kızlarr mercanının bebişleriiiiiini bugün hastaneden çıkarmışlarr..
şuan evlerindelermiş.......çokk şükürrrrrr
hepinizee selamı varrrrr..nurusimacım senide sorduu perşembe günü dedim.opu ve m.tese günü.
dua edicem dedi.:26:
haberlerrr böyle çokkkkkkkk mutlu oldummmmm ..çokkkk.
Ben kırmızı kartlarımı gönderdim.duaya hazırım diye yazmıştım ama gözden kaçtı herhalde.Birumut kardeşimizin için tekrar duaya katılmaya hazırım.istersen dua listesini yeniden paylaş.eğer bir karışıklık olacak olursa sen bilirsin yinede.
benim bir fikrim var.Şu ayetelkursilerimizi bitirdikten sonra eşlerimizin şifa bulması için "YA ŞAFİ" yi okuyalım mı.ne dersin???
Nasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar
Bende iyiyim canim sagol buna sükür Allah bu günlerimizi aratmasin.
Gecen hafta tamamen bunalimdaydim canim.
Inhibin b ile ilgili bi kagit geldi bende afalladim almanca bilmedigim icin degeri yanlis anlamisim cok üzüldüm.
Aslinda takmiyordum fsh tam sinirda iken 12 idi 15 e yükselmis bende inhibin b ye odaklanmistim.
Gelen kagit ödeme kagidiymis faktor 1.15 yaziyodu dedim fsh uctu inhibin de böyle tamamen cöktüm.
Megerse ilk gelen kagit ödeme kagidiymis inhibin b degerimiz sali günü geldi 68 mis dedim ohhh fsh yükseldi bu bari iyi.
Ama hala atlatamadim stres yapmisim kafamin heryerinde yara cikti..
Benden böyle canim..
Sen nasilsin hastaligin nasil bayagi atlatabildin mi canim.
Sanada cok büyük gecmis olsun bitanem..
canım negüzel bi haber bu çok sevindim
biz en son konuştuğumuzda bu hafta sonu çıkaracaklar canım demişti...
bende haftasonu aramadım çıkardılarsa telaşlılardır diye...
bugün 7 gibi aradım cevap vermedi meşguldü galiba...
topiğe girdim yazını görünce anladım bebişleriyle ilgileniyordur o şimdi
allah mutluluklarını daim etsin evlatlarının hep güzel günlerini görsün inş
Baharcığım allah razı olsun dualarda beni öne almışsın şimdiden okuyan ve okuyamayan herkesten allah razı olsun.şimdi size görümcemden öğrendiğim birşey öğreticem herkes az çok biliyor olabilir hz.aişe validemizden kalma bir gelenekmiş şimdi anlatıyorum.elinize bir kolye zincir,ipte olabilir alıyorsunuz ve yüzüğünüzü iliçnedn geçiriyorsunuz.sonra elinizin 4 parmağını birleştirin baş parmak ayrı olacak bu zinciri baş parmağınızın arasındaki boşluğa alın ve 7 besmele çekip kaç çocuğunuzun olacağını öğrenmek için niyet edin ve elininz ters bir şekilde tutarak zinciri elinizin üzerinde tutun zincirin ucundaki yüzük yuvarlak hareket ederse kız düz gidip gelise erkek durursada bebek olmayacak demek.yani mesela 2 çocuk olacaksa 2 kere hareteket ediyor bebeğin cinsiyetine göre.denemek için çocuğu olan kişiler adınada yapabilirsiniz size kolay gelsin bana haber verin hatta benim adımada yapın bakalım benim için nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum
Baharcığım allah razı olsun dualarda beni öne almışsın şimdiden okuyan ve okuyamayan herkesten allah razı olsun.şimdi size görümcemden öğrendiğim birşey öğreticem herkes az çok biliyor olabilir hz.aişe validemizden kalma bir gelenekmiş şimdi anlatıyorum.elinize bir kolye zincir,ipte olabilir alıyorsunuz ve yüzüğünüzü iliçnedn geçiriyorsunuz.sonra elinizin 4 parmağını birleştirin baş parmak ayrı olacak bu zinciri baş parmağınızın arasındaki boşluğa alın ve 7 besmele çekip kaç çocuğunuzun olacağını öğrenmek için niyet edin ve elininz ters bir şekilde tutarak zinciri elinizin üzerinde tutun zincirin ucundaki yüzük yuvarlak hareket ederse kız düz gidip gelise erkek durursada bebek olmayacak demek.yani mesela 2 çocuk olacaksa 2 kere hareteket ediyor bebeğin cinsiyetine göre.denemek için çocuğu olan kişiler adınada yapabilirsiniz size kolay gelsin bana haber verin hatta benim adımada yapın bakalım benim için nasıl bir sonuç çıkacak çok merak ediyorum
kızlarr mercanının bebişleriiiiiini bugün hastaneden çıkarmışlarr..
şuan evlerindelermiş.......çokk şükürrrrrr
hepinizee selamı varrrrr..nurusimacım senide sorduu perşembe günü dedim.opu ve m.tese günü.
dua edicem dedi.:26:
haberlerrr böyle çokkkkkkkk mutlu oldummmmm ..çokkkk.
evet canım konuştuk ama metrobüsteyim tam açıklayamadım yani az çok aynı şeyler siz avuç içine yapmışsınız biz dışına birde niyet ve besmele var farklı olarak.benim görümcem kendi görümcesine yapmış 2 tane oğlu var ama 3. çocuk çıkmamış neyse 3 ay sonra görümcesi hamile olduğunu öğrenmiş ona söyleyince oda demişki ama sende 3. çocuk görünmüyordu.neyse aradan 1 ay falan zaman geçmiş görümcemi aramış ve demişki düşük yaptım .benim görümcemde çok mahçup olmuş çok gerçek buna çok inanıyorum dedi ama bana yapmaktan korktu çıkmazsa üzülürüm diyecanım bugünde konuştuk bu konuyu ama şimdi sen anlatınca bende anlayamadım nasıl olucak diyee..
Sanada anlattım ama kızlarada anlatıimm.
Bugün pazara giderken alt komşum bi komşusununa uğrayacaktı benide çağırdı bereber gidelim diye.
Bende ilkte gitmek istemedim tanımıyorum diye ordakileri neyse giddik.
Orda bi bayan hamileydi 12 sene sonra
3. çoçuğuna diğer bayan dediki bi zincir olsa bişey yapıcam bende benim boynumdaki zinciri çıkardım
oda 1 yüzük taktı zincire
ve o hamile bayanda elini açtı elinin ortasına o ucunda yüzük olan zinciri tuttu ve düz sallanırsa erkek yuvarlak dönerse kız olucak dedi.ve düz sallandı.sonra sırayla herkese baktı..beni hiç tanımıyolar sen evlimisin dediler bende evt dedim tabi çoçuk sordular ardından bende yok dedim.işte en son bana baktılarr..ve düz sallandı yüzük kadın oğlun olucak dedi.. Sonra tekrar bakıyo 2. Bi çoçuğun olucakmı diye ama benim sallanmadı öyle durdu yanii bi .oğlun olucak dedi bana..
Bende hep oğlum olsun istiyorum dedi..sonrada züldüm kendi kendime benimm oğluşum olursa tekmii olucak kardeşi olmıycakmı:
Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsinde kızı erkeği farketmez artık bizler için..:26::26:
Ya kızlar bugünde böyle bişey yaşadımm
Herşeyden umutlanıyo insan vallaaaaaaa
canım bugünde konuştuk bu konuyu ama şimdi sen anlatınca bende anlayamadım nasıl olucak diyee..
sanada anlattım ama kızlarada anlatıimm.
bugün pazara giderken alt komşum bi komşusununa uğrayacaktı benide çağırdı bereber gidelim diye.
bende ilkte gitmek istemedim tanımıyorum diye ordakileri neyse giddik.
orda bi bayan hamileydi 12 sene sonra
3. çoçuğuna diğer bayan dediki bi zincir olsa bişey yapıcam bende benim boynumdaki zinciri çıkardım
oda 1 yüzük taktı zincire
ve o hamile bayanda elini açtı elinin ortasına o ucunda yüzük olan zinciri tuttu ve düz sallanırsa erkek yuvarlak dönerse kız olucak dedi.ve düz sallandı.sonra sırayla herkese baktı..beni hiç tanımıyolar sen evlimisin dediler bende evt dedim tabi çoçuk sordular ardından bende yok dedim.işte en son bana baktılarr..ve düz sallandı yüzük kadın oğlun olucak dedim.. sonra tekrar bakıyo 2. bi çoçuğun olucakmı diye ama benim sallanmadı öyle durdu yanii bi .oğlun olucak dedi bana..
bende hep oğlum olsun istiyorum dedi..sonrada züldüm kendi kendime benimm oğluşum olursa tekmii olucak kardeşi olmıycakmı:
rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsinde kızı erkeği farketmez artık bizler için..:26::26:
ya kızlar bugünde böyle bişey yaşadımm
herşeyden umutlanıyo insan vallaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?