çok güzel olmuş canım inşallah senin de olur böyle tatlı biz kızınkızlarrr resmimi beğendiniz mi ben bayıldım benim kızım sankiiiii
ah canım yaa uğraştın sen decanım kusura bakma geç girmiştim bugün sanırım acele okudum gözden kaçırdıklarım olmuş hep...
buarada bende adet oldum kendimide listeye eklemeyi unutmuşum offfff
tekrar paylaşayım ben listeyi en iyisi :26:
arkadaşlar hepimizin sorunu aynı azo biz 7 yıllık evliyiz bu yıla kadar kimse eşimde bu problemi bilmiyo hep ben kendimce bahaneler uyduruyodum hep benim çevrem benim rahimim ters olduğunu zannediyodu ama bu yıl eşim umreye gitti geldikten sonra bher ne olduysa herkeze sorunun onda olduğunu anlatmış yaa bu bizim için önemli değil sorunun kimde olduğu ama çevremiz öyle değil artık herkez biliyo bizim sorunumuzu bilmiyorum doğrusu bumuydu yoksa yanlışmı oldu
çok teşekkür ederim cnm benim hepimize olsun böle şirin tatlı evlatlarımızzzz
sen nasılsın bu arada
sağol canım bende iyii olmaya çalışıyorum 10 gündür hastayım iştahsızım şimdide grip oldum ama kafam o kadar doluki inan hastalığımı bile anlamıyorum ne hayal kurabiliyorum nede rüya görebiliyorum önceden hep rüyamda bebek emziriyodum öylee güzel bi duyguyduki rüyada bile olsa ama rüyaydı sadece artık o bilee yokk öyle işte parçalı bulutlu bi hayat sürdürüyorummm :))
geçmiş olsun
hepimiz öle parçalı bulutlu hayatımızı sürdürüyoruz zaten cnm
sanki burda konuşup gülüşüp o acıyı unutuyomuyuz sanki yooooo
ama nerede hayat devam ediyor inş havamız güllük güneşlik olacak bundan sonra
arkadaşlar hepimizin sorunu aynı azo biz 7 yıllık evliyiz bu yıla kadar kimse eşimde bu problemi bilmiyo hep ben kendimce bahaneler uyduruyodum hep benim çevrem benim rahimim ters olduğunu zannediyodu ama bu yıl eşim umreye gitti geldikten sonra bher ne olduysa herkeze sorunun onda olduğunu anlatmış yaa bu bizim için önemli değil sorunun kimde olduğu ama çevremiz öyle değil artık herkez biliyo bizim sorunumuzu bilmiyorum doğrusu bumuydu yoksa yanlışmı oldu
canım sorunun kimde olduğu mühim değilki eşin niye böyle bişey yaptıı
hayırr saklancak bi durumu yok da işte herkes iyi niyetli değil
bi müddet sonra eşin kendi kendine sorunu dahada büyütecek içten içe ezilecek Allahım ne zor bir imtihann
olan olmuşş artıkk çevreye bakarr
insanlar hiç iyi niyetli değil heleki çocuk konusunda herkese herşeyi söylemek zorunda değiliz
eşinde niye tedbirli davranmamışş
Rabbim daha fazla bekletmeden evlatlarına kavuştursunn
hepimizeeeeeeeeee kendi kanımızdan canımızdan evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
son zamanlarda hic esi mikro tese ollan arkadas duydunuz mu?
inşallah canım mevlam bizleride güldürür annem diyoki bak kızım sonbahar geldimi ağaçlar kupkuru oluyo ama ilkbahar geldimi nasıl o kuru ağaçlara can geeliyo merak etme diyo mevlam sizede can verecek diyooana yüreği işte dayanamıyo işte benim acı çekmeme benden daha fazla acı çekiyo anneme sizden bahsettim ne dedi biliyomusunuz kızım bizim seni anlamadığımızımı düşünüyosun kendine dert ortaklarını buldun diyo hemde ağlıyo yaa ben annemii çok özlüyorum geldi 10 gün kaldı ama doyamadım sanki annemi gördmmü yaralarım tazeleniyo hep dizine yatıp ağlıyorum sonrada pişman oluyorum niye onu üzüyorum diye ama annem hepimize dua ediyoo inşallah bir gün kabul olcak bu dualar
amiinnnnnnn
Canım biz de kimseye anlatmıyoruz, yengemin de sorunları vardı, onlarda kadın faktörüydü, şimdi ikizleri oldu, sonradan tedavisiz bir evlatları daha oldu, ordan biliyorum, milletin acıyarak bakmaları, vah vah demeleri , sorun kimdeymiş soruları, hiç düşünmek istemiyorum, geçiştiriyoruz milleti, en yakınlarımız dahil, yok tadilattı yok iş yoğunluğu, bir siz biliyorsunuz gerçeği
duayla kalın
canım ya duygulandırdın beni deah güzelim anneler hep öle benim annemde çok ağlardı benim için hep bana duygu yüklü bakardı sanki her an ben ne istesem yapacak gibi
seni o adar ii anlıyorum ki anneyle geçen zaman az yetmiyo ama ne güzel annen hayatta allh sağlıklı ömürler versin
benim annem vefat edeli 5 sene olacak nerdeyseo kadar zor ki onsuzluk anlatamm
mukakkak sabahları hep kalkınca bi kere anne diye sesleniyorum sanki yanımda da beni duyacak
rabbim herkese sağlıklı ömür versin ama evladım olursa annemin mezarına götürüp torununu veya torunlarını göstericem
bu dünyada göremedi bari yattığı yerden görürü belki mevlam nasip ederse
ahhh sabah sabah hüzünlendim neyse hep iii güzel günler görelim inş
slm kızlarr
ben bugün hiç iyi değilimm
eşim tedavisi için bu ay istanbula gidecektik gitmek istemiyorr hep bi bahane buluyor
bende biran önce gidelim celalettin beyle tedaviye başlıyalım istiyorumm ama beni dinlemiyor ne yapcam ben
canım çok acıyorr niye böyle yapıyor anlamıyorun ki
2 aydır erteliyoruzz zaman geçtikçe çok üzülüyorumm
sabah işten geldi bende ıspartaya gidip gitmiyeceğini sordum yine bana kesin bir cevap vermedi
gitmiyeceksen celalettin beye gidelin randevu al dedim
bu ay gidemeyiz paramız yok dedi bende zaten senin hiç paran olmaz bi şekilde ayarla dönünce öderiz deddim
geçen gün ıspartaya gitmişti görmek için benzin aldım para kalmadı dedi ısparta işi olmadığı gibi ek masraf açtı başımaa
şimdide annesi gile gitti sende gel dedi bende ders çalışacağım gelmek istemiyorum dedim gitmedim
çok zor durumdayım kaç aydır tedaviyi erteliyoruz canım çok sıkıldı
biz bu gidişle ne tedavi oluruz nede çocuğumuz olurr kalırız böyle evlendik evleneli paramızda olmadı
canım sorunun kimde olduğu mühim değilki eşin niye böyle bişey yaptıı
hayırr saklancak bi durumu yok da işte herkes iyi niyetli değil
bi müddet sonra eşin kendi kendine sorunu dahada büyütecek içten içe ezilecek Allahım ne zor bir imtihann
olan olmuşş artıkk çevreye bakarr
insanlar hiç iyi niyetli değil heleki çocuk konusunda herkese herşeyi söylemek zorunda değiliz
eşinde niye tedbirli davranmamışş
Rabbim daha fazla bekletmeden evlatlarına kavuştursunn
hepimizeeeeeeeeee kendi kanımızdan canımızdan evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ah güzelim anneler hep öle benim annemde çok ağlardı benim için hep bana duygu yüklü bakardı sanki her an ben ne istesem yapacak gibi
seni o adar ii anlıyorum ki anneyle geçen zaman az yetmiyo ama ne güzel annen hayatta allh sağlıklı ömürler versin
benim annem vefat edeli 5 sene olacak nerdeyseo kadar zor ki onsuzluk anlatamm
mukakkak sabahları hep kalkınca bi kere anne diye sesleniyorum sanki yanımda da beni duyacak
rabbim herkese sağlıklı ömür versin ama evladım olursa annemin mezarına götürüp torununu veya torunlarını göstericem
bu dünyada göremedi bari yattığı yerden görürü belki mevlam nasip ederse
ahhh sabah sabah hüzünlendim neyse hep iii güzel günler görelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?