herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız
herkese iyi geceler kızlar...
bakalım yeni bir doktor, yeni bir tedavi inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
geçen hafta istanbuldaydık celalettin hoca ile görüştük, çok umut vericiydi,ilaçlar verdi bakalım kullanacak eşim inşallah iyi olur.
bu arada bize yardımcı olan herkese teşekkürler...
arkadaşlar kibarlı panax ve kibarlı E1 alın dedi hoca ama bunları alan kullanan var mı? nerden alalım musatafa eraslan ın internet sitesinden mi alsak bilemedim. 1 tanesi 150 tl yazıyordu, alan kullanan varsa bi bilgi verebilir misiniz?
slm kızlarr
ben bugün hiç iyi değilimm
eşim tedavisi için bu ay istanbula gidecektik gitmek istemiyorr hep bi bahane buluyor
bende biran önce gidelim celalettin beyle tedaviye başlıyalım istiyorumm ama beni dinlemiyor ne yapcam ben
canım çok acıyorr niye böyle yapıyor anlamıyorun ki
2 aydır erteliyoruzz zaman geçtikçe çok üzülüyorumm
sabah işten geldi bende ıspartaya gidip gitmiyeceğini sordum yine bana kesin bir cevap vermedi
gitmiyeceksen celalettin beye gidelin randevu al dedim
bu ay gidemeyiz paramız yok dedi bende zaten senin hiç paran olmaz bi şekilde ayarla dönünce öderiz deddim
geçen gün ıspartaya gitmişti görmek için benzin aldım para kalmadı dedi ısparta işi olmadığı gibi ek masraf açtı başımaa
şimdide annesi gile gitti sende gel dedi bende ders çalışacağım gelmek istemiyorum dedim gitmedim
çok zor durumdayım kaç aydır tedaviyi erteliyoruz canım çok sıkıldı
biz bu gidişle ne tedavi oluruz nede çocuğumuz olurr kalırız böyle evlendik evleneli paramızda olmadı
cnm eşin korkuyo demekki gitmeye :26:
Sabret inan ki o diyecek sana hadi gidelim diye ne yapıcan hayırlara çıkarsın mevlamm
allh herkese bol rızık versin bizim durumda tamamen maddiyat oluyo zaten ya
hepimiziin işi zor ttalım dua edicem eşine inş yola gelip gider dr. Inş
nzlyln nasılsın? nası gidiyo?
ben geldim canım 10 günüm falan kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olsunselam canlar nasilsiniz bakalim.
CEMREM herseye gucu yeten ALLAHim sana oyle bir bebek nasip etsinde herdaim sukredesin amin.nasil guzel oylee masaallah.
butun anne yureklilere de tabii.
biz iyiyiz sukur Rabbime.
bu arada vck ya ne oldu?
selam canlar nasilsiniz bakalim.
CEMREM herseye gucu yeten ALLAHim sana oyle bir bebek nasip etsinde herdaim sukredesin amin.nasil guzel oylee masaallah.
bu arada vck ya ne oldu?
selam canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınslm kızlar nasılsınız??
ne var ne yok??
ben geldim canım 10 günüm falan kaldı inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
size yaşattığı mucizeyi bizede yaşatır inşallah sen nasılsın canım bebişimiz nasıl
iyiyiz canım sen nasılsın ?slm kızlar nasılsınız??
Ne var ne yok??
evet canım adımı değiştirdim resmi şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum sonra tamamen tanınmaz hale gelirimadını değiştirmişsin tanıyamıyordum
resim olmasa
canım az kalmışş tedavi inşş hayırlı olur
bebişlerine kavuşursun
sukur iyiym canim.iyi diyelim iyi olsun ins.
siz nasilsiniz ogulcugun iyimi?
cnm allah razı olsun o ne güzel içten samimi dilek ve dua öle rabbim hepimizin dualarını kabul etsin katında inşselam canlar nasilsiniz bakalim.
bu arada vck ya ne oldu?
oh olsun eşine hak etmiş biraz ayar vermessen bunlar heppp boşluyo herşeyicanım bence ciddiye almıyorr
yoksa eşim memur güzel bi maaşı var istese para ayarlar bahane ediyor ama ben son noktayı koydum
yarın gözdemin eşini arayıp randevu alacak mart 15 den sonraya ve uçak biletlerini ayarlıyacak bu sefer kaçış yokk
Ben bu kadar çabalarken o bana bunları yapıyor işte
canımı acıtıyor herşey çocuk değil huzurumuz yerinde olsun diyorum ama olmuyor
hep sizi örnek gösteriyorum tedaviye başladılar hayırlısıyla sonuç güzel olacak biz niye bekliyoruz diyorum ama nafile benimkine
allah akıl fikir versin bu erkeklere
ama yola gelmiş tabi kimseden destek yok ne varsa bende benden başka düşünen yok
sabah annesigile gitmişti kalcam gelmiycenm diyodu bi baktım evde anca soluk almışş
bende taviz tokk artık ya tedaviye başlar yada
Zorlaaaa tedavi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?