- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah canım ben mecburen evdeyim annemlerede gitmedim her anımı eşimle yaşamak istiyorum iyi yada kötüah cnm nasıl ağrırı bilirim ben öçatlatma iğnesini olduğumda sabah kasıklarımdan oturamamıştım
acayip şişmişti sanki bacaklarım kapanmıyodu avlla inş senin sorunsuz geçer
ohh insülin kalemi gibi yani ne güzel biz eskiden sırınga ile vururduk ben tecrübeli olduğum için her şakilde vururum iğnemi
annem şşeker has. idi o iğne kullanıyordu ama ii olmuş kalem daha pratik bari
perşembe inş olulu haberler gelir senin yumoşlarından eşin nasıl sana karşı
inşallah canım ben mecburen evdeyim annemlerede gitmedim her anımı eşimle yaşamak istiyorum iyi yada kötü
annemlere gidersem eşim işin kolayına kaçacak nede olsa ailesinin yanında diycek onlara sırtını yaslasın istemiyorum
annem çok ısrar etti gelin diye ama şimdi bir sıkıntım yok fazla ilerleyen zamanlarda gerek duyarsam kalırım annemlerde
eşimde yardımcı olmaya çalışıyor Allah razı olsun en önemlisi beni kırmıyor onun da çok hassa olduğu bir dönem onu çok iyi anlıyorum dalıp dalıp gidiyor
hep düşünceli bende onu motive etmeye çalışıyorum sıkma canını bak bebekleri olan arkadaşlarım oldu diye örnek gösteriyorum ya olmazsa diye üzülüyor
biz elimizden geleni yapıyoruz ağzımızla kuş tutsak bile olacakları değiştiremeyiz Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum inşallah herşey güzel olacak inanmak çok önemli
evet canım insülin iğnesi gibiymiş sen tecrübelisin annenden dolayı inşallah Rabbim çektiğiniz sıkıntılar hürmetine sizlerede hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder amin
canım inşallah herşey çok güzel olur artık hep güzellikler yaşarızaynen sana katılıyorum cnm bende ailemin yanına gitmezdim çünki çekilen sıkntı ortak her ne kadar
eşler kendi kendine çeksede acıyı 2 trafta üzülüyo en iisi evinde kalman cnm
eşini anlıyorum kimbilir neelr kuruyo kafasında olur olmaz diye
inş çıkarda önünüze bakarsınız bebişinizle
öle kaderden ötesi yok olduğu kadar olmadığı kader diye ne güzel demişler ço doğru
hakkımıza hep hayırlar versin mevlam bide taşıyamıyacağımız yükler vermesin yaradan
canım inşallah herşey çok güzel olur artık hep güzellikler yaşarız
güzel şeyler konuşup güzellikler düşünelim herşey güzel olsun inşallah
Rabbim bizlere daha fazla yük yüklemesin bu sınavımızda biran önce bitsin inşallah
.
Cnm sanirim bursada olan arkadas sensin yarin sana ozelden numarami gonderirim konusuruz bende bursadayim msj gec gordum kusura bakma
genetik testti 1 ay da çıkan yerlerde var cnm uzun sürüyo olsun uzun olsun sonu güzel olsun
inş dediğin gibi diğer testt yanlıştır da bu sefer spermler çıkar cnm
Tülaycım senin eşinin problemi neydi.kısaca bahseder misin?bence hemen vakit kaybetmeden gidin.tabikide mümkündür ilaçlarla fsh nin düşmesi.
Cnm celalettin beye gitmişsizniz
ağır vaka olarak adlandırsada umut varki tedaviye almış cnm
hayırlısı olsun inşlh sonucu olumlu olur
siz demi panax ve e1 aldınız cnm
böğürtlen kökü de gelmiş galiba peki macun hangisi cnm bizimkisi g5 macunu
inşlh hepimizin eşlerine şifa olur
tülaycım mesaj göndermeye çalıştım ama mesaj kutun dolmuş cnm
bana dönersen sevinirim cnm...
Tülaycım senin eşinin problemi neydi.kısaca bahseder misin?
Birde özel mesaj kutuna da bakarmısın?
cnm bence kürlerin bitsin de git çünki bu kürler az buz bi para tutmuyo yani al içme olmuyo en iisi bitmeye yakın gidin celallettin beye:44:slm arkadaşlar biz iki aydır saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz şimdi ikinci aşama kürlerimiz geldi onlarla devam edeceğiz ,inşallah faydasını görürüz bu arada celaleddin hocaya da gitmeyi düşünüyoruz ama şimdimi gitsek yoksa kürler bitince mi kararsızım sizce ne yapalım bilgisi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar Allahın selamı üzerinize olsun canlarım bizim bugün 13.30 da ilk muayenemiz vardı.işimden sıkıla büküle izin aldım 13.30 da hastahanede olduk bekle bekle 15.30 ta içeriye aldılar doktor eline bir kağıt bir kalem yazıyor çiziyor bizi doğru düzgün dinlemiyor çünkü o kadar çok yoğun bir hastahane ki anlatamam bize randevu verdikleri halde ayrıca birde sıra numarası veriler falan fistan yani anlıyacağınız devlet hastanesi eşime sen ürologa git dedi banada sen de git ultrasyona gir dedi hemen başka hasta çağırdılar ayrıca tüm kadın hastalar orda doğum yapacaklarda,menopoza gireceklerde... tüm kadın hastalıklarını orada toplamışlar yani tüp bebek bölümü ayrı falan değil odadan çıktık eşimle kenara oturduk biraz bekledik ve karar verdik bu burada olcak bir iş değil dedik. bize yol göründü yakında izmir e tekrar gideceğiz orada kaldığımız yerden devam orada dondurulmuşlar var bir ay içinde transfer yapacaklar burayı çekeceğime oraya gider oteli çekerim hayrılısı artık işte böyle canlarım az çok ta böyle olacağını tahmin ediyordum gelişmelerden yine sizleri haberdar ederim .hepinizi öpüyorum A.e.ol kendinize çok iyi bakın
cnm bence kürlerin bitsin de git çünki bu kürler az buz bi para tutmuyo yani al içme olmuyo en iisi bitmeye yakın gidin celallettin beye:44:
oooo haberlerini bekliyordum cnm
aa desene herkes aynı dr muayne oluyo yok artık tüp ayrıı doğum ayrı
bencede en güzel kaarraı vermişsiniz cnnm hadi yeni tedaviniz olumlu ve sonuolsun
evet gene ara ara yaz bildir bize merak ederiz tatlım
cemrem görmelisin yıllar önce nasılsa öyle devlet hastahaneleri hep aynı ,aslında biz egedede çok yorulduk ama orada bir yere geldik artık tekrar git gel olacak.şu anda özelde başlıyacak durumuzuda yok ev kredisi ödüyoruz dediğim gibi yine otelde kalıcaz.siz şu anda tedavide ne aşamadasınız Allahım hepimize şifa versin inş.
haklısın hala bazı hast. öle devam ediyo cnm aslında tüp bebek için farklı ve başka yer yapmaları lazım zaten bizim durumumuz zor bide normal kadın doğumla bir olunca kadınlar başlıyo beklerken senin neyin var hamile misin yokmu vah vahhhhgıcık oluyo insAN EN GÜZELİ CNM BARİ AKLIN KALMAZ DONDURULMUŞLARDA SENİ BEKLERLER ZATEN ONLAR hakkına hayırlısı olsun cnm
biz ne olsun eşim ocakta varikosel ameliyatı oldu dr.celallettin beye gitik iğne macun verdi mayısta sperm testti verin dedi olumlu şeyler konuştu bakalım mayısı sabırsızlıkla bekliyorum
keşke benimde dondurulumuşum olsa nasıl koşarım onlara hiç deme
canım benim varikosel azodan bir nebze daha iyi varikoselden kim amaliyat olmuşsa daha sonra eşi normal yoldan hamile kalıyor bak gör tüpbebğe bile gerek kalmaz umarım normal olur inşanlah evet canım çok haklısın ben çok bekledim ama ilk tüp bebk olumsuz sonuçlanınca psikolojik olarak yıkıldım kendime gelmem çok zaman aldı ama bu zamanda beni çok akıllandırdı olgunlaştırdı artık dünyaya farklı gözle bakıyorum sanki.sen hiç üzülme SABIR ,DUA,TESLİMİYET inşanlah burda güzel şeyler paylışacağız .(aynen yazdığın gibi orada bir sürü kadın sen niye geldin ,kaç yıllık evlisin falan fistan kocakarı ilaçları vs vs )Allahım hepsinden kurtaracak inşanlah kocaman aile olmayı nasip etsin mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin A.E.OL
inş cnm ya herkes öle diyo da sperm görmeden inanasım gelmiyo ne yalan söliyim
inşşş hepimiz kocaman bi aile oluruz sende a.e.o güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?