Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım lökasit bayagı var antibiyotik kullanırsanız bence sperm cıkma olasılıgı cok yüksek iltihap engellermiş spermi

iy ki sizler gibi dostlarımımvar bebişlerimi kaybettiğimden beri hayatımmm çoook kötü gidiyor Rabbim bugünümü aratmasın geçen hafta çantamı çaldırdım tel cüzdan gitti sonra bilgisayarım çöktü eşim rahatsız iş konusunu bahar flazskcım biliyor müdür hayatımızı zindana çevirdi eşimde zaten var olan prostat büyümesi yine yoğunlaştı daha öncede kanser olasığı üstünde durulmuştu dr zaten sizden kalite sperm olma ihtimali yok dedi ve bir baktım bana dua okuyorum cuma günü hürmetine önce bahardan sonra hepinizden razı olsun mercanımında bebişlerini bağışlasın

canım sıkma canını bir dert geldi mi üst üstte geliyor bize düşen her dert geldiginde ona gülümseme ile bakmak biliyoruz ki rabbim veriyosa arkasından mükafatını elbette verecek rabbim yardımcınız olsun

mercanımız için 200 adet tefriciyeyi okudum canım
Allahım bebişlerine şifalar versin tez zamanda evlerine dönsünler inşallah.

canım seninde cuman mübarek olsun görüşmeyeli cok oldu nasılsın
sağol canım iyiyim çok şükür canım
kusura bakma canım geç cevap yazdım
sen de iyisindir inşallah.

canım ya Allah yardımcınız olsun şifalar versin eşine hayırlı işler versin
herşey Allahtan canım inşallah bu sıkıntılarınızdan da kurtulacaksınız
her gecenin sabahı olduğu gibi
senden de Allah razı olsun canım
tez zamanda hanenizi ferahlandırsın Rabbim.

canım benim çok haklısın rabbim nasip ettikten sonra hiç bişey engel olamaz...
benim 2 senedir erkek ikizlerim var sınıfta...
anneleri anlatmıştı onlarda 7 aylık doğmuş çok çok küçüklermiş ama şimdi diğer arkadaşlarından gelişimleri daha önde...
bi çok örnek var bunun gibi...
ben inanıyorum allahın izniyle mercanımın kızlarıda bu örneklerden biri olacak
canım allah razı olsun senden de sen kaç tane okuyacağını yaz ben eklerim listeye canım

saol canım dediğin gibi tabloda umut veren sonuçlarda var can yakan sonuçlarda...
inş bi gün hepimiz anne olucaz ve başkalarına umut olucaz

Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.

canım demek öbür bebişin kalp atışlarını duyamadınn..
Rabbim inşallah diğer bebeiğini sana bağışlarr.
kucağına alırsınn..sağlıklı bi şekilde..:26:

Ahh canımm ya çok geçmiş olsunn..çantanı çaldırmışsın..Rabbim beterinden korusun ..
.bu kadar şey üst üste geliyo ama elbet bu karanlıktan aydınlığıada çıkcaksınız cnmm..
eşinede rabbim şifa versinn cnmm.

bu gün 2 tane yasin okuyabildim canım malum artık bebeğim var.3. turumu okurken uyandı :) Allah kabul etsin inşallah. Şifa olsun Mercan arkadaşımın yavrularına.

bahar247nın salavatlarını, aruna ve asbeloveun ayetel kürsilerini okudum.
Allah kabul etsin inşAllah..

canım lökasit bayagı var antibiyotik kullanırsanız bence sperm cıkma olasılıgı cok yüksek iltihap engellermiş spermi

gercekten lökasıt engelermısmı canım spermı_? ınsallah öledır celalettın peruda antıbıyotık verır dıe dusunuoruz ınsallah hepımız kavusuruz yavrularıımızaa

gercekten lökasıt engelermısmı canım spermı_? ınsallah öledır celalettın peruda antıbıyotık verır dıe dusunuoruz ınsallah hepımız kavusuruz yavrularıımızaa

canım doktorlardaN duymadım ama cok makale okudum bu konu ile ilgili biiliyorsun artık araştıra araştıra prof olacaz.hıım birde unutmadan gözdem arkadasımızda bu konuda biraz bilgi vermişti insallah dedigimiz gibi olur ve yaramaz spermcikler gelir

CNM LOKOSİT GENELDE SPERMİ ÖLDÜRÜYO DİYOLAR BENDE PEK BİLMEM AMA
İNŞ ANTİBİYOTİK VERİR DR lokositler gider yerine spermler gelir
o lokositler kadar spermler çıksın daha bile çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm benim demek çantan çalındı üzüldüm olsun ne yapalım cana gelememiş ya allh korusun
haklısın cnm herşey hep üst üste gelir ama ne olur bu kadar kendini yıpratma
eşine de rabbim tez zamanda şifalar versin olur inş herşey yoluna rayına girecek demekki daha sen dayanmalısın
gör bak bundan sonra hep güzel şeyler seni bulacak ve hep bulsun inşllh arkadaşım.......

cnm bence sen önce hangi dr gimek istediğinie karar ver ondan sonra testlere karar ver bence çünki 1 i bunu dedi diğeri şunu dedi diye kendini yorma hangi dr devam edeceksen onun dediği testti yaptır benim fikrim bu cnm
Listeyi güncellemişsin sanırım bahar. Benim ikizlerden birinin kalp atışı malesef duyulamadı şu an için benimde tek gebelik görünüyo.

cnm üzüldümmm haktan gelene ne denir ki :26:
rabbim diğerine sağlıklı doğurmanı nasip etsin sana

cnm benim inşallah

kızlar adet oldum yarın sabahtan has gidiyorummmmm her şey yolunda giderse 6. Tedvimiz başlamış olacak

asbelove arkadaşımın ayetel kürsi duasını okudumm allah gönlündekini hayırlı eylesin..
en kısa zamanda sıra sıra evlatlar versin..

kızlar sizi topiğin demişbaşları olarak ilan ediyorummm
ne zaman sayfaya girsemm hep siz kaynatıyorsunuzz
bende arada uzaklaşsamdaaa dönüp dolaşacağım yerr burası oluyorr ((tilki misaliii))
kaç gündür hastayım bademcik enfeksiyonu geçiriyorum. öksürükten duaları zor okuyorumm.
hatta kocişten yardımda alıyorum :) geçerr inşallah..

öpüyorum sizleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…