Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım teşekkürler çok sevindim. ama ben özel mesaj yazamıyorum. Ankara da oturuyorum. istanbul a geleceğim salı günü emre bey e gelmişken celalettin bey ile de görüşebilirim inşallah. bu ara da eşim mikrotese oldu ve sperm çıkmadı. bakalım hayırlısı inşallah....

inşallahhh canım benimmmmmmm inşallahhhhhh :))))

demirbaş öylemi iyiymiş bahar ve flzaşkta varda şimdi nöbeti devraldık arkadaşlarım inzivaya çekilmişler.
gel canım sen herzaman biz burdayız bekleriz seni ve herkesi
sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine

kızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak
yarından itibaren hayırlar ve neşeler seninle olsun
bu tedavinin sonucu bebişli,göbişin şiş olsun inşllhhhhh

cnm bu sözün için çok teşşekkür ederimöle görmen bile güzel
burda hepimiz demir başız çünki burası bizim topiğimiz
evet bende başka yerde gezinip hopppp buraya geliyorum koşa koşa
geçmiş olsun dikkat et bu aRALAR gene salgın başladı
bende adet oldum bugün başlar yarından itibaren benim sancılar
inllh hepimiz 9 ay hiç adet olmadığımız günleri görürüzzzz

merhaba

Arkadaşlar merhabalar,
Ben ilk kez bu konuda yazıyorum. Daha doğrusu ilk kez bir foruma yazı yazıyorum.
Bu güne kadar hep çevremdeki insanlarla konuşurdum ancak bu kez derdimi ancak sizler anlayabilirsiniz.

Ben 1 yıllık evliyim. 31 yaşındayım, eşim 36 yaşında.
Yaşımız ilerlediği için hemen bebek istedik.
1 yıl olmadı. Doktora gittik ve spermiyogram sonuçlarını 2 gün önce aldık.O bir cümle yaşama sevincimi aldı sanki.
'Sperm hücresine rastlanamadı'.
Bugün de FSH ve LH geldi.
FSH: 16,5 ve LH 7,57.
Ultrason sonuçları da temiz çıktı, herhangi bir tıkanıklık yokmuş.
Doktorumuz bu durumda bebek sahibi olamayacağımızı söyledi.
Peki tüp bebek denemesi diye ben sorunca da, bu iğneyle kuyu kazmaya benzer, ben sizin yerinizde olsaydım bir an önce durumu kabullenmeye bakardım, dedi.
Dünyam çöktü sanki.
Eşim deseniz aynı şekilde...

Hayatın rengi değişti sanki. Kimseye derdini anlayamamak da ayrı. Neyseki sizleri buldum.
Ve sizlerin yazdıklarını görünce yolun sonunda değil tam tersine başında olduğumu anladım...

Şimdi ne yapmalı, nereye gitmeli, kime danışmalı....
Ne olur bir akıl verin arkadaşlar.
İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz.
Hangi kliniğe gitmeliyim?

BANU_K
ENFAL33
BAHAR247
canım arkadaşların duasını okudum Allah kabul etsin

aramıza hoşgeldin cnm
hepimiz bu durumları çokça yaşadık inan ki dediğin gibi yolun başındasın
hiçç bi zaman umudunu kaybetme burda görmüşsündür azosperm tablomuzu kimler kimler hamiş oldu bebişlerini kucağına aldı
sende bizlerde alacağız inş o melek bebklerimizi
cnm bence dr. celallettin peru ya gidin dr. vakfı bezmi alemde drluk yapıyo
arayın randevu alın bundan sonraki gidişatı hayırlı ve umut dolu geçirin cnm
numara burda bnce arayın cnm 0532 605 11 31

Son düzenleme:

merhaba zeynep hosgeldin.
bir sperm testiyle mi bunlari soyledi dr ve kim bu dr
ben burda defalarca yazdim,ALLAH( varsa ki suphesiz var) imkansiz diye birsey olabilimi?
biz 13 yillik evliyiz benim esimde azospermdi tese ameliyatinda bile sperm bulunamadi.
ALLAHima sonsuzca sukurler olsunki azda olsa normal cikis oldu ve simdi yeni hamileyim rabbim nasip ederse.
moral bozan dr larla bakmayin elimizden gelen gayreti gosterip cok dua edecez O DILERSE OLMAZLAR OLUVERIR.
arkadaslarda yazacaktir bitkiseller balli macunlar vs kullanin netten arastirabilirsin. tese de sperm bulunan cok kisi var.umitsiz olmayin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

cnm nasılsın bebiş nasıl hamişlik nasıl gidiyo

elhamdulilah iyiyim bitanem.
bebisim yada bebislerimde iyidir ins,
4 kan testi yaptirdim hepside iyi cikti sonuncu 10 binin ustunde
ultrason icin dr ariyorum nasipse bugunlerde bulmam lazim
sen nasiisin esin iyilestimi?

maşallah maşallah rabbim ömür versin bebişine veya bebişlerine
ah cnm benimde ahdım var eğer hamiş olayım 10 tane gebelik testti alıp yapıcam hepsine ayrı ayrı bakıcam valla
cnm o zaman büyük bi olasılıkla 2 olabilir demek
evet artık keseyi görme zamanı yaklaşıyo
rabbim bundan sonra ki senelerini evlatlarınla ve eşinle sağlıklı geçirmeni nasip etsin
eşim ii syaılır cnm ara sıra ağrıların oluyo buna şükür bakalım 3 ay sonra bizde bi değişikik olacak mı:26:

ALLAH razi olsun
insallah sende goreceksin o gunleri hamis olacaksin testleri yaptiracaksin nasil heyecan..
dualarim sizinle..
iyi geceler cok once soyle yazmistim(bir sabah uyandigimizda yanimizda bize gulumseyen
yavrularimiz olsun amin)

Son düzenleme:
ALLAH razi olsun
insallah sende goreceksin o gunleri hamis olacaksin testleri yaptiracaksin nasil heyecan..
dualarim sizinle..
iyi geceler cok once soyle yazmistim(bir sabah uyandigimizda yanimizda bize gulumseyen
yavrularimiz olsun amin)

senden de allah ( c.c ) razı olsun cnm
güzelim ben çıkıyorum eşim uyuya kaldı gene boynu tutulmasın bende yatıyım
adetim ağrıları başlamak üzere uyuyabilirsem uyum cnm benim allh rahatlık versin anne adayı

Aramıza hoşgeldin canım..Öncelikle yolun başında olduğunuz çok doğru..Gittiğiniz dr sizin boşuna moralinizi bozmuş..Evet zorlu bir süreç ama imkansız değil...
Eşinizde bu duruma neyin sebep olduğu araştırılmalı, teşhis çok önemli.
Henüz ilaç kullanmamış ve tedavi görmemiş olmanız doğru doktorla başladığınızda teşhis için avantaj.
Sakın hemen tese yapalım sperm buluruz derlese inanmayın.
Lh ve fsh ınızın yüksek olması testiste bir problem olduğunun habercisi,önce bu durumun ortadan kalkması için çabalamalısınız.
Ben doktor Celalettin Peru yu öneririm bizi ve birçok aileyi çocuk sahibi yapmış bir doktordur.
Bezmialem Vakıf Gureba Tıp Fakültesi Hastanesi doktorudur...Burdaki birçok arkadaş bu dr ile ilgili size fikir verebilir...

cnm mercan için tefricilerimi okudum haber vereyim dedim allah kabul etsin inş haber alırsan banada haber et olurmu merak ettim çok aeol cnm

Hoşgeldin canım
üzülme diyemem fakat ümidini kaybetme. henüz yolun başındasın ve belkide arkadaşlarında dediği gibi doğru doktorla evlat sahibi olacaksın. moralinizi bozmayın. biz hiö tedavi olmadık o sebeple sana doktor öneremeyeceğim ama buradaki arkadaşlar çok iyi yol gösteriyorlar :) yolun hayırlı olsun. bizde sizin gibi tüp bebekle dahi çocuğunu olmaz diyen bir doktorun lafını dinledik klinikten çıkar çıkmaz evlat edinmek için başvuruda bulunduk. sonra başka bir doktor ilaç tedavisiyle 6 ayda bebeğiniz olur dedi :) fakat biz kuruma başvurduğumuz için önce ordan gelecek haberi bekledik iyikide beklemişiz :) şimdi bir oğlum var. seneye o ilaç tedavisine başlayabilirz karar vermedik daha, oğlum geldikten sonra tedaviye pekte hevesimiz kalmadı :)) oğlumun sevgisi herşeye yetiyor.

merhaba kızlar
ben daha yeni kalkabildim ağrılarım gece beni öldürdü
acayip ağrım var bi slm veriyim size dedim
iii hafta sonları herkeseeeeeeeeeeeeee

baharım kusura bakam geç kaldı tefriciylerim ben mercan için 500 tane tefriciye ve 1 yasin okumuştum
unuttum yazmayı((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…