_kızlar eşimin testesteon (serbest) sonucu bellı olmus normal aralıkları;5,1-41,5 olması gerekıyormuş benim eşimin 12,73 sızce nasıl kızlarr
tamam canım sağol Allah razı olsunnursenciğim kalan 50 yide ben alayım cnm allah kabul etsin inşlh...
amin canım inşallah.sgl canım Allah razı olsun bakalım bitiremezzsem sölerim düşünmen yeterli.seninde niyetini insallah rabbim simdiden kabul etmş olur
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BEN ÇOK HASTALADIM BOĞAZIM ŞİŞTİ DR ÇOK KÖTÜ OLMUŞ DEDİ(akşam aile gittim) BAŞIMM SIRTIM HER YERİM AĞRIYOR
hayırlı pazarlar canım buraya giren zor çıkıyo demiarkadaşlar herkese hayırlı pazarlar ben bayadır girmiyodum bir bakayım dedim bir baktım daha bırakamadımbazı arkadaşların gelişmeleri beni çok mutlu etti nurusimanın hayırlı haberlerini bekliyoruz bundan sonra sık sık görüşüceğiz inşlh....
geçmiş olsun babana canımnursencim bu ara babam rahatsız hastanede kalıyor duamı okuycam allahın izniyle eğer okyamazsam buradan bildiririm
GÜNAYDIN KIZLARR NASILSINIZ BEN ÇOK HASTALADIM BOĞAZIM ŞİŞTİ DR ÇOK KÖTÜ OLMUŞ DEDİ(akşam aile gittim) BAŞIMM SIRTIM HER YERİM AĞRIYOR
arkadaşlar merhaba ben çaslm tlatma iğnesi olmuştum tüp bebek için ama sperm çıkmayınca kısmet olmadı yumurtalarımın toplanması şimdi ise 1 haftadır çok ağrım war belim düz yürüyemiyorum sizce bunlar normal ağrılar mı
kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
buradaslm kizlar nasilsinizt da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum
okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım
son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.
eşim celalettın peruya gıttı görustu daha önce hıc tese amelıyatı olmadığı ıcın sansımız cok yuksekmıs.. celalettın hoca eşimde kendısını görduğunu söylemıs.. hormonları normalmıs içerde üretım var dısarı cıkıs olmuyor demıs bugun ultrasyon çektırdı sonucunda ıse varıkosel cıkmıs celalettın bey zaten ya varıkosel var ya tıkanıklık demıs eşime dediği gibi de cıkmıs.. inhıbın b testıde ıstemıs ayın 7sınde bellı olcakmıs ama hoca kötu cıkcağını sanmıyorum hormonların üretım olduğunu gösterıyor demıs
kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
burada da okumam gereken dualarım var
flzask2003 = 250
care = 250
umutt99 = 100
hayırlı akşamlar canım sana daOk
Slm kizlar ii aaksamlar herrkesr kimsecikler h
nursen canım allhümme salli saleten kamileten vesellim selemen temma... diye devam eden dua ise ben ve annem sana yardım edicez tefriciye bu değil ise hangisi yaz tatlım
teşekkür ederim cnm belim adetten ağrır genelde benim
ayy sağol kilolar şükür gidiyo artık gitsin yılalrca taşıdım onları ama
cnm bi diet sayfasına üye oldum düzenli ne yediğimi yazıyorum bide bu çizelge ii oldu görünce gaza geliyorum
sporda jillian diye sayfa var orda tesadüf buldum zaten yaptım acayip inceldiyo ne o sende i zayıflamaya kara verdin kilon kaç ki senin cnm
sağol cnm olmuyo işte ev de oturunca iş güç yapılmadan olmuyoeşimde ha bugü ha yarın derken yapmadı bende rahat edemedim yaptım tabii sonrada çekiyorum böle
boyun fıtığı yüzünden oluyo zaten daha dikkat edicem tövbe bi daha halı silermiyim hiç
TATLIM BEN VE EŞİM TOPLAM 300 ALALIM İNŞALLAH. OKUDU DİYEBİLİRSİN. DUA İLE...kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
burada da okumam gereken dualarım var
flzask2003 = 250
care = 250
umutt99 = 100
kader60 = 100
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50
denizbulut =50
tamamlandı.
ARUNA--------------------------------------------------303
ASBELOVE----------------------------------------------303
ASKBEBEK----------------------------------------------303
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------303
BAHAR247----------------------------------------------303
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------303
BEYLEM-------------------------------------------------303
BİRUMUT99---------------------------------------------303
DENİZBULUT-------------------------------------------303
ECRİN23------------------------------------------------303
ENFAL33------------------------------------------------303
ESMA----------------------------------------------------303
GVNF---------------------------------------------------303
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------303
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------303
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------303
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------303
NURSEN------------------------------------------------303
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------303
SEVAL0817---------------------------------------------303
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------303
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
tamam canım sağol Allah razı olsun
amin canım inşallah.
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
hayırlı pazarlar canım buraya giren zor çıkıyo demi
inşallah herkesten güzel haberler almak nasip olur.
geçmiş olsun babana canım
okuyamazsan cuma olmadan söylersin canım ben tamamlarım kalanını.
canım o zaman benim okuyacağım sayıdan düşüyorum bunu çünkü sayı tamamlanmıştıTATLIM BEN VE EŞİM TOPLAM 300 ALALIM İNŞALLAH. OKUDU DİYEBİLİRSİN. DUA İLE...
Allah razı olsun canım ağzına,yüreğine sağlıkgünaydınlar canlar
canım nursenim 100 tane tefricini okudum rabbim kabul etsin canım
tamam canım Allah razı olsuncanım duamı okuyorum rabbim kabul eylesin inşaallah
selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum zaten sağolsun baharım haber vermiş ama yinede haber vermek istedim.şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
sağol canım Allah razı olsun çok heyecanlıyım
kalbim durmasa iyi zaten herkes bunun farkında ulun bey
hemşireler az kaldı sabret diyorlar
amin canım dualarınızı eksik etmeyin,inşallah halay çekmemize az kaldı
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
iyi niyet ve dileklerin için teşekkür ederim
inşallah 1 ay sonra senin sevincini yaşıycaz hatırlıyorsun değilmi sana yazdığım mesajı
nzlyn kurtuldu darısı başımaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?