selam kızlar beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin ben umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.
selam kızlar beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin ben umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.
ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------278=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------278=OKUDU
BANU_K-------------------------------------------------278=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278=OKUDU
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278=OKUDU
HASRET------------------------------------------------278=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015----------------------------------------------278=OKUDU
NURSEN------------------------------------------------278=OKUDU
NZLYLN-------------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------277=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------277=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------277=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------277=OKUDU
VCK------------------------------------------------------278=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
cnm şükür aksilik çıkmamış bundan sonra artık hep güzel olaylar olsun burdaacemremciğim inşlh bu sefer bi aksilik çıkmamıştır
nurusima tedavisine başlamıştır
bende çok merak ettim
leylakta başladı oda tedavide şuanda eşi haftaya ameliyat olacak inşlh
emekleri yer bulur birsefere kucakları dolar...
dualarımız seninle cnm bundan sonrası çorap söküğü gibi kolay ve umut dolu geçsinselam kızlar beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin ben umut tüpbebekten çıktıktan sonra görümceme gittim şu anda halen ordayım bugün burda kalıcaz ama beni merak ettiğinizi düşündüğüm için haber vermek istedim ben bugün hayırlısıyla tedaviye başladım.ilk iğnemi oldum perşembe gününe kadar iğnelerimi yapıcam sonra kontorole gidicem benim için dua edin canlarım hakkımda hayırlısıysa eşimde sperm çıksın ve bebişime kavuşayım.
Allahın selamı,rahmeti,bereketi,ihsanı ve irfanı üzerinize üzerimize olsun canların sizlerin sevinçlerinde de üzüntünüzdede yanınızda olamıyorum ama öyle gönülden dua ediyorum ki Rabbim şifalar ve bol sabırlar versin hepimize diye...tedavideki arkadaşlarım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,yeni doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizlerede nasip etsin inşanlah,canlarım 10 gündür falan ciddi anlamda doktor hastane araştıması yaptık , bu aradada tabiki dondurulmuş enbiryolarımızın süreleri dolmuştu 1 yıllık ücret yatırdık geldik embiryo ve spermlerimizi arkamızda bırakıp geldik ,çok üzüldüm onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz aramızda 10 saat yol var bir kör düğüm oldu tedaviye orada devam etsem işten izin almam mümkün değil çünkü tedavi bir bir buçuk ay sürecek söyle bir sonuca vardık onlar orada bekliyecek biz yeni baştan bulunduğumuz şehirde ankarada yeni bir tedaviye başlıyacağız yine devlet hastahanesi seçtik özelleri araştırdık çok pahalı şu anda ev kredisi ödüyoruz ya tedaviye hiç paramız yok 26 şubatta hacettepede ilk muayenemiz var başarılı bir merkezmiş ayrıca dokdor prof hayırlısı inşanlah eyerki ilgi ve alaka görebilirsek hacettpede devam edeceğiz yok yine itilip kalkılacak olursak dondurulmuş enbiryolarla tekrar egede deneyeceğiz orada otelde kalacağız yani bir kör düğüm oldu kafamız allak bullak Allahım hayırlısı neyse bizi o yöne yönlendirsin ayaklarımızı yöne adım attırsın bilmiyoruz doğru bir kararmı hala kafamız karışık 26 şubat salı günü doktorla ilk muayene var bakacam bakalım devlet hashaneleri malum ya ,özellerde hep para tuzağı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.karşımıza merhametli insanlar çıkarsın bazı doktorlar hastaların çok canını yakıyormuş bizde egede çok itilip kalkıldık ama hep sabrettik derken rabbim nasip etti sperm bulundu fakat tüp bebek tutmadı... hepimiz için hayılısı ne ise o olsun rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip ettsin hepimize.doğum yapan arkadaşları hatırlıyorum da daha önce burada neler paylaştılar ama bak şimdi ne güzel mutlular maşallah Allahım bizlerede bu günleri unutursun ve bebeklerimizi nasip etsin inşanlah canlarım aklınıza gelirsem lütfen banada dua edin.ilk muayeden sonra izlenimlerimiz size yazarım A.e.olun
cnm şükür aksilik çıkmamış bundan sonra artık hep güzel olaylar olsun burdaa
leylekında tedavisi umarım spermli olur sonunda o dadiye yazar
dualarımız seninle cnm bundan sonrası çorap söküğü gibi kolay ve umut dolu geçsin
aleyküm selam cnm yeni bi tedavi sürecine karar vermek bile güzel inş olumlu sonuçlar alıp hiç itilmessizniz
26 şubattan sonra güzel haberlerini bekliyoruz cnm a.e.o
kayınvalidemler 10 gün olacak bizdeler ve bu beni çok sıkmaya başladı.kayınvalidemin düşüncesiz hareketleri o kadar yorduki beni eşimden soğudum resmen.gittiğimiz misafirlikte inş. oğlumun da çocuğu olur dedi.eşim küçüklükten hormonal bozuklukları olan birisi ve ilaç tedavisi ile çocuk olsun diye yıllardır hormon tedavisi görüyor.kayınvalidem bunu bildiği halde gittiğimiz misafirlikte ev sahibi sütün buharına kadın oturunca çocuğu oluyor dedi.kayınvalidem de o korkunç mavi gözleriyle bana bakarak geline de bundan yapsam mı dedi.bunu kusur olarak görmüyorum ama bu olayın olmamasının sebebi ben mişim gibi davranması beni çileden çıkardı ama bir şey demedim.eşime gidip söyledim.o da şok oldu,böyle neden davrandı ki diye.ne kadar gereksiz konuşmuş dedi,özürdilerim onun adına dedi ama ilk defa çocuksuzluğu defolu bir durummuş gibi gören bu zihniyetteki insanların hepsinden kurtulmak istedim.evlenirken eşimin bu durumunu kabullenerek evlenmiştim.neden olmasın bizim de olur diye düşünmüştüm.ama ilk defa çevre baskısını bu kadar iliklerime kadar hissettim.evliliğimiz bir yılını dolduracak ve önümüzde bizi bekleyen çok uzun ve yorucu,sabır zorlayıcı günlerin olacağını hissediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
kayınvalidemler 10 gün olacak bizdeler ve bu beni çok sıkmaya başladı.kayınvalidemin düşüncesiz hareketleri o kadar yorduki beni eşimden soğudum resmen.gittiğimiz misafirlikte inş. oğlumun da çocuğu olur dedi.eşim küçüklükten hormonal bozuklukları olan birisi ve ilaç tedavisi ile çocuk olsun diye yıllardır hormon tedavisi görüyor.kayınvalidem bunu bildiği halde gittiğimiz misafirlikte ev sahibi sütün buharına kadın oturunca çocuğu oluyor dedi.kayınvalidem de o korkunç mavi gözleriyle bana bakarak geline de bundan yapsam mı dedi.bunu kusur olarak görmüyorum ama bu olayın olmamasının sebebi ben mişim gibi davranması beni çileden çıkardı ama bir şey demedim.eşime gidip söyledim.o da şok oldu,böyle neden davrandı ki diye.ne kadar gereksiz konuşmuş dedi,özürdilerim onun adına dedi ama ilk defa çocuksuzluğu defolu bir durummuş gibi gören bu zihniyetteki insanların hepsinden kurtulmak istedim.evlenirken eşimin bu durumunu kabullenerek evlenmiştim.neden olmasın bizim de olur diye düşünmüştüm.ama ilk defa çevre baskısını bu kadar iliklerime kadar hissettim.evliliğimiz bir yılını dolduracak ve önümüzde bizi bekleyen çok uzun ve yorucu,sabır zorlayıcı günlerin olacağını hissediyorum.
Allahın selamı,rahmeti,bereketi,ihsanı ve irfanı üzerinize üzerimize olsun canların sizlerin sevinçlerinde de üzüntünüzdede yanınızda olamıyorum ama öyle gönülden dua ediyorum ki Rabbim şifalar ve bol sabırlar versin hepimize diye...tedavideki arkadaşlarım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,yeni doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizlerede nasip etsin inşanlah,canlarım 10 gündür falan ciddi anlamda doktor hastane araştıması yaptık , bu aradada tabiki dondurulmuş enbiryolarımızın süreleri dolmuştu 1 yıllık ücret yatırdık geldik embiryo ve spermlerimizi arkamızda bırakıp geldik ,çok üzüldüm onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz aramızda 10 saat yol var bir kör düğüm oldu tedaviye orada devam etsem işten izin almam mümkün değil çünkü tedavi bir bir buçuk ay sürecek söyle bir sonuca vardık onlar orada bekliyecek biz yeni baştan bulunduğumuz şehirde ankarada yeni bir tedaviye başlıyacağız yine devlet hastahanesi seçtik özelleri araştırdık çok pahalı şu anda ev kredisi ödüyoruz ya tedaviye hiç paramız yok 26 şubatta hacettepede ilk muayenemiz var başarılı bir merkezmiş ayrıca dokdor prof hayırlısı inşanlah eyerki ilgi ve alaka görebilirsek hacettpede devam edeceğiz yok yine itilip kalkılacak olursak dondurulmuş enbiryolarla tekrar egede deneyeceğiz orada otelde kalacağız yani bir kör düğüm oldu kafamız allak bullak Allahım hayırlısı neyse bizi o yöne yönlendirsin ayaklarımızı yöne adım attırsın bilmiyoruz doğru bir kararmı hala kafamız karışık 26 şubat salı günü doktorla ilk muayene var bakacam bakalım devlet hashaneleri malum ya ,özellerde hep para tuzağı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.karşımıza merhametli insanlar çıkarsın bazı doktorlar hastaların çok canını yakıyormuş bizde egede çok itilip kalkıldık ama hep sabrettik derken rabbim nasip etti sperm bulundu fakat tüp bebek tutmadı... hepimiz için hayılısı ne ise o olsun rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip ettsin hepimize.doğum yapan arkadaşları hatırlıyorum da daha önce burada neler paylaştılar ama bak şimdi ne güzel mutlular maşallah Allahım bizlerede bu günleri unutursun ve bebeklerimizi nasip etsin inşanlah canlarım aklınıza gelirsem lütfen banada dua edin.ilk muayeden sonra izlenimlerimiz size yazarım A.e.olun
canım tedavin hayırlı olur inşş
Rabbim evlat hasretini dindirsinnn
hakkınızda hayırlısı neyse o olsunn
dondurulmuşlarınız varmış ne güzel Rabbim onlara can versinnn
amiiinnn inşş bizde kavuşacağız bebişimizeeee Allahım dualarımızı kabul eder inşşşşşş
ii ve güzel pazarlarr
yeni haftaya başlamadan önceki gün umut ,sevgi,
mutluluk dolduralım içimize yeni hafta da hepsini kullanalımmmmm
hayırlı hafta sonları diliyorum bugün hava çok güzellllllllllllll....
canımm aynısını bende yaşıyorumm
nekadar acıdır bilirim sen daha yeni evlisin inş biran önce bebişine kavuşursun
eşim doktora giderken kayınvalidem sen gitmiyecekmisin diye sormuştu bana ne çıkaracak anlamıyorum sorun sendede yokmu demek istiyor aklınca
herkesin yanında dua ederek bize iyiik yaptıklarını zanneddiyorlar
halin ne diye sormuyorlar ne durumdayız ne yapalım diyen yok
amann hepsini Allaha havale ediuyorum hiç kimse umrumda değil
Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşşşş kimsenin yanında aciz duruma düşürmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?