------------------152
NZLYLN-------------------------------------------------152
SAGANAK-----------------------------------------------152
SEVAL0817---------------------------------------------152
SONSUZ-------------------------------------------------152
TULAY20------------------------------------------------152
UMUT99-------------------------------------------------151
VCK------------------------------------------------------151
YAREN16------------------------------------------------151
YASEMENSU--------------------------------------------151
ZAMBAK06----------------------------------------------151
34BC-----------------------------------------------------151
BANU_K-------------------------------------------------151
ENFAL33------------------------------------------------151
BAHAR247----------------------------------------------151
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Cnm ben okudum Allah kabul etsin eve yeni geldim dün gece kandil programına gittim hepimize tüm camilerde türbelerde Eyüp Sultanda dua ettim inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağızARUNA--------------------------------------------------152
ASBELOVE----------------------------------------------152
ASKBEBEK----------------------------------------------152
BAHAR85-----------------------------------------------152=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------152
BİRUMUT99---------------------------------------------152
CİCEK00------------------------------------------------152=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------151
ECRİN23------------------------------------------------151
ESMA----------------------------------------------------151
FLZASK2003-------------------------------------------151=OKUDU
HASRET------------------------------------------------151
HMTNZL------------------------------------------------151=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------151
KADER_NL----------------------------------------------151
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------151=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------151
NİLDA015----------------------------------------------151
NURSEN------------------------------------------------151
NZLYLN-------------------------------------------------151
SAGANAK-----------------------------------------------151
SEVAL0817---------------------------------------------151=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------151=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------152
UMUT99-------------------------------------------------152=OKUDU
VCK------------------------------------------------------152
YAREN16------------------------------------------------152=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------152=OKUDU
ZAMBAK06----------------------------------------------152
34BC-----------------------------------------------------152=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------152=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------152=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------152=OKUDU
Allah Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
“Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”
“Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
hoşgeldin arkadaşım bizde genetik 47xxyliyiz.bizim durumda çok vahim ama umudum var Rabbim isterse olur daha önce çocuğu olan arkadaşlarımız oldu sende umudunu kesme .sanırım sizde celalettin beye gittiniz.sizin fsh,lh ve inhibin b değeri kaç çıktı ve şimdiye kadar hiç tedavi oldunuzm?teşekkür ediyorum arkadaşlar bizim sorunumuz genetik 47 xxy biraz daha bizim işimiz zor ama mevladan umudumuzu kesmiyoruz burdan takip ettiğim kadarıyla bu sorunla bebeği olanlar var bizimde umudumuz oldular dün cellaleddin hocaya gittik sağolsun çok ilgilendi nebido birde bitkisel kürler kullanıcaz rabbim hepimizin sonunu hayır etsin
denizbulut canım gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün umudun yeşermiş .senin adına çok sevindim inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve bebişine kavuşursun amin
amin inşallah bizde bakalım tedaviye başlıycaz körü körüne inşallah pişman olmamsaolasın cnm allah razı olsun inşlh hepimizde bol bol spermler çıksın
canım cok sevindim aklım sendeydi ne güzel haberlerle döndün insallah sperm cıkışı ilk aydan gösterirbiliyosunuz salı sabah celalettin beyi görmek için bezmi alem vakıf hastanesine gittik
hocanın odasını bulunca saolsun gözdemin eşine haber verdik ve bizi içeri çağırttı geçmişe dönük azospermiyi ilk
öğrendiğimiz günden beridir yapılmış bütün tetkikler ve kullandıklarımızla birlikte koca bir dosyayla hocanın yanına girdik dosyalarımıza baktı
sperm ve doppler istedi ve telefon numaralarını verdi sonuçlar çıkınca burası çok yoğun kalabalık akşam vakıfta görüşür konuşuruz dedi hoca bilgisayarına kan tahlillerinide yazmış ama elimize sadece sperm ve doppler yazılı kağıtlar olunca biz sadece onlar sandık kan vermeden hastaneden ayrılmışız önce sperm verdik daha sonrada doppler çekinmeye gittik (kanıda ertesigün sabah yani dün sabah verdik hastaneye)
eşim 35-40 dk doppler çekindi çeken dr sol tarafında küçük çok önemsiz bir varikosel olduğunu söylemiş ve görüntüleme merkezinden ayrılınca öğretmen evine geldik 2 saat kadar dinlendikten sonra 5 buçukta vakıfın yerini öğrenmek için gözdemin eşini aradık
vakıfta öğretmen evinin çok yakınındaymış 2 sokak ilersiymiş çok şanslıydık
saat 6 gibi vakıftaydık hoca henüz gelmemişti
hastanede bizim gibi hocayla görüşmek isteyen 2 aile daha vardı onlardan biri asbelove diğeride topiği dışardan takip edenlerden di
biz gittiğimizde topiği dışardan takip edenlerde vakıftalarmış görüntüleme merkezindede karşılaşıp konuşmuştuk onların durumu 47xxy idi
daha sonra hoca geldi ve onlar ve bizi odasına aldı ve pıtırcığın dediği gibi kadın ve erkekteki sperm ve yumurta gelişimi hormonlarını yazarak çizerek çok ayrıntılı anlattı saolsun celalettin bey
bizim için çok uzun süredir mücadele ettiğimizi gördüğünü durumumuzun çok iyi olduğunubizden umutlu olduğunu artık sona geldiğimizi ama eksiklik olduğunu söyledi çok ufak önemsiz bir varikosel olduğunu dikkate alınamayacağını söyledi testislerin yetersiz geldiğini volümünün az olduğunu söyledi
öneriler : pregniyi biz haftada 1 adet 5000 lik yapıyorduk
bunu pregni 5000 mg haftada pazartesi ve perşembe haftada 2 tane olmak üzere 8 hafta 2 ay bu şekilde uygulamamızı söyledi
sperm sonucunda çok fazla lökosit çıktı bunun için antibiyotik verdi 1 haftalık 1 hafta kullanacak eşim
1 ay sonra yine aynı antibiyotiği yine 1 hafta daha kullanacak 2 ayda lökosit tedavisi görmüş olacak.....
mustafa eraslanın kibarlı panax 3*1
ve Kibarlı E1 3*1 almamızı söyledi
şahin diye bi beyle görüşeceğiz ve ermiş aktardan durumumuz ile ilgili reçete yazdı ordan bir kür gelecek
birde ruhi geylana baharattan gelecek olan kürlerimiz var bunları 2 ay kullanacağız 1.ve 2. ay hormon ve sperm tahlillerini yaptırıp hocaya mail atacağız
eğer 2 ay içersinde sperm çıkmazsa 2 ay sonra pregni ile birlikte menegon iğnede vereceğini ve sonucun güzel olacağını söyledi
çok olumlu güzel şeyler söyledi o kadar dr gezdik hiç bu kadar ayrıntılı anlatanına rastlamamıştım çok şaşrdım çok heycanlandım tekrar tekrar sordum
durumumuzun iyi olduğunu inhibin b testinin 55 bizim olduğunu kısaca korkmama gerek olmadığını söyledi
celalettin hocaya çok inandım çok güvendim inşlh rabbim onun vesilesi ile bizimde bebeğimizin yolunu açar artık
kısaca bizim hormonlar felan herşey normalmiş kızlar testis yetersizliği dedi ve bizden çok umutlu olduğunu söyledi ben çooooooook umut doldum şimdi celalettin hocanın vermiş olduğu aktarları arayıp reçeteyi okuyacağım kürlerimizi isteyeceğim
celalettin beyi tanımamıza vesile olan gözdemmmm ve eşinden allah razı olsun inşlh bizlerinde sonucu onlar gibi olur ve bizlerde inşlh onlar gibi anne baba oluruz....
evet 2 ay kullanacak eşim zaten nisan ayında doktorumuzu değiştiricez cem bey veya celalettin beye tedavi olucaz. ne güzel sizde çıkış olmuş inşallah doğal yolla gebe kalırsın rabbim hayırlı evlat nasip eder inşallah. peki doktorunuzdan memnunmusunuz. çok yardımcı oldun çok saol allah razı olsun. amin inşallah bağrı evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin yüce rabbim
herkese hayırlı kandiller canlarım
bu gecede edilen dualarımızı Rabbim kabul etsin ve
Efendimiz(s.a.v) in şefaatine nail eylesin hepimizi inşallah.
kızlar bugün kontrole gittim adet sonrası kanamam olduğu için
yumurtam çatlamamış o yüzden oluyomuş kanama
hap verdi bunun için çok şükür önemli bir sorun yok
tekrar hayırlı kandiller hepinize canlarım
Allaha emanet olun görüşmek üzere.
hoşgeldin arkadaşım bizde genetik 47xxyliyiz.bizim durumda çok vahim ama umudum var Rabbim isterse olur daha önce çocuğu olan arkadaşlarımız oldu sende umudunu kesme .sanırım sizde celalettin beye gittiniz.sizin fsh,lh ve inhibin b değeri kaç çıktı ve şimdiye kadar hiç tedavi oldunuzm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?