Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
daha önce takip ediyordum ama yeni yazmaya başladım .bu arada slm sana da .kafam öle donuk ki şaşkın ve üzgünüm

Hoşgeldin aramıza cnmm..
inş azospermiden kurtulup bebeğine kavuşanlardan olursunn sende.
canım sen doktorun dediklerine bakma ..
kaç arkadaşa çoçuğunuz olmaz uğraşmayın evlatlık alın dediler ama onları şimdi çoçukları var...
sakin ol cnm bursada olan arkadaşlar sana yardımcı olucaktır şimdi kimse yok burdaa...
ilk önce azospermi nedeni araştırılsın duruma göre bi tedavi uygulanır cnmm..:26:

hoşbulduk canım.sağolasın güzel temennilerin için.içimi korku ve hüzün sardı.bakalım önce sebep neymiş.gerçekten çok zor süreç daha yeni evliyim ben böle bişeyle karşılaşmak heleki en güzel dönemlerimizde çok üzdü beni.Rabbimden umut kesilmez.umarım buradaki herkes biran önce kavuşur bebeğine.

cnm halaya geç kaldım ama genede çekeyim
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim kucağına aldığın günleride göstersin cnm darısı bizlerede olsun inşhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm merhaba inş mart ayı size güzel ve umut dolu bi hayatın başlangıcı olur cnm
arkadaslar merhaba ben yine sizlere guzel haber veremıyorum.sonucum 2.kez negatif beta hcg 1.00 cıktı.. cok üzgünümm ((((
cnm üzüldüm olsun gene denersin rabbim sağlık verdiği sürece denersin yzün gülecek inan bana
cnm kızzz seninkiler duyduya bu ay garanti tedaviye başlıyoruz dedin hemen dayanamadı geldiler
hayırlı,sağlıklı,kolay ve sonu mutluluk olsun tedavinin cnm arkadaşım benim

aramıza hoş geldin cnm öncelikle inş burda hamileyim diye yazarsın
bursada oturmadığım için oralarda ki dr.ları bilmem ama biilen varsa muhakkka sana yardım ederler
inş sende bizlerde hepimiz evlat sahibi oluruzzzzzzzzzz

ii akşamlar kızlarrrr ben geldim biraz gecikmeli oldu
çarşamba akşamı burdayım dedim eşimin dükkan işleri bitmedi
benim de işime geldi zaten
salı akşamı babamlardaydım çarşamba kkardeşim gelinimiz,ben ablama gittik
eğlendik ,güldük ,hatta oynadık bile öyle hasret giderdik ki anlatamam
birlikte buluşmayalı çokkkkkkk uzun olmuştu
bugünde biraz önce geldim eve
eşim dükkanını yaptırıyo içini galiba 20 gün boyunca gider geliriz o taraflara dedi
oyyy ne sevindim anlatamm
adam bini yollamazdı şimdi eli mahkum kendi gidiyo

hoşgeldin bebeğim demek ailenle güzel zaman geçirdin çok sevindim canım
Rabbim en kötü gününü böyle yapsın yüzün hep gülsün evlatlarınla birlikte inşallah
demek eşin mecburiyettende olsa seni ailene getiriyor bu iş sana yaradı
canım sonunda kiracınızdan kurtuldunuz mu çok sevindim belki bu sayede burayada taşınırsınız
buralara geliyorsanız kesinlikle bizede gelmelisin bak bekliyorum muhakkak

evet canım ya beni bekletmediler sağolsunlar inşallah işe yararlar bu sene son gördüğüm kırmızı kart olur sonu bebişli olur inşallah.
Allah razı olsun bebeğim dualarınızı eksik etmeyin

hep dualarımdasın cnm tabiiki
inş attık taaaaaaaaa 9 aydan sonra gör o kırmızıları inşllhhh
nasılsın cnm

cnm teaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun inşlh sadeciğin darısı
önce sana sonra bizlere olsun....
evet canım nihayet bize yol göründü kaç kaç nereye kadar kapana yakalandım
sağol canım Allah razı olsun amin inşallah darısı hepimizin başına hepimiz şu azodan kurtulup bebişlerimize kavuşalım inşallah

hoşbulduk cnm valla nasıl güzel günler geçirdim anlatamam
acayip ii geldi helede hepimiz toplanıp eğlenmemiz süpppper oldu
çok özlemişim hepsini hakkaten ya nasıl işime geldi anlatamam
aallha şükür kıracıdan kurtulduk benimkide yıllarca bakım yapılmayınca bi düzelteyimde öle kiraya veririm dedi
inş zaten bazen konuşuyoruz nasılsa orda dükkanımız var hiççç beli olmaz diyo inşş bakalım

Selamm kızlarr iyi akşamlarrrr..
nasılsınızzz..

selam güzelim ben süperim sen nasılsın

iyi akşamlarr canımm..
ooooo ne güzell günleri dolu dolu güzel geçirmişsin cnm ailenleee
karşıda dükkanınız mı vardı cnm bilmiyodum ben ..
ama iyi olmuşş sende bu sayede ailenle sık sık görüşürsünn cnmm

aman cnm yarın ilaçlarını almayı ihmal etme cumartesi günü bulmakta zorluk çekersin gerçi sizin anlaşmalı eczaneniz vardır heralde hastaneyle...hayırlısı olsun.
uyarın için teşekkür ederim tatlım .raporu çıkardığımız zaman eczanemize sipariş vermiştik zaten aradık eczanemizi gelip alabilirsiniz dedi yarın eşim alıcak

sanada ii akşamlar cnm evet allha şükür bu sefer kavgasız acısız geçti günüm
evet cnm sanayide babamların dükkanının ordan eşim dükkan almıştı
kiracı çıkmıyodu yıllardır şükür çıktı iç tabii yıllarca bakım yapılmamış bari düzelteyim kiraya veriyim diyo cnm
mecburen ara ara gidip bakıcak yapılan işlere evet ya bende bu sayede bi ayağım orda olur bi müddetliğine de olsa

selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

Bende iyiyimm kızlarrrr
annemdeydimm öğlende geldim ama çok yorgundumm.
gelince uyumuşumm dinlendim birazz
nurusimacıklaa yazıştık zaten msn dee
cemremmmmmmm hep böyle ol cnmm süperrrrr olllllll

bazı kiracılardaa ne kadar sorunlu oluyoo gerçektenn.
neyseki sizinki çıkmışş sonundaa
ee tabii kaç yıldır bakımsızlıktan kötü olmuştur içine biraz tamirden sonra tekrar verirsinizz.. kiraya..
tabii cnm mecbur gidip bakılırr dükkana sende bu aradaa gidersinn.....
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…