Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi bizi ürolgla çalışan tüp bebek merkezine yönlendirdiler.bize de ameliyat dediler .peki arkadaşım bu değerlere nasıl baktıracaz ameliyattan önce yapılması gerekenler neler?

bende sana yazıcaktım yorumunu arıyordum arkadaşım,bende aynı soruları soruyorum,biri bize yardım etsin nolur napalım şimdi her doktora güvenilmiyor,benim eşim başka bir hastaneye randevu aldı canım bir sperm testi daha yaptırcak ben konyadayım,sende de bir gelişme olursa yaz lütfen

merhaba Arkadaşlar,

Eşim çarşamba günü emre bakırcıoğlu tarafından mikrotese yöntemi ile operasyon geçirdi sonuç mu malesef iyi haberlerim yok.

herkese günaydınnnn
yeni hafta yeni umutlar ve yeni sevinçlerle gelsin

cnm ne olur artık kendine eziyet etme ağlıcaksan ağla bağır çağır sonra eskisi gibi ol çünki ne kadar sıkıntı yaparsak yapalım kendimize elimizden bişey gelmiyo keşke gelse
ama olmuyo olmuyo sabretmekten başka bişey yok inan ki hepimiz aynı duyguları her daim yaşıyoruz helede yanımız bebek doluysa geçen ailemin yanına gittim kardeşimin ,ablamın, abimin hepsinin çocuğu koşuyo oynuyo ben tek başıma bakakaldım onlara bide abimler 2.ciye karar vermişler
eşimin teyzesinin kızı evlendiği ay hamiş oldu görümcemin kızı 2 .ayda kaldı hamile etrafım bebek kaynıyo yemin ederim ama genede
ne kadar çuvallarsam bile gene ayağa kalkıyorum mecburum yaradanı bilen düşse de kalkmasını bilir cnm
inş bu zor zamanları da alahın izniyle atlatırsın sen ve bizlerdeeeeee

kızlar kimsecikler yok şuan
ama bende çıkıyorum temizlik zamnım geldi geçiyo bile
sonra da kay. gidicem nasipse akşama görüşürüz
allaha emanet olun can arkadaşlarım

Buraya yazmadan içim rahat etmeyecek....
Geçen hafta pzartesi günü denizliden başlayıp İstanbulda biten 12 saatlik bir yolun ardından hastaneye vardık.
Doktor daha gelmemişti.saaat 8 gibi geldi.Eşim yanına girdi.Biz randevu alamamıştık.Eşim demiş ki ben randevu alamadım.Doktor da Eee git o zaman demiş şakasına onra gülerek.neyse kaşe basıp vermiş.
Sıramız gelince içeri girdik.Derdimizi anlatık.Hemen gidiverin gari tahlil verin dedi.daha sonra ifadenizi alacam dedi.
Çok muhterem bir insan.neyse tahlilimizi verdik.geri doktorun odasına döndük.Eski tahlillerimize baktı.Hormon bozukluğu var ve sorun beyinde dedi.
Ayrıca biz Giderken bütün tahlillerimizi yaptırarak gitmiştik.Maşşallah çalışkan hasta dedi bize.
Sperm testi yaptırmıyacakmıyız dedik.gerek yok çıkmaz dedi.Diğer doktorlar bunu bilmiyorlar dedi.
Gözdemin eşinin numarasını verdi akşam saat 6 da vakıf ta olun.Ben tahlil sonuçlarınızı alırm dedi.Eşim gözdemin eşini aradı.Vakfı tarif etti.Akşam vakıf ta olduk.
Bizimle çok güzel konuştu,çok güzel uzun uzun anlattı.tekrar muane etti.Eşimde inmemiş testist sorunu vardı.testistler inmiş ama küçük dedi.Ayrıca beyindeki hipofiz bezi salgılanmıyor dedi.Sizi yanlış yönlendirmişler dedi.Bunun için haftada 3 gün pregnly ve 45 günde bir nebido kullanması lazım dedi.bizim çift taraflı sorun hem beyin hemde testist kaynaklıymış.
Daha etkili bir sonuç alabilmek için iğnelerin dozunu arttırdı.Ayrıca macun ve mustafa eraslanın panax ve e1 kullanın dedi.Ağır vaka olduğu için zaman alabilir dedi.ilaçları 3 ay kullanın dedi.3 ay sonra tekrar kontrol var.Ama inşallah olacak dedi.Birazcık olsun moral verdi.
bana da sen de bir sorun var mı dedi bende yok dedim.eminmisin dedi.bende eminim dedim.Yarın sana da bakalım tahlil yaptıralım dedi.tamam dedik.Burda üniversite hastanesine gitmeye korkan ben orada yakalandım.çok araştırıyorlar diye gitmeye üşeniyordum.
Sabah ilk işimiz hastaneye gitmek oldu.Ben de tahlil verdim.benden 5 tüp kan aldılar artı bide idrar testi.Eyvah dedim kimbilir ne hastalıklarım çıkacak dedim kendi kendime korktum açıkcası :)
geri doktorun odasına döndük.Tamam saat 4 de beni arayın dedi.
Hastaneden ayrıldık.İğneyi aramaya başladık.ayaklarıma kara sular indi.9 tane bulduk.allah razı olsun gözdemin eşi de çok yardımcı oldu.şu eczaneye gidin bu eczaneye gidin diye.
öğleden sonra otele geldik dinlendik.saat 4 de doktoru aradık benim test sonuçları için,Çok güzel maşşallah demiş eşime.Yani bir şey çıkmadı bende.Çok şükür dedik.
Akşam gözdemlere gittik.Onlarla tanıştık hepsinden memnun kaldık.Eşi ve kendisi çok mütevazi insanlar.Akşam bizi otele geri bıraktılar.neyseki ablam burda 50 tane iğne bulmuş ve şu anda 2 aylık iğnelerimiz hazır beklemede.böyle işte....
Ama bir an önce gidin celeleddin hoca ya.Biz Keşke daha önceden gitseymişiz diyoruz.En azından tedavi yolumuzu öğrenmiş olduk.Çok memnun kaldık açıkcası.
Ben ömrümde hayatımda böyle doktor görmedim.Kibir yok büyüklük yok.gurur yok.telefonu her zaman açar.sanki kırk yıllık tanıyormuşuz gibi....

Allah razı olsun güzel temennilerin için.İşime döndüm birazcık daha iyiyim.Demekki en iyi ilaç işmiş benim için.Evde kalmak bana yaramıyor.Yaralar depreşiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasılsın canım.nasıl gidiyor tedavilerin.bebeğine kavuşmana az kaldı hadi bakalım.

kızlar kimsecikler yok şuan
ama bende çıkıyorum temizlik zamnım geldi geçiyo bile
sonra da kay. gidicem nasipse akşama görüşürüz
allaha emanet olun can arkadaşlarım

canımm benimm kilocuklarr gitmişşşşşşş 79.9
görüşürüz cnmmmmm

canım hikayeni okudum Allah en kısa zamanda şifanızı versin bebğinize kavuşun inşallah,celaleddin hocayı çok duydum burda,hangi hastanede çalışıyor bize gerekli bilgiyi verirseniz belki biz de düşünürüz..biz daha yolun başındayız ve kim nereye çekerse oraya gidiyoruz tavsiyelere ihtiyacımız var..

cnm tedavin hayırlı olsun
inşlh eşindede sperm bulunur ve sonu bebişli olur...
sağol canım çok teşekkür ederim inşallah canım o günleri görürüm tek temennim o eşimde sperm çıkması
teşekkür ederim esmacığım inşallah canım Rabbim nasip eder eşimde sperm çıkar inşallah
çok heyecanlıyım dualara sarıldık inşallah sonucu güzel olur
Canim tedavin hayirli olsun...
Sonu mutluluk dolu olsun insallahhhhh...
teşekkür ederim yarenciğim Allah razı olsun amin canım inşallah
haydi bismillah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Eşinde sperm bulunur ve Umarım meleğin seni daha fazla bekletmez inşallah.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah canım eşimde sperm bulunur ve bebişime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin

nasılsın canım.nasıl gidiyor tedavilerin.bebeğine kavuşmana az kaldı hadi bakalım.
iyiyim arkadaşım iğnelerimi yapıyoruz işte perşembe günü randevum var ulun bey perşembe günü gel bakalım yumurtaların durumuna göre ilaçların dozajını ayarlıyalım dedi
bugün iğnemi kendim yapıcam ama nasıl şimdiden onu düşünüyorum iğne kalem şeklinde ama yinede elime bile alamıyorum inşallah bu kadar ezyetin sonucu güzel olur
sizde celalettin beyde tedaviye başlamışsınız inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün gördüm fotolarınızı eyüp sultan' a gitmişsiniz bol bol dua etmişsinizdir
Rabbim çıktığınız bu yolda kucağınıza bebişinizi almanızı nasip etsin amin2 senede geçer canım hiç sıkma canını bence mutlu ol en azından güvenli ellerdesin
celallettin bey sizin için elinden geleni yapacaktır buna inanıyorum inşallah herşey gönlünüzce olsun

Öncelikle tedavin hayırlı olsun güzel sonuçunu tez zamanda alırsın insaallah. Bana biraz eşinin hormon değerlerinden bahsedebilirmisin fsh lh, testesteron kaçti dr demiş ya hipobiz kaynaklı bilgilenmek adına soruyorum

Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah.
Celalettin PERU,İstanbul Bezmi alem Vakıf Üniversitesi Hastanesinde dahiliye doktoru.
Bence yolun başında iseniz önce ona gidin derim.Hemde hiç vakit kaybetmeden.Çünkü doğru yere gideceksiniz.Öyle kendini paraya adamış insanlardan değil.Para için adam kesen insanlardan değil.
Önce izlenmesi gereken yolu size anlatacaktır.
Zaten önemli olan çıkış olması.Eğer çıkış olur daha gfazla bekleyemem diyorsanız tüp bebek denersiniz.
İnan sizlerde çok memnun kalacaksınız.

İnşallah canım ya.en hastanede yapılan tahlil sonuçlarına göre;
FSH- 15.82 (1,5-12,14)
LH- 8.29 (1,7-8,6)
TESTOSTERON- 2.1 (2,84-8)

FSH ve LH yüksek testosteron düşük.Bu yönde olduğu zaman hipofiz sorunu oluyormuş.doktor güzelcene yazdı ama hangisi aklımda kaldı acaba diye sor bakalım.hepsini unuttum.

Canım iğne yapmaktan hiç korkma bunlar gelip geçici şeyler.Sonunda sen bebeğine kavuşacaksın ya o yeter.
Sabır etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok zaten.Sadece tevekkül edeceğiz.Biz kendimizi önce allaha sonra celaleddin hoca ya teslim ettik.
Rabbim bu acılarımızı bir gün elbet dindirecektir.Allaha emanet ol tatlım.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben 6 aylık evliyim eşimde bekarken sperm azlığı vardı halada devam ediyor şuanda 6 aydır çocuğumuz olmuyor geçen ay ben doktora gittim ama eşimde sorun olduğunu söylemedim doktora bir çok tetkikler tahliller felan istedi ultrasonda baktı bende hiçbir sorun olmadığını söyledi klomen ve duphaston verdi yumurta takibi yapıldı bu ay böyle bir deneyelim dedi kullandım ama olmadı tutmadı şimdi eşimden doktora gitmesi için rica edicem bana yardımcı olun ne olur nasıl söyleyebilirim ona doktora gitmesini nasıl yapabilirim bilmiyorum çok üzgün ve şaşkınım..cennet kokulu bir bebişim olsun istiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamile birini duymak görmek çok üzüyor beni hiç olmuycak diye çok üzülüyorum hergün ağlar oldum napıcam bana bişeyler söyleyin ne olur kimseyle konuşamıyorum da bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…