Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar
asbelove arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inş.

ercan arkadaşımızın da pıtırcıklarının tefriciyelerini çektim.sağlıklı,sihatlı anneciğinin kucağına gelsinler inş.

yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

Dua kapılarının açık olduğu bu mübarek günde bütün dualarımız dileklerimiz kabul olsun
rabbim ona açtığımız ellerimizi boş çevirmesin bütün hanelere huzur bereket versin hepimizin hanesini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşlh amin....

A

merhaba canım bizim temmuzdaki denemelerimiz neyazıkki negatifle sonuçlandı
şuanda yaptığımız bişeyde yok :26:
Yaz tatilinde 2. Denememize başlıycaz allah nasip ederse...
Sende durumlar ne canım ??

günaydın baharcım biz de henüz bi şey yapmadık. Son kez emre bey ile bi de celalettin bey ile görüşüp net bi karar vermek istiyoruz. Gerçi forumlardan takip ettiğim kadarıyla kaan bey yapılacak bi şey yoksa her şey bitmiştir diyen çok ama burdan takip ederken celalettin bey e gidenleri okudum iyi şeyler söyleniyor eğer görüşebilirsek bi de onunla görüşmek istiyoruz.
Her şeyin hayırlısı olsun. Aklımda sanki şubat gibi yeniden deneyeceksiniz diye kalmış ondan sormuştum.
Inşallah yazın her şey istediğin gibi olur.
şu 15 tatili değerlendirelim dedik bi türlü olmadı. Doktorlar da hep izinli oldu. Neyse bunda da vardır bir hayır.....

Canım ben okudum 100 daha yaz bana Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlerine çıkmayı nasip etsin inşallahhhh

mercan kardeşimizin küvez de olan bebişleri için tefriceye yi okudum.rabbim onlara en kısa zamanda şifalar versin inşallah.
Haber var mı bebeklerden??

Kızçeler size danışmak istediğim bişey var Kaan beye mail yoluyla bilgilerimizi gönderdim sperm dna hasar testi istedi biz y kromozom ve karyotip yaptırdık normal çıktı araştırmalarıma göre sperm dna hasarı varsa bile e vitamini ve folik asit tedavisi ile fsh ı yükselterek çözülüyormuş biz zaten vitamin takviyesi alıyoruz ve fsh ımızda normal değerlerde celalettin bey inhibine bakalım dedi hiç dna hasar testi falan demedi biz şimdi inhibin dışında sperm dna hasar testi de yaptırsak mı bilemedim yardım edin nolurrr

sağol canım merak etmişsin bizi
ama baharında dediği gibi tedavilerimiz olumsuz sonuçlandı.
Allah nasip ederse yaza tekrar deneyeceğizz.

Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.

hayırlı cumalar arkadaşlar.baharcığım ben mercan arkadaşımın melekleri için tefriciyemi okudum Rabbim kabul etsin.
bu arada dua listesine beni tekrar alabilirsin cezam bitti

kızlar nasılsınız.. eşime test yaptırdık budefa 275.000 olan lökasıt 214.000 ınmıs ve 1-2 olan yuvarlak hucre 2-3 yuvarlak hucreye cıkmıs.. celalettın hocayı aradık kayınpederı rahatsızmıs sanırım haftaya göruselım dedı haftaya bırdaha arayacağız bakalım ınsallah celalettın hoca vesılesıyle rabbımızın ıznıyl hepımız kavusuruz meleklerımızee

hakkınızda hayırlısı olsun canım.lökosit için antibiyotik kullandınız mı canım?yuvarlak hücreyi ben sormuştum celalettin beye önemli değil demişti.ama bizim için sıfırın dışındaki herşey önemli bence.inşallah şifa bulur eşin ve bol bol sperm çıkar

Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.
canım hakkında hayırlısı tek gebelikse eğer Rabbim o yavruna hayırlı ömürler versin.

sağol canım ben iyiyim
şu anki duruma göre iyileşme görünüyo canım ama lökosit yine çok fazla
inşallah hızla lökositler kaybolur canım
inşallah siz de canlı canlı spermleri görürsünüz.

Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen,
Günahları bağışlayan,
Her şeyi gören,bilen ve duyan Yüce Allah
bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin
cumanız mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…