Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inş kaynanan farkına varmışır hatalarınında bundan sonra olması gerektiği gibi davranır sana ve ailene
sen onca zamandır mücadele ediyorsun kıymetini bilmesi gerekiyor...
inş hep böyle gider canım benim...
hayırlısıyla tedavi süreciniz de bi başlasa güzel haberlerini bi alsak
inş hakkınızda hayırlısı olur...
yarın konuşuruz canım öpüyorum seni

eşimda azosperm varmış.bugün öğrendik dünyam başıma yıkıldı.ne yapmamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirin lütfen
cnm aramıza hoşgeldin evet şu anda herşey karma karışıktır senin için ama zamanla bilgilenip daha temkinli olursun bence
ist da bulunan dr. cellalettin peruya giidn bi görüşün ileriki zmana tedavi süreci başlar ondan sonra gelir inş spermler ve bebiş
merhaba cnm evet maşllah cabuk toparlanmışsın
en iisi bu zaten sen o drun lafına kafanı fazla yorma
mesela bizede eşim micro tese den sonra gelip dr. dediki
eşinde sperm bulamadık damarları kupkuru kuru bi ağaç düşün eşinde öle dedi
ne damar ne hücre hiç bişey yok dedi ama bak geçen ultrasona girdi dr. demiş sende damarlar ve kanal var demiş
bak görürsün senin eşininde daha sperm göreceği günler gelecek
canımmmmmmmmmm avatarına bayıldımmm
gerçekten sanki senin kızın pamuk gibi maşallah
rabbim sana da nasip etsin böyle güzel bi bebiş inşşşşşşşşş

teşekkür ederim cnm benim ayy görünce bayıldım dedim benim resmim olsun bu diye
sen nasıls cnm bayağıdır gelmedin buralara yokluğun aranıyo söyleyeyim ben sana

aaa ben hiç denk gelmedim bu resime ben ilk defa gördüm kız beni ye diyo resmen
inş cnm zaten ben kız delisiyim he erkek de olsun bu kadar senin acısı 1 kız 1 erkekle çıkar bi avazda demi
Bende çokkkkkkk beğendimm cnm yenii resmini.
facede hep görüyodumm çok hoşuma gidiyodu.
inş.. böyle tatlı bi kızın olur......

demek sende beğeniyordun bende beğendim suratı harika helede o gözler aman allahım
geen evlat aradı kucağım hasret bastı ya
inş hepimiz haretimizi doya doya gidereceğiz cnm benim

teşekkür ederim cnm benim ayy görünce bayıldım dedim benim resmim olsun bu diye
sen nasıls cnm bayağıdır gelmedin buralara yokluğun aranıyo söyleyeyim ben sana

çok iyi yapmışsın tatlım tam senlik olmuş avatar
iyiyim canım hiç bi değişiklik yok hayatımızda okul ev arasında gidip geliyorum işte...
canımsınnnnnnnn sizinle sohbet edemeyince bende kötü oluyorum ama pek giremedim son günlerde...
sen nasılsın canım dersler nasıl gidiyor

Gözdem tedavi sürecindeyiz eşim pregly iğne, arimidex. Eviçap,cinko, proxceed, tribulus, balık hapı kullanıyor bunlardan sadece pregly ve arimidex dr verdi diğerlerini biz araştırarak kullanmaya basladik yaklaşık 40 gündür kullanıyor dr haftaya gideceğiz bu seferde banada çok düşmüş geldi şaşırdım ne yapacağımı dr gidene kadar birşeyi kessekmi acaba?

Evt cnm ya hep görüyodumm beğeniyodum
baksana cnm ya ne tatlı insan bakmaya doyamıyoo
ahh beni bu ara hepp basıyooo evlat hasretii..
rüyalardan kurtulamıyorumm
inşallah cnmmmmmm

olsun cnm sağlık olsun da hayat aynı olsun nasılsa günü gelince hayatınız sadece bebğinize ait olacak inş
ben ii sayılırım tatlım ne olsun dersler martta başlayacak o zaman kadar kafamı dinliyorum bakalım martta sonuçlar açıklanıp yeni ders seçilecek
cnm hep aramızda görmek isteriz seni ama olsun sen ne zaman rahat olursan gel güzelim

baharcım ben de okuyamıyorum diye yazmıştım ama
istersen yeniden yeniden uğraşma temizlenince okurum.

Evt cnm ya hep görüyodumm beğeniyodum
baksana cnm ya ne tatlı insan bakmaya doyamıyoo
ahh beni bu ara hepp basıyooo evlat hasretii..
rüyalardan kurtulamıyorumm
inşallah cnmmmmmm

hakkaten cnm ya bazen nasıl basıyo o hasret
hele ben allahım affetsin ama şu anolsun doğsun kucağımda olsun istiyorum deli gibi
ahh rüyaları hiç deme ben artık rüyalarımda hiçççç bebek görmüyorum niye bilmem:26:
bu ara ellerim çok arıyo kucaklamayı bebeğimi
bu kız da sanki al beni kucağına sev öp kokla diye
cnm in inş inşşlhhhhhhhhh artık o bebeğimiz bizlere gelir de şu özlem biter:26:

Tsk ederim bahar evet canım banada çok düşmüş geldi dr gitmemize 1 hafta var çok bilinmeyeli bir durumda halimiz off off

iyi bari canım son haftalarının tadını çıkar dinlen bol bol
saol canım inş bebişlerimizle olan günlerimiz yakındır
buaralar kendimi çok yorgun hissediyorum canım...
hipotiroid halsizlik yapıyor ee bende 4-5 aydır ilacımı almıyordum arttı iyice...
cuma günü başladım yeni tedaviye inş iyi olur...
kocişe ilaç vermedi dr mart başında tekrar test yapalım ona göre ilaca başlayalım dedi...

ah güzelim niye bıraktın demicem bazen hiç bişey yapmak istemez insan ya sen o dönemdesin cnm benim
sevindim yeni başlamana ilaçlara dikkat et cnm sen lazımsın dik, sağlam ve dayanıklı olman lazım yoksa ileride ne yaparsın senin bıcırıklar koştukça valla kalırsın nefes nefese hee demedi deme ii ne güzel eşin ilaç içmeyecek martta hiç bişey,i kalmaz olumlu haberler alırsınız dr.dan

evt cnm ya bazen daha bi istekli oluyo insan bi an önce olsun istiyo
bende bu ara öyleyim ve çok rüyalarıma giriyoo bebek
inş cnmm öyle kucağına alıp öpüp koklayacağın bi evladın olurr.
hepimizin olur inş..:26::26::26:

Hayır kesinlikle doktorunuza sormadan birşey yapmayın burdan öğrendikleriniz sadece bilgi olsun.
Bakın endokrinoloji çok zor ve karmaşık bir sistemdir bu işi maalesef pek çok doktor bile kavrayamamış durumda.
Eşiniz pregnyl kullandığında lh ı vücuduna hazır verdiğiniz için geri bildirim sinyali beyine testosteron var lh ı kes sinyali gönderir eşinizin lh ı bu yüzden düşük çıkmıştır.Bu durumda lh tahlili sizin işinize yaramaz testosteronuna bakılmalı.Yani pergnyl in karşılığı testosteron, fsh karşılığıda spermiyograma bakılır kabaca izahı böyle.
Doktor bir direnç varmı ilaca rağmen düşmüyormu diye istemiştir.Eğer doktorunuza güveniyorsanız bunlarla kafanızı doldurmayın.

aynen öyle canım herşeyden elimi ayağımı çektim ama birazda drdan kaynaklıydı...
yoksa ben tiroid ilacımı yine bırakmazdım ama çok ilgisizdi dr yeni bi dra gidicem derken kaldı öylece...
bugün başladım ilacıma mart başında bende gidicem kocişle kontrole bakalım durumlar ne olacak...
dr kocişte ilk defa tsh yüksek çıktığı için belki laboratuar hatası olmuştur mart başında tekrar yapalım test onda da yüksek çıkarsa öyle ilaca başlayalım dedi...
2 test arasında 1 ay olacak zaten neyse belli olur durum...
hemen ilaca başlatmak istemedi iyi de oldu...
haklısın canım okulda tüm enerjimi kullanıyorum eve gelince pestilim çıkmış oluyorum zaten
önceden bukadar yorulmuyordum çok farketti yani...
neyse düzene girer tekrar inş...

her dr. aynı ilgide olmuyo haklısın bende sinir oluyorum böle dr.lara
martta tsh umarım normal değerlerde çıkar
girecek nasipse düzene az dikkat, ilaç ve motivasyon gerisi tmm

baharcım ben de okuyamıyorum diye yazmıştım ama
istersen yeniden yeniden uğraşma temizlenince okurum.

canım kusura bakma geç girmiştim bugün sanırım acele okudum gözden kaçırdıklarım olmuş hep...
buarada bende adet oldum kendimide listeye eklemeyi unutmuşum offfff
tekrar paylaşayım ben listeyi en iyisi :26:

inşallah böyle bir bebek kucağına almayı nasip eder mevlam en hayırlısından arkadaşım :)

çok teşekkür ederim cnm benim hepimize olsun böle şirin tatlı evlatlarımızzzz
sen nasılsın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…