Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tabi olabilir eğer içinizde şüphe varsa testi daha sonra tekrarlayabilirsiniz 3 günlük perhizle...

dün acıbademe gittik şahin hocayla görüştük.eşim testi labaratuvarda yaptırdı hastanede değil.buna güvenmediğini söyledi çünkü genel bir test yapmışlr.salı günü tekrar verecek eşim yeniden inşallah sonuç kötü çıkmaz.

AYCAN AYCAN AYCAN CNM TEBRİK EDERİM SONUNDA SPERMLERİ GÖRMÜŞSÜNÜZ
ARTARAK ÇOĞALSINLAR İNŞLH ÇOK MUTLU OLDUM DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH...
CNM İNAN BİZ İĞNELERE ŞUBAT 2012 DE BAŞLADIK
ŞUBATTAN KASIM AYINA KADAR HAFTADA 2 ADET VURUNDU
KASIM ARALIK OCAK AYLARINDADA BULAMADIĞIMIZ İÇİN HAFTADA 1 VURUNUYORDU
ŞİMDİ 28 OCAK 2013 TEN BU YANA YİNE HAFTADA 2 ADET PREGNİ VURUNUYOR AMA
KISMET İŞTE BİZ HALA SPERMLERİ GÖREMEDİK..

deniz canım bizde olgunlaşmış sperm çıktı boyamalı testte.o prengly iğneler sayesinde.bu aralar bir test yaptırdınmı yaptırsanıza belki çıkış vardır.
CNM KISACA DURUMUNUZDAN BAHSEDERMİSİN SİZİN SORUN TAM OLARAK NEYDİ
NELER KULLANDINIZ PREGNİYİ HAFTADA 2 ADETMİ VURUNUYORDUNUZ
BİZDE CELALETTİN BEYLE TEDAVİMİZİN 1.AYINI YARIN DOLDURACAĞIZ
2.AY TEDAVİMİZE BAŞLAYACAĞIZ
KISMETSE MART SONU TESTLERİ YAPTIRACAĞIZ BU AY BİZDE YAPTIRMADIK
İNŞLH YEDİĞĞİ İÇTİĞİ ŞİFA OLMUŞTUR...

CNM SEVİNCİNE CANI GÖNÜLDEN ORTAĞIM
DAHADA ÇOĞALSINLAR İNŞLH DARISI OLMAYAN HERKESE
AMA PREGNİYLE MAŞALLAH SİZ KISA ZAMANDA SONUÇ ALDINIZ İNŞLH BİZLEREDE ŞİFA OLUR
ÇIKAN BU NAZLI SPERMLER İÇİN HAYDİ HALAYA 64:

Son düzenleme:
nasılsın canım ben dün akşam mehmet ermişi aradım dedimki benim eşimin hormonları yüksek diğer arkadaşlaımda sizden bitkisel tedavi uygulanıyo onların hormonları normal bizimkisi yüksek ama ikimizede aynı macunu aynı çayı gönderiyosunuz dedim bi sorun olurmu diye sordum oda şahin beye sormuş birşey olmaz demiş rabbim şifanızı verecek demiş bende artık tamam öyleyse dedim g5 bizim bittti yeniden sipariş verdik sen neler yapıyosun canım yaa

tatlım ben beylem arkadaşımız için duaları okudum allah kabul etsin.

bu ay başlayacağı tedavidee inşallah rabbim ona ikiz ikizz bebekler,hayırlı evlatlar nasip etsin..

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

canım neden ameliyata gerek duydu acaba,biz bugün numarasını bulup konuştuk,ameliyata gerek kalmadan da teşhis koyabiliriz dedi,direk ameliyat diye direttimi tedavi oldunuzmu öncesinde,bir de senin ne sebepten tutmadı canım maddi hasar yaşadınız öyleyse?

iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
cnm ermiş aktarla görüşmekle iyi etmişsin inşlh şifa olur
cnm bizimde bitti bizde getirttik sadece g5 macunu geldi çayımız vard hala 100 tl gönderdik
panax ve e1 de aldık 300 tl de ona verdik
offff inanılmaz paralar döktük döküyoruz sonunda inşlh güleriz
bizim yarın ilaçlara balayalı tam 1 ay olacak cnm 2 ay tedavimize geçicez artık bizden böyle

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

yeterciiim yaaa çok üzüldüm allah c.c. sabır versin
demekki henüz vakti değilmiş cnm birdahakine inşlh bebeğine kavuşursun cnm((((((((

canım bu bizim 3. ameliyatımız..ilk 2 sini üniversite hastanesinde yaptırmıştık ilk seferde sperm çıktı tüp yaptık tutmadı..
2. sinde sperm çıkmadı zaten ..geçtiğimiz ağustostada emre beyde 3. yü olduk çok şükür bundada sperm bulundu ama ..
tumad ı yinee..sperm testinde hiç sperm görülmedi bizimm.tesede çıkıyo ama spermiogramda çıkmıyo.
emre beyde hormonlarımıza baktıı.tekrar şans veriyorum dedi bizde olduk..
eşimi ikna etsemm burdaki arkadaşlar gibi duyduğum doktora götürecem ama maalesef test yaptırmaya bile zor götürüyorum..
cnm sizdende bazı testler ister hormon , genetik gibi ona göre az çok bellli olur nedenini.
hayır cnm emre bey öyle ameliyat diye direten bi doktor değil neyse onu söyler ameliyat olmamanız gerekiyosa açıkça söyler.
benim neden tutmadı bilmiyorum.ama bu negatiften sonra doktorum benden genetik testlerimi istemişti kanımda pıhtılaşma çıktı belki bundanda olabilir.
herşeyy nasipp..
siz emre beyemi gitmeyi düşünüyosunuz..
.

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınızbenim yarın kontrolüm var umut tüpbebeğe gidicem bakalım yumurtalar ne alemde inşallah sorun çıkmaz eşimdede sperm çıkar
ama bugün çok üzüldüm malesef efulumun eşinde sperm çıkmadı inşallah patolojide bulunur Rabbim kimsenin umutlarını söndürmesin hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

merhaba arkadaşlar
bende buranın eskilerinden sayılırım uzun zaman oldu yazmayalı
ara sıra takip ediyordum ama azodan biraz uzaklaşmak için yazmıyordum
yeni arkadaşlar katılmış aramıza inş.
rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun

merhaba canımmm hoşgeldinnnnnnn
ne güzel senii görmekk özlediikkk gerçektennnnnn
iyi yapıyosun cnm bazen uzaklaşmak iyi geliyooo..
ama aradaa uğraa özletmee kendini..
haberlerini alıyorum arada bahardannn
inş. rabbim nasip ederseninde güzel haberleriini alırız..
aminnnn:26:

hoşbulduk canım bende çok özledim sizleri baharım sizinde güzel haberlerinizi veriyo saolsun
ben aynı şekilde mücadeleye devam ediyorum
hayırlısı hepimiz için inş.

evet canım kısmet değilmişş

cnm sana numaramı yollamıştım aramanı bekledim ama aramadın msjı silmiştim numaramı aceleyle yanlışmı yazdım acaba neyse bir sorun olursa bana yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…