canım ben de bu doktora celalettin bey e bi gidelim diyorum ama randevu alamadım bugün tekrar deneyeceğim bi de emre bey e gideceğim bana da bu konu da yardımcı olursanız sevinirim.
CNM GÖZDEMMM NİCKLİ ARKADAŞLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİN AMA CELALETTİN BEY ZATEN ŞUANDA İZİNLİYMİŞ CNM
ENSON KONUŞTUĞUMUZDA ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
SEN GÖZDEMMM LE KONUŞ NUMARASINI AL ONLAR RANDEVUYU AYARLARLAR CNM
BENDE CELALETTİN BEYE GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM BİZ ONUNLA YENİ BİR TEDAVİ SAYFASI AÇTIK
İNŞLH SONU GÜZEL OLUR...
canım ben de bu doktora celalettin bey e bi gidelim diyorum ama randevu alamadım bugün tekrar deneyeceğim bi de emre bey e gideceğim bana da bu konu da yardımcı olursanız sevinirim.
CNM GÖZDEMMM NİCKLİ ARKADAŞLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİN AMA CELALETTİN BEY ZATEN ŞUANDA İZİNLİYMİŞ CNM
ENSON KONUŞTUĞUMUZDA ŞEHİR DIŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
SEN GÖZDEMMM LE KONUŞ NUMARASINI AL ONLAR RANDEVUYU AYARLARLAR CNM
BENDE CELALETTİN BEYE GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM BİZ ONUNLA YENİ BİR TEDAVİ SAYFASI AÇTIK
İNŞLH SONU GÜZEL OLUR...
TEŞEKKÜRLER CANIM ZATEN HASTANENİN RANDEVU BÖLÜMÜNDE KAPALI YAZIYORDU. BEN DE İZİNLİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
GÖZDEMM E ULAŞABİLİRSEM İNŞALLAH Bİ GİDELİM DİORUZ BEN ANKARA DA OTURUYORUM. TABİİ İNŞALLAH DENK GETİRİP GİDEBİLİRİZ. SİZE DE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SONUÇ İYİ OLUR.
merhaba canım bizim temmuzdaki denemelerimiz neyazıkki negatifle sonuçlandı
şuanda yaptığımız bişeyde yok :26:
Yaz tatilinde 2. Denememize başlıycaz allah nasip ederse...
Sende durumlar ne canım ??
canlar salı günü mercanı aradım en son hastanede yatıyordu nasıl olduğunu sormak istemiştim...
Meğer pazar günü doğum yapmış 29 haftalıkken...
Bebişler küçükler ve küvezdelermiş solunum cihazına bağlı...
Yarım saat daha geç olsaymış sezeryan sonuç kötü olabilirmiş...
Telde konuşurken tuttum kendimi ona destek olmaya çalıştım ama tel kapatır kapatmaz başladım ağlamaya dayanamadım
Rabbim kızlarını mercanıma bağışlasınnnnnnnnnn...
Sağlıcakla kızlarını alıp evlerine gittiklerini de duyarız inş...
Canlar arkadaşımız ve bebişlerinin şuanda duaya çok ihtiyaçları var...
Ben tefriciye okumaya başladım...
Okumak isteyen arkadaşlarda varsa onlarda kaç tane okuyacaklarını yazarsa sevinirim...
Dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmiyor çünkü...
Rabbim onları birbirlerine bağışlasın...
TEFRİCİYE OKUYANLAR=
ASBELOVE=100
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100
ESRA1982=200
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500
İNCİ_TANESİ=200
KADER60=50
NURSEN=200
SEVAL0817=200
TULAY20=100
VCK=250
5816BURSA=700 - 2 yasin
KALAN=490
bahar ve flzask çok uzun süredir takip edemiyorum kusura bakmayın kızlar ama şimdi ne durumdasınız merak ediyorum sizi . Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
10 Kez Tp Bebek Denedi, 11. Denemede Anne Oldu | Baheci Salk Grubu - Tp Bebek ve Kadn Hastalklar Kez Tüp Bebek Denedi, 11. Denemede Anne Oldu
kızlarr bi bakın buraya
umut her zaman varr..pes etmemek lazımm..
buda güzel örneklerinden bi tanesi..
inşalah bizlerde yaşarız..
hakkınızda hayırlısı olsun canım.lökosit için antibiyotik kullandınız mı canım?yuvarlak hücreyi ben sormuştum celalettin beye önemli değil demişti.ama bizim için sıfırın dışındaki herşey önemli bencekızlar nasılsınız.. eşime test yaptırdık budefa 275.000 olan lökasıt 214.000 ınmıs ve 1-2 olan yuvarlak hucre 2-3 yuvarlak hucreye cıkmıs.. celalettın hocayı aradık kayınpederı rahatsızmıs sanırım haftaya göruselım dedı haftaya bırdaha arayacağız bakalım ınsallah celalettın hoca vesılesıyle rabbımızın ıznıyl hepımız kavusuruz meleklerımızee
canım hakkında hayırlısı tek gebelikse eğer Rabbim o yavruna hayırlı ömürler versin.Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.
kızlar nasılsınız.. eşime test yaptırdık budefa 275.000 olan lökasıt 214.000 ınmıs ve 1-2 olan yuvarlak hucre 2-3 yuvarlak hucreye cıkmıs.. celalettın hocayı aradık kayınpederı rahatsızmıs sanırım haftaya göruselım dedı haftaya bırdaha arayacağız bakalım ınsallah celalettın hoca vesılesıyle rabbımızın ıznıyl hepımız kavusuruz meleklerımızee
Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen,
Günahları bağışlayan,
Her şeyi gören,bilen ve duyan Yüce Allah
bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin
cumanız mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?