teşekkür ederim filizcim.bu derdi çeken bilir o yüzdende ancak siz beni anlar benim kadar sevinirsiniz.çok mutluyum allah hepimizi mutlu eder inşallah.
ay ne güzel bir haber bu.gözün aydın Aycancığım.rabbim daha güzel haberlerini nasip etsin inşallah.güzel habere ihtiyacımız vardı.süper oldu
biraz bahsetsene eşinin problemi neydi unuttum valla.
Birde eşinin en son hormon değerlerini hatırlıyorsan yazar mısın?
teşekkürler.
kızlaarrr emre bakırcıoğlu nu tanıyan,tedavi gören,tedavi sonucu hamile kalan var mı ?
tabiki cnm sadece biz anlarız birbirimizi.
bir tane sperm bile biizim içinn çok güzell çok önemliiiiiii..
Aminn cnmm.
daha çok bol bol spermleri görürsünüz inş.:26:
darısı bizlerin başınaaaa:26::26:
:) sabahtan beri kendimi zor dizginledim işten koşa koşa geldim buraya.bizde ovitrelle kullandık son bir kaç aydır prengly kullanıyoruz ikiside aynı zaten birde çakşır içiyordu bizimki düzenli bir şekilde.bir test yaptırsanıza sizde belki zamanı gelmiştir,sürekli test yaptırıyorduk bişey yoktu bu ay çıktı işte.sağol canım tüm iyi dileklerin için.insanın içini nasıl sıkıyor bu dert ama boş yere üzmüşüz kendimizi.sende güven kendine eşine bizde bile çıktıysa sizde de çıkış vardır belki.allah sizide güldürsün inşallah,mucizeleriyle
bir iki ay önce yaptırmıştı hormon testini.o zamanın sonuçları şöyle idi FSH :13.79 (095-11,95)
LH :10.95 (1.14- 8.75)
TESTETERON : 8,07 (1.66-8,11 ) elonge hücreler bulunmuştu mikrotesede.haploid hücreler var çok yoğun denmişti FISH testinde.
Bende senin yerinde olsam aynı şeyleri düşünürdüm.çünkü biliyorsun bir tek spermin peşine düşüyoruz.bizde de tesede olgunlaşmamış ve boyamalı da olgunlaşmamış bulundu.bakalım nasip kısmet artık.bizde şu anda pergnly kullanıyoruz.3 ay sonra kontrol var.
AYCANNteşekkür ederim filizcim.bu derdi çeken bilir o yüzdende ancak siz beni anlar benim kadar sevinirsiniz.çok mutluyum allah hepimizi mutlu eder inşallah.
teşekkür ederim canım çok saol.
benim de eşimin bugün hormon değerleri çıktı.Lh:4,FSH:12,serbest testosteronu :11,6,total testosteronu:190 ,
Anladığım kadarıyla total testosteronu düşük gibi.ama diğerleri iyi gibi.İnhibin B testini de yaptırıp Celalettin Hocanın yolunu tutacağız inşallah.
dilerim senin gibi bizlerde burdan güzel habarlerimizi yayınlayabiliriz canım.
sende bugüzel haberin keyfini çıkar bugün.ikiniz için güzel birşeyler yapın,mesela eşini öpücük yağmuruna tut,yada eşini yemeğe çıkar.
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Tülaycım bu iğneyi (prengly) hafta da kaç kez vurulacak eşin.çok pahalı bir iğne galiba,zor da bulunuyor du dımı?
allah yardımcınız olsun.
Bende senin yerinde olsam aynı şeyleri düşünürdüm.çünkü biliyorsun bir tek spermin peşine düşüyoruz.bizde de tesede olgunlaşmamış ve boyamalı da olgunlaşmamış bulundu.bakalım nasip kısmet artık.bizde şu anda pergnly kullanıyoruz.3 ay sonra kontrol var.
haftada 3 kez kullanacak.hayır 10 tl ama doktor reçeteye yazıp raporda verirse ücretsiz alıyorsunuz.ben burda çok rahat buluyorum.:)
iyi bari bulabiliyorsan.ucuzmuş ta.250 Tl.diye okuduğum başka birşey herhalde
AYCANN
masaallah evet canim cok sevindik.ins, sende ve bizim kizlarda bebislerine kavusacak Allah in izniyle.
EFULUM dan haber geldimi ins olumludur.
pes etmemek gerekiyormuş demek kaan hocaya kalsa bizi bu ay ameliyat edecekti.inşallah biran önce çıkarda senide sevindirir.
:) canım değerlerimiz birbirine benziyor testesteron için mutlaka prengly kullanıp 6 aya kadar bir test yaptırın inşallah sizde sevinirsiniz :) prengly sadece testesteronu yükseltiyor bir zararı yok.doktora kızıyordum daha önce niye kullandırtmadı diye.4-5 yıl önce kullanan varmış.
öyle tabikide.biz işte sil baştan yeniden başlıyoruz tedaviye.Ama kaan bey eşimde hipofiz bezinin çalışmadığını bilemedi.bide o sorun var.celaleddin hoca o sorun da var dedi.
Kaan hoca ısrarla çağırıyor bizi gelin tese yapalım artık diyor.1 yıl oldu kaan hocanın ilaçlarını kullanıyoruz.
geçen ay birde isterseniz birde sperm testi yaptırın dedi ama benim eşim hiç oralı olmuyor.
dediği şey şu:gelin tese yapalım çıkmazssa ikinci aşamaya geçelim diyor.
ikinci aşama prengly kullanımını veriyor genelde.
inşallah canım topikteki herkes mutlu sona ulaşırız ya.hepimizde kımıl kımıl spermcikler çıksın inşallah.
demek bu iğne testosteronu yükseltiyo iyiymiş.
sprem testini 3 ayda bir yaptırmak gerekli,ya çıkış varsa?boş yere tese olmaktan iyidir.çok tez canlı kaan hocada,iğne de kullanın derim ama test yaptırmayınca o da bi işe yaramazki.bende dondurtmadığıma pişmanım,keşke çıkınca dondurun deseydik.neyse bir dahaki teste, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?