Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hoşgeldin özletiyorsun kendini
sıkıntılarını atlatmışsın galiba canım çok sevindim...
en son tedaviye başlamaktan korktuğunu söylemiştin negüzel tekrar toparlanıp yolunu çizmişsin...
inş ankaradaki başlayacağınız hastaneden memnun kalırsınız
egeden memnun değildin umarım en doğru kararı verirsiniz
sizin için hangisi hayırlısıysa o merkezde başlarsınız tedavinize inş...
rabbim bu denemende güldürsün yüzünüzü canım arkadaşım
güzel haberlerinizi bekliyoruz bizi merakta bırakma olur mu

Hava çok güzel evet ama canım kapıdan dışarı çıkmak istemiyor.(

sen baya bi buhranlardasın hayırdır bebek fikrimi sıkdı seni bu kadar ara ara banada geliyolar Allaha şükür bugün çok iyiyiim geçenlerde bende sen gibiydim pskolojim bozulmuştu bi kaç gün(evlat edinmeye eşimi götüremedim diye) Allah hepimize sabır versin evlat versin. benim cnm bugün herşeyi istiyor valla evi bi güzel sildim süpürdüm dolapları sildim enerjim tavan yapmış durumda

yok ya canım benim kayınvalidem ağzını açmasın da o bana yeter.senin halinden anlayan,senin gibi olanın desteğinin bir faydası olur.İnan akrabalar olmayınca sakin sakin eşimle günlerimi geçirirken çocuk aklıma bile gelmiyor.ümitsiz bir durum gibi düşünmüyorum.ama böyle birileri laf edince üzücü ve kırıcı oluyor.kayınvalidem girdiği ortamdan kavga etmeden çıkmaz.yok benimle kavga edemeyecek diye sabrediyorum.ama bir gün patlayacağımı hissediyorum.diğer oğlundan torunu oldu hiçte umrunda değil.öylesinin desteği bile köstek gibi geliyor bana...
Yüce Allahım zalimlerden,dengesizlerden korusun bizleri.Ve onlara bir daha laf ettirecek ortam oluşturmasın.

Oh oh süpersin valla.Banada yollasana o enerjinden.işte canım herşey var.hepsini bir güzel karıştırdım ki böyle oldu.Yılların birikimi olsa gerek.Bu içimdeki yara çok acı veriyor artık.iyice kabuk bağlamış ki....
Celaleddin hoca eşim için zor vaka ve en az 2 yıl tedavi olmalısın dedi.Yanlış teşhis koyulmuş.Eşimin beyindeki hipofiz bezi çalışmıyormuş.Ayrıca buna testist küçüklüğü de eklenmiş.Öyle işte daha da beklemek beni çok yıpratıyor.Rabbim sabır versin inşallah hepimize

bahar247 ve banu_k arkadaşlarımızın ayetel kürsilerini okudum Rabbim gönüllerindeki muratları nasip etsinnnn

hım 2 yıl baya bi uzun zmnmış beklemek dahada zor haklısın üzülmekte ama inş. bi an önce atlatırsın bu sıkıntılı günlerini dicek bişeyde bulamıyorum açıkcası kendini çok iyi hissetmiyorsan pskolojik destek al derim iyi gelir.Allah yardımcınız olsun sıkma canını kendine başka uğraşılar bulmaya çalış kafanı rahatlatamzsan sendede sorunlar üst üste çıkmaya başlar bende çıkmıştı...

selam kizlar
(mehtap tv.aile rehberi) 3 guzel hanim bir program sunuyor simdi pazarlari rastlayinca izlerim.tavsiye ederim.

1 haftadır izinliydim.Yarın işe başlayacağım ama canım çalışmak da istemiyor.Kaçıp gitmek istiyorum buralardan.Psikolojik desteği düşünmüyor değilim aslında....

1 haftadır izinliydim.Yarın işe başlayacağım ama canım çalışmak da istemiyor.Kaçıp gitmek istiyorum buralardan.Psikolojik desteği düşünmüyor değilim aslında....

destek almanın tam zmnı senin için olay ne kadar tazeyse o kadar can yakıyor bunun üstesinden gelmekde tek başına çok zor oluyor Allahtan çalışıyormuşsun işinle belki atlatabilirsin düşünmeyi.

Canim merhaba demek Celalettin hocaya gittiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Canim gozunde buyutme 2seneyi burada dertlese dertlese geciririz insallah.
Sen inancli bi insansin Allahim kalbinin guzelligini bebeginle mufakatlandirsin insallah..

Bizimde dun inhibin b testi icin odeme kagidimiz geldi ama sonuc yazmiyor.
Dunden beri cok canim slkkln.
Canim o beyinden salgilanan hipofize ne sekilde bakiliyor biz yurt disindayiz onada baktiralim.
Allaha emanet ol canim.

canımm hayırlı olsunn başlamışsın tedaviyeee..
sen dün beni aramışsın ama ben kayınvalidemlerdeydim ve geç gördüm aramanıı.
dönemedim sonradaa...
ama şimdi gördümmmm yazını çokk sevindimmm...
inş herşey yolunda giderrr ve sperm bulunurrrrrr cnmm..:26::26::26:
nasılsın şimdi heyecan varmıı ilk iğneni olduuuu nasıldıı..

canımmm hepimize oluyoo böyle bazen buhranlar geçiriyoruzz..
inşallah çıkarsın bi an öncee bu durumdannnn
bende bi ara öyleydim ama çok şükür şimdi daha iyiyimmm..
cnm biz anlıyoruz seniiiiii bizide çevremizde kimse anlamıyo ama bizler biliyoruzzzzz neler yaşadığımızı anlıyoruz..
sende çıkkkkkkkkkkk hemen toparlannnnnn şöyle canlannnnnnn hadiiiiiii
yakın olsakkkkkk ben seni çıkarırdım bu durumdannnnnnnnn

Son düzenleme:

Merhaba canım doktor uzun zaman alır diyor işte.Ağır vaka olduğu için.Celaleddin hoca tahlil sonuçlarına bakarak bildi.ayrıca bi film falan çektirtmedi.
Nasıl yani ben şimdi anlamadım şimdi test sonucunda bir rakam yazmıyor mu.

Yarın ola hayrola bakalım.iş beni kendine çekebilecek mi.

Hakkinizda hayirlisi canim.
Beklenen gün gelecekse cekilen cile KUTSAL dir.
Canim ben zaten anlayamadim almancam pek yok,esim bakti bu ödeme kagidi dedi.
Cünkü sadece test icin ödeyecegimiz miktar yaziyor.
Birde faktor 1.15 yaziyor fiyatin önünde.
Ama ne bileyim diger yaptirdigimiz testlerde deger araliklari felan yaziyordu.
Hani midemizi o faktör yazisi bulandirdi.
Bende dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
Yarin doktorunu arayacak esim bakalim hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…