Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim tedavin hayirli olsun...
Sonu mutluluk dolu olsun insallahhhhh...

canım ben hastalandım yarınki listeye ekleme olurmu beni. bengusu arkadasımızınıkini de temizlenince okurum oldumu canım haber vereyim dedim

haydi bismillah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Eşinde sperm bulunur ve Umarım meleğin seni daha fazla bekletmez inşallah.

Allahın selamı,rahmeti,bereketi,ihsanı ve irfanı üzerinize üzerimize olsun canların sizlerin sevinçlerinde de üzüntünüzdede yanınızda olamıyorum ama öyle gönülden dua ediyorum ki Rabbim şifalar ve bol sabırlar versin hepimize diye...tedavideki arkadaşlarım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,yeni doğum yapan arkadaşlarım bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allahım bizlerede nasip etsin inşanlah,canlarım 10 gündür falan ciddi anlamda doktor hastane araştıması yaptık , bu aradada tabiki dondurulmuş enbiryolarımızın süreleri dolmuştu 1 yıllık ücret yatırdık geldik embiryo ve spermlerimizi arkamızda bırakıp geldik ,çok üzüldüm onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz aramızda 10 saat yol var bir kör düğüm oldu tedaviye orada devam etsem işten izin almam mümkün değil çünkü tedavi bir bir buçuk ay sürecek söyle bir sonuca vardık onlar orada bekliyecek biz yeni baştan bulunduğumuz şehirde ankarada yeni bir tedaviye başlıyacağız yine devlet hastahanesi seçtik özelleri araştırdık çok pahalı şu anda ev kredisi ödüyoruz ya tedaviye hiç paramız yok 26 şubatta hacettepede ilk muayenemiz var başarılı bir merkezmiş ayrıca dokdor prof hayırlısı inşanlah eyerki ilgi ve alaka görebilirsek hacettpede devam edeceğiz yok yine itilip kalkılacak olursak dondurulmuş enbiryolarla tekrar egede deneyeceğiz orada otelde kalacağız yani bir kör düğüm oldu kafamız allak bullak Allahım hayırlısı neyse bizi o yöne yönlendirsin ayaklarımızı yöne adım attırsın bilmiyoruz doğru bir kararmı hala kafamız karışık 26 şubat salı günü doktorla ilk muayene var bakacam bakalım devlet hashaneleri malum ya ,özellerde hep para tuzağı Allahım hepimizin yardımcısı olsun.karşımıza merhametli insanlar çıkarsın bazı doktorlar hastaların çok canını yakıyormuş bizde egede çok itilip kalkıldık ama hep sabrettik derken rabbim nasip etti sperm bulundu fakat tüp bebek tutmadı... hepimiz için hayılısı ne ise o olsun rabbim mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip ettsin hepimize.doğum yapan arkadaşları hatırlıyorum da daha önce burada neler paylaştılar ama bak şimdi ne güzel mutlular maşallah Allahım bizlerede bu günleri unutursun ve bebeklerimizi nasip etsin inşanlah canlarım aklınıza gelirsem lütfen banada dua edin.ilk muayeden sonra izlenimlerimiz size yazarım A.e.olun

baharcım senin için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin amin

cnm şükür aksilik çıkmamış bundan sonra artık hep güzel olaylar olsun burdaa
leylekında tedavisi umarım spermli olur sonunda o da diye yazar

dualarımız seninle cnm bundan sonrası çorap söküğü gibi kolay ve umut dolu geçsin

aleyküm selam cnm yeni bi tedavi sürecine karar vermek bile güzel inş olumlu sonuçlar alıp hiç itilmessizniz
26 şubattan sonra güzel haberlerini bekliyoruz cnm a.e.o

ii ve güzel pazarlarr
yeni haftaya başlamadan önceki gün umut ,sevgi,
mutluluk dolduralım içimize yeni hafta da hepsini kullanalımmmmm

kayınvalidemler 10 gün olacak bizdeler ve bu beni çok sıkmaya başladı.kayınvalidemin düşüncesiz hareketleri o kadar yorduki beni eşimden soğudum resmen.gittiğimiz misafirlikte inş. oğlumun da çocuğu olur dedi.eşim küçüklükten hormonal bozuklukları olan birisi ve ilaç tedavisi ile çocuk olsun diye yıllardır hormon tedavisi görüyor.kayınvalidem bunu bildiği halde gittiğimiz misafirlikte ev sahibi sütün buharına kadın oturunca çocuğu oluyor dedi.kayınvalidem de o korkunç mavi gözleriyle bana bakarak geline de bundan yapsam mı dedi.bunu kusur olarak görmüyorum ama bu olayın olmamasının sebebi ben mişim gibi davranması beni çileden çıkardı ama bir şey demedim.eşime gidip söyledim.o da şok oldu,böyle neden davrandı ki diye.ne kadar gereksiz konuşmuş dedi,özürdilerim onun adına dedi ama ilk defa çocuksuzluğu defolu bir durummuş gibi gören bu zihniyetteki insanların hepsinden kurtulmak istedim.evlenirken eşimin bu durumunu kabullenerek evlenmiştim.neden olmasın bizim de olur diye düşünmüştüm.ama ilk defa çevre baskısını bu kadar iliklerime kadar hissettim.evliliğimiz bir yılını dolduracak ve önümüzde bizi bekleyen çok uzun ve yorucu,sabır zorlayıcı günlerin olacağını hissediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

cemrem teşekkürler canım evet haklısın yeni bir karar almak bile beni heyecanlandırdı hayırlısı inşanlah Rabbim sizlerede bu yolda kolaylıklar versin hepimize şifalar ihsan etsin Ae.ol canım

mikalaze merhaba canım anlattılarının daha da fazlasını hepimiz yaşatık ve yaşıyoruz bana komşularım ve iş arkadaşlarım çok eziyet etmişti laf çaptırmalar vs vs ama hepside tek tek belasını buldu sana tavsiye hiç cevap verme Allaha havale et Allah en güzel cevabı onlara veriyor sen sakin sabırlı ol güçlü ol ve kendini güçlü hisset çünkü bu zor ve meşaketli bir sınav eşinle aranı asla bozma bak annesi adına senden özür dilemiş eşinle mutlu mesut yaşa herkesi çatlak terbiyeis cahil kadınlarıda Allaha havale et hiç üzülme güzelim Allah bizimle beraber bunu unutma kimse mazlumun ahını almasın... A.e.ol

canımm aynısını bende yaşıyorumm
nekadar acıdır bilirim sen daha yeni evlisin inş biran önce bebişine kavuşursun
eşim doktora giderken kayınvalidem sen gitmiyecekmisin diye sormuştu bana ne çıkaracak anlamıyorum sorun sendede yokmu demek istiyor aklınca
herkesin yanında dua ederek bize iyiik yaptıklarını zanneddiyorlar
halin ne diye sormuyorlar ne durumdayız ne yapalım diyen yok
amann hepsini Allaha havale ediuyorum hiç kimse umrumda değil
Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşşşş kimsenin yanında aciz duruma düşürmesinn

canım tedavin hayırlı olur inşş
Rabbim evlat hasretini dindirsinnn
hakkınızda hayırlısı neyse o olsunn
dondurulmuşlarınız varmış ne güzel Rabbim onlara can versinnn
amiiinnn inşş bizde kavuşacağız bebişimizeeee Allahım dualarımızı kabul eder inşşşşşş

esmacığım teşekkürler canım burada yazılanları okuduğumda hepimiz aynı durumdayız aynı şeylere maruz kalıyoruz öncelikle Allahım hepimizin şifasını versin ,bu imtihan bizim cennetimiz olacak inşanlah Allah kimseye çekemeyeceğinden fazlasını vermezmiş herkesin dünyada bir derdi sorunu var bizimkide buymuş inanıyorum ki hepimizi rabbim tektek zamanı gelince kurtaracak bu dertten ona inandım ona sığındım Allah hepimize sabırlar versin esmacığım sizinde tedaviniz çok güzel bir şekilde başlar ve sonuçlanır inşanlah evet dondurulmuşlar var fakat onlar ege ünivde izmirde biz ankaradayız arada çok mesafa var otellerde falan çok rezil olduk ama olmazsa yine oraya gidecez bakalım daha neler yaşacaçğız a.e.ol herşeyi ona havale et

ii ve güzel pazarlarr
yeni haftaya başlamadan önceki gün umut ,sevgi,
mutluluk dolduralım içimize yeni hafta da hepsini kullanalımmmmm

Günaydım canım inşallah hep dediğin gibi olur...Bu aralar ruhsal buhranlar geçiriyorum...Canım hiç bir şey yapmak istemiyor...Evden dışarı çıkmak istemiyorum...Hep ağlıyorum...Hiç kimseyi istemiyorum...Beni hiç kimse anlamıyor...Rabbim ne olur yardım et...

cnm girip yazmıcakdım ama dayanamadım ) aynısı memlekete bu gidişimde başıma geldi kayınvaldeme oturuken komşusu geldi akıl vermeye başladı çocğu olmıyan birinin belini çekmiş çocuğu olmuş seninkinide çekdir kızım olur bak dedi kayınvaldemde hemen,seninkinide çekdirsek ya belki olur demezmi bende hemen gözlerimi üzerine iri iri çevirerek bakdım ve gözlerimle hayır sinyalini verdim sanki en büyük problem bende uyuz oldum o anki tepkisine hiç anlamıyolar varya on keremi anlatmak lazım en büyük sorunun kimde olduğunu daha halen bizden kaynaklı gi,bi görüyorlar olayı ama ben bunu eşime söylemedim eşimde anlamaz kadın iyi niyetinden söylemiş ne var bunda der ...ama sonra kayınvaldeme söyledim neden öyle dedin sorun oğlunda dedim bunu bile bile üstüme gelmesi saçmaydı tabi herkese sorun bende diyince millet bende çözüm yolu arıyor bu normalde kayınvaldeminde onlara uyması saçmaydı...

canım seni çok merak ettim ama arayamadım müsait değilsindir diye...
sonrada buradaki yazını gördüm rahatladım
dün akşam yazamadım şimdi tebrik edeyim...
canım tedavin hayırlı olsun inş bol spermli bol yumoşlu bol embriyolu olur
ve sonuuuuuuuuuuuuuu mutluluk olur inşşşşşşş
dualarımız seninle canım allah yardımcınız olsunnnn...
rabbim onca sene gösterdiğin sabrın mükafatını bebişlerinle verir inş

Burda bizlerde aynı senin yaşadığın duyguları yaşıyoruz.
Bende eşimin ailesinden hiç bir manevi ve maddi destek görmedim.Hepsi de Olur olur sabır dediler.ama benim yaşadığım durumları hiç yaşamadıkları için bilemezler tabikide.
İstanbula doktora gittiğimizde kendi ailem dakka başına aradılar ne oldu ne yaptınız diye.
Ama eşimin ailesinden henüz öyle bir gelişme görmedim ve halen aradıkları yok.doktora gittiğimizi bildikleri halde.Ya insan bir arar moral verir.Hepsi kendi halinde.
Eşim 6 kardeş hepsininde çocuğu var ne anlasınlarki olmayanın halinden...

aynen bende Allaha havale ediyorum öncelikle eşimin ailesini tedavimizde hiçbir yardımlarını görmedim.sadece akıl veriyorlar,dua ediyolar.insan maneviyatın yanında maddiyatda bekliyor bu gbi süreçler zor parasız olmuyor Allah yardımcımız olsun.artık kimsedende bişey beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…