Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaarrr emre bakırcıoğlu nu tanıyan,tedavi gören,tedavi sonucu hamile kalan var mı ?

teşekkür ederim filizcim.bu derdi çeken bilir o yüzdende ancak siz beni anlar benim kadar sevinirsiniz.çok mutluyum allah hepimizi mutlu eder inşallah.

tabiki cnm sadece biz anlarız birbirimizi.
bir tane sperm bile biizim içinn çok güzell çok önemliiiiiii..
Aminn cnmm.
daha çok bol bol spermleri görürsünüz inş.:26:
darısı bizlerin başınaaaa:26::26:

bir iki ay önce yaptırmıştı hormon testini.o zamanın sonuçları şöyle idi FSH :13.79 (095-11,95)
LH :10.95 (1.14- 8.75)
TESTETERON : 8,07 (1.66-8,11 ) elonge hücreler bulunmuştu mikrotesede.haploid hücreler var çok yoğun denmişti FISH testinde.

kızlaarrr emre bakırcıoğlu nu tanıyan,tedavi gören,tedavi sonucu hamile kalan var mı ?

Merhaba cnm benim eşimde ağustos ayında emre beyde m.tese ameliyatı olduu.sperm bulundu
bu konuda en güvendiğim doktor..emre bakırcıoğlu..
sperm bulundu ama ben ordaki denememde olumsuz sonuç aldım..
şimdi bi kaç sonra tekrar deneme yapıcam inşallah .testisten alınan dokularlaa:26::26:

tabiki cnm sadece biz anlarız birbirimizi.
bir tane sperm bile biizim içinn çok güzell çok önemliiiiiii..
Aminn cnmm.
daha çok bol bol spermleri görürsünüz inş.:26:
darısı bizlerin başınaaaa:26::26:

:) hayal bile edemiyordum artık.

Bende senin yerinde olsam aynı şeyleri düşünürdüm.çünkü biliyorsun bir tek spermin peşine düşüyoruz.bizde de tesede olgunlaşmamış ve boyamalı da olgunlaşmamış bulundu.bakalım nasip kısmet artık.bizde şu anda pergnly kullanıyoruz.3 ay sonra kontrol var.

teşekkür ederim canım çok saol.
benim de eşimin bugün hormon değerleri çıktı.Lh:4,FSH:12,serbest testosteronu :11,6,total testosteronu:190 ,
Anladığım kadarıyla total testosteronu düşük gibi.ama diğerleri iyi gibi.İnhibin B testini de yaptırıp Celalettin Hocanın yolunu tutacağız inşallah.
dilerim senin gibi bizlerde burdan güzel habarlerimizi yayınlayabiliriz canım.
sende bugüzel haberin keyfini çıkar bugün.ikiniz için güzel birşeyler yapın,mesela eşini öpücük yağmuruna tut,yada eşini yemeğe çıkar.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Tülaycım bu iğneyi (prengly) hafta da kaç kez vurulacak eşin.çok pahalı bir iğne galiba,zor da bulunuyor du dımı?
allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim filizcim.bu derdi çeken bilir o yüzdende ancak siz beni anlar benim kadar sevinirsiniz.çok mutluyum allah hepimizi mutlu eder inşallah.
AYCANN
masaallah evet canim cok sevindik.ins, sende ve bizim kizlarda bebislerine kavusacak Allah in izniyle.

EFULUM dan haber geldimi ins olumludur.

:) canım değerlerimiz birbirine benziyor testesteron için mutlaka prengly kullanıp 6 aya kadar bir test yaptırın inşallah sizde sevinirsiniz :) prengly sadece testesteronu yükseltiyor bir zararı yok.doktora kızıyordum daha önce niye kullandırtmadı diye.4-5 yıl önce kullanan varmış.

Tülaycım bu iğneyi (prengly) hafta da kaç kez vurulacak eşin.çok pahalı bir iğne galiba,zor da bulunuyor du dımı?
allah yardımcınız olsun.

haftada 3 kez kullanacak.hayır 10 tl ama doktor reçeteye yazıp raporda verirse ücretsiz alıyorsunuz.ben burda çok rahat buluyorum.:)

pes etmemek gerekiyormuş demek kaan hocaya kalsa bizi bu ay ameliyat edecekti.inşallah biran önce çıkarda senide sevindirir.

AYCANN
masaallah evet canim cok sevindik.ins, sende ve bizim kizlarda bebislerine kavusacak Allah in izniyle.

EFULUM dan haber geldimi ins olumludur.

çok teşekkür ederim,hepimiz bebişlerimizi koklarız bir an önce inşallah.

pes etmemek gerekiyormuş demek kaan hocaya kalsa bizi bu ay ameliyat edecekti.inşallah biran önce çıkarda senide sevindirir.

öyle tabikide.biz işte sil baştan yeniden başlıyoruz tedaviye.Ama kaan bey eşimde hipofiz bezinin çalışmadığını bilemedi.bide o sorun var.celaleddin hoca o sorun da var dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaan hoca ısrarla çağırıyor bizi gelin tese yapalım artık diyor.1 yıl oldu kaan hocanın ilaçlarını kullanıyoruz.
geçen ay birde isterseniz birde sperm testi yaptırın dedi ama benim eşim hiç oralı olmuyor.
dediği şey şu:gelin tese yapalım çıkmazssa ikinci aşamaya geçelim diyor.
ikinci aşama prengly kullanımını veriyor genelde.

inşallah canım topikteki herkes mutlu sona ulaşırız ya.hepimizde kımıl kımıl spermcikler çıksın inşallah.
demek bu iğne testosteronu yükseltiyo iyiymiş.

öyle tabikide.biz işte sil baştan yeniden başlıyoruz tedaviye.Ama kaan bey eşimde hipofiz bezinin çalışmadığını bilemedi.bide o sorun var.celaleddin hoca o sorun da var dedi.

prolaktin ölçtürmedimi hiç,onda çıkıyor hipofiz bezinde bir sorun varsa diye biliyorum.

sprem testini 3 ayda bir yaptırmak gerekli,ya çıkış varsa?boş yere tese olmaktan iyidir.çok tez canlı kaan hocada,iğne de kullanın derim ama test yaptırmayınca o da bi işe yaramazki.bende dondurtmadığıma pişmanım,keşke çıkınca dondurun deseydik.neyse bir dahaki teste, inşallah.

bir hata daha bir yedir içir kocişine tekrar test versin dondurun inşallah.hatta her hafta tekrarlasın böylelikle yavrucukların çoğalsın allahın izniyle tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…