varr cnm ama sabah 7:30 dan beri ayaktayım
işleri yeni hafiflettim o yüzden hem biraz dinleneyim hemdee size bakayım dedimm canımm
misafirlerde akşam gelecekler zzatenn
cnm 250 tane tefriciye alabilirimm ..okurum cumaya kadarr
eşim celalettın peruya gıttı görustu daha önce hıc tese amelıyatı olmadığı ıcın sansımız cok yuksekmıs.. celalettın hoca eşimde kendısını görduğunu söylemıs.. hormonları normalmıs içerde üretım var dısarı cıkıs olmuyor demıs bugun ultrasyon çektırdı sonucunda ıse varıkosel cıkmıs celalettın bey zaten ya varıkosel var ya tıkanıklık demıs eşime dediği gibi de cıkmıs.. inhıbın b testıde ıstemıs ayın 7sınde bellı olcakmıs ama hoca kötu cıkcağını sanmıyorum hormonların üretım olduğunu gösterıyor demıs
eşim celalettın peruya gıttı görustu daha önce hıc tese amelıyatı olmadığı ıcın sansımız cok yuksekmıs.. celalettın hoca eşimde kendısını görduğunu söylemıs.. hormonları normalmıs içerde üretım var dısarı cıkıs olmuyor demıs bugun ultrasyon çektırdı sonucunda ıse varıkosel cıkmıs celalettın bey zaten ya varıkosel var ya tıkanıklık demıs eşime dediği gibi de cıkmıs.. inhıbın b testıde ıstemıs ayın 7sınde bellı olcakmıs ama hoca kötu cıkcağını sanmıyorum hormonların üretım olduğunu gösterıyor demıs
canım ne kadar güzel olumlu konuşmuş böyle çok şükür güzel haberler verdin bize.İnhibin b nizde güzel çıkar umarım.demekki her tese ameliyatı işi daha da zorlaştırıyormuş.o zaman eşin biran önce varikosel ameliyatını olsun.hadi bakalım daha güzel gelişmelerle yolumuza devam edelim.
canım maşallah olumlu şeyler duymuşsunuz çok sevindim
büyük ihtimal eşin varikosel ameliyatı olur
inşallah normal çıkış olur bundan sonrasında
eşim azosperm hastası malum hastalık.ilk önce kaan aydosa gittik kaan bey mikrotese olmadan olmaz dedi.sonra burdaki bazı olumsuz yorumları okudum kaan beyle ilgili.burdaki herkes emre bakırcıoğlunu tavsiye etti.bu sfer emre beye gittik emre beyin yaklaşımı hiç hoşumuza gitmedi.ben hormon doktoru değilim dedi sonra tekrara görüştük bu seferde tese yapalım dedi .bi dediği bi dediğini tutmuyo ....siz neler diyosunuz nisan da eşim tese olck hangisine gidelim kaan bey hakında ne biliyosunuz söyleyin nlur
kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum
okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım
son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.
bende iyiyim canim sagol buna sükür allah bu günlerimizi aratmasin.
Gecen hafta tamamen bunalimdaydim canim.
ınhibin b ile ilgili bi kagit geldi bende afalladim almanca bilmedigim icin degeri yanlis anlamisim cok üzüldüm.
Aslinda takmiyordum fsh tam sinirda iken 12 idi 15 e yükselmis bende inhibin b ye odaklanmistim.
Gelen kagit ödeme kagidiymis faktor 1.15 yaziyodu dedim fsh uctu inhibin de böyle tamamen cöktüm.
Megerse ilk gelen kagit ödeme kagidiymis inhibin b degerimiz sali günü geldi 68 mis dedim ohhh fsh yükseldi bu bari iyi.
Ama hala atlatamadim stres yapmisim kafamin heryerinde yara cikti..
Benden böyle canim..
Sen nasilsin hastaligin nasil bayagi atlatabildin mi canim.
Sanada cok büyük gecmis olsun bitanem..
canım bende seve seve okurum 250 tane okuyabilirim allahın izniyle
cnm benim gözün aydın demek inhibin b 68 geldi
inşlh sonucu daha da güzel olur tatlım
bak ne olduğunu bilmeden boş yere üzdün kendini
bende iyiyim cnm evt iyileştim saolasın
dün gece yatılı misafirlerim vardı bugünde öğlen işten geldim onları gönderdim temizlik yapıyorum bende tatlım....
maşallah arkadaşımızacanlar vck'nın (bu nicki daha kısa ve daha alışık olduğum için elim hep buna gidiyor) bugün kontrolü vardı...
ulun hoca herşeyin yolunda olduğunu söylemiş yumoşlar büyümeye devam ediyormuş
pazartesi kontrolü var ogün belli olacak opu ve m.tese günü...
tahmin ettiğim gibi çarşamba yada perşembe olur demiş ulun hoca...
inş herşey çok güzel olur arkadaşımız için
vcklar merkezden görümcesine geçmişler size haber vermemi istedi...
öpüyorum hepinizi
Canim benim nasilsin??
Tsk ederim evet degerimiz cikti Allaha sükür.
Ama yine sorun varmis sanirim Türkiye ile burasi farkli degerlerdeymis..
Hangi dala el atsak kiriliyor..
Ne yapalim halimize binlerce sükürler olsun.
Canim sana tefriciyelerde yardim etmeyi isterdim ama nasil okundugunu bilmiyorum canim...
canım bende 100 tane okurum adetliyken okunuyordu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?