Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben 303 tane okudum arkadasımız baharın247 duasını rabbim kabul etsin mevlam dilegini kabul etsin

geçmiş olsun canım mevlam versin şifanızı biz 4 aydır kullanıyoruz eveet 1 tanesi 150 tl 2 tanesi 300 tl ye geliyo şimdilik uz 2 faydasını gördükmü bilemiyoruz 2 ay sonra tahlil vericeğiz bakalım nasıl gidiyo ama bize celaleddin hoca 2 sene kullanıcamızı söyledi internetten aldık biz istersen tel numarasını verebilirim hakkınızda hayırlısı olur insallah sizin sorun neydi peki..

cnm eşin korkuyo demekki gitmeye :26:
sabret inan ki o diyecek sana hadi gidelim diye ne yapıcan hayırlara çıkarsın mevlamm
allh herkese bol rızık versin bizim durumda tamamen maddiyat oluyo zaten ya
hepimiziin işi zor ttalım dua edicem eşine inş yola gelip gider dr. inş

baharcım dua listesine ekleyebilirsin beni bu aralar umut dolu şeyler okuyorum benim tek sorunum eşimin sağlığı değil artık yaş 35 bu yüzden bazen umutsuzluğum artıyor bu ayki baby you dergisinin kapağında çok şeker bir hamiş var 45 yaşında doğal yoldan ilk çocuğu 38 yaşında olmuş iki tüp denemesinden sonra doğal gelmiş Rabbim hepimize meleklerini verir inşallah

selam canlar nasilsiniz bakalim.
CEMREM herseye gucu yeten ALLAHim sana oyle bir bebek nasip etsinde herdaim sukredesin amin.nasil guzel oylee masaallah.
butun anne yureklilere de tabii.
biz iyiyiz sukur Rabbime.

bu arada vck ya ne oldu?

Son düzenleme:

canım bence ciddiye almıyorr
yoksa eşim memur güzel bi maaşı var istese para ayarlar bahane ediyor ama ben son noktayı koydum
yarın gözdemin eşini arayıp randevu alacak mart 15 den sonraya ve uçak biletlerini ayarlıyacak bu sefer kaçış yokk
Ben bu kadar çabalarken o bana bunları yapıyor işte
canımı acıtıyor herşey çocuk değil huzurumuz yerinde olsun diyorum ama olmuyor
hep sizi örnek gösteriyorum tedaviye başladılar hayırlısıyla sonuç güzel olacak biz niye bekliyoruz diyorum ama nafile benimkine
allah akıl fikir versin bu erkeklere
ama yola gelmiş tabi kimseden destek yok ne varsa bende benden başka düşünen yok
sabah annesigile gitmişti kalcam gelmiycenm diyodu bi baktım evde anca soluk almışş
bende taviz tokk artık ya tedaviye başlar yada
Zorlaaaa tedavi olur

CEMREM herseye gucu yeten ALLAHim sana oyle bir bebek nasip etsinde herdaim sukredesin amin.nasil guzel oylee masaallah.

bu arada vck ya ne oldu?
ben geldim canım 10 günüm falan kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
size yaşattığı mucizeyi bizede yaşatır inşallah sen nasılsın canım bebişimiz nasıl

bu arada vck ya ne oldu?

İYİ AKŞAMLARRRR
aLLAH İYİLİK VERSİN CANIMM
NAZLYNN HAMİLELİK TAKVİMİ YAPSANA
KAÇ HAFTALIK OLDU BEBİŞŞŞ??

ben geldim canım 10 günüm falan kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
size yaşattığı mucizeyi bizede yaşatır inşallah sen nasılsın canım bebişimiz nasıl

adını değiştirmişsin tanıyamıyordum
resim olmasa
canım az kalmışş tedavi inşş hayırlı olur
bebişlerine kavuşursun

adını değiştirmişsin tanıyamıyordum
resim olmasa
canım az kalmışş tedavi inşş hayırlı olur
bebişlerine kavuşursun
evet canım adımı değiştirdim resmi şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum sonra tamamen tanınmaz hale gelirim
az kaldı canım heyecanlıyım sonucu hayırlı ve güzel olur inşallah amin canım inşallah Rabbim herkese hamiş olmayı nasip etsin

ESMA cim selam canim.kararli olman guzel.anca kararinda olsun.
insaallah sizinde olacak gonlunu ferah tut, kendini yipratma senin hormonlarda etkilenmesin.

bende az ugrasmadim bi ist goturmek icin.

sukur iyiym canim.iyi diyelim iyi olsun ins.
siz nasilsiniz ogulcugun iyimi?

Oğulcuğum iyi çok şükür:) Hamilelik bana 9 ay değil 9 yıl gibi geçmişti..Şimdi bakıyorum bebişim 18 aylık oldu sanki doğumu dün gibi..Sonrası çok çabuk geçiyo..Senin mercimek kaç haftalık oldu...

bu arada vck ya ne oldu?
cnm allah razı olsun o ne güzel içten samimi dilek ve dua öle rabbim hepimizin dualarını kabul etsin katında inş
oyyy siz iisiniz demek hep iii olun cnm doğum günlerinide yazasın inş buraya sağ salim
oh olsun eşine hak etmiş biraz ayar vermessen bunlar heppp boşluyo herşeyi
ben bile ne kadar kavga ettim de celallettin beye gidelim dedi
bakk tabii gene sana döndü istediği kadar annesine gitsin artık sensiz yapamazzz
bundan sonra tedavi süreciniz başalyıp olumlu sonuçlar alırsın inş cnm benim
mart sana güzel günleri beraberinde getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…