Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım çok güzel yapmışsın ama beni meraktan çatlatacaksın şimdi

evt cnm biraz farklı ama kadın mutlaka niyet etmiştir besmelede çekmiştir ama ben duymadımm ..:26:
onada yapmışlar onunkilerde hep çıkmışş.
bide kadın zincirin ucuna yüzüğü taktı..avucmumu açtım ilk önce eliyle zinciri durdurduki sallanmasın sonra bıraktı
biraz durduktan sonra kendiliğinden sallanmaya başlıyoo ilginçç gerçektenn..
sen olmadanda senin iiçin yapılabiliyo demek onu bilmiyordumm:44:

bazılarıda tesbihle yapıyorlar olsun çıksında neyle yaparsanız yapın seninde oğluşun geliyor sanada yakışır
olsun canım 1 taneyede razıyız yeterki evladımız olsun.evet canım başkası içinde yapılıyor niyet edince onun adını ver onun bebişleri çıkar

tatlım haklısın çatlıcan gerçekten çünki yazın 2 kere çıkmış
evet yaptım yüzük düz sallandı öne arkaya yani hep sallandı durmadı söle bakem neymiş buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabuk yap sonrada
datlum ne çıktı sölesene kızzzzzzzzzzzzzz çabuk çatlıcaz heeeeeeee

oğluşun olacak peki ikinciye çıktımı yani biriniciyi yatın ya sonra tekrar getir tekrar yap bakalım başka bebiş çıkacakmı birkaç kere yap zaten çıkmayınca duruyor.

oğluşun olacak peki ikinciye çıktımı yani biriniciyi yatın ya sonra tekrar getir tekrar yap bakalım başka bebiş çıkacakmı birkaç kere yap zaten çıkmayınca duruyor.

cnm 2.ciyede yaptım sallandı sende yaz kendinkini cnm ama bi ben mi yazıcam hadi seninki nasıl çıktı

az önce bende yaptım. bir kere ön arka sallandı. ikinci denemem de olmadı. sonra bir kere daha denedim bu sefer daha çok sallandı inş. erkek olacak. ikinci kez niyet ettim yine ön arka gitti geldi arkadaşlar. Allah affetsin benim kayınvalidem yıldıznameye baktırtmış. bence doğru değil ama kadın çok üzülüyo bize. orada da erkek çıkmış. ama en doğrusunu Rabbim bilir. hepimize Hayırlı kuzucuklar nasip etsin Allah. cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun bizim olsun. dua ile..

selam canlar
herkes iyidir ins.
MERCANinn kizlari icin cok sevindim masaallah saglikla buyusun meleklerimiz.

ONEMLIIII:19
kizlar su yuzuk cevirmeyi ilk defa duyuyorum.boyle seylere itibar etmeyin neolur.bunlar ALLAHa olan imanimiza zarar verebilir.gelecekte olacaklardan haber vermek dogru degil oyun bile olsa.butun fal cesitleri de dahil))bunu onemsedigim icin yazmak istedim.yanlis anlamayin olurmu.birde hz. AISEden mis hz aisenin hic cocugu olmamisti.
herseye gucu yeten ALLAHim dileyen herkese hayirli evlatlar bagislasin amin.

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun arkadaşım HAKlısın. ama işte zayıf noktamız. şeytanda burdan vuruyor bize. Rabbim inş. en güzel yolla müjdeleyecek bize.

canım vck mızın duasında okuyamayanlar var sanırım,yetiştiremeyeceklerse ben de okurum mutlaka,haber verirsin

kız ben kaç zamandır bakınıyorum bu kim diye sonradan anladım bizim kızmış tedavin hayırlı olsun bitanem inşallah Rabbim yüzünü güldürür

kız ben kaç zamandır bakınıyorum bu kim diye sonradan anladım bizim kızmış tedavin hayırlı olsun bitanem inşallah Rabbim yüzünü güldürür
TANIMADINMI ŞEKERİMNEYSE SONUNDA ANLAMIŞSIN SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENDE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİN İNŞALLAH CELALTTİN BEYLE YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ VE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE.BİZDE CELALETTİN BEYDE TEDAVİYE BAŞLIYACAKTIK FAKAT 2 SENE TEDAVİ OLMASI LAZIMDI EŞİM ZATEN 40 YAŞINDA 2 SENE DAHA HİÇ BİRŞEY YAPMADA BEKLEMEK İSTEMEDİK İNŞALAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI YAPMIŞIMDIR RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ AMİN

canım benim Rabbim inşallah muradını verir,mikrotese gününde hayırlı haberlerini alacağız inşallah

ben hala kendimi toparlayamadım,yerdemi yürüyorum hava da mı belli değil,ama yılmadım.Doktor artık yapacak birşey yok dedi gönderdi bizi işte,olmaz dedi....Celalettin hocayla konuştum umutlandım yeniden,inşallah müsait olursa bu cumartesi yanına gideceğiz,cumadan tekrar aramamı söyledi,Rabbim kimseyi umutsuz,çaresiz bırakmasın inşallah .

bu arada tabi kaç tane profesörlerle görüştüm,tanıdık vasıtasıyla sağolsunlar yardımcı oldular,yurtdışında çalışan kök hücre için çalışan hocalara mail attım ve hepsi aynı gün dönüş yaptılar,ve kök hücre için herşey hazır bekliyorlarmış,hatta bir prof. Türkiyeden bununla uğraşan hocayla bağlantı kurmamı sağladı,ve kendisi AR-GE de olduğunu,fakat bunun için uğraşan bilim adamlarının çok çok başarılı hayvanlar üzerinde deneyler yaptıklarını söyledi,ve Sağlık bakanlığına başvuru yaptıklarını söyledi,onay çıktığı anda başlayacaklarını söyledi.Yani aslında kök hücre hazır ama Sağlık Bakanlığının onayı olmadığından bekliyorlar.

Seni burada gördüğüme çok sevindim.Celalettin hocayla dünde konuştum,hafta içi izin alamayacağımı söyledim,cumartesi günü gelmek istediğimi söyledim.Cuma günü tekrar beni ara konuşuruz dedi,sağolsun çok aradım ararkende ben rahatsız edeceğimden çok çekiniyorum,hiç oflamıyor,sakince dinliyor,Allah Razı olsun,ama cumartesi günü için eşini mi arasam acaba ne dersin,tekrar hocayı rahatsız etmesemmi diye düşünüyorum.

Eşimide arayabilirsin...
Hocanın kayınpederi rahatsız bu aralar şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor...Şehir dışından gelen olursa heran tekrar gidebilirim demiş...Cuma tekrar görüşürüz olmazsa garanti olur...

beylem için okudum Allah ona hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…