Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın canım bizde artık teseye iyi bakmıyoruz eşim 3 kere tese oldu ve hala etkilerini atamadı .hayırlısı hpimizin hakkında .inşaallah bizde mutlu sonlara kavuşuruz

Hayırl akşamlar dünyanın en güzel anne ve anne adayları.Ben uzun süredir yoktum eski arkadaşlar hatırlar ama yeni arkadaşlarla henüz tanışmadık.Yaklaşık 1yıl oldu yazmıyodum ama ara ara takipteydim.Neyse günler haftaları haftalar ayları kovaladı ot,çöp,ilaç,iğne,o doktor,bu merkez derken 2yılı geçirdik ve maalesef beklenen sonuca ulaşamadık.Çıkmadı yani doğal yolla sperm ve yarın eşimin ilk mikrotesesi olacak,ben de hazırım ve Allah ol derse yolumuza devam edeceğiz yarından sonra yok eğer bizim için olmaması en hayırlısıysa da elden gelen bişey yok.Bu sefer de güzel ALLAH'ım dayanma gücü verecek inşallah.Dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu ve dayanma gücü versin.Hamile olan,doğum yapan,tedavide olan eski yazışmalarımızdan tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlara da Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.Eeee öptüm hepinizi

hoşgeldin cnm ben hatırladım seni evet uzun zamandır yoksun cnm
hadi abkalım yarın senin ve eşin için umut dolu güzel haberler alırsınız cnm dualarımız seninleinşşş

hoşgeldin cnm ben hatırladım seni evet uzun zamandır yoksun cnm
hadi abkalım yarın senin ve eşin için umut dolu güzel haberler alırsınız cnm dualarımız seninleinşşş

Teşekkür ederim canım benim.Allah razı olsun.Bu arada sizin de yeni doktor ve tedaviniz hayırlı sonuçlar doğursun inşallah.Olumlu ya da olumsuz haber vermeye çalışırım yarın 10:30'tese.

canımmm benimm hoşgeldinnnnnn ne iyi yaptınnn yazmaklaaa..
arkadaşlarda senin içinnn dua edicekler inşallahhhhhhhhh.dualarımız kabul olurrrrrrrr:26::26::26:
yarın bize güzel haberler vericeksinn..
dualarımm seninle canımmmm biliyosunnnn..
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...inşallahh:26:

efulum canim hosgeldin .demek buyuk gun yarin. tedaviniz nerde oluyor teseyi kim yapacak. insaallh super olur sonuc dualarimiz sizinle RAABBIM yar ve yardimciniz olsun.

peki siz ne önerirsiniz inhibin b testi yaptırıp celalettin hocayamı gitsek yani bunun bir tedavisi mümkünmü ?

Hocayla gidip görüşün inhibin b ye baktırabilirsiniz, mutlaka hocada isteyecektir.Tedavi olup sonuç alan birçok hastavar.Pazar günü hocanın bir hastası daha çocuk sahibi oldu.Geçen cumartesi bizim görüştüğümüz arkadaşlardan birinin eşinden sperm çıktı ilk defa. Daha evvel teseyle sonuç alamamışlar. Alman hastanesinde tedavi görüp bir daire parası harcadık diyorlardı 11 yıllık evliler ve eşi 38 yaşında 1.5 senedir tedavideler, hoca tese olmasan sonuç daha hızlı olurdu diyormuş.

Sorun şurda tese yapmak için her türlü kandırmacayı yapıyorlar.Bir doktor fsh yüksekse iyidir diyor,bir diğeri 1 ayda spermiyogramda değişiklik bekliyor bu tip doktorlardan uzak durun lütfen.Eşlerimizin yazıştığı daha evvelde bahsettiğim hipogonadizm com sitesinde geçenlerde bir hastaya acıbademin doçent endokrinoloğu 2 ay pregnyl kullandırıp spermiyogram yaptırıyor ve üroloğa gönderip tese olmalısın diyor.Allahtan sormuş siteden tese olmamış. Bir erkekte hipogonadizm hastasıysa lh ve fsh eksiktir ve yerine konmadan sperm üretimi olması mucize gibi birşey olur hatta olmaz.Ama bu doçent ünvanlı adam 2 ay sadece lh olan pregnyl ile tese kararı verebiliyor bu kasaplıktan başka birşey değil.. Ayrıca bu kişiden şu anda 4 milyon tedavi sonrası sperm çıkıyor.Böyle o kadar çok örnek varki maalesef.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..

Baharcım malesef tamamlayamadım bengusunun dualarını.. kırmızılar geldi

birkaç gün sonra mutlaka dualarını bitiririp yazarım buraya , yeni listeye yetişebilirsem onu da tamamlarım inşallah

Duayla kalın

gözdemmmmm çok sağol cevabın çok açıklayıcı ve bilgilendirici.eşim daha tese veya microtese olmadı zaten biz emre beyle görüştükten sonra kafamda sorular çoğaldı kendisi eşime herhangi bir teşhis koymadı yani senin azosprem sebebin şu veya bu demedi ilaç vermedi sadece microtese dedi.bende eşime dedimki madem microtese deniyor tek çare bari önce bitkisellerden faydalanalım belki üretimin başlar dedim .trubulus terrestis hapı aldım bir şişe onu bitirdi ikincisi hala duruyor açıkcası ne yapacağımı bilmiyordum çünki eşimin durumu ortada fsh(64) umut verici değil yani .şimdi eğer celalettin hocadan randevu alabilirsem ki bir türlü başaramadım bunu ilk işimiz ona görünmek olacak internet üzerinden onlıne randevu almaya çalışıyorum hep dolu görünüyo inşallah bir an önce kendisiyle tanışırız ama ilk önce ay başında ınhıbın b testini yaptırıcaz

kızlar günaydın.topiğe girip yazışamıyoru ama takiptesiniz.
ah bir fırsatım olsa.
baharım Beylem arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin,tez zamanda gönlünden geçene kavuştursun inşallah.
öpüldünüz şekerler.

fsh iyi ama testosteron baya bi düşük.bundan dolayı sperm olmayabilir.

Ay canım ya ne kadar güzel bir haberler bu böyle.İnan ki çok mutlu oldum.İnşallah bizlerde o sperm çıktığı günleri görürüz.Rabbim celaleddin hocadan allah razı olsun.Ya o olmasaydı hepimizin eşleri tekrar tekrar kesip biçilecekti.Onun sayesinde hepimizin yüzü gülüyor.

“Allah’ım, Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve beni Senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah’ım, Senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle.”

"Ey Rabbimiz yıllardır annelik hasreti ile yanan evlat kokusuna hasret kalmış tüm ümmeti muhammede ve bana hayırlı evlatlar ihsan eyle" AMİİNN

günaydın arkadaşlar,celaleddin perudan iyi sonuçlar alıp hamile kalanlar varmı,iyice bu doktoru düşünmeye başladık ama maddi açıdan kayıp vermek istemeyiz o yüzden tedavisi olumlu cvp veren arkadaşlar bugün yazın lütfen.

canım şu anda buradaki herkes tedaviye yeni başladı en az 1 sene geçmesi lazım.ama gözdem kardeşimizin dediğine göre onların arkadaşlarından epey bir sonuç alan varmış.rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.tevekkül bizden takdir allahtan.

inşlh cnm dediğin gibi tez zamanda olumlu sonuçlarımız çıkar
cnm celalettin hoca ermiş aktardan şahin beyin numarasını verdi durumumuzu yazdı
ben şahin beyi aradım hocanın yazdıklarını okudum bize g5 macunu ve demirdikeni çayı gönderdiler
panax ve e1 verdi haftada 2 adet pregni bunları kullanıyoruz cnm
hoca size hiç birşey önermedimi cnm sizdeki azo sebebi neydi
ne zmaan gitmiştiniz
cnm anlaşılan hoca size nebido iğne vererek bütün hormon değerlerinizi sıfırlamak istiyor
bundan dolayı vermemiş anlaşılan
bütün değerler sıfırlandıktan sonra asıl tedaviye başlayacaksınızdır
bize nebido vermedi
biz haftada 1 pregni vurunuyorduk onu haftada 2 adetet çıkarttı
tribulusu bzide uzun zaman kullandık ama bizde fayda sağlamadı
ama faydasını görenleri çok okudum bende
durumdan duruma değişiyor cnm
hakkımızda hayırlısı inşlh sizinde emekleriniz yer bulur
çok zorlu bir süreç çok masraflı artık o kadar emeğe rağmen benim bile gücüm tükendi
bütün çalıştığım tedaviye gidiyor hiç bir zaman artıya geçemiyorum
sonunun bebekli olduğunu düşünerek direnmeye çalışıyorum cnm...

acilen posta kutunu boşalt yoksa mesaj yazamıyorum.
boşalttım tatlım...

amin amin amin cnm bu ne güzel dua böyle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…