Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarim yasini seriflerinizi okudum ikinizinde. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin en kisa zamanda.

çoookkk teşekkür ederim canım cevapladın için inşallah kurtuluruz şu dertten mart başında sperm boyaması yapılacak 22 martta herşey belli olacak allahım isteyen herkeze nasip etsin dua ederken sadece kendim için deil herkez için ediyorum şu mubarek gün hatrına inşşallah kurtuluruz hepimizz

Canim ben ZAMBAK arkadasimin Salavati Seriflerini okudum.
Allahim kabul etsin bu mubarek gunde actigimiz ellerimizi bos cevirmesin.
Tez vakitte arkadasima cifter cifter bebislerini nasip etsin. Aminn..

herkese günaydın
ilk günaydın benden olsun

zambak06 için okudum Allah ona eşiyle birlikte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Cnm ben okudum Allah kabul etsin eve yeni geldim dün gece kandil programına gittim hepimize tüm camilerde türbelerde Eyüp Sultanda dua ettim inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız

yasemensu ve zambak arkadaşlarımızın selavatlarını okudum
Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarına kavuşabilmeyi nasip eder inşallahhhhh

yasemensu ve zambak arkadaşlarımızın selavatlarını okudum
Rabbim hayırla sağlıkla evlatlarına kavuşabilmeyi nasip eder inşallahhhhh

biliyosunuz salı sabah celalettin beyi görmek için bezmi alem vakıf hastanesine gittik
hocanın odasını bulunca saolsun gözdemin eşine haber verdik ve bizi içeri çağırttı geçmişe dönük azospermiyi ilk
öğrendiğimiz günden beridir yapılmış bütün tetkikler ve kullandıklarımızla birlikte koca bir dosyayla hocanın yanına girdik dosyalarımıza baktı
sperm ve doppler istedi ve telefon numaralarını verdi sonuçlar çıkınca burası çok yoğun kalabalık akşam vakıfta görüşür konuşuruz dedi hoca bilgisayarına kan tahlillerinide yazmış ama elimize sadece sperm ve doppler yazılı kağıtlar olunca biz sadece onlar sandık kan vermeden hastaneden ayrılmışız önce sperm verdik daha sonrada doppler çekinmeye gittik (kanıda ertesigün sabah yani dün sabah verdik hastaneye)
eşim 35-40 dk doppler çekindi çeken dr sol tarafında küçük çok önemsiz bir varikosel olduğunu söylemiş ve görüntüleme merkezinden ayrılınca öğretmen evine geldik 2 saat kadar dinlendikten sonra 5 buçukta vakıfın yerini öğrenmek için gözdemin eşini aradık
vakıfta öğretmen evinin çok yakınındaymış 2 sokak ilersiymiş çok şanslıydık
saat 6 gibi vakıftaydık hoca henüz gelmemişti
hastanede bizim gibi hocayla görüşmek isteyen 2 aile daha vardı onlardan biri asbelove diğeride topiği dışardan takip edenlerden di
biz gittiğimizde topiği dışardan takip edenlerde vakıftalarmış görüntüleme merkezindede karşılaşıp konuşmuştuk onların durumu 47xxy idi
daha sonra hoca geldi ve onlar ve bizi odasına aldı ve pıtırcığın dediği gibi kadın ve erkekteki sperm ve yumurta gelişimi hormonlarını yazarak çizerek çok ayrıntılı anlattı saolsun celalettin bey
bizim için çok uzun süredir mücadele ettiğimizi gördüğünü durumumuzun çok iyi olduğunu bizden umutlu olduğunu artık sona geldiğimizi ama eksiklik olduğunu söyledi çok ufak önemsiz bir varikosel olduğunu dikkate alınamayacağını söyledi testislerin yetersiz geldiğini volümünün az olduğunu söyledi
öneriler : pregniyi biz haftada 1 adet 5000 lik yapıyorduk
bunu pregni 5000 mg haftada pazartesi ve perşembe haftada 2 tane olmak üzere 8 hafta 2 ay bu şekilde uygulamamızı söyledi
sperm sonucunda çok fazla lökosit çıktı bunun için antibiyotik verdi 1 haftalık 1 hafta kullanacak eşim
1 ay sonra yine aynı antibiyotiği yine 1 hafta daha kullanacak 2 ayda lökosit tedavisi görmüş olacak.....
mustafa eraslanın kibarlı panax 3*1
ve Kibarlı E1 3*1 almamızı söyledi
şahin diye bi beyle görüşeceğiz ve ermiş aktardan durumumuz ile ilgili reçete yazdı ordan bir kür gelecek
birde ruhi geylana baharattan gelecek olan kürlerimiz var bunları 2 ay kullanacağız 1.ve 2. ay hormon ve sperm tahlillerini yaptırıp hocaya mail atacağız
eğer 2 ay içersinde sperm çıkmazsa 2 ay sonra pregni ile birlikte menegon iğnede vereceğini ve sonucun güzel olacağını söyledi
çok olumlu güzel şeyler söyledi o kadar dr gezdik hiç bu kadar ayrıntılı anlatanına rastlamamıştım çok şaşrdım çok heycanlandım tekrar tekrar sordum
durumumuzun iyi olduğunu inhibin b testinin 55 bizim olduğunu kısaca korkmama gerek olmadığını söyledi
celalettin hocaya çok inandım çok güvendim inşlh rabbim onun vesilesi ile bizimde bebeğimizin yolunu açar artık
kısaca bizim hormonlar felan herşey normalmiş kızlar testis yetersizliği dedi ve bizden çok umutlu olduğunu söyledi ben çooooooook umut doldum şimdi celalettin hocanın vermiş olduğu aktarları arayıp reçeteyi okuyacağım kürlerimizi isteyeceğim
celalettin beyi tanımamıza vesile olan gözdemmmm ve eşinden allah razı olsun inşlh bizlerinde sonucu onlar gibi olur ve bizlerde inşlh onlar gibi anne baba oluruz....

Son düzenleme:
YASEMENSU ve ZAMBAK06 kardeşlerimizin selavatlarını okudum.rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip edip evlerini şenlendirsin inşallah.

hoşgeldin arkadaşım bizde genetik 47xxyliyiz.bizim durumda çok vahim ama umudum var Rabbim isterse olur daha önce çocuğu olan arkadaşlarımız oldu sende umudunu kesme .sanırım sizde celalettin beye gittiniz.sizin fsh,lh ve inhibin b değeri kaç çıktı ve şimdiye kadar hiç tedavi oldunuzm?

denizbulut canım gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün umudun yeşermiş .senin adına çok sevindim inşallah eşinde bol bol sperm çıkar ve bebişine kavuşursun amin

canım cok sevindim aklım sendeydi ne güzel haberlerle döndün insallah sperm cıkışı ilk aydan gösterir

anladım canım.inşallah en iyisi olur sizin için.amin...bizim emre beyi seçmemizdeki neden yine tese olacağı için ameliyatına çok güvenmemiz..ameliyatta başarılı olduğunu öğrendik.. memnuz şimdilik mere beyden sıkıntı yok .
bana kalacak olursa celalettin hocaya gitmeyi istiyorum ama eşimin artık tedaviyi reddetmesii vee yani öyle iğne ilaç kullanmak istememsii engel..tutturdu ben ameliyata razıyım artık uğraşmak istemiyorum diyor.
önemli değil canım ..allah herkezin yar ve yardımcısı olsun.amin.

geçmiş olsun canım..

hoşbulduk, evet bu salı celaleddin beye gittik orda denizbulutla ve diğer arkadaşla karşılaştık benim eşim daha önce amalitat oldu bir defa ama sonuç sıfır bizim şanslı olduğumuz yön bana tedavi uygulanmadı eşimde sperm bulunsaydı dondurulacaktı ve bana tüp bebek tedavisi baslıyacaktı eşimin tahlillerini bu hafta yeniledik lh 14,96 fsh 25,27 inhibin b sonucu bu akşam çıkıcak zaten çıkan sonuçlarda pek iç açıcı değil ama mevla ol derse olcak inşallah peki siz neler yaptınız sizde durumlar nasıl ama benim içim celaleddin beye gittikten sonra rahatladı bize çok umut vermedi ama nedense içime bi ferahlık doğdu biz şimdi nebido ve bitkisel kürlere başlıyıcağız mevlam insallah hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldurur..burdan gözdemmme ve eşine çook ama çook tesekkür ediyorum çok yardımcı oldu bize eşi ben burayı dışardan takip ediyodum üyeliğim biraz zor oldu ve celaleddin beyide sizin yazışmalarınızdan buldum rabbim hepimizin muradını verir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…