Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ayyüzlü arkadaşımız için ayetel kürsi duasını okudum.rabbim hayırlı evlatlar versin,hakkında hayırlısını eylesin.

merhaba canlar..
sizi merakta bıraktım belki ama bi türlü fırsat bulamadım.
internetimizde olmayınca giremedim topğe.
öncelikle nasılsınız diyeyim.
sonra anlatmaya başlayayım.
geçen hafta acıbademde spermiyogram yaptırdık güya çok iyi bakıyorlardı ama 25 dakikada sonucu söylediler tabiki sıfır çıktı.
çook ama çoook üzüldüm.
3-4 gün kendime gelemedim.
sanırım sonucun çok iyi olacağını hiç değilse cansız sperm çıkacağını düşünmüştüm.
sonra bende izni uzattım eşimin memlekete gittik.
eser lab.da pazartes bir test daha yaptırdık odndada ml'de 0.4 milyonhareketsiz sperm bulundu.vede 16000 lökosit.
sonucu değerlendirmek için bugün çağırdılar.
sonuc olarak yine hareketsizspermciklerimizvar hala hareketlenememişler .
ama olması bile çok güzel değilmi..
tekrardan antibiyotik kullanmaya başlayacağız işte.
birde saraçoğlunun kürlerini sipariş ettik.
dünde eşim saraçoğluyla görüştü.
1. aşama kürleri uygulayacağız.
bundan sonra ben de sıkı bişekilde asılmayı düşünüyorum bu şe.
sanırım bende biraz salmıştım.
kenimi topluyorum artık..
uzunca yazdım ya kusuruma bakmayın emi canlarım..
hepinizi öpüyorum...
ve hep aklımdasınız diyorum...

baharim ASBELOVA icin ayetelkursi leri okudum,Rabbim kabul buyursun guzel kalbine gore versin amin.
(gecikmeli okuyabiliyorum kusuruma bakmayin olurmu):18:

iyiyim canım benim Allah razı olsun yok canım bu ay başlıycam inşallah ayın 28 de falan başlarım herhalde
seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah eşinde sperm bulunur Rabbim yüzünü güldürsün amin
haberlerini bekliyorum canım beni merakta bırakma.
sadecikte tedaviye başladı ama henüz cevap yazmadı inşallah onun eşinde de sperm çıkar ve benim eşimde de
Rabbim herkesin eşine şifa versin ve bol bol sağlıklı spermleri çıksın hepimizin sağlıklı yumuoşları olsun
bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun ve inşallah hamiş ardında da anne olalım amin

merhaba canım hoşgeldin negüzel haberlerle gelmişsin böyle
inan hep aklımdaydın geçen haftadan beri arama yapamıyorum dk yok...
nasıl merak ettim seni özelden de yazışmıştık ya...
dedim bu kız haber vermedi sanırım sonuç kötü...
şükürler olsun ki haberler iyi
canım 400 bin hareketsiz sperm bulunmuş bu süper bişey
sperm üretimi var hemde bukadar çok allahın izniyle hareketli spermleride göreceksinizdir
lökosit de fazlaymış sen dediğin gibi bundan sonra sıkı tut işi...
ilaçlarınızı kürlerinizi düzenli kullanın...
okadar spermin içinde hareketli spermler çıkacaktır allahın izniyle ozamanda hemen başlarsınız tedavinize
400 bin hareketsiz sperm halayı çoktan haketti bence ohhhhhhhhh

canım tedavin hayırlı olsun inş sonucu güzel olacak
bizi süreçten haberdar et canım...
allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz

kızlarrr bugun aradılar 12 yumoşdan 10 tanesi olgunlaşmış ve 7 tane döllenmiş cok sevındım.ınlsh rabbım daha guzel haberler duymayı nasıp etsın allhm hepımızın kucagını doldurur ınşlh.

canım maşallah sayı gayet iyi
inş 7 embriyonda sona kadar devam eder
hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine

Merhaba canımm benimm bende seni merak ediyodum
ama bahar gibi benimde dakikalar yoktu arayamadımm..
dedim bu kız geldi banada haber vermedii hani burdaki arkadaşlara gelincee haber ver dedim ama sen testin sonucu olumsuz olunca
moralin bozuldu tabi cnm benim....
ama bakkkk eserdekii testte ne güzell yine spermleriniz görülmüşş hareketsizde olsa 400 binn sayıı çok iyi canımm
inş. en yakın zamanda hareketlenecekelrrrrrrrr
saraçoğlunun kürleride şifa olsun inş..
asıl cnmm bırakma bencede..sonu güzel olucak inş..
çokkkk sevindimm vallaa :
olurmu cnm ne uzunuu sen yazzz
bende senii öpüyorummmm ....

hepinize iyi akşamlar canlarrrr
biz bugün ultrasonları çektirdik şükür ikimizde de nodül falan görülmedi dr tertemiz dedi
ordan izmire geçtik teyzemlerdeyiz...
dönünce ultrason sonucumuzla dr a gidicez ona göre ilaç tedavisine başlatıcak dr...
öyle işte canlar bizden haberler böyle

cnm işiniz rast gelsin kontrolleriniz hep ii sonuç versin
git cnm biraz kafan dağılır rahatlarsın
çünki değişik hava insana ii geliyo güzelim
fazla yanlız bırakma bizi burda hıııı

saolun canlar şükür sonuçlar temiz çıktı
tatilin bitmesinede az kaldı zaten son günleri iyi değerlendircez inş
tamam canlar ben girerim her fırsatta siz merak etmeyin

canımmm gözünüz aydın 400.000 sperm çıkmış azospermi olan biri için müthiş bir sayı
inşallah hem sayı artar hemde hareketlenir spermcikleriniz.
kaçgündür aklımdasın topiğe girip çıkıyorum habire yazmışmısın diye.
şimdi yazını görünce çok sevindim kuzum darısı bizlerin başına inşallah.
seninle daha öncede konuşmuştuk telde bu laboratuarı.
bi gidemedik bizde nasip olmadımı olmuyo işte.
inşallah daha güzel haberler alırız senden.
kendine iyi bak canım öpüyorum....

canımıniçi gözünüz aydın temiz çıkmış sonuçlarınız
ilaçlarınızı düzenli kullanırsınız bebekim düzelir değerleriniz.
izmire gitmenize sevindim canım değişiklik olmuştur bol bol gezin bebekim.
kendine çok iyi bak öpüldün

Oğluşum Umut Emre nin Melek teyzeleri nasılsınız resim yüklemeyi beceremedim :)
avatarımdaki resim yiğenim Ahmet Yiğit oğluşum değil :)

Hayfet slm,
Neden Umut Emre? Acaba Emre beyin hastası olabilir misin?
Biz de geçen hafta Emre beye muayene olduk. Kromozom. Testi sonuçlarını bekliyoruz.
Bu arada tebrik ederim. Darısı başımıza:)

günaydın güzel arkadaşlarım.
kızlar ya benim adetim 12 gün gecikti.100% birşey yok ama genede bir hoşum işte.inanın bu bile çok güzel.hani boş olsada hayali bile güzel işte.elimi göbeğimden alamıyorum.ordaysan beni tekmele diyorum.deliriyorum galiba.neyse
Baharım tahlilleriniz güzel çıkmış çok sevindim canım.allahım ebediyen eşlerimizi korusun ,başımızdan eksik etmesin inşallah.
ayyuzlum arkadaşımızın sürelerini okudum allah kabul etsin inş.güzel allahım tez zamanda mucizesini göstersin (AMİN)

İnşallah dediğin gibi olur canım.Benimde geçen ay 1 hafta geçti bende çok ümitlenmiştim.hatta test bile yapmıştım.
Ama ne yazıkki sonunda bende gördüm olumsuzu.İnsan tabikide mutlu oluyor hayali bile güzel.
Boş ver mutlu olmaya devam....

hadi bakalım sonuçların iyi çıkmış sevindim.ilaçları düzenli kullanmaya devam et de bizleri üzme tamam mı şekercik :)

Bak ne güzel hareketsiz olsa da görüyorsunuz o spermleri.Bizler onları görsek sevineceğiz hemen.
İnşallah ilaçlarla düzelir canını sıkma güzelim.herşey gönlünce olsun.tdaviye ve ilaçlara devam.
Yav bizde mi gelelim şu eser laboratuvara belki bir umut bizimde çıkar.ha ne dersin.

Çok sağol canım senden de allah razı olsun inşallah çıkar sorma yaa çok korkuyorum çıkmazsa diye
gelişmeleri yazıcam canım merak etme sen raporu alalı bayağı oldu neden başlayamadın ki ben aldığım gün ilaçlarımı yazdırdım onun için gitmene gerek yok telefonda reçetenin numarasını verdi ona göre en yakın eczaneden aldım ..
sadeciği bende merak ediyorum pazartesi eşi ameliyat olacaktı sperm çıkarsa onuda opuya alacaklardı ama hiç ses yok sonuç inşallah olumludur iyi haberler verir bizede umut olur Amin canım inşallah şu sperm aşamasını bi geçebilseydik gerisi kolaymış gibi geliyo bu sfer olmasa bile en azından umudumuz hep olacak..
Allahım herkesin yüzünü güldürsün yarabbim isteyen herkese nasip etsin..

canım tedavin hayırlı olsun inş sonucu güzel olacak
bizi süreçten haberdar et canım...
allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canım allah razı olsun çok sağol güzel temennilerin için rabbim sana ve burdaki arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin..
inşallah size güzel haberler verebilirim biliyorum burda güzel haberlerle sevinmenin ne demek olduğunu en iyi bilenler anlar..
sanada çok geçmiş olsun canım ara ara okuyorum burayı seni takip ettiğim kadarıyla melek gibi bi insansın rabbim gönlüne göre versin..
inşallah sende en kısa zamanda istediğin gibi tedaviye başlarsın ..

iyiyim canım elhamdülillah.sen nasılsın.yok henüz tedaviye devam.mecburen.öle işte
sen ne yaptın tedaviniz ne aşamada.

saol canım allah razı olsun.biraz geç cevap yazdım ama,benim internet biraz ağır galiba çok bekledim cevap yazmak için bi türlü açılmadı sayfa sonrada elektrikler kesildi.aynı iğneleri kullanmaya devam ediyoruz.haftaya salı ankaraya sperm boyama testine gidecek tekrar bakalım nolacak?böyle sürerse yaza kadar,yazın bizde celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz.sen ne düşünüyorsun doktoru değiştirme zamanı gelmedimi sencede.bak herkes bu hocadan çok iyi bahsediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…