nasılsınız kızlar yaa acaba kök hücrele ilgili bilgisi olan sizce bizlere kök hücreden umut varmı şimdi tedavi sürecine girdik ama malum tedavimiz çok umutlu değil tek umudumuz bebekleri olan arkadaşlar onlara gülen mevlam bizlerede gülsün insallahh
kızlar eşim bugün test yaptırdı 200.000 çıktı sayı
ayrıca lökosit de <1.000.000 diyo
çok yüksek çıkmış
eşim celalettin hocaya mail attı bakalım cevap gelir inşallah
sayıya fazla takılmıyorum zaten çok şükür çıkış var ya
tabi insan kullandıklarıyla daha iyi olur diye umut ediyo ama
kısmet tabi herşey
Rabbim hiç birimizi evlat sevgisinden mahrum etmesin
hepimize sağlıklı,akıllı,hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
selam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar
selam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar
olsun canım be hayırlısı tesede çıkar inşallahselam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar
1 milyondu canımdaha önceden kaçtı canım gelişme var mı yani
Kızlar rüyamda hamilelik takvimi yapıyodum inşallah gerçekte de nasip olur yapmak :)
hayırlısı tabikihayırlısı olsun canım inşallah m.tesede çıkar..
benim başıma gelenleri okudun mu canım yinede hayırlısı diyorum
beraber başlayabilseydik keşke dedik ama kısmete bak sen benden önce başlamış olacaksın..
eşin sürekli tekrarlıyo mu testleri?
inşallah canım inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versinolsun canım be hayırlısı tesede çıkar inşallah
1 milyondu canım
inşallah canım tez vakitte nasip olur gerçeğini yapmak
inşallah canım inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin eşinde çıkıyor bunada şükürkeşke seninle aynı zamanda başlasaydık iyi olurdu
ama ben 10 gün sonra kısmetse başlıyorum tedaviye
Canım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)canım bende sağlık çalışanıyım biraz olsada endokrin sistemi bildiğimi düşünüyorum. önce rabbime sonrada doktoruma güveniyorum inşallah. tıpta gerçekten 2 kere 2 4 etmiyor.
kızlar eşim bugün test yaptırdı 200.000 çıktı sayı
çok yüksek çıkmış
kısmet tabi herşey
hepimize sağlıklı,akıllı,hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin tez zamanda.
haklısın cnm ailenden uzak kalma bencede eğer mani yoksakafam şişti bi tanesi çok sert geldi:26:
evet canımm sorunlar insanı yoruyor inan çok zormuş insanın hayatıyla ilgili kararlar vermesi
ben çocukluğumu özledim oyundan başka bişey düşünmezdik şimdi hayat ne zormuşş gelecek bize hep iyi şeyler getirsin
evlatlarımıza kavuştursun inşşşşşşşşşşş
canımm havalimanını beğenmemiş müdür yapsalar gitmem diyorr salı günü kesinleşecek hakkımızda hayırlısı
eşimde öyle diyor senin için daha zor olur sen annenlerden hiç ayrılmadın diyor haklıda ailemden ayrılmak istemiyorum
yaaniii ne kadar canım yandı anlatamam seni ne ilgilendirir diyeceksinnsonra kötü gelin olursun
benim derdim bana yeter zaten Allahım yardımcımız olsunn canımm
sizin tedavi nasıl gidiyorr??
nursen cnm hiç değilse sperm çıkışı var öle yada böle inş lokositlerde biter kalmazkızlar eşim bugün test yaptırdı 200.000 çıktı sayı
çok yüksek çıkmış
kısmet tabi herşey
olsun cnm zaten ameliyat olacak inş orda çıkar spermlerselam kızlar eşimin test sonucu çıktı yine sıfır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mikrotesede çıkar
hoca mail atmış sorun yok endişe etmeyin diyeCanım herkez bu endokrin sistemi bildiğini düşünüyor, iyi güzelde fsh ın yüksekliği iyi diyen adama niye sormadın fsh yüksekliği üretimin olmadığı veya bozuk olduğunu gösterir nesi güzel diye?(hipofizinde sağlam olduğunu gösterir fakat konuyla alakası yok)
nursen hoca dönmezse arayın hoca büyük ihtimal antibiyotik başlatacaktır lökosit için... vakit kaybetmeyin sayı 1.000.000 sa yüksek bu sayının altında olmalı diyor tıp ama en iyisi olmaması özellikle bu tip durumlarda lökosit spermi yok edici gibi düşünülmeli.
haklısın cnm ailenden uzak kalma bencede eğer mani yoksa
ben nasıl olayım eşim iğnelere devam ediyo dr. verdiği çay bitti şimdi macunu kullanıyo
mayıs ortasında bakalım tetste bi değişiklik olacak mı:26:
nursen cnm hiç değilse sperm çıkışı var öle yada böle inş lokositlerde biter kalmaz
mart sana vetüm tedavidekilere uğurlu gelsin hep :103::103:bakın dünyaya
olsun cnm zaten ameliyat olacak inş orda çıkar spermler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?