şimdi bizi ürolgla çalışan tüp bebek merkezine yönlendirdiler.bize de ameliyat dediler .peki arkadaşım bu değerlere nasıl baktıracaz ameliyattan önce yapılması gerekenler neler?
Günaydım canım inşallah hep dediğin gibi olur...Bu aralar ruhsal buhranlar geçiriyorum...Canım hiç bir şey yapmak istemiyor...Evden dışarı çıkmak istemiyorum...Hep ağlıyorum...Hiç kimseyi istemiyorum...Beni hiç kimse anlamıyor...Rabbim ne olur yardım et...[/QUO
tülaycığım bende bir hafta izinliydim yarın iş başı hiç işe gitmek istemiyorum hangi kurumdasın canım ,şu sıralar kötü olduğunu yazmızşın lütfen yapma bizler inaçlı insanlarız bu bizim imtihanımız hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bu işin sırrı teslimiyet ,sabır ve dua ''ÇALINAN HER KAPI HEMEN AÇILSAYDI ,ÜMİDİN ,SABRIN VE İSTEĞİN DERECESİ ANLAŞILMAZDI...hz Mevlana ''sen bunları biliyorsun tabi ki psikologa gidebilirsin hatta çokta faydası olur ama şunuda bilki kendi doktorun kendin ol ALLAHA GÜVEN ALLAHA SIĞIN A.E.OL
Allah Razı olsun canım ya.Şimdi psikolojiye gitmek istiyorum ama,ailaçlar uyku yapar ve ben çalışamam hep bunu düşünüyorum.Gerçi beyin rahatlıyormuş ama.Aslında çok saldım kendimi hep ondan oluyor.Biran önce toparlanmam lazım.
Ben Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışıyorum.
Senin ne güzel birazcık olsun şansın var.en azından sperm bulunmuş.Rabbim bundan sonraki yollarını daima açık etsin inşallah.Sana meleğini kavuştursun inşallah.
cnm ne olur artık kendine eziyet etme ağlıcaksan ağla bağır çağır sonra eskisi gibi ol çünki ne kadar sıkıntı yaparsak yapalım kendimize elimizden bişey gelmiyo keşke gelse
ama olmuyo olmuyo sabretmekten başka bişey yok inan ki hepimiz aynı duyguları her daim yaşıyoruz helede yanımız bebek doluysa geçen ailemin yanına gittim kardeşimin ,ablamın, abimin hepsinin çocuğu koşuyo oynuyo ben tek başıma bakakaldımonlara bide abimler 2.ciye karar vermişler
eşimin teyzesinin kızı evlendiği ay hamiş oldu görümcemin kızı 2 .ayda kaldı hamile etrafım bebek kaynıyo yemin ederim ama genede
ne kadar çuvallarsam bile gene ayağa kalkıyorum mecburum yaradanı bilen düşse de kalkmasını bilir cnm
inş bu zor zamanları da alahın izniyle atlatırsın sen ve bizlerdeeeeee
kızlar kimsecikler yok şuan
ama bende çıkıyorum temizlik zamnım geldi geçiyo bile
sonra da kay. gidicem nasipse akşama görüşürüz
allaha emanet olun can arkadaşlarım
Buraya yazmadan içim rahat etmeyecek....
Geçen hafta pzartesi günü denizliden başlayıp İstanbulda biten 12 saatlik bir yolun ardından hastaneye vardık.
Doktor daha gelmemişti.saaat 8 gibi geldi.Eşim yanına girdi.Biz randevu alamamıştık.Eşim demiş ki ben randevu alamadım.Doktor da Eee git o zaman demiş şakasına onra gülerek.neyse kaşe basıp vermiş.
Sıramız gelince içeri girdik.Derdimizi anlatık.Hemen gidiverin gari tahlil verin dedi.daha sonra ifadenizi alacam dedi.
Çok muhterem bir insan.neyse tahlilimizi verdik.geri doktorun odasına döndük.Eski tahlillerimize baktı.Hormon bozukluğu var ve sorun beyinde dedi.
Ayrıca biz Giderken bütün tahlillerimizi yaptırarak gitmiştik.Maşşallah çalışkan hasta dedi bize.
Sperm testi yaptırmıyacakmıyız dedik.gerek yok çıkmaz dedi.Diğer doktorlar bunu bilmiyorlar dedi.
Gözdemin eşinin numarasını verdi akşam saat 6 da vakıf ta olun.Ben tahlil sonuçlarınızı alırm dedi.Eşim gözdemin eşini aradı.Vakfı tarif etti.Akşam vakıf ta olduk.
Bizimle çok güzel konuştu,çok güzel uzun uzun anlattı.tekrar muane etti.Eşimde inmemiş testist sorunu vardı.testistler inmiş ama küçük dedi.Ayrıca beyindeki hipofiz bezi salgılanmıyor dedi.Sizi yanlış yönlendirmişler dedi.Bunun için haftada 3 gün pregnly ve 45 günde bir nebido kullanması lazım dedi.bizim çift taraflı sorun hem beyin hemde testist kaynaklıymış.
Daha etkili bir sonuç alabilmek için iğnelerin dozunu arttırdı.Ayrıca macun ve mustafa eraslanın panax ve e1 kullanın dedi.Ağır vaka olduğu için zaman alabilir dedi.ilaçları 3 ay kullanın dedi.3 ay sonra tekrar kontrol var.Ama inşallah olacak dedi.Birazcık olsun moral verdi.
bana da sen de bir sorun var mı dedi bende yok dedim.eminmisin dedi.bende eminim dedim.Yarın sana da bakalım tahlil yaptıralım dedi.tamam dedik.Burda üniversite hastanesine gitmeye korkan ben orada yakalandım.çok araştırıyorlar diye gitmeye üşeniyordum.
Sabah ilk işimiz hastaneye gitmek oldu.Ben de tahlil verdim.benden 5 tüp kan aldılar artı bide idrar testi.Eyvah dedim kimbilir ne hastalıklarım çıkacak dedim kendi kendime korktum açıkcası :)
geri doktorun odasına döndük.Tamam saat 4 de beni arayın dedi.
Hastaneden ayrıldık.İğneyi aramaya başladık.ayaklarıma kara sular indi.9 tane bulduk.allah razı olsun gözdemin eşi de çok yardımcı oldu.şu eczaneye gidin bu eczaneye gidin diye.
öğleden sonra otele geldik dinlendik.saat 4 de doktoru aradık benim test sonuçları için,Çok güzel maşşallah demiş eşime.Yani bir şey çıkmadı bende.Çok şükür dedik.
Akşam gözdemlere gittik.Onlarla tanıştık hepsinden memnun kaldık.Eşi ve kendisi çok mütevazi insanlar.Akşam bizi otele geri bıraktılar.neyseki ablam burda 50 tane iğne bulmuş ve şu anda 2 aylık iğnelerimiz hazır beklemede.böyle işte....
Ama bir an önce gidin celeleddin hoca ya.Biz Keşke daha önceden gitseymişiz diyoruz.En azından tedavi yolumuzu öğrenmiş olduk.Çok memnun kaldık açıkcası.
Ben ömrümde hayatımda böyle doktor görmedim.Kibir yok büyüklük yok.gurur yok.telefonu her zaman açar.sanki kırk yıllık tanıyormuşuz gibi....
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım o günleri görürüm tek temennim o eşimde sperm çıkmasıcnm tedavin hayırlı olsun
inşlh eşindede sperm bulunur ve sonu bebişli olur...
teşekkür ederim esmacığım inşallah canım Rabbim nasip eder eşimde sperm çıkar inşallahcanımmm dualarım seninle
hayırlı olsunnn inşş hayırlı sağlıklı evlatların olurr Rabbim yardımcın olsun
önce sperm halayı sonrada bebiş halayı çekelimm inşşşşşşşşşşş
teşekkür ederim yarenciğim Allah razı olsun amin canım inşallahCanim tedavin hayirli olsun...
Sonu mutluluk dolu olsun insallahhhhh...
teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah canım eşimde sperm bulunur ve bebişime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyinhaydi bismillah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Eşinde sperm bulunur ve Umarım meleğin seni daha fazla bekletmez inşallah.
cemrem çok teşekkür ederim inşallah Rabbim eşimde sperm çıkmasını nasip eder büyük bir mucize ama ben mucizelere inanıyorum inşallah tecelli eder
canım seni çok merak ettim ama arayamadım müsait değilsindir diye...
sonrada buradaki yazını gördüm rahatladım
dün akşam yazamadım şimdi tebrik edeyim...
canım tedavin hayırlı olsun inş bol spermli bol yumoşlu bol embriyolu olur
ve sonuuuuuuuuuuuuuumutluluk olur inşşşşşşş
dualarımız seninle canım allah yardımcınız olsunnnn...
rabbim onca sene gösterdiğin sabrın mükafatını bebişlerinle verir inşcanım ya çok teşekkür ederim ben umuttan çıktıktan sonra görümceme geçtik
tabiki çok heyecanlıydım birde garip bir burukluk vardı içimde ya olmazsa diye içim içimi yiyor
acaba iyi bir karar mı verdim tedaviye başlamakla bilemiyorum halen aklım karmakarışık
görümcemdeyken bir biyolog ve hoca vardı onu aradı görümcem oda hiç tedavi olmayın başka şeyler dönüyor merkezde inanmayın dedi
bende gittiğim yere çok güveniyorum kesinlikle o tür hatalar yapmazlar dedim
benim birkaç arkadaşım bebeğine kavuştu belki bizde onlardan oluruz dedim
oda siz bilirsiniz dedi önce kesinlikle sıfır çıkar demişti sonra lafını değiştirdi 47xxy lilerinde 4 çeşidi var bir çeşidinde sperm çıkıyor dedi
inşallah bizlerde o sperm çıkan gruba gireriz
canımm hayırlı olsunn başlamışsın tedaviyeee..
sen dün beni aramışsın ama ben kayınvalidemlerdeydim ve geç gördüm aramanıı.
dönemedim sonradaa...
ama şimdi gördümmmm yazını çokk sevindimmm...
inş herşey yolunda giderrr ve sperm bulunurrrrrr cnmm..:26::26::26:
nasılsın şimdi heyecan varmıı ilk iğneni olduuuu nasıldıı..
sağol canım ya evet canım haber vermek için aradım ama müsait olmadığını tahmin ettim fazla aramadım
sen görürüsün diye düşündüm sonra hemen topiğe girip haber vereyim dedim merak ettiğinizi düşündüğüm için
canım ilk iğnemi yaptılar merkezde bugün 3 günüm bakalım nasıl yapıcam ben elime alamıyorum bile
canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sonucu hayırlı olur aminhayırlı olsun arkadaşım Allah gönlünüze göre versin.
amin canım amin Allah razı olsun inşallahCANIM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNSALLAH bol bol spermler bulunur ve İLK DENEMEDE KAWUŞURSUN YAWRUNAbende senin gibi ilk tedavimde bebişime kavuşurum Rabbim herkese nasip etsin amin
iyiyim arkadaşım iğnelerimi yapıyoruz işte perşembe günü randevum var ulun bey perşembe günü gel bakalım yumurtaların durumuna göre ilaçların dozajını ayarlıyalım dedinasılsın canım.nasıl gidiyor tedavilerin.bebeğine kavuşmana az kaldı hadi bakalım.
nasılsın canım.nasıl gidiyor tedavilerin.bebeğine kavuşmana az kaldı hadi bakalım.
canım hikayeni okudum Allah en kısa zamanda şifanızı versin bebğinize kavuşun inşallah,celaleddin hocayı çok duydum burda,hangi hastanede çalışıyor bize gerekli bilgiyi verirseniz belki biz de düşünürüz..biz daha yolun başındayız ve kim nereye çekerse oraya gidiyoruz tavsiyelere ihtiyacımız var..
Öncelikle tedavin hayırlı olsun güzel sonuçunu tez zamanda alırsın insaallah. Bana biraz eşinin hormon değerlerinden bahsedebilirmisin fsh lh, testesteron kaçti dr demiş ya hipobiz kaynaklı bilgilenmek adına soruyorum
iyiyim arkadaşım iğnelerimi yapıyoruz işte perşembe günü randevum var ulun bey perşembe günü gel bakalım yumurtaların durumuna göre ilaçların dozajını ayarlıyalım dedi
bugün iğnemi kendim yapıcam ama nasıl şimdiden onu düşünüyorum iğne kalem şeklinde ama yinede elime bile alamıyorum inşallah bu kadar ezyetin sonucu güzel olur
sizde celalettin beyde tedaviye başlamışsınız inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün gördüm fotolarınızı eyüp sultan' a gitmişsiniz bol bol dua etmişsinizdir
Rabbim çıktığınız bu yolda kucağınıza bebişinizi almanızı nasip etsin amin2 senede geçer canım hiç sıkma canını bence mutlu ol en azından güvenli ellerdesin
celallettin bey sizin için elinden geleni yapacaktır buna inanıyorum inşallah herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?