Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah tamamen kurtulursunuz bu illettende normal yoldan bir sürü sağlıklı çocuklarınız olur.benim komşumada doktor kesinlikle olmaz artık diye rapor vermiş ama ikiz kızları var kendiliğinden olmuş,8-9 yıl sonrada geçen yaz bir oğlu oldu.allahtan ümit kesilmez mutlaka hepimizin hastalığının bir çözümü var arayıp bulacağız.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Merahaba canım hoşgeldin aramızaa.
rabbim tez vakitte kurtarsın inş..bu sorundann hepimizi:26:
bende seni yeni açılan http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...mi-tup-bebege-baslayacak-olanlarla-devam.html
topiğinde görmüştüm tablodan azospermi yazdığını görünce merak ettim hatta bizim sayfaya yazsa diyodum keşkee..
bi baktım burdasınnnn
inş. bol bol spermelriniz bulunur cnmm...benim eşiminde sağ testisi ufaktı
ilk ameliyatında bulunmuştu sperm..
en son ki m.teseyi geçtiğimiz ağustosta oldu yine bulundu .ufak testiste bulunması daha kolay diyolar ufak olduğu için
testisin heryerine bakmak daha kolay oluyo sanırımm..
Allah yardımcınız olsunn.:26::26::26::26:

bizimde sizden bi farkımız yoktu canım sonunda başladık 1 yıldır hep yarın yarın die erteledik ama daha fazla ertelemeyin bence ne olur ne olmaz.hakkımızda hayırlısı eğer gidersek yazarım cnm.

inşallah hepimiz kurtuluruz bu hastalıktan Rabbim sabrımızı sınıyor sabırlı olalım ve isyan etmeyelim ve sınavdan alnımızın akıyla çıkalım inşallah.

evet canım o topicteyim ama burasıda benim ilgi alanım her ikisinide takip ediyorum.evet aynı şeyi doktor bizede söyledi küçük olması bizim için daha iyi dedi bi seferde her yerini görüp araştırabiliyoruz diyor inşallah bizdende bulunur ve hepsi kaliteli olur inan hepimiz adına bunu çok istiyoorum.bu topicte varmı bizim durumda olup hamile kalan özellikler birebir tutan.

arkadaşım bende tedavimin 6. günündeyim benimde eşim mikrotese ameliyatı olacak inşallah çıkar..
hepimizin yüzü gülsün bir an önce kimsenin boynu bükük kalmasın ama olmasada takdir allahın elden ne gelir
burdaki bütün arkadaşlarım için duacıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin..
sen tedaviye başladın mı bide hangi hastanede?

canım diğer topikte iyi dileklerini yazmıştın ama ben cevaplayamamıştım ben malum sebepten buranında takipçisiyim

çok sağol arkadaşım allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda tekrar tedaviye başlamayı nasip etsin..

yine umutta mı devam edeceksin dondurulmuşların varmıydı senin yoksa herşeye yeniden sil baştan mı?

rabbim gönlüne göre versin dualarınızı bekliyorum..

olsun cnm bazen gözden kaçıyo bende cevaplayamıyorumm herşeyii..

Aminnn cnmm bende bekliyorum sabırsızlıklaa tekrar başlamayıı inş. bu sefer sonu güzel olur..

bende kavuşurumm meleğimee..

Evt cnm yine umutta devam edicem yani mecbur devam edicemm.eşimin m.tese ameliyatında bulunan spermlerle deneme yaptım eylülde ama

dondurulmuş embriyom kalmadı maalesef..şimdi orda testisten alınan dokular var

tedavimi onlarla denemeye çalışıcam eğer kaliteli sperm çıkarsaa ki inş. çıkarr...:26:

emre bey olumlu konuşmuştu o zaman bi daha tese olmanıza gerek kalmıycak iyi yerlerden aldım parçaları dedi.

ama ben bazen umutsuzluğu kapılıyorum ya çıkmazsa diyee..başka şansımızda kalmıycakk..3 kere oldu zaten ameliyat bi daha olamazz..

artık başka şeylere başlarız ne yapayımm ama şimdi bunları düşünmek istemiyorumm..o parçalardan sperm çıkıcağını umut ediyorumm..:26::26:

inşallah sizdede sperm çıkar cnm .seninde evliliğin epey olmuş 12 sene ..

İnş.bu tedavinde bebeğine kavuşursun artık.ben hergün buraya yeni gelen arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum ne kadar çok varmış diyorum.

eşi azospermi olan rabbim yardım etsin hepimize zor bi imtihann:26::26:

Son düzenleme:

canım benim tedavi 2 güne başlar kırmızıları bekliyorum bende iğnelere başlamak için hayırlısı bakalım.sen benden önce hayırlı haberi alırsın inşallah Allahım yüzünüzü güldürsün cümlemizle beraber.ben beylikdüzü meicana canım selman laçin hastasıyız.

cnm merhaba nasılsın gözün aydın cnm birsürü cansızda olsa spermleriniz görülmüş
ne zaman yaptırdınız cnm ben yazını kaçırdım galiba
sizde daha önce eserdeki dr la lökosit tedavisi görmüştünüz
lökositler yenidenmi artmış cnm
bizimde lökostler artmış bizede celalettin hoca 7 günlük antibiyotik verdi 2 aylık
bu ayınkini kullandık önümüzdeki ay yeniden alıp
7gün daha kullanacak eşim
hakkımızda hayırlısı cnm şu esere inanıp yeniden gidip test yaptıramıyorum ben
sizler böyle yazınca gidesim geliyor ama daha sonra içimden gelmiyor güvenmiyorum
ama inşlh biz hep yanılanlardan oluruz.....

cnm seninde gözün aydın sonuçlarınız güzel çıkmış
bir dahada rabbim göstermesin inşlh
ama sağlıklı beslenme konusundaki kararlılığınıda aynen sürdür cnm
allah sağlığımızı bozmasın inşlh ki yaşamak için amaçlarımız için mücadele edelim
cnm kib sana iyi tatiller

kızlar selam eşimin sperm sayısı ml de 35.400.000 hareket yüzde 10 şekil durumu yüzde 70 doktor proxeed plus verdi sizce işe yararmı birde bu değerler nasıl sizce lütfen yardım edin

Aruna ve asbelove un dualarını henüz okuyamadım hastalandığım için. İnan hastalıgım biter bitmez ikisininkinide okuycam.

Aruna ve asbelove un dualarını henüz okuyamadım hastalandığım için. İnan hastalıgım biter bitmez ikisininkinide okuycam.

canım biliyorum ben senin hastalandığını yazdın daha önce...
ama sonra yazdığın için payına düşenleri temizlenince okuyacaksın...
ben listeyi bu şekilde paylaşmak zorundayım sen kendini kasma temizlenince okuyacaksın biliyorum ben :))

Tek şansınız tese değil.
Öncelikle teşhis ve tedavi şart.
Buna ne sebep oluyor,tedavi edilebilirmi?
Sonuç azosperm fakat o kadar çok farklı sebep varki .Celalettin hocaya tedavi için gidenlerin bir çoğu farklı sebeplerden azosperm durumunda ve hoca hepsinin önce tedavi edilmesi gerektiğini , son şans olarak tese olması gerektiğini söylüyor.

Tese ameliyatı tüp bebek mekezleriyle çalışan ürologlar için çok basit bir operasyon gibi gösteriliyor fakat değil, ayrıca kalıcı hasarada neden oluyor.
Defalarca yazdım benim eşimde bu merkezlerden biriyle işe başlasaydı muhtemelen tese olacaktı komik bir şekilde gelişmemiş testisin bile daha iyi olduğu söylenecekti belki ve sonuç sıfır olacaktı. Bu kısmı kesin çünkü bizim durumumuzda sperm çıkma ihtimali yok buna rağmen tese yapılmış ve yapılmak istenen hipogonadizmli hastalar var.

Oysaki bizdeki tedavi oldukça basit hormonal denge ilaçlarla sağlanınca testisler ve diğer herşey normale döndü biraz daha şanslı guruptaydık ama bu önemli değil önemli olan adamlar bu durumda veya sertoli farketmez spermiyogramda 0 görünce işte teselik hasta gözüyle bakıyorlar yanlış olan bu.
Burdaki bazı arkadaşlar olayı anlamaya başladılar ve daha doğru yorumlar yapıyorlar artık bu bilincin oluşması çok güzel.

Anladığım kadarı ile siz tedavidesiniz, Allah nasip eder tesede o üçte birlik olumlu sonuç alan kısımda yer alırsınız ve arzu ettiğiniz evlada sağlıkla kavuşursunuz.

Son düzenleme:
ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…