canım malesef haberini aldık Allahım sabırlar versin canım
güç kuvvet versin size
ne bileyim canım çok katı bi diyet geldi bana
hasta olma da kilo vericem diye dikkat et kendine.
canım hakkınızda ne taraf hayırlıysa o olur inşallah.
hoşgeldin arkadaşım öncelikle
eşinizde çıkış varsa azosperm olmuyo
hareketliliği artırmak için bitkiseller kullanın
eğer yaş sorununuz yoksa hemen aşılama yaptırmayın derim
doktor da olabileceğini söylemiş
Allah da izin verirse takviyelerle normal yoldan olur inşallah.
haklısın cnm ailenden uzak kalma bencede eğer mani yoksa
ben nasıl olayım eşim iğnelere devam ediyo dr. verdiği çay bitti şimdi macunu kullanıyo
mayıs ortasında bakalım tetste bi değişiklik olacak mı:26:
nursen cnm hiç değilse sperm çıkışı var öle yada böle inş lokositlerde biter kalmaz
mart sana vetüm tedavidekilere uğurlu gelsin hep :103::103:bakın dünyaya
olsun cnm zaten ameliyat olacak inş orda çıkar spermler
canlar kusura bakmayın geç kaldım şimdi geçmişi okuyup yapıcam yeni listeyi
Bugün artık buraya gelme cesaretini bulabildim,Pazartesi günü kötü haberlerden sonra ki hala toplayabilmiş değilim kendimi,çok üzüldüm bunu tarif bile edemem.Doktorun artık yapılacak birşey yok sperm üreten ana hücre bile yok gelmeyin demesi hep kulaklarımda çınladı..Rabbime hep dua ettim bir umut ışığı diye
Arkadaşım durumunuza çok üzüldüm allahtan umut kesilmez hiç bi zaman inşallah bizlerde kavuşucaz meleklerimize
toparlanınca bi ucundan yine başlarsın umut dünyası..
seninle aynı zamanlardaydı tedavimiz malesef bizimde olumlu geçti sayılmaz
geçmişi okudun mu bilmem ama benim eşim ameliyat olamadı benim de opum yapılmadı kötü bi talihsizlik yaşadık allah sonumuzu hayır etsin..
eşimda azosperm varmış.bugün öğrendik dünyam başıma yıkıldı.ne yapmamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirin lütfen
yok mu bu konuda beni bilgilendirecek birisi?Rabbim yardım etsin
İnşallah canım biraz kafamı toparlamam gerekiyor,çok üzüldüm çok yıprandım.Ama bugün Celalettin Peru ile görüştüm sağolsun beni umutlandırdı,doktordan ziyade insan bir yanı var,sağolsun derdimi dinledi,vee bize Celalettin Peruyu anlatan gözdemmme çok çok teşekkür ediyorum.Pes etmiycem Allahın izni ile bebeğime kavuşacağım,Doktor olmaz dedi Rabbim ol der olur...2haftaya kadar Celalettin Peruda yeni tedavimize başlayacağım inşallah.
senin durumunu okudum canım şok oldum,yazık o kadar ilaca ,emeklere ama napacaksın vardır bir hayır mutlaka canım,Rabbim yeterki umut ışığı versin bize,hepimiz peşinden koşarak gideriz biliyorum.Biz Azosperm savaşının güçlü kadınlarıyız.
İnşallah canım biraz kafamı toparlamam gerekiyor,çok üzüldüm çok yıprandım.Ama bugün Celalettin Peru ile görüştüm sağolsun beni umutlandırdı,doktordan ziyade insan bir yanı var,sağolsun derdimi dinledi,vee bize Celalettin Peruyu anlatan gözdemmme çok çok teşekkür ediyorum.Pes etmiycem Allahın izni ile bebeğime kavuşacağım,Doktor olmaz dedi Rabbim ol der olur...2haftaya kadar Celalettin Peruda yeni tedavimize başlayacağım inşallah.
senin durumunu okudum canım şok oldum,yazık o kadar ilaca ,emeklere ama napacaksın vardır bir hayır mutlaka canım,Rabbim yeterki umut ışığı versin bize,hepimiz peşinden koşarak gideriz biliyorum.Biz Azosperm savaşının güçlü kadınlarıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?