haklısın canım bizde artık teseye iyi bakmıyoruz eşim 3 kere tese oldu ve hala etkilerini atamadı .hayırlısı hpimizin hakkında .inşaallah bizde mutlu sonlara kavuşuruzcnm merhaba hoşgeldin ne zamandır yoksun gelmiyorsun topiğe
cnm biz 2 yıl kaan beyde tedavi gördük ameliyat öncesi 6 ay ameliyat sonrası 15 ay felan
enson 19 aralıkta ankaraya gittik eşimle eşim boyamalı sperm testi yaptırdık
ve kaan beyle görüştük
durumumuzun iyi olduğunu tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi
ama biz ameliyat olmayacağımızı söyledik
olsun dedi sizde elonge hücreler çıkıyordu dedi
gen artta bunlara fısh testi yaptıralım kalite durumlarına göre
ameliyat etmeden çıkan kaliteli elongelerle tüp yapalım dedi
bence bu en son işlem olmalı henüz ümidim var ve biraz daha mücadele etmek istiyorum ben
kaan beyin dediklerini uzunca düşündüm bir sonuca varamadım çünkü bize başka önerisi yoktu
celalettin perudan sıkca söz ediliyordu ona gittik
durumumuzun iyi olduğunu söyledi
testis yetersizliği ve tıkanıklık dedi
onunla tedaviye başladık
zaten haftada 1 yaptırdığımız pregniyi haftada 2 adete çıkarrtı
panax ve e1 önerdi
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı geldi
28 ocakta bütün ilaçlara kürlere başladık 28 şubatta celalettin beyle 1.ay tedavimizi doldurmuş olcaz bikaç gün sonrada
2.ay tedavimize geçicez sonra mart sonundada celalettin beyin istemiş olduğu testleri yaptırıp göndericez
ona göre tedavimize şekil verecek
bizden böyle cnm
sizde fısh testi yaptırmışsınız
inşlh dediğin o hücreler iyi birşeylerdir
cnm sana tavsiyem eşin kaç kez ameliyat oldu bilmiyorum ama
kesinlikle artık tese en son şans diye düşün imkanlarınız varsa tedavi yolunu tercih edin derim ben...
Hayırl akşamlar dünyanın en güzel anne ve anne adayları.Ben uzun süredir yoktum eski arkadaşlar hatırlar ama yeni arkadaşlarla henüz tanışmadık.Yaklaşık 1yıl oldu yazmıyodum ama ara ara takipteydim.Neyse günler haftaları haftalar ayları kovaladı ot,çöp,ilaç,iğne,o doktor,bu merkez derken 2yılı geçirdik ve maalesef beklenen sonuca ulaşamadık.Çıkmadı yani doğal yolla sperm ve yarın eşimin ilk mikrotesesi olacak,ben de hazırım ve Allah ol derse yolumuza devam edeceğiz yarından sonra yok eğer bizim için olmaması en hayırlısıysa da elden gelen bişey yok.Bu sefer de güzel ALLAH'ım dayanma gücü verecek inşallah.Dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu ve dayanma gücü versin.Hamile olan,doğum yapan,tedavide olan eski yazışmalarımızdan tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlara da Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.Eeee öptüm hepinizi
hoşgeldin cnm ben hatırladım seni evet uzun zamandır yoksun cnm
hadi abkalım yarın senin ve eşin için umut dolu güzel haberler alırsınız cnm dualarımız seninleinşşş
Hayırl akşamlar dünyanın en güzel anne ve anne adayları.Ben uzun süredir yoktum eski arkadaşlar hatırlar ama yeni arkadaşlarla henüz tanışmadık.Yaklaşık 1yıl oldu yazmıyodum ama ara ara takipteydim.Neyse günler haftaları haftalar ayları kovaladı ot,çöp,ilaç,iğne,o doktor,bu merkez derken 2yılı geçirdik ve maalesef beklenen sonuca ulaşamadık.Çıkmadı yani doğal yolla sperm ve yarın eşimin ilk mikrotesesi olacak,ben de hazırım ve Allah ol derse yolumuza devam edeceğiz yarından sonra yok eğer bizim için olmaması en hayırlısıysa da elden gelen bişey yok.Bu sefer de güzel ALLAH'ım dayanma gücü verecek inşallah.Dualarınızı esirgemezsiniz biliyorum.Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu ve dayanma gücü versin.Hamile olan,doğum yapan,tedavide olan eski yazışmalarımızdan tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlara da Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.Eeee öptüm hepinizi
cnm bence kürlerin bitsin de git çünki bu kürler az buz bi para tutmuyo yani al içme olmuyo en iisi bitmeye yakın gidin celallettin beye:44:
canım tşk cevabın için haklısın az uz bi para değil nereye gitsek hep para bizim tedavilerimiz
kürler bitince gitmek daha mantıklı geldi bana da hakkımızda hayırlısı bakalım....
peki siz ne önerirsiniz inhibin b testi yaptırıp celalettin hocayamı gitsek yani bunun bir tedavisi mümkünmü ?
Hocayla gidip görüşün inhibin b ye baktırabilirsiniz, mutlaka hocada isteyecektir.Tedavi olup sonuç alan birçok hastavar.Pazar günü hocanın bir hastası daha çocuk sahibi oldu.Geçen cumartesi bizim görüştüğümüz arkadaşlardan birinin eşinden sperm çıktı ilk defa. Daha evvel teseyle sonuç alamamışlar. Alman hastanesinde tedavi görüp bir daire parası harcadık diyorlardı 11 yıllık evliler ve eşi 38 yaşında 1.5 senedir tedavideler, hoca tese olmasan sonuç daha hızlı olurdu diyormuş.
Sorun şurda tese yapmak için her türlü kandırmacayı yapıyorlar.Bir doktor fsh yüksekse iyidir diyor,bir diğeri 1 ayda spermiyogramda değişiklik bekliyor bu tip doktorlardan uzak durun lütfen.Eşlerimizin yazıştığı daha evvelde bahsettiğim hipogonadizm com sitesinde geçenlerde bir hastaya acıbademin doçent endokrinoloğu 2 ay pregnyl kullandırıp spermiyogram yaptırıyor ve üroloğa gönderip tese olmalısın diyor.Allahtan sormuş siteden tese olmamış. Bir erkekte hipogonadizm hastasıysa lh ve fsh eksiktir ve yerine konmadan sperm üretimi olması mucize gibi birşey olur hatta olmaz.Ama bu doçent ünvanlı adam 2 ay sadece lh olan pregnyl ile tese kararı verebiliyor bu kasaplıktan başka birşey değil.. Ayrıca bu kişiden şu anda 4 milyon tedavi sonrası sperm çıkıyor.Böyle o kadar çok örnek varki maalesef.
Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..
Hocayla gidip görüşün inhibin b ye baktırabilirsiniz, mutlaka hocada isteyecektir.Tedavi olup sonuç alan birçok hastavar.Pazar günü hocanın bir hastası daha çocuk sahibi oldu.Geçen cumartesi bizim görüştüğümüz arkadaşlardan birinin eşinden sperm çıktı ilk defa. Daha evvel teseyle sonuç alamamışlar. Alman hastanesinde tedavi görüp bir daire parası harcadık diyorlardı 11 yıllık evliler ve eşi 38 yaşında 1.5 senedir tedavideler, hoca tese olmasan sonuç daha hızlı olurdu diyormuş.
Sorun şurda tese yapmak için her türlü kandırmacayı yapıyorlar.Bir doktor fsh yüksekse iyidir diyor,bir diğeri 1 ayda spermiyogramda değişiklik bekliyor bu tip doktorlardan uzak durun lütfen.Eşlerimizin yazıştığı daha evvelde bahsettiğim hipogonadizm com sitesinde geçenlerde bir hastaya acıbademin doçent endokrinoloğu 2 ay pregnyl kullandırıp spermiyogram yaptırıyor ve üroloğa gönderip tese olmalısın diyor.Allahtan sormuş siteden tese olmamış. Bir erkekte hipogonadizm hastasıysa lh ve fsh eksiktir ve yerine konmadan sperm üretimi olması mucize gibi birşey olur hatta olmaz.Ama bu doçent ünvanlı adam 2 ay sadece lh olan pregnyl ile tese kararı verebiliyor bu kasaplıktan başka birşey değil.. Ayrıca bu kişiden şu anda 4 milyon tedavi sonrası sperm çıkıyor.Böyle o kadar çok örnek varki maalesef.
günaydın arkadaşlar,celaleddin perudan iyi sonuçlar alıp hamile kalanlar varmı,iyice bu doktoru düşünmeye başladık ama maddi açıdan kayıp vermek istemeyiz o yüzden tedavisi olumlu cvp veren arkadaşlar bugün yazın lütfen.
deniz bulut tedavin umduğundan çabuk sonuçlanır umarım.celallettin hoca size bayağı kürler vermiş.bizimde tedavimiz celallettin hocayla devem.burda bahsedilen şeylerden bize vermedi.açıkcası kür vermedi.bizim durumbu kadar vahimken.muhakkak bir bildiği vardır[inşallah]size nebido iğne verdimi.biz 6 hafta ara ile nebido verdi.2 tane olacak yani.sonrasında menagon ve pregnly ile devem edeceğiz.celallettin hocaya tribullus terretis sorduk.bir ara bazıları bununla hamile kaldıklarını yazmışlardı.hoca bunun sperm oluşumuna etki etmeyeceğini istersek kullanabileceğimizi yazmış.bundan fayda gören olmuşmu acaba.
boşalttım tatlım...acilen posta kutunu boşalt yoksa mesaj yazamıyorum.
“allah’ım, senden sevgini, seni sevenlerin sevgisini ve beni senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah’ım, senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle.”
"ey rabbimiz yıllardır annelik hasreti ile yanan evlat kokusuna hasret kalmış tüm ümmeti muhammede ve bana hayırlı evlatlar ihsan eyle" amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?