canım genetik testleriniz temiz çıkmış şükür gözünüz aydın
inşallah varikosel ameliyatından sonra da çıkış olur canım.
Bildiğim kadarı ile bu ilaçlar biri vitamin diğeri östrojen baskılayıcı bir ilaç bu ilaçlarla eşinizde bir ay içerisinde bir değişiklik olmasına imkan yok...Buraya yazdıklarımız maalesef bir arkadaşın yazdığı gibi araya kaynayıp gidiyor o kadar çok sayfa varki bir hastanın burdan faydalanması çok zorlaşıyor.Bir daha yazayım erkekte en iyi ihtimalle sperm üretimi 3 aylık periyotlarla olur...Yani adet döngüsü kadında ayda birse erkekte 3 ayda birdir...Sakın ola bir ay sonra tese kararı almayın böyle bir tedavi sonrası bir ayda hiç birşey değişmez...
Eşinizin testis kaynaklı bir problemi var bu kesin bizim hasta olarak bildiğimiz; fsh ı 64 olan bir adamdan tesede sperm çıkması çoook zordur.Birde inhibin b baktırın oda düşük çıkarsa ki öyle çıkacaktır büyük ihtimal eğer düşük çıkarsa tese olmayın....
merhaba arkadaşım yeni tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonunda evladına kavuşanlardan olursun canım en azından umutlu dönmüşsün bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum gitmek için yazılanları okudukça gitmeyi istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım...
canım tedaviniz hayırlı olsun inş emeklerinizin karşılığını alırsınız
ruhsal durumuna gelince neyazıkki hepimiz aynı durumdayız bi dibe vuruyoruz sonra tekrar çıkıyoruz
allah hepimizi kurtarsın evlat hasretinden, başkalarına imrenmekten...
canım inş herşey zamanı gelince çok güzel olacak inş.
Rabbim ol derse olur inş.
celalettin hoca inş hepimize sebep olur.vesile olur.
dediğin gibi celalettin hoca bambaşka bir insan.
doktor mu melek mi diye düşündürüyor beni açıkcası.
canım hiç ümidinikesme.
Rabbim istedikten sonra kürler iğneler vaktinden önce fayda verir ve kısa zaman sonra bebişlerine kavurşursun inş.
Allah yar ve yardımcın olsun.amin.
Bildiğiniz gibi arkadaşlar mikrotesemiz olumsuz oldu,ve doktor sertoli cell only teşhisi koydu.Ben başta tabi anlamadım ama tabi öğrendiğimde ağır olan,azospermin en talihsizi,umutsuzuTabi ki hala kendimi toparlayamadım,zaten gurbetteyim annem rahatsız uzakta zaten, devam eden ciddi bir tedavisi var üzülmesin diye doktor olumlu konuştu diyorum,etrafımda zaten kimseye cümle kuramıyorum hala...Sesim hala bende değil...Eşimi ikna etmeye çalışıyordum Celalettin Peruya gidelm diye;geçen hafta aradım hocayı Allah razı olsun dinledi beni,ve bana umut verdi.Eşim baya umutsuzdu (zaten çok kötü hala,fazlasıyla üzgün) ama Celalettin hocaya gitmeye ikna oldu,martın ilk haftası gideceğiz inşallah,ben inanıyorum ki hoca eşimide olacağına ikna edecek...Rabbime isyan etmiyorum ama insanız gönlüme söz dinletemiyorum, maddi sıkıntıları hiç saymıyorum,hastaneden 8.000 tl borca mı yanayım,eşimin işlerinin kötü gitmesine mi,annemin yanına gidemediğime mi,şimdi ilaç tavsiye edilince nasıl alacağımıza mı yanayım hiç bilmiyorum...Benim maaşta artık yetmiyor ama tedavisiz öylece oturamıyorum da....Allahım herkese yardım etsin.Hayatımda kendimi belki de hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim...Hiç bu kadar canımın yandığını bilmiyorum,ne yapsam eksik kalıyorum,çırpındıkça batıyorum sanki... yere kapaklandım üstüm başım toz içinde sanki ve ben doğrulup kalkamıyorum bir türlü...
peki siz ne önerirsiniz inhibin b testi yaptırıp celalettin hocayamı gitsek yani bunun bir tedavisi mümkünmü ?
selin cnm anlıyorum seni hem de nasıl bi bilsenBildiğiniz gibi arkadaşlar mikrotesemiz olumsuz oldu,ve doktor sertoli cell only teşhisi koydu.Ben başta tabi anlamadım ama tabi öğrendiğimde ağır olan,azospermin en talihsizi,umutsuzuTabi ki hala kendimi toparlayamadım,zaten gurbetteyim annem rahatsız uzakta zaten, devam eden ciddi bir tedavisi var üzülmesin diye doktor olumlu konuştu diyorum,etrafımda zaten kimseye cümle kuramıyorum hala...Sesim hala bende değil...Eşimi ikna etmeye çalışıyordum Celalettin Peruya gidelm diye;geçen hafta aradım hocayı Allah razı olsun dinledi beni,ve bana umut verdi.Eşim baya umutsuzdu (zaten çok kötü hala,fazlasıyla üzgün) ama Celalettin hocaya gitmeye ikna oldu,martın ilk haftası gideceğiz inşallah,ben inanıyorum ki hoca eşimide olacağına ikna edecek...Rabbime isyan etmiyorum ama insanız gönlüme söz dinletemiyorum, maddi sıkıntıları hiç saymıyorum,hastaneden 8.000 tl borca mı yanayım,eşimin işlerinin kötü gitmesine mi,annemin yanına gidemediğime mi,şimdi ilaç tavsiye edilince nasıl alacağımıza mı yanayım hiç bilmiyorum...Benim maaşta artık yetmiyor ama tedavisiz öylece oturamıyorum da....Allahım herkese yardım etsin.Hayatımda kendimi belki de hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim...Hiç bu kadar canımın yandığını bilmiyorum,ne yapsam eksik kalıyorum,çırpındıkça batıyorum sanki... yere kapaklandım üstüm başım toz içinde sanki ve ben doğrulup kalkamıyorum bir türlü...
tatlım ne mutlu bana sana bi nezede olsa umut olabilmişsemcanım Allah razı olsun sizin varikosel ameliyatınızdan Allahın izniyle iyi bir sonuç cıkacak eminim ve bize kocaman bir umut olacaksın tedavi şeklinizle oldunuz bile aslında biz mikrotese düşünüyorduk eşim son anda karar degiştirdi sürekli sizin durumunuz anlattım kafasına yattı tamam dedi bunun için cok tesekkür edelim size tedavi sürecinizi paylaşıp bizi cesaretlendirdiginiz için .insallah canım arkadasım bizde görürüz o spermleri insallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
ARUNA--------------------------------------------------257
ASBELOVE----------------------------------------------257=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------257
AYYUZLUM---------------------------------------------257
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------257
BANU_K-------------------------------------------------257
BENGUSUU---------------------------------------------257
BEYLEM-------------------------------------------------257
BİRUMUT99---------------------------------------------257
DENİZBULUT-------------------------------------------257
ECRİN23------------------------------------------------256
ENFAL33------------------------------------------------256=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------256
GVNF---------------------------------------------------256=OKUDU
HASRET------------------------------------------------256=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------256
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------256
MİXER07------------------------------------------------256
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------256
SAGANAK-----------------------------------------------256
SEVAL0817---------------------------------------------256=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------256
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------256=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------256
YMEL-----------------------------------------------------256
ZAMBAK06----------------------------------------------256
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
herkese ii günler kızlarrnasılsınz ben kötüyüm
ya dün köklü temizlik yaptım eşime ne zamandır halıları sil edim tmm
deyip beni geçiştiriyodu bende dayaanmadım dün halılara kadar sildim
gece kolumun ağrısına uyuyamadım bide elimin bileğinede vuruyo artık ağrı offff
sonra nasıl uymuşum hiç hatırlamıyorum bide üstüne adet olucam herhalde onun ağrısı eklendi
aaa bu ağrılar beni deli edicek yaşimdi şükür kolum ii oldu ara ara ağrıyo ama belim kasıklarım kopuyo
neyse çok dert yandım size özledim sizlerle yazışmayı inş görüürüzz
herkese ii günler kızlarrnasılsınz ben kötüyüm
ya dün köklü temizlik yaptım eşime ne zamandır halıları sil edim tmm
deyip beni geçiştiriyodu bende dayaanmadım dün halılara kadar sildim
gece kolumun ağrısına uyuyamadım bide elimin bileğinede vuruyo artık ağrı offff
sonra nasıl uymuşum hiç hatırlamıyorum bide üstüne adet olucam herhalde onun ağrısı eklendi
aaa bu ağrılar beni deli edicek yaşimdi şükür kolum ii oldu ara ara ağrıyo ama belim kasıklarım kopuyo
neyse çok dert yandım size özledim sizlerle yazışmayı inş görüürüzz
teşekkür ederim cnm belim adetten ağrır genelde benimcnm benim çok geçmiş olsun ay kıyamam bel ağrısı bende tedaviden sonra oldu çok kötüymüş inşallah öğlene varmadan tüm ağrıların geçer bende sana yazacaktım maşallah kilolar ne güzel gidiyor listen nedir neler yapıyorsun diye
sağol cnm olmuyo işte ev de oturunca iş güç yapılmadan olmuyoeşimde ha bugü ha yarın derken yapmadı bende rahat edemedim yaptım tabii sonrada çekiyorum böleGeçmiş olsun canım dikkat et kendine bu kadar yorma be kendini.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsuncnm tedavin hayırlı olsun rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim herkese biran evvel anne olmayı nasip etsin aminarkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bize güzel haberler verirsin allah yardımcınız olsun canım....
baharcığım gerçekten çok hassas zamanlar yaşıyorum benim için her kelime hem umuda hem umutsuzluğa kapılmama sebep oluyorcanım bugün telde konuştuk ama yazını görünce bide buraya yazayım dedim...
işte insanlar bu kadar cahil bukadar kötü düşünceli
nedemek başka işler dönüyor merkezlerde
azosperm hastası birinde sperm bulunma ihtimali bukadar imkansız bişey mi allah aşkına...
cahil insanlar diyorlar tüp bebekle hamile kalma olayında "aman elin adamının spermi ile hamile kalınır mı" diye
duyuyoruz bunları yaşayan insanlardan onlara kızıyoruz sonrada diyoruz ki bilmiyorlarda ondan böyle konuşuyorlar...
eee bu lafı diyenler biyolog ve hoca allah aşkına nasıl bukadar fütursuz konuşabiliyorlar...
ne yani m.tese sonucu sperm bulunan insanları kandırıyorlar mı başkalarının spermleri ile...
olabilir mi bu allah aşkına
aramızda okadar arkadaş tedaviye başlıyor kiminin eşinde bulunuyor kiminkinde bulunmuyor...
demekki bu insanlar sperm bulunan insanlara hep kandırılmış olarak bakıyorlar...
bence çok kötü niyetli bu düşünce...
bi merkez nasıl böyle büyük bi pisliğe dahil olmak ister ki sonucunda başına gelebilecekleri göze alabilir ki mümkün değil...
bunu alanen yapan yurtdışında merkezler var kıbrısta merkezler var insanlar bu merkezlere yönlendirilebiliyor...
ama türkiyede bu işlem yasakken hiç bi dr sizde sperm çıktı diyip başkasının spermini kullanamaz...
heleki adını ve başarılarını duyurmuş merkezler...
allah herkesin hakkında hayırlısını versin...
inş sizin içinde güzel şeyler olur sonuolur
evet canım tedaviye başladım bugün 4. günüm inşallah canım Rabbim eşimde sperm çıkmasını ve benimde sağlıklı sıhhatli bebeğimin olmasını nasip etsincanım tedavine başlamışsın sanırım yarım yamalak birşeyler okudum ama
hayırlı olsun canım inşallah sonundaolursun canım
Rabbim tedaviniz boyunca yüzünüzü hep güldürsün inşallah.
selam şekerler nasılsınız
iyyim cemrem az önce adını aşağıda gördüm sonra görmeyince arkadaşım çıkmış diye düşündüm burdaymışsınslm şekerim nasıslın iğneler nasıl kayv. sana hizmet mi etti ohhhh sefan olsun bundan sonrası hepppppppp
böle olsun kızzzzzzzzzzzzz
iyyim cemrem az önce adını aşağıda gördüm sonra görmeyince arkadaşım çıkmış diye düşündüm burdaymışsın
evet canım ya ay çok güzel bir duyguymuş darısı başına bebiş gelmeden böyle yaptılargelirse başlarında taşıyacaklar herhalde
iğneler iyi gidiyor canım alıştım inşallah işe yarar bu çektiklerim sonucu hayırlı olur
sende kendini çok yormuşsun rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun tatlım yaz bunları bir köşeye sende hamiş olunca hesabını sorarsın
anladım ya zor oturuyorum kasıklarım falan ağrıyor ama yinede pc başından kalkamıyorumyok kız burdaydım tl deydim
darısı başımaaaaaaaa
iğnelerle aran ii desene cnm şiringamı iğnen ben sırınga ile vuruyodum kendime merakettim de:26:
benim hesabım çokkk uzun sürecek kız hemde 9 ayyyy
ah cnm nasıl ağrırı bilirim ben öçatlatma iğnesini olduğumda sabah kasıklarımdan oturamamıştımanladım ya zor oturuyorum kasıklarım falan ağrıyor ama yinede pc başından kalkamıyorum
inşallah canım az kaldı baret inşallah arkamdan geleceksiniz
canım kalem şeklinde üzerinde sayılar var doktorun istediği numaraya çeviriyorsun ucuna iğneyi takıp vuruyorsun tabi elin titremese
bencede 9 ay boyunca kullan kozlarını arkandayım sana herşey yakışır
mrb kızlar eşim doktora gitti bugün daha gelmedi ama sperm ve kan testi vermiş yine, genetiğine bakacaklarmış 15 gün sonra belli olacakmış niye bukadar uzun ya.inşallah sperm testi öncekinde yanlış yorumlanmıştır Allahım bunda olumlu bişeler çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?