- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
evet canım çok güzel yapmışsın ama beni meraktan çatlatacaksın şimdikızzzz nurusima bana bak hele yaptım nasıll anlatayım bak ipe yüzüğü geçirdim 4 parmağımı kapadım parmaklarla baş parmağın arasına yüxzüğü getirdim besmele çektim elimi ters çevirdim doğrumu cvb
azzzzz sonraaaaaaaaaaaaaoyyy ne afilli oldu şok şok şokkkk acık bekelyin yaaaa
Doğrumu değilmi sen söle ben yazıcam ardından kendim için yaptım heeeeeee:26:
evet canım çok güzel yapmışsın ama beni meraktan çatlatacaksın şimdikızzzz nurusima bana bak hele yaptım nasıll anlatayım bak ipe yüzüğü geçirdim 4 parmağımı kapadım parmaklarla baş parmağın arasına yüxzüğü getirdim besmele çektim elimi ters çevirdim doğrumu cvb
azzzzz sonraaaaaaaaaaaaaoyyy ne afilli oldu şok şok şokkkk acık bekelyin yaaaa
Doğrumu değilmi sen söle ben yazıcam ardından kendim için yaptım heeeeeee:26:
evet canım konuştuk ama metrobüsteyim tam açıklayamadım yani az çok aynı şeyler siz avuç içine yapmışsınız biz dışına birde niyet ve besmele var farklı olarak.benim görümcem kendi görümcesine yapmış 2 tane oğlu var ama 3. çocuk çıkmamış neyse 3 ay sonra görümcesi hamile olduğunu öğrenmiş ona söyleyince oda demişki ama sende 3. çocuk görünmüyordu.neyse aradan 1 ay falan zaman geçmiş görümcemi aramış ve demişki düşük yaptım .benim görümcemde çok mahçup olmuş çok gerçek buna çok inanıyorum dedi ama bana yapmaktan korktu çıkmazsa üzülürüm diyesonrasını zaten konuşmuştuk
bazılarıda tesbihle yapıyorlar olsun çıksında neyle yaparsanız yapın seninde oğluşun geliyor sanada yakışırevt cnm biraz farklı ama kadın mutlaka niyet etmiştir besmelede çekmiştir ama ben duymadımm ..:26:
Onada yapmışlar onunkilerde hep çıkmışş.
Bide kadın zincirin ucuna yüzüğü taktı..avucmumu açtım ilk önce eliyle zinciri durdurduki sallanmasın sonra bıraktı
biraz durduktan sonra kendiliğinden sallanmaya başlıyoo ilginçç gerçektenn..
Sen olmadanda senin iiçin yapılabiliyo demek onu bilmiyordumm:44:
tatlım haklısın çatlıcan gerçekten çünki yazın 2 kere çıkmışevet canım çok güzel yapmışsın ama beni meraktan çatlatacaksın şimdi
çabuk yap sonradaevt cnm biraz farklı ama kadın mutlaka niyet etmiştir besmelede çekmiştir ama ben duymadımm ..:26:
onada yapmışlar onunkilerde hep çıkmışş.
bide kadın zincirin ucuna yüzüğü taktı..avucmumu açtım ilk önce eliyle zinciri durdurduki sallanmasın sonra bıraktı
biraz durduktan sonra kendiliğinden sallanmaya başlıyoo ilginçç gerçektenn..
sen olmadanda senin iiçin yapılabiliyo demek onu bilmiyordumm:44:
oğluşun olacak peki ikinciye çıktımı yani biriniciyi yatın ya sonra tekrar getir tekrar yap bakalım başka bebiş çıkacakmı birkaç kere yap zaten çıkmayınca duruyor.tatlım haklısın çatlıcan gerçekten çünki yazın 2 kere çıkmış
Evet yaptım yüzük düz sallandı öne arkaya yani hep sallandı durmadı söle bakem neymiş buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabuk yap sonrada
datlum ne çıktı sölesene kızzzzzzzzzzzzzz çabuk çatlıcaz heeeeeeee
oğluşun olacak peki ikinciye çıktımı yani biriniciyi yatın ya sonra tekrar getir tekrar yap bakalım başka bebiş çıkacakmı birkaç kere yap zaten çıkmayınca duruyor.
oğluşun olacak peki ikinciye çıktımı yani biriniciyi yatın ya sonra tekrar getir tekrar yap bakalım başka bebiş çıkacakmı birkaç kere yap zaten çıkmayınca duruyor.
kızlarr mercanının bebişleriiiiiini bugün hastaneden çıkarmışlarr..
şuan evlerindelermiş.......çokk şükürrrrrr
hepinizee selamı varrrrr..nurusimacım senide sorduu perşembe günü dedim.opu ve m.tese günü.
dua edicem dedi.:26:
haberlerrr böyle çokkkkkkkk mutlu oldummmmm ..çokkkk.
ben sizin adınızada yaptım açıklıyorum hazır oluncnm 2.ciyede yaptım sallandı sende yaz kendinkini cnm ama bi ben mi yazıcam hadi seninki nasıl çıktı
selam canlar
herkes iyidir ins.
MERCANinn kizlari icin cok sevindim masaallah saglikla buyusun meleklerimiz.
ONEMLIIII:19
kizlar su yuzuk cevirmeyi ilk defa duyuyorum.boyle seylere itibar etmeyin neolur.bunlar ALLAHa olan imanimiza zarar verebilir.gelecekte olacaklardan haber vermek dogru degil oyun bile olsa.butun fal cesitleri de dahil))bunu onemsedigim icin yazmak istedim.yanlis anlamayin olurmu.birde hz. AISEden mis ama hz aisenin hic cocugu olmamisti.
TANIMADINMI ŞEKERİMkız ben kaç zamandır bakınıyorum bu kim diyesonradan anladım bizim kızmış tedavin hayırlı olsun bitanem inşallah Rabbim yüzünü güldürür
TANIMADINMI ŞEKERİMNEYSE SONUNDA ANLAMIŞSIN SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENDE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİN İNŞALLAH CELALTTİN BEYLE YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ VE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE.BİZDE CELALETTİN BEYDE TEDAVİYE BAŞLIYACAKTIK FAKAT 2 SENE TEDAVİ OLMASI LAZIMDI EŞİM ZATEN 40 YAŞINDA 2 SENE DAHA HİÇ BİRŞEY YAPMADA BEKLEMEK İSTEMEDİK İNŞALAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI YAPMIŞIMDIR RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ AMİN
ARUNA--------------------------------------------------290=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------290=OKUDU
ASKBEBEK----------------------------------------------290(224=okudu)
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------289
BEYLEM-------------------------------------------------289
BİRUMUT99---------------------------------------------289
DENİZBULUT-------------------------------------------289=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------290
ENFAL33------------------------------------------------290=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------290
GVNF---------------------------------------------------290=OKUDU
HASRET------------------------------------------------290
HMTNZL------------------------------------------------290(224=okudu)
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------290=OKUDU
SEVAL0817---------------------------------------------290(224=okudu)
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------290(224=okudu)
YASEMENSU--------------------------------------------290
YMEL-----------------------------------------------------290
ZAMBAK06----------------------------------------------290=OKUDU
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?