kızlar nasılsınız.. eşime test yaptırdık budefa 275.000 olan lökasıt 214.000 ınmıs ve 1-2 olan yuvarlak hucre 2-3 yuvarlak hucreye cıkmıs.. celalettın hocayı aradık kayınpederı rahatsızmıs sanırım haftaya göruselım dedı haftaya bırdaha arayacağız bakalım ınsallah celalettın hoca vesılesıyle rabbımızın ıznıyl hepımız kavusuruz meleklerımızee
ARUNA--------------------------------------------------255
ASBELOVE----------------------------------------------255=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------255=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------255=OKUDU
BAHAR85-----------------------------------------------252=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------255=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------255
BİRUMUT99---------------------------------------------OKUYAMIYOR
CİCEK00------------------------------------------------255=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------255=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------255=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------255=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------255
HASRET------------------------------------------------255=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------255
KADER60-----------------------------------------------258=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------255=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------255
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------255
NURSEN------------------------------------------------255=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------255
SAGANAK-----------------------------------------------255
SEVAL0817---------------------------------------------254=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------41=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------254=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------254
VCK------------------------------------------------------OKUYAMIYOR
YASEMENSU--------------------------------------------254
ZAMBAK06----------------------------------------------254=OKUDU
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
iy ki sizler gibi dostlarımımvar bebişlerimi kaybettiğimden beri hayatımmm çoook kötü gidiyor Rabbim bugünümü aratmasın geçen hafta çantamı çaldırdım tel cüzdan gitti sonra bilgisayarım çöktü eşim rahatsız iş konusunu bahar flazskcım biliyor müdür hayatımızı zindana çevirdi eşimde zaten var olan prostat büyümesi yine yoğunlaştı daha öncede kanser olasığı üstünde durulmuştu dr zaten sizden kalite sperm olma ihtimali yok dedi ve bir baktım bana dua okuyorum cuma günü hürmetine önce bahardan sonra hepinizden razı olsun mercanımında bebişlerini bağışlasın
canım sıkma canını bir dert geldi mi üst üstte geliyor bize düşen her dert geldiginde ona gülümseme ile bakmak biliyoruz ki rabbim veriyosa arkasından mükafatını elbette verecek rabbim yardımcınız olsun
sağol canım iyiyim çok şükür canımcanım seninde cuman mübarek olsun görüşmeyeli cok oldu nasılsın
iy ki sizler gibi dostlarımımvar bebişlerimi kaybettiğimden beri hayatımmm çoook kötü gidiyor Rabbim bugünümü aratmasın geçen hafta çantamı çaldırdım tel cüzdan gitti sonra bilgisayarım çöktü eşim rahatsız iş konusunu bahar flazskcım biliyor müdür hayatımızı zindana çevirdi eşimde zaten var olan prostat büyümesi yine yoğunlaştı daha öncede kanser olasığı üstünde durulmuştu dr zaten sizden kalite sperm olma ihtimali yok dedi ve bir baktım bana dua okuyorum cuma günü hürmetine önce bahardan sonra hepinizden razı olsun mercanımında bebişlerini bağışlasın
Allahım yarduımcısı olsun Mercan arkadaşın. Biliyor musun Baharcığım ben 26 haftalık doğmuşum. ve vücudumda yararlu yararsız bir tek mikrop yokmuş bana mikrop enjekte etmişler 20 gün küvezde kalmışım. bak şimdi kaç yaşımdayım ve sağlığım birçok insanınkinden daha iyi. Allah nefes verdiyse yaşanılıyor. İnşallah Mercan arkadaşımında minik kızları hayata sıkı sıkı tutunurlar ve ömürleri bereketli uzun olur. Nacizane bende cuma bereketiyle şifasıyla minikler için yasin okumak istiyorum listeye benide eklermisin?
ne güzel bir tablo hazırlamışsın eline sağlık bahar. tabloyu incelerken sevindiklerim oldu üzüldüklerimde..hepsi için umutluyum tıp ilerliyor. Allah isteyen herkese annelik babalık duygularını yaşatsın. :)))
Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.
canım benim çok haklısın rabbim nasip ettikten sonra hiç bişey engel olamaz...
benim 2 senedir erkek ikizlerim var sınıfta...
anneleri anlatmıştı onlarda 7 aylık doğmuş çok çok küçüklermiş ama şimdi diğer arkadaşlarından gelişimleri daha önde...
bi çok örnek var bunun gibi...
ben inanıyorum allahın izniyle mercanımın kızlarıda bu örneklerden biri olacak
canım allah razı olsun senden de sen kaç tane okuyacağını yaz ben eklerim listeye canım
saol canım dediğin gibi tabloda umut veren sonuçlarda var can yakan sonuçlarda...
inş bi gün hepimiz anne olucaz ve başkalarına umut olucaz
canım lökasit bayagı var antibiyotik kullanırsanız bence sperm cıkma olasılıgı cok yüksek iltihap engellermiş spermi
sağol canım iyiyim çok şükür canım
kusura bakma canım geç cevap yazdım
sen de iyisindir inşallah.
hamd olsun iyiym canım ne kusuru canım bende yazıp hemen cıkıyorum zaten bu hafta finallerim var onla ugrasıyorum bir kayınvaledecikler gelecekmiş onlar için hazırlık yapıyorum gerci pekde yapamıyorum gecen hafta cam sehpanın üstüne düştüm bilegimde 6 dikiş var artık kayınvalidem bana hizmet edecek dermişim:)
canım ya Allah yardımcınız olsun şifalar versin eşine hayırlı işler versin
herşey Allahtan canım inşallah bu sıkıntılarınızdan da kurtulacaksınız
her gecenin sabahı olduğu gibi
senden de Allah razı olsun canım
tez zamanda hanenizi ferahlandırsın Rabbim.
gercekten lökasıt engelermısmı canım spermı_? ınsallah öledır celalettın peruda antıbıyotık verır dıe dusunuoruz ınsallah hepımız kavusuruz yavrularıımızaa
CNM LOKOSİT GENELDE SPERMİ ÖLDÜRÜYO DİYOLAR BENDE PEK BİLMEM AMAkızlar nasılsınız.. eşime test yaptırdık budefa 275.000 olan lökasıt 214.000 ınmıs ve 1-2 olan yuvarlak hucre 2-3 yuvarlak hucreye cıkmıs.. celalettın hocayı aradık kayınpederı rahatsızmıs sanırım haftaya göruselım dedı haftaya bırdaha arayacağız bakalım ınsallah celalettın hoca vesılesıyle rabbımızın ıznıyl hepımız kavusuruz meleklerımızee
cnm benim demek çantan çalındı üzüldüm olsun ne yapalım cana gelememiş ya allh korusuniy ki sizler gibi dostlarımımvar bebişlerimi kaybettiğimden beri hayatımmm çoook kötü gidiyor Rabbim bugünümü aratmasın geçen hafta çantamı çaldırdım tel cüzdan gitti sonra bilgisayarım çöktü eşim rahatsız iş konusunu bahar flazskcım biliyor müdür hayatımızı zindana çevirdi eşimde zaten var olan prostat büyümesi yine yoğunlaştı daha öncede kanser olasığı üstünde durulmuştu dr zaten sizden kalite sperm olma ihtimali yok dedi ve bir baktım bana dua okuyorum cuma günü hürmetine önce bahardan sonra hepinizden razı olsun mercanımında bebişlerini bağışlasın
cnm bence sen önce hangi dr gimek istediğinie karar ver ondan sonra testlere karar ver bence çünki 1 i bunu dedi diğeri şunu dedi diye kendini yorma hangi dr devam edeceksen onun dediği testti yaptır benim fikrim bu cnmKızçeler size danışmak istediğim bişey var Kaan beye mail yoluyla bilgilerimizi gönderdim sperm dna hasar testi istedi biz y kromozom ve karyotip yaptırdık normal çıktı araştırmalarıma göre sperm dna hasarı varsa bile e vitamini ve folik asit tedavisi ile fsh ı yükselterek çözülüyormuş biz zaten vitamin takviyesi alıyoruz ve fsh ımızda normal değerlerde celalettin bey inhibine bakalım dedi hiç dna hasar testi falan demedi biz şimdi inhibin dışında sperm dna hasar testi de yaptırsak mı bilemedim yardım edin nolurrr
Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.
sağol canım iyiyim çok şükür canım
kusura bakma canım geç cevap yazdım
sen de iyisindir inşallah.
canım ya Allah yardımcınız olsun şifalar versin eşine hayırlı işler versin
herşey Allahtan canım inşallah bu sıkıntılarınızdan da kurtulacaksınız
her gecenin sabahı olduğu gibi
senden de Allah razı olsun canım
tez zamanda hanenizi ferahlandırsın Rabbim.
kızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak
kızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?