Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden, geç yaşında evlat nasip eden Rabbim,
Hz. Meryem validemize bir eş olmadan evlat nasip eden Rabbim,
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,
...
İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)

Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.

Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.

Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml, 62) Sensin.

Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;

"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)

Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!

ALLAHIM ELLERİMİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ; Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah

canım pazartesi abdest alacam 100 tane okurum bende .bir sey sormam gerekiyor bende baslamıştım tefriceye daha tamamlamadım kısacaSI SANA OKUYABİLİRİM DEMİ biri yarımken birine okuyabiliyormusun ona göre okuyum canım fazla bilgim yok yanlışlık yapmak istemedim bi aydınlatırsan beni sevinirim cünkü sana yardımcı olmayı cok isterim

canım okuyabilirsin herhalde bilmiyorum ki
sen de eksiğin ne kadar söyle yardımcı olalım sana da
fazla geciktirmeden bitirmiş olursun.

kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum

okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım

son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.

flzask2003 = 250
care = 250
umutt99 = 100
kader60 = 100

cnm merhaba beim eşimde m,icro tese olup sperm çıkışı olmayınca benimde opum kaldı
bayağı ağrım sızım olmuştu seninde olması normal cnm
haliyle yumurtalarımız büyüyo ve dışarı çıkmak istiyo alınmayınca başlıyo ağrılar
ben dr. la görüşmüştüm bana hap verdi onun sayesinde adet olup ağrılarım geçmişti
zaten adet olduğun an ağrılar kalmaz bence dr.la görüş derim cnm

gözünaydın cnm ecrincim

demek sizde de varikosel çıktı bizde de varikosle çıkmıştı eşim oldu ameliyat şimdi hamdolsun çokkk rahat
eğer yoğun varikosle se ameliyat olması daha ii sonrada gelsin spermler inş tatlım

cnm ben 200 tane okudum
geri kalanı da okurum ama başkası okusun kimin duası kabul olur bilinme z
onun için 200 okudum rabbim muradını tez zamanda hayırlısıyla versin güzelim benim

canım benim Allah razı olsun
amin canım inşallah hepimizin olsun muradı inşallah.

flzask2003 = 250
care = 250
umutt99 = 100
kader60 = 100
cemrem29 = 200 okudu

Kalan = 100

birumut99 için okudum canım
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza inşallah.

50 de ben alayım ufakta olsa katkım olsun rabbim kabül etsin inşallah.

flzask2003 = 250
care = 250
umutt99 = 100
kader60 = 100
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50

Kalan = 50

nursenciğim kalan 50 yide ben alayım cnm allah kabul etsin inşlh...

Son düzenleme:
canım okuyabilirsin herhalde bilmiyorum ki
sen de eksiğin ne kadar söyle yardımcı olalım sana da
fazla geciktirmeden bitirmiş olursun.

sgl canım Allah razı olsun bakalım bitiremezzsem sölerim düşünmen yeterli.seninde niyetini insallah rabbim simdiden kabul etmş olur

herese ii pazarlarrrrrrrrrrr
bugün herkes mutlu olsun bu haftayı mutlu kapatalımmmmmm

GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BEN ÇOK HASTALADIM BOĞAZIM ŞİŞTİ DR ÇOK KÖTÜ OLMUŞ DEDİ(akşam aile gittim) BAŞIMM SIRTIM HER YERİM AĞRIYOR

arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar ben bayadır girmiyodum bir bakayım dedim bir baktım daha bırakamadım bazı arkadaşların gelişmeleri beni çok mutlu etti nurusimanın hayırlı haberlerini bekliyoruz bundan sonra sık sık görüşüceğiz inşlh....

nursencim bu ara babam rahatsız hastanede kalıyor duamı okuycam allahın izniyle eğer okyamazsam buradan bildiririm

nursencim bu ara babam rahatsız hastanede kalıyor duamı okuycam allahın izniyle eğer okyamazsam buradan bildiririm

babana geçmiş olsun cnm acil şifalar bulsun inş......

_kızlar eşimin testesteon (serbest) sonucu bellı olmus normal aralıkları;5,1-41,5 olması gerekıyormuş benim eşimin 12,73 sızce nasıl kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…