CNM LOKOSİT GENELDE SPERMİ ÖLDÜRÜYO DİYOLAR BENDE PEK BİLMEM AMA
İNŞ ANTİBİYOTİK VERİR DR lokositler gider yerine spermler gelir
o lokositler kadar spermler çıksın daha bile çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm benim demek çantan çalındı üzüldüm olsun ne yapalım cana gelememiş ya allh korusun
haklısın cnm herşey hep üst üste gelir ama ne olur bu kadar kendini yıpratma
eşine de rabbim tez zamanda şifalar versin olur inş herşey yoluna rayına girecek demekki daha sen dayanmalısın
gör bak bundan sonra hep güzel şeyler seni bulacak ve hep bulsun inşllh arkadaşım.......
cnm bence sen önce hangi dr gimek istediğinie karar ver ondan sonra testlere karar ver bence çünki 1 i bunu dedi diğeri şunu dedi diye kendini yorma hangi dr devam edeceksen onun dediği testti yaptır benim fikrim bu cnm
cnm üzüldümmm haktan gelene ne denir ki :26:
rabbim diğerine sağlıklı doğurmanı nasip etsin sana
demirbaş öylemi iyiymiş bahar ve flzaşkta varda şimdi nöbeti devraldık arkadaşlarım inzivaya çekilmişler.kızlar sizi topiğin demişbaşları olarak ilan ediyorummm
ne zaman sayfaya girsemm hep siz kaynatıyorsunuzz
bende arada uzaklaşsamdaaa dönüp dolaşacağım yerr burası oluyorr ((tilki misaliii))
kaç gündür hastayım bademcik enfeksiyonu geçiriyorum. öksürükten duaları zor okuyorumm.
hatta kocişten yardımda alıyorum :) geçerr inşallah..
öpüyorum sizleri.
kızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak
yarından itibaren hayırlar ve neşeler seninle olsunkızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak
kızlar sizi topiğin demişbaşları olarak ilan ediyorummm
ne zaman sayfaya girsemm hep siz kaynatıyorsunuzz
bende arada uzaklaşsamdaaa dönüp dolaşacağım yerr burası oluyorr ((tilki misaliii))
kaç gündür hastayım bademcik enfeksiyonu geçiriyorum. öksürükten duaları zor okuyorumm.
hatta kocişten yardımda alıyorum :) geçerr inşallah..
öpüyorum sizleri.
merhaba
Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.
Ben 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım, eşim 36 yaşında.
Yaşımız ilerlediği için hemen bebek istedik.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
'Sperm hücresine rastlanamadı'.
Bugün de FSH ve LH geldi.
FSH: 16,5 ve LH 7,57.
Ultrason sonuçları da temiz çıktı, herhangi bir tıkanıklık yokmuş.
Doktorumuz bu durumda bebek sahibi olamayacağımızı söyledi.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Eşim deseniz aynı şekilde...
Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...
Şimdi ne yapmalı, nereye gitmeli, kime danışmalı....
Ne olur bir akıl verin arkadaşlar.
İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz.
Hangi kliniğe gitmeliyim?
merhaba
Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...
merhaba zeynep hosgeldin.
bir sperm testiyle mi bunlari soyledi dr ve kim bu dr
ben burda defalarca yazdim,ALLAH( varsa ki suphesiz var) imkansiz diye birsey olabilimi?
biz 13 yillik evliyiz benim esimde azospermdi tese ameliyatinda bile sperm bulunamadi.
ALLAHima sonsuzca sukurler olsunki azda olsa normal cikis oldu ve simdi yeni hamileyim rabbim nasip ederse.
moral bozan dr larla bakmayin elimizden gelen gayreti gosterip cok dua edecez O DILERSE OLMAZLAR OLUVERIR.
arkadaslarda yazacaktir bitkiseller balli macunlar vs kullanin netten arastirabilirsin. tese de sperm bulunan cok kisi var.umitsiz olmayin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
elhamdulilah iyiyim bitanem.cnm nasılsın bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo
elhamdulilah iyiyim bitanem.
bebisim yada bebislerimde iyidir ins,
4 kan testi yaptirdim hepside iyi cikti sonuncu 10 binin ustunde
ultrason icin dr ariyorum nasipse bugunlerde bulmam lazim
sen nasiisin esin iyilestimi?
maşallah maşallah rabbim ömür versin bebişine veya bebişlerine
ah cnm benimde ahdım var eğer hamiş olayım 10 tane gebelik testti alıp yapıcam hepsine ayrı ayrı bakıcam valla
cnm o zaman büyük bi olasılıkla 2 olabilir demek
evet artık keseyi görme zamanı yaklaşıyo
rabbim bundan sonra ki senelerini evlatlarınla ve eşinle sağlıklı geçirmeni nasip etsin
eşim ii syaılır cnm ara sıra ağrıların oluyo buna şükür bakalım 3 ay sonra bizde bi değişikik olacak mı:26:
ALLAH razi olsun
insallah sende goreceksin o gunleri hamis olacaksin testleri yaptiracaksin nasil heyecan..
dualarim sizinle..
iyi geceler cok once soyle yazmistim(bir sabah uyandigimizda yanimizda bize gulumseyen
yavrularimiz olsun amin)
merhaba
Arkadaşlar merhabalar,
Dünyam çöktü sanki.
merhaba
Arkadaşlar merhabalar,
Dünyam çöktü sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?